Cum să acoperiți un tatuaj cu machiaj

Sigur, vă place să arătați un tatuaj minunat prietenilor și colegilor dvs., dar știți că dacă străbunicul vostru a văzut-o vreodată, ar fi fost arestat mai repede decât ați putea spune: "Este doar temporar!" Indiferent dacă doriți să vă ascundeți tatuajul de rudele conservatoare sau să vă arătați mai profesionist în interviul următor, puteți acoperi ușor un tatuaj cu machiaj dacă știți ce abordare să faceți. În numai câteva minute, corpul tău poate să arate fără tatuaje - vezi doar pasul 1 de mai jos pentru a începe.

Cap 1
Machiajul regulat

 1. Curăță pielea.
  1
  Curăță pielea. Înainte de a începe, este o idee bună să vă curățați pielea tatuată cu o ștergere sau o mică spălare facială. Aceasta pregătește pielea pentru a primi machiajul. Rețineți că nu ar trebui să încercați să acoperiți un tatuaj cu machiaj dacă nu este complet vindecat, altfel puteți ruina cerneala sau să dezvoltați o infecție. Tatuajele pot dura până la 45 de zile pentru a se vindeca complet.
 2. Aplicați un concealer ușor.
  2
  Aplicați un concealer ușor. Luați un acoperitor greu de acoperire lichid sau cremă, care are câteva nuanțe mai ușoare decât tonul natural al pielii.
  Folosiți un burete de machiaj sau o perie pentru a aplica agentul de ten pe tatuaj. Încercați să înghițiți sau să blocați coșul de piele pe piele, în loc să-l frecați. Îndepărtarea pur și simplu împinge produsul mai degrabă în loc să adauge acoperire. Ca rezultat, blotting-ul va ajuta, de asemenea, să evitați să pierdeți prea mult din concealer. După ce ați acoperit tatuajul într-un strat uniform, așteptați un minut sau două pentru ca acesta să se usuce. Nu vă faceți griji dacă tatuajul este încă vizibil.
 3. Aplicați fundația.
  3
  Aplicați fundația. Alegeți o fundație perfectă pentru tonul pielii. Spațiile de pulverizare sunt cele mai ușor de utilizat și oferă cea mai echilibrată acoperire, dar fundațiile lichide sau cremă vor funcționa și ele.
  Dacă utilizați o bază de pulverizare, dați recipientului un shake bun, apoi țineți-l la aproximativ 6 până la 8 inchi (15,2 - 20,3 cm) de tatuaj. Sprayați fundația în spurturi, mai degrabă decât pulverizarea într-un flux continuu. Acest lucru vă va împiedica să fiți prea greu cu el. Spray până când aveți acoperit uniform tatuajul, apoi dați-i 60 de secunde pentru a seta. [1] Dacă utilizați o bază lichidă sau cremă, folosiți un burete de machiaj sau o perie pentru a aplica produsul, folosind aceeași tehnică de blot pe care ați folosit-o cu agentul de concealer. Dacă este necesar, utilizați degetele pentru a netezi stratul superior și amestecați în jurul marginilor.
 4. Aplicați pulbere translucidă.
  4
  Aplicați pulbere translucidă. Utilizați o perie mare de pulbere pentru a aplica un strat de pulbere translucidă peste fundație. Aceasta oferă o finisare mată. [2]
 5. Spitz cu spray de păr.
  5
  Spitz cu spray de păr. După ce terminați întărirea machiajului, terminați cu un spritz ușor de spray de păr. Acest lucru stabileste acoperirea si va impiedica machiajul sa se frece pe orice haine sau mobilier. Permiteți zonei să se usuce înainte de ao atinge sau de a încerca să o acoperiți cu îmbrăcăminte. [3]
 6. (opțional) Efectuați o încercare înainte de eveniment.
  6
  (opțional) Efectuați o încercare înainte de eveniment. Dacă intenționați să vă acoperiți tatuajul pentru un anumit eveniment, cum ar fi un interviu de angajare sau o nuntă, este o idee bună să faceți o încercare înainte. Acest lucru vă va oferi o șansă de a vă exersa tehnica și a vă asigura că machiajul dvs. este culoarea potrivită pentru tonul pielii.

Cap 2
Produse specializate

 1. Utilizați acoperirea cu tatuaje.
  1
  Utilizați acoperirea cu tatuaje. Există multe produse pe piață concepute special pentru acoperirea tatuajelor. Aceste produse sunt foarte eficiente, datorită acoperirii grele și selecției largi de culori, care se potrivesc aproape oricărui ton de piele. Singurul dezavantaj al acestor produse este costul lor. Unele dintre cele mai bune produse includ:
  Tattoo Camo:
 2. Utilizați make-up-ul.
  2
  Utilizați make-up-ul. Etapa de machiaj oferă o acoperire extrem de grea și de lungă durată și este benefică pentru tatuaje care acoperă zone mari de piele.
  Este posibil să cumpărați machiajul de scenă într-o varietate de culori ale pielii, dar puteți folosi și machiaj alb simplu pentru a acoperi tatuajul, apoi utilizați fundația dvs. regulată pentru a se potrivi cu tonul pielii. Unele dintre cele mai populare și disponibile pe scară largă branduri de machiaj sunt Killer Cover, Ben Nye și Mehron.
 3. Obțineți un bronz de bronz.
  3
  Obțineți un bronz de bronz. Dacă tatuajul dvs. este destul de mic sau de culoare deschisă, este posibil să îl acoperiți cu un bronz spray. Aceste spray-uri nu întunecă doar pielea, ci chiar și tonul pielii și acoperă imperfecțiunile. Sunați la salonul de bronz local pentru a vedea dacă oferă servicii de aerodinamică. Arătați-le dvs. tatuaj și întrebați-le dacă ei cred că tratamentul ar acoperi eficient. Produsele de bronzare la domiciliu, cum ar fi picioarele airbrush Sally Hansen, pot fi de asemenea utilizate pentru a încerca să acopere tatuajele mici, de culoare deschisă.