Cum să creează o carte de vizită personalizată utilizând Photoshop

Obosit de a fi blocat cu run-of-the-mill șabloane carte de vizită? Acest articol vă arată cum să utilizați trucuri simple Photoshop pentru a vă crea propriul card personalizat, care este creativ, captivant și gata de tipărire!

Paşi

 1. Creați un șablon cu specificațiile corecte.
  1
  Creați un șablon cu specificațiile corecte. Deschideți o nouă imagine în Photoshop și setați lățimea și înălțimea la 3.75 și respectiv 2.25 inchi. Setați rezoluția la 200 pixeli / inch sau mai mult. Dimensiunea finală a cardului dvs. va fi de 3,5 x 2 inci, dar este obișnuit să includeți o zonă de sângerare de 1/8 inch în jur, de aici imaginea ușor mai mare de mai sus. Zona de sângerare asigură faptul că culorile "sângerau" peste margini atunci când sunt tăiate cardurile, în loc să lase margini albe.
 2. Creați linii directoare pentru zona de sângerare și siguranță.
  2
  Creați linii directoare pentru zona de sângerare și siguranță. Activați riglele (Vedere> Reguli) și faceți clic dreapta pe riglă pentru a seta unitatea la inci. Faceți clic pe linia de sus și trageți în jos pentru a crea două linii orizontale de ghidare, una la 0.125 ină și una la 2.125 ină. Creați două linii verticale mai mari la 0.125 in și 3.625 in. Aceste linii marchează sfârșitul cărții de vizită reale. De asemenea, puteți crea linii directoare de siguranță chiar în interiorul zonei de sângerare, pentru a vă asigura că textul dvs. nu se extinde prea aproape de margini.
 3. Creați un fundal pe un nou strat.
  3
  Creați un fundal pe un nou strat. Selectați instrumentul de gradient și faceți clic pe previzualizare din partea stângă sus pentru a edita culorile. Utilizați culori ușoare sau întunecate, astfel încât orice text sau imagini să iasă clar în fundal. Când utilizați instrumentul de gradient, trageți o linie întreaga imagine pentru a crea o tranziție treptată între culori. Alternativ, puteți trage o linie mai scurtă în interiorul imaginii pentru a crea o tranziție mai abruptă.
 4. Planificați aspectul textului.
  4
  Planificați aspectul textului. Va trebui să adăugați, cel puțin, numele și denumirea dvs., numele sau sigla companiei dvs. și informațiile dvs. de contact. Dacă dețineți sau lucrați pentru o întreprindere mică, este recomandat să adăugați un slogan sub numele companiei care descrie tipul de afacere.
 5. Adăugați fiecare parte a textului utilizând instrumentul de text într-un nou strat.
  5
  Adăugați fiecare parte a textului utilizând instrumentul de text într-un nou strat. Utilizați o dimensiune mai mare a fontului, între 18-20 de puncte, pentru numele dvs. și numele companiei dvs. pentru a le face să iasă în evidență. Experimentați cu fonturi fantezie și diferite stiluri. Informațiile de contact sunt de obicei într-o dimensiune a fontului mai mică de 10-12 puncte. Acest text trebuie să aibă un font clar, clar, fără caractere ambigue (nu vrei ca oamenii să se întrebe dacă e vorba de o literă cu numărul 1 sau cu litere mici în adresa ta de e-mail).
 6. Adăugați un logo al companiei într-un colț sau în locul numelui companiei (opțional).
  6
  Adăugați un logo al companiei într-un colț sau în locul numelui companiei (opțional). Dacă aveți o imagine a siglei companiei dvs., deschideți imaginea în Photoshop. Utilizați instrumentul de selectare rapidă pentru a selecta în jurul marginii siglei (reduceți mărimea sculei, dacă este necesar), evitând fundalul. Invertați zona selectată utilizând Ctrl + Shift + I și folosiți instrumentul de ștergere pentru a șterge fundalul în jurul logo-ului. Acum puteți utiliza orice instrument de selecție pentru a copia și lipi doar sigla pe șablonul de card.
