Cum să te descurci cu un fund mare ca adolescent

Unii adolescenți vor observa că fundul lor crește mai repede decât restul corpului. Uneori este pentru că au început pubertatea mai devreme. Alții ar putea fi doar binecuvântați cu genetica unui scaun mare. Indiferent dacă sunteți sau nu un timp înfloritor, atenția poate fi inconfortabilă. Nu renunta la tine! Sunteți doar câteva alegeri de îmbrăcăminte și o atitudine de ajustare departe de a trăi fericit cu corpul dumneavoastră.

Cap 1
Îmbrăcați-vă forma (pentru fete)

 1. Balansați partea de sus cu fundul.
  1
  Balansați partea de sus cu fundul. Atragerea atenției asupra corpului din partea superioară este cheia pentru îmbrăcarea pentru un fund mai mare. Veți dori, de asemenea, să găsiți topuri care adaugă greutate sau curbe la umerii și la piept. În ambele sensuri, veți distrage atenția de la spatele dvs., folosindu-vă, de asemenea, hainele pentru a adăuga o proporție pentru o figură mai echilibrată. Du-te pentru culori îndrăznețe și modele. Nu depășiți-o până la punctul de a fi fricos, dar căutați culori atrăgătoare și modele provocatoare pentru a vă menține toate ochii sus. Căutați coliere orizontale. Acestea atrag atenția în timp ce slăbesc și talia. Încercați mâneci de clopot. Îți lărgesc linia de umăr pentru a face o linie curată cu spatele mai mare, echilibrându-ți silueta. Stocați-vă pe coliere și eșarfe. Acestea sunt două dintre cele mai valoroase accesorii pe care le aveți pentru a vă ocupa cu un spate mai mare. Coliere (mai ales cele mai mari) vor păstra ochii pe partea de sus și de la gât, în timp ce eșarfe adăuga lățimea la umerii dumneavoastră.
 2. Împingeți fundul.
  2
  Împingeți fundul. Dacă vă alegeți metoda de a vă ocupa de spatele dvs., reduceți prezența, căutați culori închise (în special în pantaloni). Aveți vârfuri (inclusiv jachete și pulovere) care ajung la nivelul corpului, imediat după ce începeți aplauzele. Ochiul este atras de locul în care îmbrăcămintea se termină, așa că luciul este acoperit în întregime de fundul tău. [1] Rochia de linie A este lăudată pentru capacitatea sa de a ascunde orice spate. Găsiți mai mult decât un cuplu care vă place; dacă le poți face parte din stilul tău, rochia A-line va fi cel mai bun prieten de modă. Cumpara formawear / lenjerie de corp subțire. Acestea vă vor subțiri talia, fundul și coapsele pentru un aspect mai general. Caracteristicile verticale, cum ar fi fermoarele și pliurile, fac ca talia și spatele să pară mai subțiri. Căutați topuri cu aceste calități.
 3. Fii special pentru pantaloni.
  3
  Fii special pentru pantaloni. Căutați buzunare mari din spate, talie joasă și picioare largi. Buzunarele servesc ca o deviere pentru ochi, talpa va avea fundul pare mai mic, iar picioarele arse ajuta la egalizarea siluetei tale. Dacă intenția dvs. este să atrageți atenția de la nivelul șoldurilor, evitați blugi subțiri care se îngreunează la nivelul gleznei. Găsiți pantaloni scurți sau pantaloni cu talie înaltă pentru un aspect clasic. Talia mare vă conectează fundul la talie pentru a face o linie fără sudură, de-accentuând partea din spate. Când faceți cumpărături pentru blugi, veți dori să căutați ceva "tăiat cu buzunare" sau cu picioare arșite. Nu vă îngrijorați nimic sau cu modele deosebit de ocupate, mai ales în spatele casei. Veți căuta blugi pentru a vă completa în spatele dvs., nu atrageți atenția asupra acesteia.
 4. Cumpărați fustele potrivite.
  4
  Cumpărați fustele potrivite. Mai mult decât alte articole de îmbrăcăminte, asigurați-vă că fustele sunt foarte bine montate. Nu doriți să atrageți atenția nedorită cu o fustă necorespunzătoare care se ciocănește sau aluneca la talie. Fustele de fusta sunt o optiune solida pentru solduri largi, deoarece acestea chiar si forma corpului. Pantalonii fluși sunt foarte buni pentru a vă înfunda fundul și a vă îndrepta atenția spre picioare. [2]

Cap 2
Îmbrăcați-vă forma (pentru băieți)

