Cum să gătești păstăi de curcan

Turlele din Turcia sunt o alternativă aromatizantă la pui. Acestea sunt cele mai cunoscute pentru carnea lor întunecoasă, savuroasă și pielea maronie. Copiii sunt mult mai ușor de pregătit decât să gătească o curcană totală, deci sunt o alegere excelentă pentru gătitul în timpul săptămânii. Aflați cum să coaceți, să grăbiți, să gătiți lent sau să fierbeți copaci de curcan până la perfecțiune.

Cap 1
Coacerea turlelor cu pene din turcia

 1. Preîncălziți cuptorul la 350 ° F / 175 ° C.
  1
  Preîncălziți cuptorul la 350 ° F / 175 ° C.
 2. Îndepărtați pielea.
  2
  Îndepărtați pielea. Strângeți pielea din apropierea osului și despicați-o ușor spre vârful copacului. Nu trageți în întregime; tocmai lăsați-o înapoi, pentru a putea pune untul și condimentele de dedesubt. [1] Copiii din Turcia sunt mult mai mari decât tobele de pui, deci ai nevoie doar de unul pe persoană (cel mult două). Studii recente au arătat că păsările de spălare nu sunt necesare și, de fapt, dispersează bacteriile în jurul suprafețelor bucătăriei. Nu este nevoie să vă spălați curcanul după ce îl scoateți de pe ambalaj.
 3. Așezați o lingură de unt peste carnea fiecărui copac.
  3
  Așezați o lingură de unt peste carnea fiecărui copac. Acest lucru va pastra carnea umeda in timp ce drumsticks coace. Pentru copitele mai mari, puteți utiliza până la trei linguri de unt. Pentru ca untul să se răspândească mai ușor, aduceți-l la temperatura camerei înainte de al aplica la curcan. Utilizați uleiul de măsline în locul untului dacă sunteți conștient de calorii.
 4. Se condimentează curcanul.
  4
  Se condimentează curcanul. Cu pielea încă trasă în jos, presărați sare și piper peste picioarele de curcan. Pentru mai multă aromă, încercați să frecați o lingură de plante tocate pe carne de curcan cu untură, în timp ce piei sunt încă trase înapoi. Rozmarinul, cimbru și salvie fac epice mari pentru curcan.
 5. Trageți pielea peste carne și frecați-o cu unt.
  5
  Trageți pielea peste carne și frecați-o cu unt. Împingeți pielea înapoi peste carne și frecați o altă lingură (sau până la trei) unt deasupra pielii curcanului. Acest lucru va ajuta pielea să se clătine în timp ce se coace.
 6. Se presara pielea cu sare și piper.
  6
  Se presara pielea cu sare și piper. Utilizați o cantitate liberală atât de sare cât și de piper, pentru a aduce cele mai bune arome în curcan.
 7. Așezați picioarele de curcan într-o tavă de prăjit.
  7
  Așezați picioarele de curcan într-o tavă de prăjit. Utilizați o tigaie suficient de mare pentru a ține ușor toate picioarele fără suprapuneri. Dacă doriți să prindeți picăturile de picături, utilizați un suport metalic de prăjire peste o tavă de picurare.
 8. Coaceți copcile de curcan.
  8
  Coaceți copcile de curcan. Așezați-le în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute. Întoarceți-le și gătiți încă 45 de minute. Introduceți un termometru de carne în cea mai groasă parte a cărnii. Ele sunt gata atunci când temperatura internă ajunge la 180 ° F / 82 ° C. Pentru a vă asigura că curcanul rămâne suculent, îl puteți bate la fiecare 20 de minute cu o bucată de lămâie sau o lingură de curcan. Utilizați picăturile de lichid ca lichid de lăcrimare sau bateți cu unt top topit. Cuverturile mai mari pot dura un total de două ore pentru a termina gătitul.
 9. Lăsați carnea să se odihnească timp de cincisprezece minute înainte de servire
  9
  Lăsați carnea să se odihnească timp de cincisprezece minute înainte de servire Acest lucru oferă sucurilor timp să se reabsorbe în carne, făcând carnea suculentă. Serviți întregi sau scoateți carnea din os.

