Cum să tratăm relațiile pe distanțe lungi

Relațiile pe distanțe lungi pot fi foarte dificile, mai ales dacă sunteți obișnuiți să fiți împreună adesea, și apoi trebuie să fiți brusc deoparte pentru perioade lungi de timp. Este posibil să nu fie o situație ideală pentru dvs. și partenerul dvs., dar cu planificarea și atitudinea potrivită, relațiile de lungă distanță pot fi la fel de bune ca cele apropiate geografic.

Cap 1
Lucrul practic

 1. Discutați cu partenerul dvs.
  1
  Discutați cu partenerul dvs. Toate relațiile - pe distanțe lungi sau nu - beneficiază de comunicarea deschisă. Înainte de a vă angaja să fiți pe distanțe lungi, tu și partenerul dvs. ar trebui să aveți o discuție serioasă despre cum va funcționa relația. Care sunt sperantele si asteptarile tale pentru relatie? Care sunt temerile tale? Cât de des te aștepți să te conectezi? Te aștepți să comunici unii cu alții într-un fel în fiecare zi? Cât de des vă veți vizita reciproc? Ce este realist, având în vedere bugetul și responsabilitățile (program școlar / de lucru)? Veți vedea alți oameni în timp ce vă veți despărți sau veți fi monogam? Cum îți vei satisface nevoile fizice / dorințele din afară?
 2. Asigurați-vă că ambii vă simțiți în siguranță în relația voastră.
  2
  Asigurați-vă că ambii vă simțiți în siguranță în relația voastră. Puteți face acest lucru vorbind despre relația dvs., dar și prin acțiuni zilnice. O modalitate foarte bună de a face acest lucru este de a vă menține partenerul actualizat în viața de zi cu zi, inclusiv persoanele cu care interacționați. Menținerea partenerului dvs. actualizat în viața de zi cu zi vă va ajuta să vă simțiți mai implicați în lumea voastră și în viața de zi cu zi. Acest lucru îi va ajuta să se simtă mai siguri în rolul important pe care îl joacă în viața dvs. [1] Luați în considerare sentimentele partenerului dvs. atunci când faceți alegeri. De exemplu, ieșirea pentru băuturi de noapte târzii cu un membru drăguț din sexul opus sau un ex atunci când partenerul dvs. este la jumătatea lumii ar putea face chiar și un partener sigur un pic nervos.
 3. Imaginați-vă jocul final.
  3
  Imaginați-vă jocul final. Este posibil să sperăm în cele din urmă să vă aflați în același loc ca și partenerul dvs. Fiind clar despre scopurile dvs. finale vă va ajuta să vă mențineți pe partenerul dvs. angajat în această relație. Discutarea jocului final al relației dvs. va ajuta, de asemenea, să vă asigurați că dvs. și partenerul dvs. sunteți pe aceeași pagină. Poate că speri să se căsătorească în câțiva ani dacă totul merge bine. Dacă vă simțiți bine și vă bucurați de o plimbare internațională, asta este bine. Este important să știți amândoi că, în caz contrar s-ar putea să aveți o singură persoană care să-i pătrundă pe cealaltă în timp ce cealaltă se întâlnește cu fericire, ceea ce nu este corect.
 4. Fă planuri.
  4
  Fă planuri. Chiar dacă aceste planuri nu merg mai departe, vorbește despre viitorul tău. Unde doriți să vizitați cu partenerul dvs. și ce ați dori să faceți atunci când sunteți acolo? Vorbind despre viitor, puteți sparge distanța și vă puteți face să vă simțiți mai bine că relația se îndreaptă undeva. Planificarea unei călătorii împreună poate fi foarte distractivă. Creați un document Google în comun sau o pagină Pinterest detaliind lucrurile pe care le-ați dori să le faceți în călătoria dvs. S-ar putea chiar să puneți împreună un itinerar.
