Cum să Cum la merele de bază

Coringul unui măr nu este la fel de tare cum arată. Tot ce aveți nevoie este unul din cele trei lucruri: un cuțit ascuțit, o lingură sau un balon de pepene galben sau un colac de mere. Dacă doriți să știți cum să corelați un măr în doar câteva minute, atunci urmați acești pași simpli.

Cap 1
Coring un întreg apple cu un cuțit

  1. Setați mărul pe placa de tăiere.
    1
    Setați mărul pe placa de tăiere. Stemul trebuie să fie orientat în sus.
  2. Introduceți un cuțit scurt și subțire direct în partea superioară a mărului.
    2
    Introduceți un cuțit scurt și subțire direct în partea superioară a mărului. Ar trebui să îl introduceți la aproximativ un centimetru de la centrul mărului pentru a evita inserarea directă în miez.
  3. Împingeți lama până la capăt prin măr.
    3
    Împingeți lama până la capăt prin măr. Faceți-o încet, așa că nu vă tăiați. Asigurați-vă că cuțitul trece prin partea de jos a mărului, astfel încât să puteți vedea lama.
  4. Scoateți cuțitul.
    4
    Scoateți cuțitul. Faceți acest lucru încet și cu atenție. Urmăriți unde plasați degetele. Dacă cuțitul nu se îndepărtează mai repede decât vă așteptați, lama nu ar trebui să meargă nicăieri lângă degete sau palmă.
  5. Repetați acest proces încă de trei ori în jurul centrului mărului.
    5
    Repetați acest proces încă de trei ori în jurul centrului mărului. Când ați terminat, ați fi făcut patru incizii pentru a crea un pătrat în jurul centrului mărului.
  6. Introduceți cuțitul înapoi în una dintre incizii.
    6
    Introduceți cuțitul înapoi în una dintre incizii. Trageți-l de la prima incizie la cea de-a doua și până la celelalte două incizii, până când tăiați complet miezul mărului.
  7. Scoateți cuțitul și împingeți miezul cu degetele.
    7
    Scoateți cuțitul și împingeți miezul cu degetele. Împingeți-l prin măr, până când iese.

Cap 2
Coring un apple întreg cu un apple corer

  1. Puneți mărul pe o placă de tăiere.
    1
    Puneți mărul pe o placă de tăiere. Stemul trebuie să fie orientat în sus.
  2. Împingeți un corer de mere în centrul mărului.
    2
    Împingeți un corer de mere în centrul mărului.
  3. Rotiți corerul.
    3
    Rotiți corerul.
  4. Scoateți membranele centrale și semințele.
    4
    Scoateți membranele centrale și semințele.

Cap 3
Coring un apple o jumătate la un moment dat

  1. Puneți mărul pe o placă de tăiere.
    1
    Puneți mărul pe o placă de tăiere. Stemul trebuie să fie orientat în sus.
  2. Tăiați mărul în jumătate.
    2
    Tăiați mărul în jumătate. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a o înjumătăți de jos în sus.
  3. Utilizați o lingură mică sau balot de pepene galben pentru a scoate semințele și căniile fibroase ale fiecărei jumătăți de măr.
    3
    Utilizați o lingură mică sau balot de pepene galben pentru a scoate semințele și căniile fibroase ale fiecărei jumătăți de măr.
  4. Utilizați un cuțit pentru a îndepărta miezul și mugurele mărului.
    4
    Utilizați un cuțit pentru a îndepărta miezul și mugurele mărului. Miezul ar trebui eliminat complet. / / Puteți să tăiați mărul mai departe dacă este necesar. Rețineți că puteți face același proces dacă tăiați mărul în patru, în loc de jumătăți, mai întâi.