Cum să luați un om leu

Unii cred că semnele astrologice pot dicta personalitatea. Credincioșii din astrologie găsesc că bărbații Leo pot fi extrem de atrăgători și de obicei au mulți admiratori. Dacă sunteți în căutarea unui moment dat, este nevoie de puțin efort. Leosii sunt plini de aventură, deci planificați nopțile de întâlnire spontane, care sunt pline de distracție. Asigurați-vă că susțineți ego-ul omului Leo lăsându-l să fie centrul atenției ocazional. Pe termen lung, construiți-vă propria încredere. Leu bărbați sunt atrase de femei îndrăznețe, încrezător.

Cap 1
Datele de planificare

 1. Îmbrățișați distracția spontană, prostie.
  1
  Îmbrățișați distracția spontană, prostie. Unii cred că Leos are o natură plină de iubire naturală și caută alții care să se potrivească. Când planificați întâlnirile cu un Leu, îmbrățișați-vă copilul interior. În loc de cina convențională și un film, găsiți ceva distractiv și neașteptat de făcut. De exemplu, încercați să faceți ceva de genul mini golf sau etichetă laser. Un Leo va fi încântat de aceste jocuri asemănătoare copilului. De asemenea, fiți spontani cu datele. Surprinde-ți omul Leo cu bilete la un concert în ultimul moment.
 2. Planificați datele la care vă asumați riscuri.
  2
  Planificați datele la care vă asumați riscuri. Astrologii cred că bărbații Leo admir oamenii care se împing în afara zonei lor de confort. Dacă vreți să păstrați un bărbat Leu interesat, faceți lucruri care vă sperie puțin la fiecare dată. [2] Dacă vă este frică de înălțimi, de exemplu, optați pentru a ajunge pe roata ferris la un carnaval. Acest lucru este obligat să impresionează un om Leu.
 3. Ieșiți frecvent.
  3
  Ieșiți frecvent. Credincioșii din astrologie simt că bărbații Leo iubesc să socializeze, așa că nu faceți nimic pentru a împiedica nevoia omului lui Leu de a ieși. Spuneți-i da petreceri, concerte și alte evenimente pentru a-ți păstra fericita și distrați pe Leo. [3] Asigurați-vă că nu vă îngrijiți atenția omului Leo la evenimente. Leos place să socializeze cu un cerc larg, așa că întoarce-te în timp ce vorbește cu alții la petreceri.

Cap 2
Sprijinirea lui emotionala

 1. Sprijină-i ego-ul.
  1
  Sprijină-i ego-ul. Unii cred că bărbații Leo sunt în mod natural plini de sine și se bucură de a fi centrul atenției. Înghițându-și puțin ego-ul, atâta timp cât nu treceți peste bord, vă poate ajuta să vă sprijiniți pe Leo. Plătește-i complimente sincere în fiecare zi. La evenimentele sociale, lăsați-l să preia conducerea dacă dorește să facă acest lucru. [4] Cu toate acestea, dacă te duci peste bord cu complimente și laude, un ego al unui om al lui Leu poate deveni deasupra. Amintiți-vă de lucrurile pe care le place sincer despre el, dar evitați limbajul hiperbolic (adică "Ești cel mai bun!"), Deoarece acest lucru ar putea face ca intalnirea cu un Leu să fie insuficientă.
 2. Să-și urmeze pasiunile.
  2
  Să-și urmeze pasiunile. Leu bărbați este puțin probabil să stea cu femeile care le ține înapoi. Leos are tendința de a urmări cu ușurință provocările și întotdeauna încearcă să vadă sarcinile până la finalizarea lor. Dacă Leul tău lucrează la un proiect, dă-i spațiul. Dacă încerci să ajungi între un Leu și pasiunile lui, probabil că vei pierde. [5]
 3. Încurajați-l să meargă mai ușor pe el însuși.
  3
  Încurajați-l să meargă mai ușor pe el însuși. Leos poate fi câteodată puțin depreciabil. Așa cum se așteaptă la multe de la ei înșiși, uneori sunt frustrați dacă nu își îndeplinesc propriile așteptări mari. Ca partener al lui Leo, este important să-i reamintesc că nu trebuie să fie perfect. Accidentați-vă ego-ul un pic atunci când el este în jos pe el însuși, deoarece acest lucru îl va ajuta, de obicei, el perk sus. Spuneți ceva de genul: "Șeful dvs. vă apreciază cu adevărat pentru că sunteți un lucrător atât de inteligent. Un obstacol nu schimbă acest lucru".
 4. Ține-ți gelozia sub control.
  4
  Ține-ți gelozia sub control. Leos sunt fermecătoare prin natură și vor atrage o mulțime de femei. Când ieșiți împreună cu un Leo, nu este neobișnuit să vedeți alte persoane care vă lovesc la întâlnire. Leos nu-i place semnele de nesiguranță, așa că încercați să păstrați orice geloasă în control. [6] Amintiți-vă, în timp ce Leos sunt fermecătoare, ei sunt, de asemenea, foarte loiali. Dacă te-a ales tu omul tău Leu, este puțin probabil să se rătăcească.

Cap 3
Menținerea relației

 1. Amintește-i că ai nevoie de sprijin.
  1
  Amintește-i că ai nevoie de sprijin. Astrologii cred că Leos sunt uneori prea prinși în ei înșiși. Aceasta înseamnă că, uneori, nevoile dvs. pot fi neglijate. Nu lăsați ca un ego al lui Leo să se împiedice de nevoile tale. Reamintiți-i că aveți nevoie de o atenție și de sprijin. [7] Fiți în frunte cu Leul, deoarece el admira încrederea. Dacă îi arătați că nu vă temeți să cereți satisfacerea nevoilor dvs., el va fi impresionat și probabil de acord. Spuneți ceva de genul "Știu că sunteți entuziasmați de muncă, dar aș putea folosi și puțină încurajare și la sfârșitul meu".
 2. Arată-i loialitatea.
  2
  Arată-i loialitatea. Leu bărbații sunt loiali prin natura lor și sunt atrasi de oameni care se pot potrivi cu asta. Rămâi loial Leului tău susținându-l continuu și fiind acolo pentru el. [8]
 3. Lucrați pe încrederea voastră.
  3
  Lucrați pe încrederea voastră. Leos nu le place să întâlnească pe nimeni pe care nu-l pot respecta. Îi plac oamenii puternici, încrezători și independenți. Pe termen lung, faceți lucruri pentru a vă face să vă simțiți încrezători și să vă ridicați stima de sine. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți interesant pentru un om Leu. [9] Găsiți modalități de a vă stimula stima de sine cum ar fi implicarea în hobby-uri, elaborarea sau dezvoltarea unei abilități.
 4. Se ocupă de temperamentul său.
  4
  Se ocupă de temperamentul său. Astrologii simt că Leo este un semn temperamental natural. Nu e bine ca cineva să-și ia mânia asupra ta. Dacă temperamentul lui Leo devine o problemă, spune-i imediat. Cere-i să lucreze la problemele de furie de dragul relației tale. Nu țineți niciodată o relație cu cineva care nu poate să-și țină mânia sub control.