 5. Stabiliți-vă metodele de comunicare.
  5
  Stabiliți-vă metodele de comunicare. Persoanele aflate în relații de lungă distanță nu se mai limitează la mesajele de melc și la apelurile telefonice scumpe. Iată câteva aplicații care fac legătura mai ușoară și mai accesibilă: [2] Cei WhatsApp, Viber și Skype vă permit să trimiteți mesaje și fișiere și să vă apelați de oriunde în lume, atâta timp cât aveți o conexiune la Internet. Cuplul, Avocado și Kahnoodle vă permit, de asemenea, să conversați prin chat și să trimiteți fotografii și videoclipuri, dar concentrarea lor pe romantism le diferențiază de alte aplicații. Poți să-ți "creezi" partenerul tău cu Cuplul, să îți îmbrățișezi virtuale și sărutări cu Avocado și "să îți umpleți rezervorul de dragoste al partenerului tău" cu acte afectiv pe Kahnoodle. HeyDay vă permite să păstrați un jurnal pe măsură ce vă aflați în timpul zilei. Poți să faci fotografii și să adaugi legende și chiar să urmărești unde ai fost prin zi, apoi împărtășești ziua cu partenerul tău pentru ai ajuta să se simtă mai mult ca și cum ar fi fost cu tine.
 6. Se angajează să se conecteze reciproc în fiecare zi.
  6
  Se angajează să se conecteze reciproc în fiecare zi. Lucrurile vor fi diferite pentru fiecare relație, dar acest sfat pare a fi unanim: cel puțin, spuneți bună dimineața și noapte bună partenerului dvs. în fiecare zi. [3] Nu trebuie să fie discuții lungi - doar o simplă "dimineață frumoasă frumoasă!" Sau "noapte noaptă!" Este perfectă. Este important să programați o anumită oră în fiecare zi pentru a fi aproape aproape una de cealaltă, indiferent cât timp este acest timp.
 7. Nu trece peste bord.
  7
  Nu trece peste bord. Cercetările au constatat că petrecerea prea mult timp împreună online sau la telefon atunci când sunteți într-o relație de lungă distanță poate fi de fapt dăunătoare pentru relația. Țineți cont de acest lucru în timp ce discutați despre așteptările dvs. [5]
 8. Asigurați-vă că aveți o rețea bună de asistență.
  8
  Asigurați-vă că aveți o rețea bună de asistență. Discutați cu oamenii pe care sunteți aproape, adică prietenii și familia. Lăsați-i să știe despre situația dvs. și spuneți-le cum vă simțiți. Menținerea unei rețele de asistență bună vă va ajuta să rămâneți puternici atunci când vă simțiți trist și singuratic și vă lipsesc partenerul. Puteți chiar să vorbiți despre unele dintre nesiguranța dvs. cu cel mai apropiat prieten sau membru de familie atunci când vă simțiți scăzut. Este bine să discutați cu partenerul dvs. și despre nesiguranța dvs., dar încercați să o evitați, dacă nu ați făcut ceva pentru a vă face să vă simțiți nesigur. Acest lucru va ajuta la menținerea lucrurilor mai ușoare și mai pozitive atunci când vorbiți cu partenerul dvs., ceea ce este important deoarece aveți timp limitat unul cu celălalt.
 9. Alăturați-vă unui forum de discuții pentru relații lungi.
  9
  Alăturați-vă unui forum de discuții pentru relații lungi. Atât de utile ca prietenii și familia ta ar putea fi, ei ar putea să nu poată înțelege pe deplin ceea ce treci prin. Există o mulțime de forumuri excelente online, printre care unul popular pe Reddit. [6] Forum-goers vorbesc despre problemele lor, temerile lor și bucuriile lor. De asemenea, ei împărtășesc sfaturi și trucuri pentru menținerea relației proaspete și sănătoase.

