Cum să întâlnești o fată încrezătoare

Încrederea este una dintre cele mai atrăgătoare calități ale unei alte persoane. Dar întâlnirea cu o fată încrezătoare nu este fără provocări. Nu va fi impresionată de flirturile obișnuite și de jocurile la care vă puteți obișnui, astfel încât este posibil să aveți nevoie să lucrați mai greu. Cel mai important, totuși, trebuie să aveți o mulțime de încredere.

Cap 1
Întrebându-l afară

 1. Faceți o primă impresie bună.
  1
  Faceți o primă impresie bună. Nu trebuie să arate că ai ieșit de pe pistă, dar ar trebui să te mândri de apariția ta atunci când intenționezi să întrebi o fată încrezătoare. Asta pentru că probabil face un efort de a arăta bine și se va aștepta la aceeași dată dintr-o dată potențială. [1] Aveți grijă de toate obiceiurile de îngrijire de bază, astfel încât să apară curat și îngrijit când vorbiți cu ea. Nu trebuie să purtați cele mai scumpe haine, dar costumul trebuie să fie curat și să se potrivească bine.
 2. Abordați-o.
  2
  Abordați-o. O fată cu încredere va dori, de obicei, să fiți încrezători, astfel încât să nu puteți aștepta ca ea să vorbească cu dvs. Arătați-i că aveți o mulțime de încredere în dvs., având curajul să mergeți la ea și să începeți o conversație. [2] Dacă aveți dificultăți în elaborarea încrederii pentru a vă apropia de o fată, încercați să o faceți într-o situație unde este mai probabil să fie receptivă, cum ar fi la o petrecere sau la un bar. În majoritatea cazurilor, este mai probabil să fie prietenă atunci când se află într-un cadru social. Amintiți-vă să zâmbiți și să păstrați contactul vizual atunci când vorbiți cu ea. Dacă vă păstrați ochii în jos și fidget, ea va ști că sunteți nervos.
 3. Fii direct.
  3
  Fii direct. Femeile cu încredere sunt direct în sine, așa că aceștia doresc în mod obișnuit partenerii lor. Asta inseamna ca nu ar trebui sa vii cu o scuza lacrimata pentru a se apropia de ea, cum ar fi sa te prefaci ca ai nevoie de sfaturi sau sfaturi despre ce sa obtii prietena prietenei tale pentru ziua ei de nastere. În schimb, precizați încă de la început că sunteți interesat de ea și doriți să faceți o conexiune. Dacă nu ați fost introdus oficial, puteți merge la ea și spuneți: "Te-am văzut de-a lungul camerei și trebuia să mă prezint. "Dacă te cunoști deja, poți să te apropii de ea și să spui:" M-am gândit la tine de la ultima oară când am vorbit. " încercați, de asemenea, să oferiți un compliment care vă face clar interesul, cum ar fi "Știi, zâmbetul tău luminează în cameră" sau "Tu ești cea mai frumoasă fată din cameră, mâinile jos".
 4. Fii curios.
  4
  Fii curios. O fată încrezătoare va dori să știe că ești interesat de ea și de cine este, deci nu ar trebui să o întrebi în mod necesar imediat după ce te apropii de ea. În schimb, începeți o conversație pentru a o cunoaște mai bine. Evitați simple întrebări da sau nu, care pot încetini un chat. Întrebările deschise sunt o opțiune mai bună, deoarece ei îi oferă o șansă de a se exprima cu adevărat. [4] Dacă ea este la școală, puteți întreba ce clase preferate sunt și de ce. Dacă ea este o călătorie frecventă, s-ar putea să o rogi să recomande câteva destinații care nu pot fi uitate. Fiți atenți la ceea ce spune ea și folosiți-o pentru a continua conversația. De exemplu, dacă menționează că ea este un mare fan al fotbalului, poți să-i spui despre jocul mare pe care l-ai făcut săptămâna trecută.
 5. Întreabă-o.
  5
  Întreabă-o. După ce te-ai cunoscut puțin, e momentul să ceri o întâlnire. Nu fiti vagi - intrebati "Ati putea dori sa iesiti afara candva?" Nu va impresiona o fata increzatoare. În schimb, faceți o ofertă concretă, cum ar fi "Ați vrea să vă întâlniți mâine seara?" [5] Este cel mai bine să nu vă faceți prima dată ceva formal ca cina. În schimb, du-te pentru ceva casual, cum ar fi grabbing o ceașcă de cafea sau o plimbare prin intermediul unui parc local. Acest lucru va păstra lucrurile relaxate și cu cheie scăzută.