 1. Aveți lenjerie de corp.
  1
  Aveți lenjerie de corp. Pantaloni pentru boxeri și pantaloni scurți de ciclism vor întări zona din jurul capului și coapsei superioare pentru o simțire mai strânsă și mai mică. În orice caz, asigurați-vă că orice îmbrăcăminte se potrivește suficient de bine pentru a nu se aglomera. Bunching poate fi văzut prin pantaloni și poate face backside dvs. chiar arata ciudat.
 2. Găsiți pantalonii potriviți.
  2
  Găsiți pantalonii potriviți. Eventual cea mai importantă considerație pentru oricine cu o pereche mai mare de pantaloni în spatele, bine cumpărat, va merge cel mai departe spre modelarea și deghizarea fundului. Sfatul general pe care trebuie să-l urmați este să aveți pantaloni care se potrivesc la talie (prea înalt vă va face capătul părea lung) și evitați tot ceea ce etichetat "piele". [3] Pentru blugi, căutați tăiat cizme, dulgher, muncitor și "blugi fixați". Acest lucru va sta mai liber pe talie și în jurul picioarelor, care permit o linie dreaptă verticală la silueta dvs. Pentru pantalonii dressier, stai departe de pliuri. Acestea vă atrage atenția asupra șoldurilor și vă pot face capătul mai mare decât este. Feretele plane sunt calea de a merge, deoarece au un efect de slăbire în jurul taliei.
 3. Cumparati tricouri care se potrivesc.
  3
  Cumparati tricouri care se potrivesc. Mulți ar putea face greseala de a cumpăra tricouri mari, în speranța că ele fac ca jumătatea superioară să pară mai mare și mai proporțională cu cea din spatele tău. Din nefericire, sfarsitul pare a fi incomod si te poate face sa pari supraponderal. Cu condiția să aveți pantaloni buni care se așează bine la talie, cumpărați tricouri care coboară spre locul în care vă întoarceți, vă întâlnește fundul pentru o linie verticală curată. Nu confunda o strângere cu o potrivire bună. O cămașă prea strânsă va face ca fundul tău să pară ca și cum ar fi ieșit afară. Vrei o cămașă care nu înflorește sau nu, dar se află plat pe partea din față și din spate.
 4. Evitați îndoirea atunci când este posibil.
  4
  Evitați îndoirea atunci când este posibil. Pentru cămășile și butoanele cusute, încercați să nu vă lăsați în picioare când este potrivit. Din păcate, în situații de afaceri și oficiale, acest lucru nu va fi posibil. Strângeți-vă cămășile și le aduce mai aproape de trunchiul dvs. și vă poate face ca fundul să arate ca și cum va rămâne. În schimb, permiteți acestor cămăși să se prăvălească în jurul taliei pentru o linie curată cu spatele mai mare. [4] Din nou, evitați orice "talie" sau "piele" potrivită pentru cămășile cu nasturi. Acestea vor sfârși prin a vă îmbrățișa trunchiul, făcându-vă fundul să arate mai mare.
 5. Rugați-vă pe pantofi.
  5
  Rugați-vă pe pantofi. Spre deosebire de fete, băieții nu vor avea multe opțiuni pentru a distrage atenția de la un fund mare. Pantofii cu pantofi sunt, totuși, cea mai bună armă tânără. Pantofii atrăgători, atrăgători vor atrage rapid ochii, departe de fundul tău. Orice se întâmplă dacă se potrivesc cu echipamentul tău.

Cap 3
Obținerea unei noi forme

 1. Începeți să lucrați.
  1
  Începeți să lucrați. Indiferent dacă este vorba de aerobic sau de antrenamente în greutate, de mers pe jos sau de jogging, puteți să vă îmbunătățiți tonul și corpul în general. Un fund mare și tuns este mai bun decât unul mare. Puteți face exerciții suplimentare pentru glutes dvs. pentru a le forma chiar mai mult. [5] Squats sunt exercițiu go-to pentru tonifierea și modelarea fundul. Din fericire, squaturile sunt ca multe exerciții de fund și nu necesită echipament. Veți avea nevoie să vă pregătiți talia și picioarele, precum și fundul pentru un aspect echilibrat. Căutați exerciții care vizează grupuri de mușchi pentru o eficiență sporită.
 2. Încercați yoga.
  2
  Încercați yoga. Dacă aveți timp, yoga lucrează pentru tonifierea întregului corp și pentru a vă face mai flexibili. Căutați poziții care vizează glutele, coapsele și partea inferioară a spatelui. Yoga este relativ ușor de preluat și se poate face acasă pentru cei puțin cam timizi. [6]
 3. Mănâncă corect.
  3
  Mănâncă corect. O alta modalitate de a obtine controlul asupra formei corpului, o dieta sanatoasa va lucra spre o talie mai subtire si mai putine caracteristici. Pentru cele mai multe, acest lucru va include un fund mai mic, mai bine format. Desigur, mâncarea sănătoasă va însemna lucruri diferite pentru diferiți oameni, deci este mai bine să vă consultați medicul de familie pentru cele mai bune sfaturi despre utilizarea dietei pentru a scăpa. Atât cu o dietă sănătoasă, cât și cu un regim de exerciții fizice solide, ar trebui să vă aflați pe drumul spre o vizită mai frumoasă.

Cap 4
Trai cu corpul tău

 1. Rămâi încrezător.
  1
  Rămâi încrezător. Din păcate, nimeni nu își alege forma. Toți trebuie să facem față cu ceea ce avem și nu ar trebui să ezităm să ne simțim mândri de asta. Chiar dacă fundul tău mare te-ar putea face conștient de sine, nu uita că nu ești singur și că mulți oameni din întreaga lume văd un fund mare ca un lucru atractiv. Ceea ce un bully ar putea fi dispus să-ți aleagă ar putea convinge o altă persoană să te întrebe la o întâlnire. Nu permiteți corpului vostru să vă definească atitudinea; permiteți-i să fie invers. [7]
 2. Aveți o perspectivă.
  2
  Aveți o perspectivă. Anii adolescentei sunt un moment în care totul este exagerat și supraexaminat, corpul mai mult decât orice. S-ar putea să vă credeți că aveți o mare spate, dar în realitate este doar anxietatea și mediul în care te-ai făcut să fii conștient de sine. Dacă este ceva ce încercați să ajungeți la inima, încercați să abordați un terț neutru, cum ar fi medicul de familie, despre preocuparea.
 3. Fii atent la viitor.
  3
  Fii atent la viitor. Cu toate probabilitățile, nu sunteți în creștere. Corpul tău încă mai vine și are nevoie de timp pentru a se ajusta. Ce pare ciudat sau neatractiv acum ar putea deveni sexy și măgulitor. Încercați să acceptați cum vă uitați acum, dar nu vă așteptați la schimbarea viitoare ca motiv pentru a nu fi proactiv acum; acum este momentul să deveniți proactiv dacă doriți să faceți o schimbare de lungă durată.