Cum să aplicați machiajul pentru un aspect natural

Expert revizuit

Cap 1
Aplicarea machiajului pe fata ta

 1. Curățați-vă fața de orice machiaj anterior.
  1
  Curățați-vă fața de orice machiaj anterior. Puneți un produs de îndepărtare a machiajului sau apă pe o minge de bumbac. Îndepărtați sau frecați bilele de bumbac în cercuri mici pentru a elimina machiajul vechi. Determinați tipul de piele și curățați, tonați și hidratați cu produse potrivite de două ori pe zi. Dacă aveți probleme de piele cum ar fi pete / puncte negre, exfoliați pielea.
 2. Umidificați-vă fața.
  2
  Umidificați-vă fața. Folosind un mic pic de mărimea unui mazare, frecați ușor într-o loțiune fără ulei, fără ulei. Loțiunile parfumate pot agrava pielea și pot provoca erupții sau o reacție alergică, iar loțiunile uleioase vor încuraja acneea.
  Pentru un aspect mai natural, în loc să utilizați fundația, utilizați un hidratant colorat. Înghețate hidratante se amestecă în tonul pielii și în mod obișnuit conțin SPF. Acele fete norocoase cu o piele mai clară vor arăta cel mai bine folosind un hidratant colorat.
 3. Aplicați acceleratorul la orice pete și în jurul ochilor.
  3
  Aplicați acceleratorul la orice pete și în jurul ochilor. Aplicarea agentului de acoperire înainte de înființare ajută la păstrarea fundației la o cantitate minimă. Asigurați-vă că aceasta este exact aceeași culoare ca și pielea. Când aplicați agentul de încleiere, faceți acest lucru direct pe loc și nu în jurul acestuia. Acest lucru este pentru a evita un efect de halou și accentul de la fața locului. Opțional setat cu pudră bej. [1]
  Aveți grijă să nu exagerați pe concealer; ai nevoie doar de suficient pentru a acoperi locul.
 4. Aplicați o fundație de pulbere pe părțile oile ale feței.
  4
  Aplicați o fundație de pulbere pe părțile oile ale feței. Înainte de a începe, este mai bine să determinați dacă utilizați sau nu culoarea potrivită a fundației. Ieșiți într-o lumină naturală și testați fundația pentru a vă asigura că este culoarea potrivită pentru piele. Îndepărtați câteva semne de pe obraz și înclinați-vă fața în moduri diferite pentru a vedea dacă culorile se potrivesc. [2]
  Luați-vă degetul sau un burete în temelie și împăturiți-l pe față, amestecându-l până seamănă cu tonul pielii. Asigurați-vă că mergeți sub linia maxilarului; dacă vă opriți la marginea feței dvs., va exista o linie clară în care se termină fundația, făcând să pară că aveți o mască. Dacă aveți pungi sau decolorare sub ochi, faceți 3 puncte pe linia cercurilor sub ochi. Combinați ușor cu degetul inelului.
 5. Aplică Bronzer.
  5
  Aplică Bronzer. Unii oameni așteaptă până când au aplicat machiaj la ochii lor pentru a adăuga bronzer sau blush. Bronzul este o modalitate excelentă de a vă da o strălucire naturală. Lipiți brusc bronzul pe toată fața (sau doar de-a lungul pielii și zonei T pentru un aspect natural de bronzare). Cu toate acestea, bronzerul poate arăta prost la persoanele cu piele palidă dacă este aplicat incorect. Practicați-vă acasă cu bronz pentru a vedea dacă arată bine pe dvs. înainte de a ieși cu el. Dacă nu vă place cum arată, săriți acest pas.
 6. Aplică Blush.
  6
  Aplică Blush. Dacă nu v-ați mulțumit cu bronzerul, puteți aplica în schimb blush. Fard de crème, în general, funcționează mai bine decât pudra, deoarece vă oferă un aspect roșu și durează mai mult. Folosind o fard de obraz cremoasă, ștergeți puțin pe degetul inelului și amestecați-vă pe obraji. Rețineți că nu trebuie să aplicați atât blush și bronzer; Alege una.

Cap 2
Aplicarea machiajului ochilor

 1. Îndreptați clema superioară cu un creion de culoare roșie, negru sau gri Kohl.
  1
  Îndreptați clema superioară cu un creion de culoare roșie, negru sau gri Kohl. Unele femei preferă să nu facă acest lucru, deoarece ochiul pare mai puțin natural decât un ochi cu rimel. Alți specialiști de frumusețe spun că vă vor liniști ochii cu o linie de gel de culoare prăjită. Creionul arată mai puțin natural decât linia de lichid sau gel și gelul este mai ușor de amestecat. Linia de două treimi din linia de vârf și o treime din linia de fund. Smudge linia cu un mugur de bumbac.
 2. Utilizați un dermatograf alb pentru a vă face ochii să pară mai mari.
  2
  Utilizați un dermatograf alb pentru a vă face ochii să pară mai mari. Îndreptați colțurile interioare ale ochilor dvs. fie cu o cremă albă, fie cu o față albă pentru a vă oferi ochii o privire mai strălucitoare.
  Unii oameni preferă, de asemenea, să adauge un pic de pleoapă albă sau umbră sub osul frunții pentru a-și face ochii să pară mai strălucitori și mai treji.
 3. Luați în considerare utilizarea fardului de ochi.
  3
  Luați în considerare utilizarea fardului de ochi. Utilizați două nuanțe de fard de ochi pentru un aspect profesional. Culorile pe care le alegeți ar trebui să fie de aur, maro sau argint, în funcție de tonul pielii și de colorare. Aplicați un ton ușor și neutru pe tot capacul și chiar deasupra cremei și utilizați puțin mai întunecat pentru a liniști ușor capacul superior și pentru a schița creionul. Pentru un aspect natural, nu uitați să amestecați culorile.
 4. Împingeți genele și aplicați un strat de rimel.
  4
  Împingeți genele și aplicați un strat de rimel. Curling genele dvs. vă va oferi un aspect luminos, treaz. Dacă doriți să vă faceți ca genele să se evidențieze împotriva pielii dvs., puneți-vă pe un strat al rimelului dvs. preferat. [3]
  Dacă utilizați rimelul, evitați aglomerarea cu ajutorul unei perii de dezbrăcare sau a unei perii de sprâncene.

Cap 3
Aplicarea machiajului pe buzele tale

 1. Aplicați o culoare pură a buzelor.
  1
  Aplicați o culoare pură a buzelor. Evitați să folosiți rujuri de crem sau luciu lucios lucios. Pata de buze este în general cea mai bună deoarece arată natural și durează toată ziua. Utilizați o culoare aproape de culoarea naturală a buzelor.
 2. Îndepărtați o cantitate mică de strălucire strălucitoare pe centrul buzelor.
  2
  Îndepărtați o cantitate mică de strălucire strălucitoare pe centrul buzelor. Testați acest pas la domiciliu înainte de a ieși cu el - unii oameni nu-i plac aspectul de blush în centrul buzelor. Fă ceea ce simte (și arată) cel mai bine pentru tine!
 3. Bucurați-vă de aspectul dvs. rosu, proaspăt și radiant.
  3
  Bucurați-vă de aspectul dvs. rosu, proaspăt și radiant.