Cum să îți faci bucle pin

Doriți să vă curbați părul, dar nu vreți să riscați să-l dați cu un fier curling? De ce nu incercati sa creati bucle de pin? Sunt mult mai consumatoare de timp, dar ele sunt mai blânde pe par, deoarece nu folosesc căldură. Rezultatele merită și sunt perfecte pentru un aspect de epocă. Dacă nu doriți să utilizați metoda tradițională, puteți încerca o metodă alternativă care vă va oferi rezultate similare.

Cap 1
Tradiţional

 1. Spala-ti parul.
  1
  Spala-ti parul. Pentru a crea bucle de pini, trebuie să începeți cu părul uniform umed. Deși puteți doar să vă pulverizați părul să-l ud, spalarea vă va da o ardezie curată, iar buclele dvs. vor dura mai mult. Spălați părul după spălare pentru a elimina excesul de apă. Dacă aveți păr foarte gros, acordați puțin timp părului să se usuce în aer înainte de a crea buclele. Este posibil să aveți nevoie să curățați ușor capetele pentru a obține o umiditate chiar și în acest caz. Scopul este de a avea părul complet uscat înainte de a scoate ace, deci dacă simțiți că este prea umed, lăsați-l să se usuce puțin mai întâi. Acest lucru se întâmplă chiar dacă părul nu este incredibil de gros. Puteți aplica, de asemenea, un spray de păr pentru lumină, loțiune de setare sau un gel de coafat subțire pentru a ajuta la menținerea buclelor.
 2. Începând din partea din față a capului, începeți să creați bucle.
  2
  Începând din partea din față a capului, începeți să creați bucle. Luați secțiuni mici între lățime de 2,5 ½ inch și împachetați-le între degetul mare și arătător pentru a crea o buclă mică. Continuați să mergeți în sus într-o spirală până când ajungeți la cap. Utilizați 1-2 pini pentru a fixa această spirală la rădăcinile părului. Alternativ, aveți posibilitatea să utilizați clipuri curl pin. Acestea pot fi găsite la magazinele de aprovizionare cu frumusețe și nu vor lăsa linii.
  Pentru buclele regulate, aceste spirale ar trebui să stea aproape plat față de cap și nu ar trebui să rămână deloc. Dar poți să faci și "bucle" de picior - acestea au un volum mai mare, cum ar fi buclele făcute cu o rolă. Dacă utilizați fire de păr care sunt prea groase, pinii bobby vor lăsa indentări atunci când le eliminați. Dacă aveți păr gros, utilizați secțiuni mai subțiri pentru a răsuci. Nu vă răsuciți părul în niște fire asemănătoare frânghiei, înainte de a vă spira în interior. Gândește-te mai mult ca o panglică - înfășurați părul fără a răsuci. Lucrați de sus în jos, pentru a nu pierde nici un fir de păr.
 3. Îndepărtați-vă părul în spirale mici și plate.
  3
  Îndepărtați-vă părul în spirale mici și plate. Fă-ți drumul în jurul capului până când tot părul ți-a fost fixat pe scalp. Asigurați-vă că nu există toroane desprinse și că toți pinii bobby se simt în siguranță.
 4. Împingeți-vă capul într-o eșarfă sau bandană.
  4
  Împingeți-vă capul într-o eșarfă sau bandană. Acest lucru va împiedica părul să devină frizzy și oricare dintre pinii să iasă în libertate. Încearcă să folosești o eșarfă de bumbac sau o bandană, pentru a absorbi o parte din umiditatea din păr. Acest lucru va reduce, de asemenea, fixarea statică din fricțiunea eșarfei de pe păr. Dacă îți pui buclele în noaptea aceea, dormi cu eșarfă. Asigură-te că este suficient de sigur încât nu va aluneca din cap în timp ce te amâna.
 5. Așteptați câteva ore.
  5
  Așteptați câteva ore. Este mai ușor să vă creați buclele pe timp de noapte înainte de a vă culca și apoi să dormiți pe ele. De asemenea, puteți sta și să așteptați să se usuce. Indiferent de momentul în care setați buclele, asigurați-vă că părul este complet uscat înainte de a scoate ace. Evitați folosirea unui uscător de păr pe buclele dvs., deoarece vă va face frizzierul părului și vă va pierde buclele. Dacă vă grăbiți, utilizați un difuzor pe uscător pentru a minimiza frizz. Asigurați-vă că uscătorul se află pe cea mai joasă setare. Dacă părul este încă umed, dați-i mai mult timp să se usuce la aer. Testați unul din buclele dvs. pentru a vedea dacă este suficient de uscat. Îndepărtați știfturile de pe singură buclă și desfaceți părul. Verificați dacă întregul fir este uscat. Dacă este, buclele dvs. sunt pregătite.
 6. Îndepărtați toți pinii.
  6
  Îndepărtați toți pinii. Pornind de la partea din spate și partea de jos a părului, scoateți toate știfturile și desprindeți încet fiecare curl. Ele pot apărea imediat prea spirală, dar nu se îngrijorează. Când terminați îndepărtarea tuturor știfturilor, puteți modela buclele pentru a se potrivi preferințelor dvs.
 7. Stilul dvs. buclele.
  7
  Stilul dvs. buclele. Odată ce toate știfturile sunt îndepărtate, buclele vor trebui să fie lustruite ușor pentru a da acelui aspect clasic în formă de pin-curl. Acest lucru va elimina, de asemenea, aspectul ciudat pe care îl au probabil.
  Dacă părul este foarte fin sau subțire, începeți pur și simplu cu periajul părului pentru a sparge firele. Pentru un păr mai gros sau un aspect mai vechi, utilizați o perie de mistreț pentru a vă pieptene firele direct. Utilizați puțin pomadă frecat între vârfurile degetelor pentru a adăuga textura părului și pentru a reduce frizul. Adăugați spray-ul de păr pentru a adăuga mai multă îngrijorare părului dvs. pentru întreaga zi. [1]

