Cum să te conectezi la Xbox Live de pe un PC Wireless

Dacă doriți să vă conectați Xbox 360 la rețeaua wireless, este posibil să fiți puțini mitiți că trebuie să plătiți toți acești bani pentru un adaptor wireless special. Din fericire, dacă aveți un laptop sau un computer în apropiere cu o conexiune de rețea fără fir, puteți să-l utilizați pur și simplu pentru conectare. Urmați acest ghid pentru a afla cum.

Cap 1
Conectarea xbox la laptop

 1. Eliberează totul.
  1
  Eliberează totul. Opriți laptopul, Xbox 360 și routerul / modemul fără fir. Conectați Xbox 360 la laptop prin intermediul cablului Ethernet. Transformați din nou laptopul și routerul / modemul.
 2. Legați conexiunea.
  2
  Legați conexiunea. Pentru a conecta conexiunea la internet a sistemelor, va trebui să o "acoperiți". Deschideți managerul de Conexiuni în rețea. În Windows XP, faceți clic pe Start, apoi selectați Panou de control. Deschideți instrumentul Conexiuni în rețea. În Vista / 7/8 faceți clic pe butonul Start și tastați â € œncpa.cplâ € în bara de căutare și faceți clic pe acesta în rezultate.
 3. Selectați atât conexiunea Ethernet, cât și conexiunea wireless.
  3
  Selectați atât conexiunea Ethernet, cât și conexiunea wireless. Puteți să trageți o cutie în jurul lor sau să țineți apăsată tasta Ctrl și să selectați fiecare în parte.
 4. Faceți clic dreapta pe conexiunile selectate.
  4
  Faceți clic dreapta pe conexiunile selectate. Selectați Bridge Connections din meniu. Windows va funcționa câteva momente pe măsură ce procesează comanda. Starea conexiunii în Tava de sistem (colțul din dreapta-jos al desktopului) ar trebui să arate că aveți două conexiuni active când plasați mouse-ul peste pictogramă.
 5. Porniți Xbox.
  5
  Porniți Xbox. Odată ce podul de conectare este complet, activați Xbox. Sistemul trebuie să se conecteze automat la Xbox LIVE. Dacă vă conectați, sunteți liberi să utilizați conexiunea Xbox LIVE așa cum ați face în mod normal. Opriți laptopul cu o conexiune severă. Dacă nu vă puteți conecta, faceți clic cu butonul din dreapta pe conexiunea de legătură în Managerul conexiunilor de rețea. Selectați Reparare conexiune din meniu. Windows va reseta automat toate setările și va reconstrui conexiunea. Acest lucru ar trebui să rezolve orice probleme. Dacă reparația conexiunii nu funcționează, încercați să resetați toate dispozitivele, inclusiv routerul / modemul.

Cap 2
Utilizați partajarea conexiunii la internet

 1. Înțelegeți partajarea conexiunii la Internet.
  1
  Înțelegeți partajarea conexiunii la Internet. Windows va trimite conexiunea la Internet la dispozitivul atașat, în acest caz Xbox 360.
 2. Conectați dispozitivele.
  2
  Conectați dispozitivele. Utilizați un cablu Ethernet standard pentru a conecta PC-ul fără fir la Xbox 360. Ar trebui să vedeți o lumină verde de conectare lângă portul Ethernet al PC-ului.
 3. Activați partajarea conexiunii la Internet (ICS).
  3
  Activați partajarea conexiunii la Internet (ICS). Deschideți managerul de Conexiuni în rețea. În Windows Vista / 7 tip ncpa.cpl în bara de căutare și faceți clic pe rezultat. În Windows XP, deschideți Panoul de control și apoi selectați Conexiuni în rețea. Faceți clic dreapta pe conexiunea dvs. wireless. Selectați Proprietăți. În fereastra Proprietăți, selectați fila Partajare. Bifați caseta de lângă "Ajungeți alți utilizatori de rețea pentru a vă conecta prin conexiunea la Internet a computerului." Debifați caseta de sub ea. Faceți clic pe OK pentru a salva modificările. În Windows XP, va trebui să faceți clic pe fila Complex, apoi selectați Partajare.
 4. Porniți Xbox 360.
  4
  Porniți Xbox 360. Navigați la setări și selectați Setări rețea. Selectați Editare setări deschideți secțiunea Setări IP. Asigurați-vă că Xbox-ul este setat să obțină automat adresa IP. În meniul Setări de rețea, selectați Testare setări rețea. Pe PC ar trebui să apară un mesaj care să spună că sa găsit o nouă conexiune locală și că Xbox 360 ar trebui să fie conectat la Xbox LIVE.