Cum să facem față durerii de tatuaj

Când vine vorba de obținerea de cerneluri, vechiul motto "nici o durere, nici un câștig" este, din păcate, destul de precis. Toate tatuajele dăuna cel puțin puțin. Cu toate acestea, prin a intra în numirea dvs. cu cunoștințe corecte și folosind câteva trucuri simple dureri de luptă, cea mai mare durere tatuaj poate fi destul de ușor de gestionat. S-ar putea să vă surprindeți cât de ușor este să supraviețuiți tatuajului!

Cap 1
Înainte de numirea ta

 1. Discutați cu un expert despre tatuajul dvs. pentru a vă ușura mintea.
  1
  Discutați cu un expert despre tatuajul dvs. pentru a vă ușura mintea. Dacă nu ai avut niciodată un tatuaj, cel mai bun mod de a te pregăti mental este să scapi de misterul care o înconjoară. În mod ideal, doriți să mergeți în întâlnirea dvs. de tatuaj fără prea multă anxietate - cu cât sunteți mai relaxați, cu atât mai ușor va fi experiența. Incearca sa vorbesti cu oameni care au multe tatuaje sau personalul de la salonul tatuaj local despre experientele lor de a obtine tatuaje. Cei mai mulți vor fi bucuroși să vorbească. Toată toleranța la durere este diferită. În timp ce tatuajele sunt incomod pentru majoritatea oamenilor, acestea nu sunt aproape de lucruri cum ar fi nașterea și pietrele la rinichi. Majoritatea persoanelor cu care vorbiți ar trebui să confirme acest lucru.
 2. Aflați unde tatuajul rănește cel mai mult.
  2
  Aflați unde tatuajul rănește cel mai mult. O cantitate bună de durere de la tatuajul tău este afectată de locația din corpul tău unde îl primești. Dacă doriți să minimalizați durerea, poate doriți să o mutați în una din zonele mai puțin dureroase. În timp ce corpul fiecăruia este diferit, în general: [1] Zonele cu multe mușchi (brațe, picioare, pectorale superioare) și zone cu multă umplutură grasă (glute, solduri etc.) tind să rănească cel mai puțin.
 3. Aflați ce tatuaj rănesc cel mai mult.
  3
  Aflați ce tatuaj rănesc cel mai mult. Toate tatuajele nu sunt create în mod egal. Nivelul de durere al experienței tatuajului dvs. poate fi, de asemenea, afectat de ceea ce, exact, vă puneți pe corpul dumneavoastră. În timp ce există unele excepții, în general: Cu cât un tatuaj este mai mic și mai simplu, cu atât mai puțin dureros va fi. Proiectele mari, detaliate rănesc mult mai mult. Tatuajul cu o singură culoare este mai puțin dureros (și durează mai puțin) decât tatuajele multi-color. Zonele de culoare solidă suferă cel mai mult pentru că au nevoie de artist să treacă peste munca ei de mai multe ori.
 4. Aranja cineva să vină cu tine.
  4
  Aranja cineva să vină cu tine. Nu trebuie să îndure experiența tatuajului în pace. Dacă puteți, încercați să luați un prieten sau un membru al familiei a cărui companie vă place. Având cineva care vă îngrijește face experiența mult mai ușoară - veți avea pe cineva să vorbească despre jignirea ta în prealabil și pe cineva să dea cuvinte de încurajare atunci când suferiți de durere. Dacă nu sunteți prea timid, încercați să faceți un eveniment social din întâlnirea tatuajului. Multe saloane de tatuaje permit grupurilor mici să stea în hol sau chiar în încăperea unde se efectuează tatuajul, dacă nu sunt dezamăgit. Dacă ai un grup de oameni care să te încurajeze - chiar și să te mâniești pentru tine - poți face un tatuaj o experiență o dată în viață.
 5. Știu că vor exista ace și o cantitate mică de sânge.
  5
  Știu că vor exista ace și o cantitate mică de sânge. O arma moderna de tatuaj este, in esenta, un set mic de ace care intra si ies din piele foarte repede, lasandu-se putin de fiecare data. [4] Acest lucru are în principal efectul de a face o mulțime de tăieturi mici în zona în care este tatuaj. Aproape toți cei care primesc un tatuaj sângerează puțin din asta. Dacă vreunul din aceste procese vă face să vă simțiți slabiciți sau greați, ar trebui să planificați să nu urmăriți. Nu vă fie teamă să vă explicați situația artistului tatuaj. Unul bun va fi mai mult decât fericit să vă ajute să treceți prin tatuajul cu un minim disconfort.

