Cum să vă întâlniți pe cel mai bun prieten al tău

Deci te-ai îndrăgostit de cel mai bun prieten al tău, și știi pentru faptul că și cel mai bun prieten al tău te iubește. Ei bine, cu o situație delicată cum ar fi aceasta, aveți nevoie de ajutor cât puteți obține pentru a lua decizia și procesul de tranziție de la prieteni pentru a face cuplu să ruleze fără probleme. Vârsta nu contează pentru a putea fi 13 sau 30 și toate aceste reguli se vor aplica!

Paşi

 1. Gândește-te cât timp ai fost prieten.
  1
  Gândește-te cât timp ai fost prieten. Dacă, de exemplu, ați fost prieteni apropiați timp de doi ani, sunteți cu doi ani înainte să vă cunoașteți și doi ani mai confortabili unul cu celălalt. Mai ales dacă ați fost tipul de prieteni care ți-au spus reciproc totul, discuția următoare cu ei nu ar trebui să fie dificilă sau înfricoșătoare. Luați o respirație adâncă și amintiți-vă că ei vor fi totuși prietenul tău, indiferent de ce.
 2. Dacă v-ați stabilit deja sentimentele unii pentru alții, o treabă bună și săriți peste acest pas.
  2
  Dacă v-ați stabilit deja sentimentele unii pentru alții, o treabă bună și săriți peste acest pas. Dar pentru cei care nu au, trebuie să vă adunați gândurile împreună și să vă uitați la comportamentul dvs. față de celălalt în trecutul recent. Ai flirtat deschis unul cu altul? Ați făcut unul sau ambii dintre dvs. comentarii despre întâlniri și despre un cuplu? Dacă da, atunci acesta este liniștitor, permițându-vă să faceți următorul pas și să-i spuneți celor mai buni prieteni sentimentele voastre.
 3. Mergeți mai departe în relația voastră.
  3
  Mergeți mai departe în relația voastră. Dacă nu ați rupt bariera de atingere până la acest punct, începeți să faceți acest lucru pe aspectul fizic al relației dvs.
 4. Începeți încet.
  4
  Începeți încet. Sunteți încă cei mai buni prieteni, din punct de vedere tehnic, așa că nu lăsați să se schimbe obiceiurile vechi. Actualizați-le. Când ai acea dată oficial, fii tu singur. Ei s-au îndrăgostit de cel mai bun prieten al lor, nu de un străin. Țineți cont de asta. Dacă ați rupt bariera de atingere până acum, nu ezitați să arătați ceva afecțiune. Desigur, totul depinde de tine și de nivelul de confort al prietenului tău, mai mult decât prietenul, și de contactul fizic însuși.
 5. Amintiți-vă că anumite obiceiuri NU pot fi continuate în această nouă relație.
  5
  Amintiți-vă că anumite obiceiuri NU pot fi continuate în această nouă relație. Pentru unul, nu continuați despre zdrobitoarele despre care vorbeați atunci când încă sunteți prieteni. Dacă ți-au plăcut tot timpul și s-au ținut împreună când ai vorbit despre zdrobirea atunci, imagina-ți cum s-ar simți acum, când voi doi sunteți un cuplu! Dacă trebuie să continuați aceste obiceiuri, găsiți pe altcineva pentru a-și lua locul ca cel mai bun prieten în aceste domenii.
 6. Nu vă fie teamă să le întrebați ce le place sau nu le place.
  6
  Nu vă fie teamă să le întrebați ce le place sau nu le place. De exemplu, dacă vreun popor anterior cu care v-ați implicat mi-a plăcut mirosul de parfum sau de colonie, nu înseamnă neapărat voința voastră actuală. Amintiți-vă, chiar dacă ați fi fost prieteni de ceva vreme, nu înseamnă că veți ști sau chiar vă amintiți fiecare detaliu despre ei. Chiar și oamenii pe care îi găsești cel mai aproape de a învăța ceva zilnic despre tine. Deci, nu te simți ciudat să-i întrebi preferințele.
 7. S-ar putea să știți deja familia lor, presupunând că ați fost cei mai buni prieteni de mult timp.
  7
  S-ar putea să știți deja familia lor, presupunând că ați fost cei mai buni prieteni de mult timp. Dacă nu, aveți și mai multe motive să le întâlniți. Cu toate acestea, dacă ați întâlnit-o o dată sau de două ori? Cum te descurci cu inconvenientele care ar putea aparea data viitoare cand te intalnesti? Pur și simplu să fii politicos și pe tine însuți, așa cum erai atunci când erai cel mai bun prieten cu celălalt tău.
 8. Regulile privind apelurile telefonice nu se aplică în cazul dvs. ca un cuplu.
  8
  Regulile privind apelurile telefonice nu se aplică în cazul dvs. ca un cuplu. Unii oameni spun că apelurile telefonice între cupluri ar trebui să dureze doar câteva minute sau tipul va ajunge în "zona prietenilor", deoarece prietena lui va începe să-i spună totul. Aparent, tipul din această relație a reușit să obțină "zona prietenului", așa că nu ar trebui să conteze. Dacă sunteți serios în ceea ce privește relația, nu este deloc importantă durata apelului.
 9. Tratați-vă ca și cum sunteți într-adevăr un cuplu.
  9
  Tratați-vă ca și cum sunteți într-adevăr un cuplu. Dacă spuneți că sunteți, dar continuați să acționați doar ca prieteni, vă va deruta pe voi și vă iritați pe celălalt. Și, în sfârșit, nu uitați să le spuneți că le iubești. Mulți oameni uită că nu ar trebui să spună "Te iubesc" dacă nu o vor însemna ... Dar dacă asta înseamnă, ar trebui să spunem foarte mult.