Cum să creați un site web personal

Dacă aveți o mulțime de imagini și videoclipuri pe care doriți să le împărtășiți familiei, cel mai bun mod de a face acest lucru este cu un site web personal. Un site web personalizat este un instrument excelent pentru ca oamenii să rămână în contact cu prietenii și familia, deoarece vă permit să împărtășiți mass-media și informații cum ar fi zile de naștere, nunți, petreceri și multe altele. Vestea bună este că în prezent nu trebuie să cunoașteți codul HTML; oricine are timp liber și răbdare poate face un site minunat.

Paşi

 1. Decideți-vă de un software de constructor de site-uri Web care să fie utilizat dacă nu aveți experiență de programare.
  1
  Decideți-vă de un software de constructor de site-uri Web care să fie utilizat dacă nu aveți experiență de programare. Dacă aveți competențe în html, puteți trece peste acest pas.
 2. Găsește o gazdă.
  2
  Găsește o gazdă. Gazda este compania care va stoca fișierele care alcătuiesc site-ul dvs. Web. Fie că este gratuit sau plătit (consultați Sfaturile), va trebui mai întâi să vă configurați un cont.
 3. 3
 4. Decideți asupra conținutului.
  4
  Decideți asupra conținutului. Știți că acesta este un site web pentru prietenii și familia dvs., deci gândiți-vă la ceea ce îi veți oferi atunci când vizitează. Unele idei extraordinare sunt instrumente cum ar fi galerii foto, un calendar, o carte de oaspeți sau forum, o listă de e-mail și știri de pe prima pagină. Scrieți-vă gândurile pe măsură ce veniți cu ce să includeți.
 5. Creați un logo.
  5
  Creați un logo. Chiar dacă ați putea crede că un site web personal nu are nevoie de unul, un logo se unifică și face site-ul dvs. mai confortabil pentru oaspeții dvs. Utilizați un program precum Corel Paint Shop Pro pentru a manipula un text (posibil numele sau numele de familie) într-un design atractiv și plăcut. Ați putea să vă salvați banii și să căutați un software open source, gimp sau inkscape ar trebui să facă foarte bine. Ele sunt, de asemenea, gratuite și la fel de utile ca Photoshop și Paint.
 6. Creați pagini.
  6
  Creați pagini. Folosind un HTML sau un instrument de publicare a paginilor web, cum ar fi Macromedia Dreamweaver, creați o pagină "Acasă" cu o introducere pe site, știri și instrucțiuni de bază despre cum să navigați. Alte pagini, cum ar fi pagina "Biografie" și pagina "Contact", pot urma în curând. Salvați
 7. Publica.
  7
  Publica. Încărcați paginile și fișierele în dosarul rădăcină ("/"). Utilizați un program FTP sau browserul dvs. Web pentru a vă conecta la server. În bara de adrese a browserului dvs., tastați "ftp:
  your-domain-name.com" și apăsați "Go" sau tasta Enter, apoi completați solicitarea cu numele dvs. de utilizator și parola (furnizate de gazda dvs.). Puteți să răsfoiți folderele așa cum ați face pe PC sau Mac.
 8. Actualizați.
  8
  Actualizați. Ținerea familiei și a prietenilor la curent cu știrile și fotografiile este de neprețuit pentru ei. Distribuiți frecvent povestiri noi și glume cu ei pentru a le menține înapoi.