Cum să te descurci cu iubirea

Căderea în dragoste poate fi un moment minunat, dar poate, de asemenea, să vă facă să simțiți tot felul de emoții stresante. În acest timp, este posibil să trebuiască să faceți ceva altfel pentru a face față felului în care vă simțiți. Puteți face lucruri cum ar fi menținerea aspectului fizic, folosirea poziției de autocunoaștere pozitivă și punerea întrebărilor pentru a vă cunoaște mai bine interesul pentru dragoste.

Cap 1
Confruntarea cu emoțiile tale

 1. Știți că ceea ce simțiți este normal.
  1
  Știți că ceea ce simțiți este normal. Când te îndrăgostești, hormonii tăi devin sălbatici și te pot face să simți tot felul de lucruri care par anormale. S-ar putea să vă simțiți deliranți cu bucurie, anxietate, stresați sau chiar puțin obsedați de noua dvs. iubire. Rețineți că sentimentele pe care le aveți sunt normale și vor deveni mai tolerabile în timp. Asigurați-vă că nu vă permiteți sentimentele să vă preia viața. Continuați să vă faceți timp și să vă mențineți rutina obișnuită.
 2. Exprimați-vă sentimentele.
  2
  Exprimați-vă sentimentele. Pentru a face față inundațiilor de noi emoții care vin cu îndrăgostirea, s-ar putea să găsiți util să găsiți o priză pentru a exprima felul în care vă simțiți. Luați în considerare discuția cu un prieten de încredere despre răspunsul dvs. la noua iubire sau despre scrierea sentimentelor într-un jurnal. Jurnalismul are avantajul suplimentar de a reduce stresul și de a vă ajuta să faceți față problemelor, astfel încât acesta vă poate ajuta să lucrați prin sentimentele dvs. [2] Scrierea sentimentelor într-un jurnal poate fi o modalitate excelentă de a face față acestor probleme. Încercați să scrieți despre modul în care v-ați simțit pentru aproximativ 15-20 de minute pe zi. Puteți chiar să vă simțiți mai creativi ca urmare a noii dvs. iubiri și doriți să vă încercați mâna la o anumită poezie.
 3. Menține sănătatea fizică.
  3
  Menține sănătatea fizică. Chiar dacă sunteți atât de înfrânți cu dragoste încât simțiți că vă petreceți tot timpul în timp ce vă gândiți la interesul iubirii, asigurați-vă că continuați să vă ocupați de nevoile dvs. de bază, cum ar fi dieta, exercițiile fizice și somnul. Pentru a vă păstrați în căutarea și simțirea celui mai bun, luați în considerare discuția cu un nutriționist, aderarea la o sală de gimnastică sau luarea de cursuri de yoga [3]. Căutați modalități de îmbunătățire a obiceiurilor alimentare, cum ar fi reducerea grăsimii și a zahărului și mâncarea mai multor fructe și legume. Exercițiu timp de 30 de minute în fiecare zi. Trebuie să încercați să includeți în mod obișnuit cel puțin 30 de minute de activitate fizică moderată în rutina dumneavoastră în fiecare zi. Dați-vă suficient timp să vă odihniți și să vă relaxați în fiecare zi. Încearcă să dormi în jur de 8 ore în fiecare noapte și îți lași mult timp să te relaxezi în fiecare zi. Încercați meditații, yoga sau exerciții de respirație profundă.
 4. Răsfățați-vă.
  4
  Răsfățați-vă. A face timp pentru răsfăț și grooming vă poate ajuta să se ocupe de sentimentele tale de dragoste și vă va ajuta să arăți cât mai bine pentru persoana, de asemenea. Asigurați-vă că mențineți un regim bun de îngrijire, menținându-vă părul înfrumusețat și decorat și tratându-vă noi haine din când în când. [4] Permiteți timp pentru îngrijire. Duș în fiecare zi. Utilizați deodorant, machiaj, produse pentru păr și alte produse care vă ajută să vă arătați și să vă simțiți cel mai bine. Vizitați un salon sau frizerie. Ia părul făcut sau a obține o nouă tunsoare pentru a revigora aspectul curent. În timp ce sunteți acolo, puteți lua în considerare și un alt tratament, cum ar fi o manichiură, ceară sau masaj. Cumpără-ți niște haine noi. Dacă nu v-ați cumpărat o echipă nouă într-un timp, vă recomandăm să vă faceți niște haine noi. Cumpărați haine care vă potrivesc bine și vă fac să vă simțiți sexy.
 5. Găsiți modalități de a vă distrage atenția.
  5
  Găsiți modalități de a vă distrage atenția. Este important să iei timp pentru tine în orice relație, mai ales la început. Aveți timp pentru voi înșivă, deoarece sunteți preocupați de gândurile noii tale iubiri. Asigurați-vă că faceți lucrurile pe care le bucurați pentru a vă distrage atenția. Menținerea unei vieți sociale active va arăta, de asemenea, interesul vostru de dragoste că sunteți bine-plăcut și vă puteți mări dorința de a vă urmări. [5] Luați un nou hobby. Ieși afară și fă ceva distractiv cu prietenii tăi. Gatiti-va o cina fantezie si vizionati un film preferat.
 6. Utilizați conversații pozitive pentru a trata anxietatea sau alte emoții negative.
  6
  Utilizați conversații pozitive pentru a trata anxietatea sau alte emoții negative. Căderea în dragoste poate provoca o mulțime de anxietate și îndoială de sine, astfel încât poate fi necesar să vă construiți din când în când. Folosirea unui autocolant pozitiv vă poate ajuta să depășiți unele dintre gândurile și sentimentele negative pe care le aveți. [6] De exemplu, dacă vă simțiți neliniștit de sentimentele persoanei despre dumneavoastră, încercați să vă spuneți - - Dacă e vorba de el, îmi va spune cum simte. Dacă nu, există o mulțime de alți băieți / fete care ar vrea să fie cu mine
 7. Luați în considerare discuția cu un terapeut dacă obsesia dumneavoastră pare nesănătoasă.
  7
  Luați în considerare discuția cu un terapeut dacă obsesia dumneavoastră pare nesănătoasă. Dacă ajungeți la un punct în care aveți probleme cu funcționarea în viața de zi cu zi, este posibil să trebuiască să solicitați ajutor profesional. Luați în considerare discuția cu un profesionist în domeniul sănătății mintale, dacă simțiți că vă dezvoltați o obsesie nesănătoasă față de persoană.