Cap 2
În timp ce primești tatuajul

 1. Calmeaza-te.
  1
  Calmeaza-te. Este greu să te relaxezi chiar înainte ca artistul tatuaj să înceapă să deseneze, dar dacă poți, experiența ta va fi mai ușoară. Încercați să luați câteva respirații adânci, să discutați cu prietenul sau cu familia sau chiar să discutați cu artistul tatuaj. Aceste lucruri vă vor ajuta să vă relaxați și să renunțați la concentrarea asupra ceea ce urmează să se întâmple. Dacă sunteți foarte îngrijorat să intrați în întâlnirea dvs., sunați anticipat și întrebați dacă vi se poate permite să aduceți elemente care vă ajută să vă relaxați. De exemplu, puteți încerca să aduceți un MP3 player pentru a vă asculta melodiile preferate de relaxare în timpul întâlnirii. Multe saloane vă vor oferi o mulțime de libertate atâta timp cât elementele dvs. nu interferează cu munca artistului tatuaj.
 2. Asigurați-vă cât mai confortabil cu putință.
  2
  Asigurați-vă cât mai confortabil cu putință. În funcție de mărimea și nivelul detaliilor tatuajului dvs., este posibil să fiți în salon timp de până la câteva ore. În timp ce veți obține pauze pentru a vă ridica și a vă deplasa, puțină pregătire vă poate face mult mai confortabilă întâlnirea. Mai jos sunt doar cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare: sa aveti o masa inainte de intalnire. Au un pahar sau două de apă pentru a evita deshidratarea. Purtați haine largi și confortabile, nu vă deranjează să stați mult timp. Aduceți tot ce veți avea nevoie să vă distrați în timpul întâlnirii (music player, lectură etc.) Du-te la baie înainte de începerea întâlnirii.
 3. Stoarceți sau mestecați ceva pentru a ușura durerea.
  3
  Stoarceți sau mestecați ceva pentru a ușura durerea. Tensing muschii prin stoarcerea ceva in mana sau muscatura jos pe ceva poate de fapt reduce durerea în mod semnificativ. De fapt, este o tehnică folosită pentru a reduce durerea pentru femei în timpul travaliului - și funcționează destul de bine. [5] Multe saloane de tatuaje vor avea ceva pentru tine, dar dacă al tău nu are, gândește-te să aduci una din următoarele: Stress ball Grip exerciser Pistol de protecție Gum Bomboană moale Prosop, lingură din lemn, etc. Nu mușcă dacă nu este nimic moale in gura ta. Pur și simplu zgârierea dinților poate cauza daune dentare. [6]
 4. Expirați în perioade deosebit de dureroase.
  4
  Expirați în perioade deosebit de dureroase. Chiar și ceva atât de simplu ca controlul respirației tale poate face ca un tatuaj să fie mai suportabil. Încercați să vă expirați când simțiți cea mai gravă durere. Puteți face acest lucru fie prin respirație sau prin a face un zgomot blând (ca un zumzet mic). Expirarea în timpul stresului sau efortului face mai ușoară "forțarea" durerii. Acesta este motivul pentru care cele mai multe resurse de fitness vor recomanda exhalare în faza "sus" a unui exercițiu de haltere [7]. Pe de altă parte, este posibil să faceți o durere de tatuaj mai gravă dacă respirați incorect. Încercați să vă împotriviți nevoii de a vă menține respirația în momente dureroase. Acest lucru poate face durerea tatuajului mai distrag atenția.
 5. Deplasați cât mai puțin posibil.
  5
  Deplasați cât mai puțin posibil. Poate fi tentant să se răstoarne în timpul perioadelor deosebit de dureroase ale numirii tatuajului tău. Încearcă să nu faci bine. Cu cat te deplasezi mai putin, cu atat artistul poate fi mai precis si cu atat mai repede vei fi numit. La urma urmei, este mai greu pentru un artist să se deseneze pe o pânză care nu va sta liniștită. Dacă trebuie să vă mutați, avertizați artistul în prealabil pentru a avea șansa de a îndepărta arma tatuajului de pe piele. Nu vrei să-l provoci accidental să facă o greșeală - tatuajele sunt permanente.