Cap 2
Având atitudinea corectă

 1. Nu te supăra.
  1
  Nu te supăra. Relațiile de lungă distanță nu pot fi ideale, dar cercetările sugerează că acestea pot fi de fapt la fel de bune ca cele apropiate geografic. Iată câteva atribute cheie ale relațiilor de înaltă calitate, stabile pe distanțe lungi: [7] Oamenii din ele au o atitudine pozitivă față de relațiile de lungă distanță și nu simt că relația lor este condamnată automat doar din cauza distanței. Oamenii din ele se tem mai puțin și se concentrează pe pozitiv. Oamenii din ele se simt mai siguri despre relațiile lor. Distanțele mai mari par să aibă ca rezultat și o satisfacție mai mare pe distanțe lungi. Fiecare partener își idealizează partenerul într-o oarecare măsură.
 2. Veniți la curent cu noua dvs. relație.
  2
  Veniți la curent cu noua dvs. relație. Dacă partenerul dvs. trebuie să se îndepărteze din cauza muncii sau este o relație nouă care sa format prin Internet, trebuie să realizați că sunteți separat de distanță, deocamdată. Luați ceva timp să reflectați asupra acestui lucru. Cel mai dificil lucru pe care trebuie să-l rezolviți este faptul că nu puteți vedea sau nu vă puteți atinge partenerul ori de câte ori doriți. S-ar putea să vă doare, dar trebuie să vă întâlniți, altfel veți fi mereu nefericiți, făcând o relație nefericită.
 3. Acceptați ceea ce aveți.
  3
  Acceptați ceea ce aveți. Dacă vă place partenerul dvs., fiți recunoscători pentru faptul că îi aveți, chiar dacă nu vă sunt fizic chiar acum. Găsiți lucruri pentru care să fiți recunoscători, în loc să vă concentrați pe negativ (și anume, distanța). De exemplu, puteți să vă construiți comunicări mai puternice cu partenerul dvs. și să le cunoașteți la un nivel mai profund. Concentrându-vă asupra lucrurilor pozitive despre partenerul dvs. și despre relația dvs., vă veți simți mai mult îndrăgostiți de ei și veți avea mai multe șanse pozitive în ceea ce privește relația, ceea ce înseamnă că vă veți mări șansele de a rămâne împreună, în ciuda distanței.
 4. Fii pozitiv.
  4
  Fii pozitiv. Desigur, este trist că nu puteți fi împreună, dar concentrarea asupra acestui lucru ar putea face dificilă văzarea bunului în relația voastră. A fi pozitiv înseamnă a menține lucrurile luminoase când vorbești cu partenerul tău - vorbind despre lucrurile mici care s-au întâmplat de-a lungul zilei tale, de exemplu. Este bine să discutați cu partenerul dvs. despre orice preocupări reale pe care le aveți. Ar trebui să fiți pozitivi, dar nu ar trebui să vă prefaceți că lucrurile sunt în regulă atunci când nu sunt. Dacă partenerul tău face ceva pentru a-ți răni sentimentele, este important să îi lași să știe, astfel încât amândoi să poți elabora un plan pentru a evita să se întâmple în viitor. Fii pozitiv si despre tine insuti. Studiile arată că oamenii se simt mai fericiți și mai mulțumiți în relațiile în care partenerii își păstrează îndoielile cu privire la ei înșiși și la relația cu ei înșiși. Nu fiti absolut necomunicati, dar fiti atenti la ceea ce vorbiti. Nu te numi gras sau prost, de exemplu.
 5. Fii realist.
  5
  Fii realist. Deși este important să fii pozitiv, este de asemenea important să fii realist. Fiind realistă cu privire la ceea ce puteți și nu puteți face în relație, veți menține lucrurile mai sănătoase pe termen lung. [11] De exemplu, dacă știți că nu vă puteți permite să vă vedeți mai mult de două ori pe an, fi sincer și în față despre acest lucru, altfel ar putea deveni o problemă mai târziu în relație. A fi realistă înseamnă, de asemenea, acceptarea faptului că vor exista momente în care îți vei pierde partenerul sau ori când nu vei putea vorbi cu ei atunci când ai nevoie cu adevărat. A fi realist vă va ajuta să vă simțiți mai puțin neajutorați în astfel de situații. Acesta este locul unde o rețea bună de sprijin va veni la îndemână.
 6. Cunoașteți stilul dvs. de atașament.
  6
  Cunoașteți stilul dvs. de atașament. [12] Cunoașterea stilului dvs. de atașament vă poate ajuta să vă dați seama ce este adevărat și ce nu este atunci când aveți îndoieli cu privire la relația - fie că este vorba doar de tine sau de ceva partenerul se ocupă. [13] Studiile privind stilul atașamentului adulților arată că, dacă vă simțiți în siguranță în relația dvs., sunteți mult mai probabil să vă simțiți confortabil într-o relație de lungă distanță, în timp ce dacă vă simțiți nesigur, veți fi mai mult vulnerabilă la efectele negative ale distanței [14]. Dacă vă aflați întotdeauna în jurul partenerului dvs., s-ar putea să nu vă dați seama nici măcar că sunteți relativ nesiguri în relația dvs. până când vor pleca. Dacă nu sunteți atașat în siguranță, vă veți simți atât de neliniștiți și deprimați când partenerul dvs. nu este în jur, încât este posibil să aveți dificultăți chiar să vă ocupați de sarcinile zilnice. [15]
 7. Crede-ți partenerul.
  7
  Crede-ți partenerul. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le aveți pentru ca relația dvs. să aibă succes, indiferent dacă aceasta este pe distanțe lungi sau geografic apropiată. [16] Dacă neîncrederea partenerului dvs. și ei nu au făcut nimic pentru a merita acea neîncredere, sunt șanse să aveți probleme de încredere și trebuie să lucrați singuri pe ele. Vedeți un consilier. Nu face probleme de încredere partenerului tău.
 8. Evitați jocurile de putere.
  8
  Evitați jocurile de putere. Când apare sentimentul că partenerul dvs. nu are grijă la fel de mult ca dvs., scrieți despre el într-un jurnal sau discutați-l deschis cu ei într-un mod ne-acuzator, mai degrabă decât să îl internalizați și să îl transformați într-un joc de putere.
 9. Luați ceea ce spun ceilalți cu un bob de sare.
  9
  Luați ceea ce spun ceilalți cu un bob de sare. Mulți oameni ar putea să nu înțeleagă de ce ați vrea să vă aflați într-o relație de lungă distanță. Mulți dintre ei ți-ar putea spune că relația nu va funcționa. Ești cel mai bine să le ignori. Numai tu stii relatia ta, si daca esti fericit, atunci tot ce conteaza. Nu te lăsa deconectat de ceea ce spun ceilalți, fă ceea ce crezi că e drept. Dacă te face pe tine și partenerul tău fericit să vorbești în fiecare noapte pe Skype atunci fă-o. Nu lăsați alți oameni să-l strică!
 10. Rămâneți independent.
  10
  Rămâneți independent. Trebuie să ai propria ta viață, chiar dacă ți-e dor de partenerul tău scump. Viața ta proprie vă va oferi mai mult pentru a discuta despre partenerul dvs. și vă va face să vă simțiți mai mult îndeplinite și fericite. Păstrarea ocupat vă va ajuta, de asemenea, să locuiți mai puțin pe ceea ce face partenerul dvs. / cum nu sunteți împreună.