Cap 2
Construirea unei relații

 1. Nu te juca.
  1
  Nu te juca. În timp ce încearcă să-i facă să fie gelos, menționând că fiica ta sau flirtul cu alte fete pe social media poate părea o modalitate bună de a-și atrage atenția, o fată sigură nu se va simți amenințată de alte fete. De fapt, ea este mult mai probabil sa fie suparata, astfel incat ployul va fi probabil invers la tine oricum. [6] Este inevitabil ca relatiile trecute vor veni in conversatie cand te intalnesti pe cineva - si asta ... E bine. Ea devine o problemă numai dacă încerci să-ți folosești ex-ul pentru a obține o creștere din prietena ta actuală.
 2. Controlează-ți nesiguranța.
  2
  Controlează-ți nesiguranța. Deoarece ea nu obișnuiește să fie geloasă sau irațională, o fată sigură nu va înțelege dacă o faci. Nu încercați să treceți prin telefonul ei atunci când nu caută sau ghicește parolele de mass-media sociale pentru a putea trece prin conturile ei. În schimb, încercați să aveți încredere în relația dvs. și să aveți încredere în prietena dvs. [7] Dacă vă îngrijorați că există o problemă în relația dvs., cum ar fi relația ei cu un ex, întrebați-o doar despre ea. Ea va aprecia abordarea directă și este mai probabil să fiți sincer cu dvs.
 3. Fii decisiv.
  3
  Fii decisiv. Când vine vorba de luarea deciziilor în relație, o fată sigură nu va dori să facă tot munca în sine. Se va aștepta să știți ce doriți și să puteți exprima în mod clar acest lucru. [8] Chiar și atunci când vine vorba de o decizie simplă, cum ar fi unde ar trebui să mergeți la cină, nu spuneți, "Nu știu" sau "Nu mă interesează". Oferiți o sugestie concretă, astfel încât cei doi să puteți lua împreună o decizie.
 4. Oferiți complimente.
  4
  Oferiți complimente. Doar pentru că o fată are încredere nu înseamnă că nu-i place să audă uneori despre punctele ei forte de la alți oameni, așa că nu lăsați acele lucruri să fie nesigure. Fiți susținători și spuneți-i despre lucrurile pe care le place cel mai mult despre ea în mod regulat. [9] Nu vă limitați complimentele la aspectul fizic. Sigur, ea va aprecia că aude că e frumoasă, dar vrea să fie apreciată ca o persoană completă. Complimentează inteligența, puterea, bunătatea și alte calități pozitive, de câte ori îi spui că arată frumos într-o anumită rochie.

Cap 3
Navigarea problemelor

 1. Nu vă temeți de conflict.
  1
  Nu vă temeți de conflict. Dacă sunteți atât indivizi puternici, încrezători, atunci uneori nu veți fi de acord. Asta face parte dintr-o relație sănătoasă, deoarece diferențele de opinie vă permit să învățați unul de altul. Cheia este să vă concentrați asupra problemelor pe care nu sunteți de acord și să nu vă atacați reciproc. [10] Când sunteți frustrat, poate fi ușor să recurgeți la apeluri de nume și lovituri mici. Faceți tot posibilul pentru a evita scufundarea la acest nivel deoarece o fată sigură probabil nu va tolera acest tip de comportament. Țineți tonul vocii în minte. Dacă vă strigați să încercați să obțineți punctul dvs. de vedere, este posibil ca prietena dvs. să nu vă audă. Cu toate acestea, dacă vă mențineți un calm calm, în timp ce vă explicați sentimentele, este mult mai probabil să luați ceea ce vă spuneți la inimă.
 2. Fii cinstit.
  2
  Fii cinstit. O fată sigură se va putea să se exprime destul de bine, așa că nu va avea probleme în a vă spune cum simte sau ce crede despre relația voastră. Pentru o relație sănătoasă, echilibrată, va trebui să faceți același lucru și să spuneți adevărul despre cum vă simțiți. Nu vrea să ghicească cum te simți în legătură cu ea sau cum ești angajat în legătură. [11] Trebuie să fii dispus să o deschizi chiar dacă nu ești sigur cum o să reacţiona. Ținând în sentimentele tale poate duce numai la probleme mai mari pe drum. Dacă simțiți că relația dvs. nu este o prioritate pentru ea sau ea nu vă apreciază opinia, spuneți-o. Poate că nu știe că te face să te simți așa, așa că singura modalitate de a te asigura este să-ți exprimi sentimentele. Dacă se dovedește că nu este angajată în relația cu tine, ești mai bine să știi asta, deci poți decide dacă ar trebui să mergi mai departe.
 3. Asculta cu atentie.
  3
  Asculta cu atentie. A fi un bun ascultător face parte din dezvoltarea abilităților de comunicare eficiente, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să întrerupeți sau să discutați despre ea. Va vrea un partener care își ia sentimentele și opiniile în serios și nu poți face asta dacă nu auzi ce spune ea. [12] Dacă aveți probleme cu procesarea cu adevărat a ceea ce spune ea, încercați să reformulați ceea ce tocmai a spus în cuvintele voastre, pentru a vă asigura că ascultați și înțelegeți ceea ce vă spune. [13]
 4. Recunoaște când te înșeli.
  4
  Recunoaște când te înșeli. O fată încrezătoare nu are nici o problemă în a-și ridica greșelile, așa că se va aștepta la fel de la tine. Dacă ți-ai rănit sentimentele sau ai uitat o dată, scu-ți scuze și încearcă să înveți din greșeală. [14]
 5. Încercați să faceți compromisuri.
  5
  Încercați să faceți compromisuri. Într-o relație între doi oameni puternici, siguri, dați și luați este o necesitate. Dacă faci mici concesii pentru ea într-un conflict sau dezacord, este mai probabil ca ea să facă același lucru pentru tine, astfel încât amândoi să simți că ai un cuvânt egal în relație. Nu păstrați scorul. Nu toate compromisurile înseamnă că te întâlnești în mijloc. În unele cazuri, este posibil să trebuiască să recunoști mai mult decât ea și viceversa. Dacă compromiteți puțin mai mult decât ea despre ceea ce trebuie să faceți în noaptea de vineri, asta nu înseamnă că ea "vă" va întâmpina data viitoare când nu sunteți de acord. Scopul este de a găsi o soluție care să vă facă pe amândoi cât mai fericiți, de la caz la caz.