 7. Adăugați efecte de text pentru un aspect mai profesionist.
  7
  Adăugați efecte de text pentru un aspect mai profesionist. Faceți clic dreapta pe stratul de text și deschideți fereastra Blending Options. Selectați opțiunea Bevel & Emboss și setați dimensiunea la 2-3 pentru a da un anumit adâncime textului. Pentru textul întunecat contra unui fundal luminos, selectați opțiunea de strălucire exterioară. Cu culoarea setată la o versiune ușoară a fundalului, setați raspândirea și mărimea la o valoare mică pentru a crea o strălucire subtilă în loc de un aur larg. Pentru textul deschis împotriva unui fundal închis, utilizați în schimb efectul Drop Shadow. Din nou, setați Spread și Dimensiune la o valoare mică și ajustați distanța astfel încât textul să fie subtil.
 8. Utilizați perii pentru a crea detalii în fundal.
  8
  Utilizați perii pentru a crea detalii în fundal. Aveți posibilitatea să utilizați perii mari, cu setul de culori, care să se potrivească cu centrul gradientului dvs. de fond, pentru a crea un contrast subtil. Un alt mod de a combina periile este să selectați Opțiuni de amestecare în stratul de perii, să selectați suprapunerea în gradient și să modificați gradientul cu culori similare cu fundalul. De asemenea, puteți utiliza perii mai colorate, dar reduceți opacitatea stratului de perie pentru a le face mai puțin strălucitoare. Efectele pensulei trebuie să fie atrăgătoare, dar nu fac dificil de citit textul.
 9. Adăugați imagini pentru a întări tema sau pentru a umple zonele "goale".
  9
  Adăugați imagini pentru a întări tema sau pentru a umple zonele "goale". Deschideți o imagine pe care o dețineți sau aveți permisiunea de a utiliza și selectați o porțiune utilizând instrumentul de selecție rapidă. Copiați-l și inserați-l în șablonul de carte. Puteți crea, de asemenea, un compozit folosind bucăți de multe imagini și perii pe o imagine separată. Aranjați piesele pe straturi separate și îmbinați toate straturile la sfârșit înainte de copierea și lipirea compozitului pe șablon. Inserați imaginea pe un nou strat din șablon și reduceți opacitatea stratului la 30-40%.
 10. Adăugați o margine pentru a luminia designul dvs. (opțional).
  10
  Adăugați o margine pentru a luminia designul dvs. (opțional). Desenați un dreptunghi de-a lungul liniilor de ghidare de siguranță (sau ușor în afara lor) folosind instrumentul dreptunghi. Asigurați-vă că stilul de cale este selectat în colțul din stânga sus. Selectați instrumentul perie și alegeți un stil simplu de perie cu o dimensiune cuprinsă între 5-10 pixeli. Selectați panoul Căi în paleta de straturi și faceți clic dreapta pe Calea de lucru. Dați clic pe Calea de cursă și selectați Pensulă. Puteți adăuga opțiunile de amestecare și la margine.
 11. Ajustați-vă designul.
  11
  Ajustați-vă designul. Veți dori probabil să reglați designul pentru a muta textul în afara graficelor de fundal sau pentru a elimina efecte care nu se amestecă cu restul șablonului. Este posibil să aveți nevoie chiar să modificați anumite culori ale fontului dacă fondul dvs. sa schimbat considerabil.
 12. Salvați fișierul!
  12
  Salvați fișierul! Când sunteți complet mulțumit de șablonul dvs., salvați-l o dată ca fișier Photoshop .psd (în cazul în care totuși doriți să faceți modificări) și din nou ca un PDF (sau orice alt format preferat de magazinul de imprimare). De asemenea, asigurați-vă că magazinul de imprimare are dimensiunea finală a cărții dvs. de vizită (3,5 x 2 țoli în acest caz) și că șablonul include o zonă de sângere.