Cum să a construi o bere bong

Majoritatea studenților par să se stabilească pentru bongul bland bland pe care îl puteți cumpăra în orice magazin de suveniruri de-a lungul mesei de promenadă. Acest articol vă va arăta de ce nu ar trebui să vă stabiliți și să vă învăț că mai mare este mai bine.

Paşi

 1. Alegeți dimensiunea și tipul de tuburi pe care doriți să le utilizați.
  1
  Alegeți dimensiunea și tipul de tuburi pe care doriți să le utilizați. Acest lucru ar putea fi la fel de simplu ca un tub mic, clar sau puteți alege unul colorat. Luați tubul cu cel mai mare diametru care se va potrivi în gură.
 2. Asigurați-vă că asistentul de la magazinul dvs. local de îmbunătățire a casei vă tăie două bucăți de tub (veți afla de ce destul de curând), unul de aproximativ 1 picior (0,3 m) în lungime și celălalt un solid 4 sau 5 picioare (1,2 1,5 m).
  2
  Asigurați-vă că asistentul de la magazinul dvs. local de îmbunătățire a casei vă tăie două bucăți de tub (veți afla de ce destul de curând), unul de aproximativ 1 picior (0,3 m) în lungime și celălalt un solid 4 sau 5 picioare (1,2 1,5 m).
 3. Ridicați coroana berelor bong, pâlnia.
  3
  Ridicați coroana berelor bong, pâlnia. Orice pâlnie de bază va face, dar din nou, mai mare este mai bine. Asigurați-vă că gura de scurgere a canalului este suficient de mică sau tubul este suficient de mare pentru a fi introdus în tubulatură.
 4. Scoateți clemele și supapa.
  4
  Scoateți clemele și supapa. Trebuie să vă asigurați că ambele piese se vor potrivi cu tubul de dimensiune pe care l-ați ales.
 5. Așezați un capăt al supapei în piesa mică și celălalt în piesa mai mare.
  5
  Așezați un capăt al supapei în piesa mică și celălalt în piesa mai mare. Ventilul vă permite să turnați berea în bong și să o țineți în poziție verticală, permițând aerului să scape fără a vărsa lichid.
 6. Luați clemele și fixați bine fiecare capăt al supapei în tub.
  6
  Luați clemele și fixați bine fiecare capăt al supapei în tub.
 7. Apoi introduceți pâlnia în piesa scurtă a tubului, vizavi de supapă, fixată cu clemă.
  7
  Apoi introduceți pâlnia în piesa scurtă a tubului, vizavi de supapă, fixată cu clemă.
 8. Acum, turnați o bere și bucurați-vă!
  8
  Acum, turnați o bere și bucurați-vă!
 9. Aveți posibilitatea de a ajusta chug de bere prin ajustarea valva!
  9
  Aveți posibilitatea de a ajusta chug de bere prin ajustarea valva!
 10. Terminat.
  10
  Terminat.