 6. Nu vă fie frică să faceți pauze.
  6
  Nu vă fie frică să faceți pauze. Aproape fiecare artist de tatuaj vă va spune acest lucru înainte să înceapă, dar va fi repetat: ar trebui să întrebați artistul dvs. să ia o pauză dacă durerea devine prea mult. Cei mai mulți nu vă deranjează și preferați să nu faceți o experiență dureroasă inutil. Nu ezitați să faceți o pauză de două minute și apoi să vă întoarceți la tatuaj. Nu vă stânjeniți să cereți o pauză. Majoritatea artiștilor de tatuaj lucrează asupra clienților cu o mare varietate de toleranțe la durere și au "văzut totul" când vine vorba de reacții dureroase. Amintiți-vă că plătiți pentru acest lucru, fă ​​ceea ce trebuie să faceți pentru dvs.!
 7. Încercați o medicație de durere OTC (dar nu un diluant sanguin).
  7
  Încercați o medicație de durere OTC (dar nu un diluant sanguin). Dacă găsiți durerea într-adevăr inconfortabilă, poate doriți să încercați să luați o doză mică de analgezică de tip over-the-counter (OTC). Cu toate acestea, nu veți dori să luați un medicament pentru durere care să conțină agenți de înrăutățire a sângelui sau care determină subțierea sângelui ca efect secundar. Acestea nu sunt deosebit de periculoase pentru tatuaje în doze mici, dar vă pot face să sângeți mai mult. Un analgezic extraordinar OTC care nu conține diluanți de sânge este acetaminofenul (denumit și Tylenol sau paracetamol). Alte analgezice OTC, cum sunt Ibuprofenul, aspirina și naproxenul sodic, acționează ca agenți de dilatare a sângelui.
 8. Nu vă loviți de durere, beți-vă.
  8
  Nu vă loviți de durere, beți-vă. În timp ce poate fi tentant să se arate până la întâlnirea tatuajului în stare de ebrietate (mai ales dacă îl tratezi ca un eveniment social), aceasta este o idee foarte proastă. Cele mai renumite saloane de tatuaje nu vor accepta să lucreze la cineva care este evident beat. Acest lucru este pentru un motiv bun - clienții băut au o tendință de a fi mai tare, mai dezamăgit și de a lua decizii de tatuaj pe care le regreta mai târziu. [8] În plus, alcoolul este cunoscut pentru a acționa ca un sânge mai slab subțire, ar fi în mod normal. [9]
 9. Ascultați instrucțiunile de îngrijire ale artistului dvs.
  9
  Ascultați instrucțiunile de îngrijire ale artistului dvs. Este normal ca noul tău tatuaj să fie rănit pentru câteva zile după ce a terminat. De îndată ce se termină numirea, artistul dvs. vă va oferi instrucțiuni detaliate despre cum să aveți grijă de tatuajul dvs. Urmați-le cu atenție și durerea pe care o veți experimenta va fi minimă și scurtă. Vedeți articolul nostru despre îngrijirea tatuajelor noi pentru instrucțiuni detaliate. Pașii exacți pe care artistul dvs. îi vor spune să le urmați pot varia ușor față de cei din acest articol. În general, veți dori să vă păstrați curat noul tatuaj, să îl protejați de iritație și să aplicați frecvent unguente antibiotice până când se vindecă. Evitați atingerea tatuajului proaspăt cu mâini nespălate sau orice altceva nesteril. Dacă atingi accidental, spălați-l ușor cu săpun și apă. Transferarea accidentală a bacteriilor într-o rană de tatuaj poate duce la o infecție dureroasă (plus, poate schimba modul în care arată tatuajul dvs.). [10]