Cap 2
Noduri bantu

 1. Spala-ti parul.
  1
  Spala-ti parul. Părul dvs. trebuie să fie umed pentru ca acest stil să se stabilească și cel mai bine este să începeți cu părul curat spălându-l. Prosoapele se usucă pentru a elimina excesul de umiditate. Lăsați parul să se usuce la aer timp de câteva minute până când este doar umed. Dacă sunteți în grabă, puteți pulveriza părul cu o sticlă de umplere umplută cu apă. Utilizați un crem sau un lotion pentru a menține umezeala. De asemenea, ar trebui să vă dau rezultate mai lustruite.
 2. Utilizați un pieptener pentru a separa părul în secțiuni.
  2
  Utilizați un pieptener pentru a separa părul în secțiuni. Pentru buclele bantu-nod, veti spira parul in stive mici deasupra capului. Prin urmare, veți avea nevoie de secțiuni care sunt puțin mai groase decât buclele tradiționale de pini. În funcție de grosimea și lungimea părului, faceți secțiuni între 1 și 3 cm (2,5 cm - 7,6 cm) pe scalp. Lucrați din partea de sus și din față a capului spre partea inferioară și din spate. Dacă aveți timp, spiralele tradiționale de noduri bantu sunt separate într-un model pe scalp. Desfaceți bucățile de păr într-o rețea pătrată, model de diamant sau triunghiuri mici. Folosiți-vă extensiv pieptenele în timpul acestui proces pentru a crea părți și chiar părți secționate.
 3. Rotiți fiecare secțiune de păr într-o spirală.
  3
  Rotiți fiecare secțiune de păr într-o spirală. Lucrați câte o secțiune la rând, răsuciți firele de păr într-un fir strâmt de frânghie.
  Rotiți fiecare parte cât mai strâmtă și mai departe pe cât puteți să o gestionați. Cu cât îl întorci mai tare, cu atât va fi mai bine buclele. Cu o răsucire suficientă, firul de păr va dori să se încurce pe sine. Continuați cu fiecare parte până când ajungeți în acest punct. Pentru a modifica direcția buclelor, rotiți unele în sensul acelor de ceasornic și altele în sens invers acelor de ceasornic.
 4. Înfășurați fiecare secțiune răsucite într-o mică stivă spirală.
  4
  Înfășurați fiecare secțiune răsucite într-o mică stivă spirală. Aceste spirale de păr vor ieși din cap ca niște butoni mici, mai degrabă decât întinsi ca niște bucle tradiționale. / / Utilizați 1-2 bolțuri pentru a fixa capetele fiecărei spirală pe părul de pe scalp. Dacă părul este gros și lung, fiecare spirală va ieși mult mai departe de cap. Asigurați-vă că sunt fixați ferm în acest caz.
 5. Completați întregul dvs. cap în acest mod și așteptați.
  5
  Completați întregul dvs. cap în acest mod și așteptați. Buclele nu vor fi gata până când părul nu este complet uscat, ci similar buclelor tradiționale, evitând utilizarea unui uscător cu suflare și distrugându-vă munca grea.
  Este mai usor sa plasezi asta in parul tau noaptea si sa dormi pe ele, ca sa fie pregatite si pregatite pentru tine dimineata. Deoarece aceste bucle conțin mai mult păr în fiecare spirală decât buclele tradiționale de pini, ar putea dura mai mult să se usuce. Asigurați-vă că luați în considerare acest timp suplimentar. Din nou, utilizați un difuzor pe cea mai scăzută setare de căldură dacă vă grăbiți. Buclele ar trebui să fie în continuare în regulă dacă sunteți atent.
 6. Înfășurați-vă capul într-o eșarfă.
  6
  Înfășurați-vă capul într-o eșarfă. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți în timp ce acționați sau să dormiți. Utilizați o bandană de bumbac sau o eșarfă pentru a absorbi excesul de umezeală din părul tău și pentru a evita folosirea oricărei țesături pe care ar putea să o prindă.
 7. Scoateți știfturile.
  7
  Scoateți știfturile. Odată ce sunteți sigură că părul este uscat, îndepărtați toți pinii bobby începând din spate și acționând spre partea superioară și din față. Desfaceți fiecare curl după ce terminați îndepărtarea pinilor.
 8. Stilul tău de păr.
  8
  Stilul tău de păr. Începeți prin împrăștierea ușoară a degetelor pentru a elimina aspectul lor spiralat. Pentru buclele mai pline, utilizați o perie de mistreț pentru a combina firele în valuri mari și luxoase.
  Împingeți cu mâna pomadă sau gel de păr între vârfurile degetelor și le rulați prin păr. Acest lucru vă va ajuta să reduceți părul și să vă dați părului o definiție naturală. Începeți stilul dvs. cu un pic de spray pentru a stabili buclele. [2]