Cap 3
Distracție împreună

 1. Se angajează să facă lucrurile distractive împreună.
  1
  Se angajează să facă lucrurile distractive împreună. Nu are sens să fii într-o relație nefericită. Nu poți schimba distanța, dar nu înseamnă că nu te poți distra împreună. Vizionați filme, jucați jocuri, luați împreună hobby-uri - găsiți lucruri care vă permit să vă legați în ciuda distanței.
 2. Să aveți o noapte săptămânală.
  2
  Să aveți o noapte săptămânală. O mulțime de oameni aflați în relații de lungă distanță dedică o noapte pe săptămână pentru a avea un hangout special, extins, cu ceilalți semnificativi. Poate că veți avea un chat video romantic sau poate veți lua cina împreună. Faceți orice fel de apeluri la voi!
 3. Joacă jocuri împreună.
  3
  Joacă jocuri împreună. Există nenumărate jocuri online pe care le puteți juca împreună. Scrabble și Minecraft sunt alegeri populare. [17]
 4. Creați împreună.
  4
  Creați împreună. Co-scrieți o poveste amuzantă într-un document Google comun. Desenați ceva împreună pe FlockDraw. [18]
 5. Vizionați videoclipuri sau ascultați muzică împreună.
  5
  Vizionați videoclipuri sau ascultați muzică împreună. Există nenumărate aplicații care vă permit să partajați o cameră virtuală cu partenerul dvs., să vizionați videoclipuri sau să ascultați muzică. Google+, Rabbit și Gaze sunt aplicații populare pentru vizionarea împreună a videoclipurilor. TogetherTube vă permite să vă bucurați de muzică și clipuri video care apar pe YouTube, Vimeo și SoundCloud împreună în timp ce vorbești. [19] Sunt disponibile și pluginuri Web (de exemplu, ShowGoers pentru Google Chrome), care vă pot ajuta să vă sincronizați conturile Netflix, făcând mult mai ușor lupta de a începe un film sau de a vă arăta în același timp.
 6. Trimiteți reciproc cadouri.
  6
  Trimiteți reciproc cadouri. Trimite partenerului o carte pe care credeți că o va dori, împreună cu cookie-urile favorite. Sau poate trimiteți niște lenjerie prostie pentru a le purta la următoarea întâlnire. Fii creativ!
 7. Trimiteți reciproc litere de dragoste.
  7
  Trimiteți reciproc litere de dragoste. Luați câteva cărți despre acest subiect, citiți câteva exemple și apoi faceți un concurs pentru a vedea cine poate scrie cea mai ridicolă scrisoare de dragoste. Unele idei mai multe pentru a-ți îmbina scrisori de dragoste: Spritz scrisorile cu parfum sau colin. Includeți petale de flori uscate în plic. Sarutati paginile cu ruj pe / sigilati plicul cu un sarut. Scrieți pe papetărie de lux și folosiți ceară de etanșare fantezie și o ștampilă pentru a sigila plicul.
 8. Vizitați reciproc personal în mod regulat.
  8
  Vizitați reciproc personal în mod regulat. Vizitarea reciprocă cât mai mult posibil face ca întreaga situație să fie mai bună. A fi capabil să petreceți un timp de calitate în persoană cu partenerul dvs. este unul dintre cele mai bune lucruri într-o relație de lungă distanță. Doar gândiți-vă, puteți aștepta cu nerăbdare să le vedeți și face timpul când sunteți împreună mai speciali. Asigurați-vă că atunci când vă vedeți unul pe celălalt, ieșiți și vizitați locuri și faceți lucruri împreună!