Cap 2
Grilling turcia drumsticks

 1. Încălziți grătarul de gaz sau de cărbune la foc mediu.
  1
  Încălziți grătarul de gaz sau de cărbune la foc mediu. Turlele de copt din Turcia necesită aproape o oră pe grătar și este important să se mențină o căldură constantă de aproximativ 300 de grade Fahrenheit, astfel încât să nu se ardă sau să se sfârșească prea puțin.
 2. Așezați copacii de curcan.
  2
  Așezați copacii de curcan. Se presară carnea peste tot cu sare și piper. Dacă doriți să adăugați condimente și alte condimente, împrăștiați mirodenii amestecate peste fiecare copac pentru a acoperi pielea. Încercați aceste combinații delicioase: Pentru copane calde și condimentate: combinați 1/2 linguriță de piper de cayenne, 1/2 linguriță de praf de usturoi, 1/2 linguriță de piper negru și 1/2 linguriță de sare. Pentru copitele încrustate cu plante: combinați 1/2 linguriță uscată busuioc, 1/2 lingurita cimbru uscat, 1/2 lingurita praf de usturoi si 1/2 lingurita sare
 3. Gatiti batoanele in foc indirect timp de o ora.
  3
  Gatiti batoanele in foc indirect timp de o ora. Puneți-le pe o parte din grătar, care nu primește un curent de căldură directă, deoarece acest lucru îi va găti prea repede.
 4. Rotiți copcile la fiecare zece minute.
  4
  Rotiți copcile la fiecare zece minute. Acest lucru va asigura ca se gateste in mod egal pe toate partile. Continuați să mergeți în timp ce fiecare parte devine maro auriu și crocantă. [2]
 5. Testați temperatura internă a copanelor.
  5
  Testați temperatura internă a copanelor. Introduceți un termometru de carne în cea mai groasă parte a cărnii. Copacii sunt gata atunci când temperatura internă ajunge la 180 ° F / 82 ° C.

Cap 3
Utilizând un aparat de gătit lent

 1. Îndepărtați pielea de pe copane.
  1
  Îndepărtați pielea de pe copane. Utilizați cât de multe bețișoare pe care le puteți potrivi în aragazul dvs. lent. Din moment ce pielea nu va deveni crocantă în aragazul lent, cel mai bine este să îl îndepărtați înainte de gătire.
 2. Se condimentează carnea cu gust de sare și piper.
  2
  Se condimentează carnea cu gust de sare și piper.
 3. Puneți copcile în gătitul dvs. lent.
  3
  Puneți copcile în gătitul dvs. lent. Din moment ce copcile sunt atât de mari, este posibil să aveți probleme cu instalarea a mai mult de două. Puteți elimina marginile oaselor, dacă este necesar.
 4. Acoperiți copcile cu bulion de pui.
  4
  Acoperiți copcile cu bulion de pui. Lichidul este necesar pentru a gusta curcanul și a ajuta-l să gătească uniform și încet în aragazul lent. Umpleți aragazul lent până când picioarele curcanului sunt complet scufundate. Pentru aroma suplimentară, adăugați un pachet de amestec de supă de ceapă în vas. Sau adăugați următoarele: 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de ardei i 1 linguriță de praf de usturoi.
 5. Acoperiți și gătiți la căldură scăzută timp de opt până la nouă ore.
  5
  Acoperiți și gătiți la căldură scăzută timp de opt până la nouă ore. Planificați-vă înainte, astfel încât să puteți lăsa timp să vă pregătiți pentru cină.
 6. Lăsați copcile să se răcească.
  6
  Lăsați copcile să se răcească. Puneți copcile pe o placă sau pe o altă suprafață termoizolantă și lăsați-le să se răcească timp de cinci până la zece minute.
 7. Trageți carnea de pe oase.
  7
  Trageți carnea de pe oase. Carnea de curcan este delicioasă servită cu sosul tău preferat peste tăiței sau orez. Puteți, de asemenea, să-l adăugați la o caserolă sau supa.

Cap 4
Făcând picioarele turciei

 1. Așezați picioarele de curcan într-un depozit mare.
  1
  Așezați picioarele de curcan într-un depozit mare. Asigurați-vă că este suficient de mare pentru a ține confortabil toate butoaiele pe care doriți să le gătiți.
 2. Acoperiți copcile cu apă sau cu bulion de pui.
  2
  Acoperiți copcile cu apă sau cu bulion de pui. Umpleți vasul la câteva centimetri deasupra jantei, mai degrabă decât până la margine. Coppii trebuie să fie complet scufundați. [3]
 3. Se condimentează apa sau bulionul.
  3
  Se condimentează apa sau bulionul. Adăugați o linguriță de sare, o jumătate de linguriță de piper și orice alte condimente doriți. Apa condimentată va pătrunde în carnea de curcan pentru ao gusta pe măsură ce gătește.
 4. Se fierbe picioarele de curcan timp de aproximativ 60 de minute.
  4
  Se fierbe picioarele de curcan timp de aproximativ 60 de minute. Aduceți lichidul într-o fierbere, apoi reduceți-l puțin până la un fierbere scăzut, care nu va stropi. După o oră, introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a cărnii. Picioarele de curcan sunt gata atunci când temperatura internă ajunge la 180 ° F / 82 ° C.
 5. Scurgeți picioarele de curcan și lăsați-le să se răcească.
  5
  Scurgeți picioarele de curcan și lăsați-le să se răcească. Turnați-le peste un șuviță pentru a scurge apa, apoi lăsați carnea să se răcească timp de aproximativ zece minute înainte să încercați să o faceți.
 6. Îndepărtați pielea și luați carnea.
  6
  Îndepărtați pielea și luați carnea. Aveți grijă să vă asigurați că oasele mici sunt îndepărtate. Utilizați carnea pentru a face gratar, supă sau o caserolă.
 7. Terminat.
  7
  Terminat.