Cum să gătești pizza pe o piatră de pizza

Nu aveți nevoie de un cuptor de piatră pentru a face o pizza "piatră de piatră", o pâine prăjită sau o pâine de băutură. Tot ce aveți nevoie este o piatră de copt sau o piatră de pizza, pentru a face pizza crocantă, delicioasă din piatră. O piatră de pizza absoarbe căldura cuptorului și apoi o transferă în mod egal pe pâine pentru cruste de pizza crocante. Acest lucru elimină circumstanța nefericită a pizzelor de copt în cuptor cu centrele sărate.

Cap 1
Efectuarea aluatului

  1. Ia-ti ingredientele.
    1
    Ia-ti ingredientele. Desigur, puteți sări peste toată această parte și cumpărați aluat de pizza pre-făcut la magazin. Dar dacă sunteți în căutarea experienței de piatră completă de piatră, această rețetă face o mare aluat pizza de stil Brooklyn. Această rețetă face două pizza. Dacă doriți doar una, puneți jumătate din aluat în congelator atunci când plasați cealaltă jumătate în frigider. [2] 1 linguriță. drojdia uscată activă 1/4 cană apă rece 1 cană apă rece 1 linguriță sare 3 cesti de paine faina 3 linguri ulei de măsline extra virgin
  2. Se presară drojdia peste apa caldă într-un castron mare.
    2
    Se presară drojdia peste apa caldă într-un castron mare. Lăsați-o să stea 5-8 minute. Acest lucru va crea o actiune bubbling, sau dovada, care testa eficacitatea drojdie.
  3. Se amestecă sarea și apa rece.
    3
    Se amestecă sarea și apa rece. Odată ce ați permis amestecului dvs. să dovedească, amestecați în sare și apă rece. Urmați acest lucru cu făina. Se amestecă făina într-o singură ceașcă, până când aluatul este suficient de mare pentru a se îndepărta din castron. [3]
  4. Fidează aluatul.
    4
    Fidează aluatul. Pe o suprafață friabilă, frământați aluatul până când este netedă. Va dura 10-15 minute. Odată ce ați obținut netezirea dorită, împărțiți aluatul în două bucăți și formați-le pe fiecare într-o minge strâmtă. Coaceți fiecare minge cu ulei de măsline extra virgin, perindându-l uniform pe ele. [4]

Cap 2
Topping și gătit pizza

  1. Preîncălziți cuptorul.
    1
    Preîncălziți cuptorul. Cu piatra de pizza pe raftul inferior al cuptorului, preîncălziți-l la 550 de grade.
  2. Puneți aluatul cu făină.
    2
    Puneți aluatul cu făină. Folosind câte o minge, mănânci ușor aluatul cu făină. Întindeți treptat pe o suprafață plană și freacă până când este la fel de mare ca piatra dvs. de pizza (de obicei aproximativ 14 €). [6] Pentru suprafața dvs. va funcționa o placă de tăiere, o foaie de copt sau o coajă. O coajă este o unealtă largă pentru pizza. Marginea din față este de obicei conică, astfel încât pizza dvs. să poată să se aplece și să se oprească cu ușurință.
  3. Înalță-ți pizza.
    3
    Înalță-ți pizza. După ce aluatul dvs. este întins la dimensiunea dorită, împrăștiați sosul și adăugați brânza. Top cu legume, carne și condimente la alegere.
  4. Puneți pizza pe piatră.
    4
    Puneți pizza pe piatră. Acest lucru va fi mult mai ușor dacă v-ați furat corect suprafața plană. Așezați vârful suprafeței plane pe spatele pietrei preîncălzite și glisați suprafața din cuptor astfel încât pizza să fie lăsată pe piatră. Dacă pizza dvs. pare să rămână, încercați să utilizați o mișcare jerking înainte și înapoi pentru ao ajuta.
  5. Coaceți pizza.
    5
    Coaceți pizza. Pizza dvs. va trebui doar să coaceți timp de 4-6 minute în cuptor. Urmăriți-l cu grijă și scoateți-l când crusta începe să se înmoaie. Îndepărtați pizza prin alunecarea din nou a suprafeței plate sub pizza. [7]

Cap 3
Îngrijirea pietrei dvs. de pizza

  1. Lăsați piatra să se răcească.
    1
    Lăsați piatra să se răcească. Opriți cuptorul după ce v-ați preparat pizza. Lăsați piatra să se răcească complet înainte de ao scoate. Acest lucru va dura ore, deci nu ezitați să așteptați până dimineață pentru a vă curăța piatra.
  2. Utilizați o perie moale, săpun și apă.
    2
    Utilizați o perie moale, săpun și apă. Puneți piatra răcită în chiuvetă și curățați-o la fel cum ați face orice alt fel de mâncare. Îndepărtați orice bucăți de hrănire și îndepărtați tot ce sa topit la suprafață. Nu o lăsați să stea în apă prea mult pentru că materialul este poros și va absorbi apa. Dacă se întâmplă acest lucru, piatra dvs. ar putea sparge data viitoare când încercați să o utilizați. [8]
  3. Uscați-vă piatra.
    3
    Uscați-vă piatra. Utilizați un dishtowel pentru a șterge piatra uscată și lăsați-o să stea pe tejghea să se usuce complet. Unele colorări sunt complet normale. Atâta timp cât vă curățați orice fel de mâncare, piatra dvs. este perfect bine să re-utilizați din nou și din nou.
  4. Terminat.
    4
    Terminat.