Cum să configurează wifi la atingerea iPod-ului

IPod touch este player-ul muzical care oferă acces la Internet, Internet, vreme, YouTube, jocuri, conexiune la iCloud și multe altele. Pentru a profita la maxim de iPod-ul dvs., veți dori să îl configurați pentru acces Wi-Fi. Se poate face în câțiva pași simpli și vă vom arăta cum să faceți acest lucru.

Cap 1
Alegeți dintr-o listă

 1. Porniți iPod-ul.
  1
  Porniți iPod-ul. Faceți clic pe butonul Acasă și glisați pentru a debloca. Dacă dispozitivul iPod este oprit, țineți apăsat butonul de pornire timp de câteva secunde, apoi eliberați-l.
 2. Dacă nu este în ecranul de întâmpinare, apăsați butonul de pornire.
  2
  Dacă nu este în ecranul de întâmpinare, apăsați butonul de pornire. Găsiți aplicația Setări, atingeți-o, apoi atingeți Wi-Fi.
 3. Verificați dacă Wi-Fi este activat.
  3
  Verificați dacă Wi-Fi este activat. Asigurați-vă că întrerupătorul este rotit în poziția Pornit și că rețeaua dvs. este listată în secțiunea Alegeți o rețea ...
 4. Alegeți o rețea.
  4
  Alegeți o rețea. S-ar putea să existe mai mult de un listate - asigurați-vă că alegeți una la care aveți acces. Dacă vă aflați în rețeaua dvs. de domiciliu și routerul difuzează SSID (comportamentul implicit), alegeți-l din listă. Notă: dacă accesați o rețea Wi-Fi la o cafenea sau într-o altă locație, este posibil să fie necesar să introduceți o parolă. Întrebați-i proprietarul dacă au Wi-Fi gratuit, iar dacă o fac, vor fi bucuroși să vă dea parola.

Cap 2
Intrare manuală

 1. Alegeți o altă rețea.
  1
  Alegeți o altă rețea. Dacă routerul nu difuzează un SSID, alegeți Altele
 2. Introduceți parola.
  2
  Introduceți parola. Aceasta este cheia setării modemului fără fir.
 3. Faceți clic pe Join.
  3
  Faceți clic pe Join. După ce ați introdus parola de securitate, faceți clic pe Alăturați-vă și ar trebui să vă conectați. Numele rețelei (SSID) ar trebui să apară în "alegeți o rețea" cu un marcaj de selectare de lângă ea.

Cap 3
Depanarea rețelelor wi-fi și a conexiunilor

 1. Stabiliți problema.
  1
  Stabiliți problema. Când utilizați dispozitivul iPod Touch, puteți întâmpina ocazional probleme: Imposibil de localizat sau de conectat la o rețea Wi-Fi din apropiere Puterea semnalului Wi-Fi este slabă sau scăzută Sunteți conectat (ă) la rețeaua Wi-Fi, dar nu puteți accesa internetul.
 2. Încearcă depanarea de bază.
  2
  Încearcă depanarea de bază. Multe probleme legate de Wi-Fi pot fi rezolvate cu câțiva pași simpli. Încercați aceste lucruri: Atingeți Setări> Wi-Fi
 3. Conectați-vă la o rețea Wi-Fi din apropiere.
  3
  Conectați-vă la o rețea Wi-Fi din apropiere. Verificați dacă rețeaua este disponibilă prin atingerea setărilor> Wi-Fi
 4. Îmbunătățiți puterea semnalului slab sau fluctuant.
  4
  Îmbunătățiți puterea semnalului slab sau fluctuant. Mutați mai aproape de routerul Wi-Fi sau de stația de bază pentru a vedea dacă semnalul Wi-Fi se îmbunătățește. Este posibil să fie necesar să reglați direcția antenei pentru a îmbunătăți transmisia și puterea semnalului. Verificați sursele de interferențe potențiale. Cuptoarele cu microunde, antenele satelit, centralele electrice, monitoarele, difuzoarele wireless sau orice dispozitive care funcționează în benzile de 2,4GHz sau 5GHz, toate pot reduce puterea semnalului. Deplasarea fie a dispozitivului ofensator, fie mutarea emițătorului Wi-Fi poate ajuta. Scoateți dispozitivul iOS din orice caz, stand sau alt atașament pentru a vedea dacă semnalul Wi-Fi se îmbunătățește. În timp ce este puțin probabil, standul poate contribui la interferența semnalului Wi-Fi.
 5. Reconectați-vă la Internet.
  5
  Reconectați-vă la Internet. Dacă nu puteți accesa Internetul în timp ce vă conectați la o rețea Wi-Fi, încercați acești pași: Verificați dacă selectați rețeaua corectă dacă vă aflați într-o locație cu mai multe rețele Wi-Fi. Verificați dacă setările rețelei Wi-Fi sunt corecte. Puteți vedea și configura setările Wi-Fi utilizând următorii pași: Atingeți Setări> Wi-Fi