Cum să faci față depresiei după o despărțire

Break-up-urile pot fi devastatoare. Este o tranziție brută de la împărtășirea cu cineva a fiecărei părți a vieții, de a ridica telefonul și de a vă aminti brusc că nu trebuie să-i apelați. Depresia care vine după o destrămare se poate simți atât de grea și dificilă încât nimeni altcineva nu poate înțelege prin ce treceți. Dar există modalități de a face față acestui sentiment care nu implică plânsul într-o cutie de înghețată. Iată un ghid eduCum pentru a face față depresiei după o ruptură.

Paşi

 1. Știți că va dura ceva timp.
  1
  Știți că va dura ceva timp. Mai ales dacă relația a fost pe termen lung, acesta va fi un proces dificil și probabil un lung proces. Așteptați-vă acest lucru și asigurați-vă cât timp aveți nevoie pentru a vă vindeca / recupera.
 2. Înțelegeți emoțiile pe care le simțiți ca fiind normale și le îmbrățișați.
  2
  Înțelegeți emoțiile pe care le simțiți ca fiind normale și le îmbrățișați. Nu vă bateți - sentimentele sau furia / frustrarea și tristețea sunt naturale și normale. Plânge dacă ai nevoie. Mergeți și plângeți, utilizați o cutie întreagă de țesuturi și vă simțiți mizerabil pentru o vreme. E in regula. Aveți dreptul. Dar, în cele din urmă, trebuie să vă alegeți înapoi și să mergeți mai departe. Viata va continua si credeti sau nu, asa ca voi!
 3. Ascundeți tot ceea ce este prea greu de văzut acum.
  3
  Ascundeți tot ceea ce este prea greu de văzut acum. Luați tot ce vă amintește de ex (imagini, scrisori, rechizite) și puneți totul într-o cutie. Apoi puneți cutia undeva departe, ca înăuntrul tău. Nu-l aruncați - puteți regreta mai târziu. Doar păstrați-l păstrată într-un loc sigur, dar nu continuați să citiți și să vă uitați la ea acum și să vă faceți mizerabil. Doar pune-l departe pentru moment și să vă faceți o pauză.
 4. Încercați să păstrați un program regulat cât de bine poți.
  4
  Încercați să păstrați un program regulat cât de bine poți. Va fi greu la început, dar va trebui să vă obligați să mâncați mese regulate și să dormiți în mod regulat. Și acest lucru va dura mult timp, deci fiți răbdători cu voi înșivă.
 5. Bucurați-vă de petrecerea timpului cu oamenii care sunt încă în viața voastră.
  5
  Bucurați-vă de petrecerea timpului cu oamenii care sunt încă în viața voastră. Petreceți o mulțime de timp cu prietenii și familia în această perioadă. Acestea vor fi sistemul dvs. de sprijin pe măsură ce vă ocupați de consecințele dezbinării. Ați văzut mulți dintre acești oameni în timpul relației? În cazul în care relația a fost intensă și pe termen lung, este posibil să nu v-ați văzut pe unii dintre prietenii dvs. sau poate chiar pe familie de luni întregi. Ia timp pentru a petrece timp de calitate cu ei și face ceva distractiv. Asigurați-vă că prietenii și familia dvs. știu ce sa întâmplat și cereți-i să fie un sistem de asistență pentru dvs., pentru a vă ajuta în acest timp dificil.
 6. Acceptați sfârșitul relației.
  6
  Acceptați sfârșitul relației. Amintiți-vă că relația sa întâmplat pentru un motiv, și că nimic nu este risipit vreodată în viață. Poate că ați învățat o lecție valoroasă pe care o veți putea lua cu dvs. în următoarea dvs. relație și eventuală căsătorie. Sau poate că te desparte doar pentru o perioadă scurtă de timp și relația va fi restabilită. Oricum, oricum, trebuie să continuați cu viața voastră.