Cap 2
Interacționează cu persoana pe care o iubiți

 1. Jucați-o rece.
  1
  Jucați-o rece. Dacă nu sunteți încă într-o relație cu persoana pe care o iubiți, încercați să nu vă lăsați să vă interesați mai degrabă de prietenie decât de prietenie. Tratați persoana ca un prieten și nu flirtați prea mult când vă cunoașteți mai întâi. Dacă veniți prea tare la început, persoana se poate simți presată și poate evita să fie în jurul vostru. [7]
 2. Dați persoanei spațiu.
  2
  Dați persoanei spațiu. Ați putea fi tentat să vă petreceți fiecare moment de trezire cu noua dvs. dragoste, dar nu. Este necesar ca amândoi să aveți spațiu și să vă trăiți viața. Dacă nu reușiți să păstrați alte angajamente pentru a vă petrece timpul cu noua dvs. iubire, este posibil să vă distrugeți celelalte relații, iar noua dumneavoastră dragoste poate să nu găsească acest comportament atrăgător.
 3. Puneți întrebări pentru a cunoaște mai bine persoana.
  3
  Puneți întrebări pentru a cunoaște mai bine persoana. Cercetările au arătat că atunci când oamenii vorbesc despre ei înșiși, aceștia simt aceeași plăcere ca atunci când mănâncă sau primesc bani. [9] Pentru a cunoaște mai bine pe cineva și pentru a îi face să se simtă bine în acest proces, puneți întrebări despre viața și interesele lor. Încercați să începeți cu întrebări normale, cum ar fi "unde ați crescut" și apoi ați progresat până la unul mai interesant? "Dacă ați putea fi faimos pentru ceva, ce ați dori să fie?" [10]
 4. Flirt un pic
  4
  Flirt un pic . Flirtul poate arăta cineva că sunteți interesat de ele și poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a propulsa o relație înainte. Asigurați-vă că continuați să flirtați cu noua dvs. dragoste, chiar dacă sunteți doi într-o relație. Lucrurile simple, cum ar fi o atingere pe braț, un wink sau un comentariu drăguț pot conta ca flirtează. [11] Unele alte mișcări pe care le puteți încerca includ: Privirea ochilor. O privire îndelungată vă poate lăsa pe cineva să știe că sunteți interesat și vă poate crește și mai mult afecțiunea pentru dvs. [12] Împotriva persoanei care vă place. Confruntarea și oglindirea poziției corpului altcuiva îi pot arăta că sunteți interesați. [13] Zâmbet. Zâmbirea va lăsa pe cineva să știe că sunteți interesat, dar pentru toți ceilalți ar putea părea că sunteți prietenii.
 5. Continuați dacă persoana nu se simte la fel în legătură cu dvs.
  5
  Continuați dacă persoana nu se simte la fel în legătură cu dvs. Uneori dragostea nu este menită să fie. Dacă ați urmărit pe cineva pentru un timp și nu par să răspundă la avansurile dvs., nu mai pierdeți timp pentru persoana respectivă. Poate că nu sunt interesați sau nu sunt pregătiți pentru o relație. Puneți-vă timpul și energia în cineva care vă reciproce sentimentele.