Cap 3
Folosind o bandă de susținere

 1. Îndepărtează-ți părul.
  1
  Îndepărtează-ți părul. Asigurați-vă că este netedă și nu are încurcări sau tachinări, deoarece acest lucru va face părul mai dificil de îndepărtat din stilul banda.
  Parul dvs. poate fi umed sau uscat pentru acest stil și va avea nevoie de mai multe ore pentru a seta. Dacă parul este uscat, va trebui să-l pregătiți în prealabil cu spray de păr sau un fel de produs de styling. Evitați formarea părului cu căldură înainte de a încerca această metodă de curling. Permiteți părului să fie în forma sa naturală. Asigurați-vă că părul este despicat în jos, este linia normală, astfel încât buclele pe care le creați vor cădea în partea corectă.
 2. Puneți o bandă de cap peste frunte și în jurul capului.
  2
  Puneți o bandă de cap peste frunte și în jurul capului. Ar trebui să fie deasupra părului, nu sub el. / / Utilizați o bandă de susținere care nu este mai mare de 2,5 cm grosime și este elastică. Evitați utilizarea unei banderole care este cilindrică, deoarece este mai probabil ca aceasta să se rostogolească în partea de sus a capului. Nu folosiți o bandă de susținere cu căptușeală, paiete sau înfrumusețare, deoarece părul dvs. va fi prins și va deveni incredibil de dificil de îndepărtat.
 3. Începeți să răsuciți părul în secțiuni de un inch.
  3
  Începeți să răsuciți părul în secțiuni de un inch. Începând din partea din față a capului, luați bucăți de păr de aproximativ un centimetru gros și răsuciți-le până devin foarte strânse și coarde. Apoi, înfășurați-le în jurul benzii laterale spre partea din spate a capului.
  Încercați să păstrați curlul înfășurat strâns în jurul benzii de rulare într-o spirală, astfel încât să nu ia prea mult din spațiul disponibil pe bandă. Repetați acest proces din față, tot drumul spre partea din spate a părului. Pentru buclele de spirală mai mici, folosiți fire mai subțiri de păr. Pentru bucle mari, bouncy, creșteți dimensiunea părților de păr pe care le înfășurați.
 4. Așteptați ca părul să se fixeze.
  4
  Așteptați ca părul să se fixeze. Ca și în cazul celor mai multe metode de curling, este mai ușor să lăsați buclele fixate peste noapte. Așteptați cel puțin șase ore înainte de a scoate banderola.
 5. Scoateți banda de protecție.
  5
  Scoateți banda de protecție. Odată ce părului i sa acordat suficient timp pentru a-și menține buclele, este sigur să luați banda de cap. Începeți prin dezrădăcinarea firelor de păr din spatele capului spre față. Buclele vor începe, probabil, foarte strâns, dar nu vă faceți griji, deoarece se vor relaxa în timp.
 6. Stilul tău de păr.
  6
  Stilul tău de păr. În funcție de dorința de curbare dorită, puteți prefera să nu curățați prea mult buclele. Pentru a le da acestor bucle un aspect mai natural, le perii cu degetul sau le pieptezi cu blândețe pentru a sparge firele.
  Utilizați un spray de păr pentru texturi sau pomadă pentru a da un aspect natural buclelor. Utilizați spray de păr pentru a seta stilul.