Cum să gătești macrou

Macrou este un pește aromat, ferm, care este ușor de gătit, cu conținut scăzut de grăsimi și plin de nutrienți. Există multe modalități de a adapta acest fruct de mare la gusturile dvs. Păstrați câteva sfaturi despre cum să gătiți macrou în minte pentru a obține cea mai mare aromă din acest pește sănătos.

Paşi

 1. Macrou macră //
  1
  Macrou macră // Panul de prăjit este o metodă rapidă de gătire a macroulor care necesită puțină pregătire. Adăugați o cantitate mică de ulei sau unt topit într-o tavă încălzită. Așezați fileul de macrou în partea inferioară a pielii. Așezați-vă fața cu fața spre tine cu sare și piper. Întoarceți peștele după 5 minute și gătiți timp de încă cinci minute.
 2. Coaceți macrou //
  2
  Coaceți macrou // Faceți macrou în cuptor prin coacere. Pulverizați o tava de prăjire sau un vas de coacere cu spray de gătit. Aranjați fileurile de macrou în partea inferioară a pielii și pregătiți-le cu sare, piper sau alte condimente de fructe de mare. Periați macrou cu unt topit pentru al ajuta să rămână umed, apoi coaceți timp de zece minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
 3. Grill macrou //
  3
  Grill macrou // Textura fermă a acestui pește vă permite să gătiți cu macrou în moduri care nu sunt opțiuni cu fructe de mare delicate, cum ar fi grătarul. Așezați partea macrou în jos pe un grătar fierbinte și gratar pe fiecare parte timp de aproximativ 5 minute sau până când peștele se fulg cu ușurință atunci când este atins cu o furculiță. Înainte de a fi introduse pe grill, înțepați fileurile de macrou în folie, dacă preferați un gust mai ușor la grătar.
 4. Asigurați-pachete de macrou //
  4
  Asigurați-pachete de macrou // Puneți un filet de macrou pe o bucată de folie de aluminiu greu, care a fost pulverizată cu spray de gătit. Adăugați legume feliate cum ar fi sparanghel, morcovi și praz. Se condimentează toată mâncarea cu sare și piper. Periați o cantitate mică de ulei sau unt topit pe toate produsele alimentare, apoi împachetați folia în sus într-un pachet. Gatiti-va intr-un cuptor preincalzit timp de cincisprezece minute sau pana cand pestele este gatit si legumele sunt delicate.
 5. Utilizați macrou în salate
  5
  Utilizați macrou în salate Se prăjește o fileu de macrou într-o tigaie sau se coace în cuptor, apoi se desface cu o furculiță. Adăugați bucățile de macrou într-un pat de legume și legume mixte și deasupra, cu vinaigretul dvs. preferat de citrice sau dressingul pentru salată.
 6. Poach macrou //
  6
  Poach macrou // Adăugați macrou condimentat într-o tavă cu suficient bulion de vin alb sau de legume pentru a acoperi fileul. Aranjați partea de piele de pește în jos, astfel încât partea carne poate absorbi aromele lichidului. Aduceți lichidul la fiert, dar nu lăsați-l să fiarbă. Îndepărtați macrou în lichidul de fierbere timp de aproximativ 5 minute sau până când se gătește.
 7. Metode de gătit variante.
  7
  Metode de gătit variante.
  Încercați să gătiți macrou în mai multe moduri diferite pentru a găsi modul în care vă place cel mai bine. Peștele ferm, flexibil, se ține bine pe grătar, dar este și delicios coapte sau prajit, astfel încât să puteți experimenta gătitul în diferite moduri care ar putea fi dificil cu un pește mai delicat.