Cum să îl atragi pe tipul de care îți place mult

Dacă te-ai săturat să privești cu indiferență la o pasiune care abia cunoaște existența ta, s-ar putea să ai timp să faci o acțiune pentru a-ți atrage ochii. Pentru a atrage omul pe care-l aveți, distrageți-vă de bunătate, găsiți un loc comun, împăcați-l cu el și arătați-vă cât mai bine în timp ce vă simțiți confortabil. Ar trebui să fii și tu și să fii clar despre intențiile tale față de el, așa că sunt puține neînțelegeri. S-ar putea părea intimidant acum, dar atragerea dvs. de zdrobi este cu siguranță posibil.

Cap 1
Obținerea atenției crush's

 1. Fii prietenos.
  1
  Fii prietenos. Dacă pasiunea ta nu are nicio idee că există, va fi dificil să-l atragi. Încercați să vă cunoașteți unul pe celălalt, cunoașteți-vă prietenii, aderați-vă la un club în care vă aflați sau rugați pe cineva care îl cunoaște să vă prezinte. Aveți grijă, pentru că dacă nu doriți ca el să vă cunoască că vă place el, ei ar putea spune ceva care ar putea să vă distrugă șansele și să facă lucrurile inconfortabile. [1] Dacă pasiunea voastră este în clasa voastră, discutați cu el puțin înainte sau după curs (vorbirea în timpul orelor ar putea să vă aducă o atenție nedorită, negativă). Ai putea să comentezi profesorul, munca pe care trebuie să o faci sau să faci o glumă atunci când ascultă. E înfricoșător, dar te vei simți bine când vei face o mișcare. Spuneți ceva de genul: "Tema a fost greu aseară. Ați reușit să vă dați seama? - Să începeți o conversație cu el.
 2. Găsiți un teren comun.
  2
  Găsiți un teren comun. Este mai ușor să începi conversații când amândouă ați găsit ceva despre care să vorbiți. S-ar putea să vă gândiți să vă ocupați de anumite interese, dar să nu deveniți o persoană cu totul diferită doar pentru altcineva. Cu siguranta nu merita. Dacă nu aveți interese comune, nu vă faceți griji, doar întrebați-l despre hobby-urile sale sau despre ceva despre care deja știți că se bucură. De exemplu, dacă nu ați vizionat niciodată o emisiune TV înainte de a fi practic dependentă, doar spune-i, cere-i să scoată o conversație instantanee. Ați putea spune: "Ați văzut vreodată [emisiunea TV pe care o știți că îi place]?", Pentru a-l face să vorbească despre ceva despre care este fan și va fi încântat.
 3. Îl cunoști mai bine.
  3
  Îl cunoști mai bine. Trebuie să fii prieten înainte ca el să înceapă să repare tot "senzația de zdrobi" în schimb. Dacă nu sunteți deja prieteni, puteți începe întotdeauna prin a aduce un subiect de conversație generală (de ex. Vremea, un lucru nebun care sa întâmplat în acea zi, alegerile prezidențiale, misiunile ...) și dacă totul eșuează, cereți doar un creion sau o hârtie și mergeți de acolo. Poate că după ce l-ai cunoscut mai bine, poți să-l glumesti sau să-l tachinezi, poate chiar să flirtezi cu el - dar nu te apropii prea mult de tine. S-ar putea simți ciudat dacă o fată pe care abia o cunoaște începe să flirteze cu el. Adăugați-l pe Facebook sau urmați-l pe Twitter sau Instagram dacă nu ați făcut-o deja. Puteți afla mai multe despre interesele și hobby-urile crushului, făcând și acest lucru. Poți să-ți faci "posturi" ori de câte ori le vezi pentru a-ți indica interesul față de ceea ce postări și discuții despre el.
 4. Fii jucaus.
  4
  Fii jucaus. Băieții sunt în general atrasi și observă oameni cu un bun simț al umorului, în special cei cu personalități jucăușătoare. Încercați să glumiți în jurul său sau să-l tachinați dacă vă simțiți bine. Fiind capabil să-l facă să râdă ar putea fi atrăgător pentru el. [3] De exemplu, ați putea să vă bateți ușor prin a spune ceva de genul: "Sunt scurt pentru că am scăpat de fapt din fabrica lui Willy Wonka sau ceva stupid de-a lungul acestor linii pentru a arăta că sunteți încrezători în voi, dar vă bucurați de un râs bun.

Cap 2
Împreună cu prietenii tăi

 1. Flirtați cu el.
  1
  Flirtați cu el. Nimic nu este mai tragic decât prietenul "prietenos-iubit-prieten", care-nu-i-ar vrea-așa-cum. Asigurați-vă că nu sunteți considerat "unul dintre tipi" sau doar "mugul" lui. Desigur, trebuie să-l cunoașteți mai întâi și este posibil să câștigați un prieten uimitor în acest proces (ceea ce este în regulă, unele distrugeri urmărite ar putea deveni unul dintre cei mai buni prieteni), dar fii puțin mai flămândă cu el, într-un mod care ești sigur că unul dintre "mugurii" lui nu ar fi. [4] De exemplu, pentru a te dezlega de la "unul dintre băieți", poate să-i dai o îmbrățișare, obrazul sau jucați cu părul lui.
 2. Evitați să vorbiți mereu despre dvs. înșivă.
  2
  Evitați să vorbiți mereu despre dvs. înșivă. Păcatul tău poate fi atras de tine dacă îl lași să împărtășească detalii despre viața lui. Acest lucru arată că sunteți interesat de el și de ceea ce are de spus. Încearcă să nu vorbești mereu despre tine; vrea să știe despre tine, dar să-i dea șansa de a împărtăși despre el însuși. Dacă întreabă întrebări despre dvs., răspundeți la ele, dar nu vă concentrați prea mult pe voi înșivă. Puteți să vă îndreptați conversația către el punând întrebări cum ar fi: "Cum aveți mulți frați care aveți?" Sau "Ce este lucrul dvs. preferat despre familia voastră?" Întrebați despre interesele sau hobby-urile sale, spunând ceva de genul "Ați citit recent câteva cărți bune?" sau "Ce jocuri video doriți să jucați?"
 3. Râdeți la glumele lui.
  3
  Râdeți la glumele lui. Una dintre cele mai bune modalități de a demonstra unui tip că-l place și de a-și bucura compania este să râzi de glumele lui! Acest lucru îi întărește încrederea și semnalează lui că aveți un simț similar de umor și găsiți aceleași lucruri amuzante. Pentru multi oameni, un simt al umorului este una dintre cele mai importante calitati pe care le cauta intr-un altul semnificativ. [5] Daca spune ceva care te consideri amuzant, te alatura sau adaugi gluma ta. De exemplu, dacă vorbești despre o celebritate, poți adăuga ceva pe care îl consideri a fi amuzant pentru conversație. Evitați să fiți prea răi, cum ar fi să vă distrați de aparițiile altor persoane sau de indignarea indivizilor pe care îi cunoașteți amândoi. Nu vrei să ieși ca pe cineva care se va distra de el în spatele lui sau va veni ca crud.
 4. Urmează la locurile sale preferate.
  4
  Urmează la locurile sale preferate. Dacă știți unde vă place să vă distrați pasiunea, puteți să vă atrageți atenția prin a vă arăta acolo atât de des. De exemplu, dacă are un magazin de cafea favorit în zonă, ați putea merge acolo cu un prieten sau doi în șansa de a-l vedeți acolo. De asemenea, puteți să vă studiați sau să vă faceți temele acolo. Dacă știi că se duce la un concert, vezi dacă poți să te duci și la bilete. Acest lucru vă poate oferi șansa să vă bateți în el și să vă salutați. Acest lucru ar putea chiar să vă dea un motiv să vă petreceți împreună. Încercați să vă alăturați unui club sau a unei activități de care face parte. Acest lucru vă poate oferi și un motiv de a vorbi și de a ieși. Aveți grijă să nu vă arătați unde este el tot timpul, sau vă poate deranja sau credeți că îl urmăriți. Fii tu însuți și dacă se întâmplă să se bucure de aceleași activități ca tine, chiar și mai bine!

Cap 3
Păstrând aparențele

 1. Păstrați părul sănătos.
  1
  Păstrați părul sănătos. Părul este unul dintre primele lucruri pe care băieții le observă și sa demonstrat că sunt atrase de părul sănătos. Dacă părul este tratat prin culoare sau deteriorat, încercați să-l îmbibați în ulei de nucă de cocos peste noapte și să îl spălați în dimineața următoare. Este un mod minunat de a trata părul uscat și deteriorat. Dacă părul este sănătos, evitați să-l procesați prea mult cu prea multe vopsele sau substanțe chimice, ceea ce poate duce la deteriorări și rupere.
 2. Practicați o bună igienă.
  2
  Practicați o bună igienă. Poate doriți să evitați mirosul ca mirosul corpului în fața loviturii dvs., ceea ce ar putea să-i dea o impresie negativă asupra dumneavoastră. Nu trebuie să fii flori, curată și proaspătă tot timpul, doar să încerci să faci duș zilnic, să purtați deodorant și, eventual, să puneți niște parfumuri frumos sau colin pentru a încerca să-l impresionați. Mirosul frumos sau cel puțin prezentabil, este de fapt destul de atractiv.
 3. Fii tu insuti.
  3
  Fii tu insuti. Nu vă simțiți presați să vă îmbrăcați ca toți ceilalți și nu vă îngrijorați dacă purtați numele de brand care este popular. Dacă vă simțiți confortabil, vă veți proteja cel mai bine pe sine și oamenii se vor simți confortabil în jurul vostru. De asemenea, dacă un tip este cu adevărat în voi, el nu va avea grijă de defectele mici din aspectul pe care le puteți vedea de fiecare dată când vă uitați în oglindă.