Cum să acționați în jurul fetelor

Expert revizuit

Cap 1
Obținerea încrederii

 1. Fii tu insuti.
  1
  Fii tu insuti. Atât cât doriți să obțineți aprobarea unei fete, modificarea personalității dvs. pentru a face acest lucru nu este calea de parcurs! Chiar dacă funcționează pe termen scurt, te vei simți fals și fericit și vei avea șanse să afli cine ești într-adevăr. Știți cine sunteți. Încrede-te la gândurile și sentimentele tale în viață. Fiind autentic și sigur de sine este atrăgătoare pentru fete și te va face să te simți bine și despre tine. [1] Evitați să deveniți prea generoși sau agresivi în încercarea de ao câștiga. Acest lucru se poate întâmpla ca fals sau chiar ofensator - nu așa vă doriți să vă prezentați! [2] Acordați mai puțină atenție și fetelor plăcute. Apreciați defectele și nu le lăsați să vă distragă atenția. Dacă vă placeți și deveniți confortabil cu cine sunteți, atunci veți fi mai confortabil în jurul altor persoane. Și chiar dacă lucrurile nu merg bine, nu va conta atât de mult! Numai tu te poți face fericit. Dacă vă placeți voi, acesta este cel mai important lucru.
 2. Curățați-vă.
  2
  Curățați-vă. Menținerea igienei corecte vă face să vă arătați și să vă simțiți mai bine. Luați un duș dimineața. Spala-ti parul. Puneți haine deodorante și curățați înainte de a ieși afară. Când te afli în jurul fetelor, ultimul lucru pe care vrei să-ți faci griji este cum mirosi! Păstrați-vă curat pentru a vă asigura că nu este niciodată o problemă. Puteți alege să puneți un pic de parfum sau colin pe gât și pe umeri. Dacă o faci, folosește-l cu ușurință! Nu vrei să copleșești oamenii din jurul tău.
 3. Imbraca-te bine.
  3
  Imbraca-te bine. Dacă este posibil, ieșiți și găsiți niște haine potrivite pentru dvs. Acestea nu trebuie să fie scumpe, dar ar trebui să se potrivească bine și să vă simțiți confortabil. Pe lângă faptul că te face să arăți bine, hainele pe care îți place să le faci te fac să te simți mai încrezător și să te concentrezi pe fete în loc de aspectul tău. [3] Încercați să observați pe cei din jurul vostru pentru idei despre ceea ce este la modă, dar amintiți-vă că un costum bun este unul care reflectă stilul tău unic. Cereți angajaților magazinului feedback. Adresați politicos și veți fi fericiți să vă călăuzească într-o manieră adecvată.
 4. Fă ce-ți place.
  4
  Fă ce-ți place. Te poți distra cu fetele care fac ceea ce vor să facă, dar nu uita să iei timp pentru tine și să continui să faci ceea ce te face fericit. Dacă te uiți la science fiction și citești benzi desenate, fă-o și fa-o. Niciodată nu vă este rușine de interesele voastre! Urmărindu-le este ceea ce te face mai fericit, mai autentic și mai plăcut să fii în jur. Este natural să vă aflați complet absorbți într-o fată care vă place. Amintiți-vă să faceți un pas înapoi câteva zile și dați-vă puțin spațiu pentru a vă concentra pe ceea ce vă place, cum ar fi jocul sportiv sau jocurile video.
 5. Relaxa.
  5
  Relaxa. A fi tensionate în jurul fetelor le face și tensionate. Dacă te uiți în jur încercând să dai seama ce să spui sau cum să scapi de situație, nu te concentrezi pe fată. Respirați profund înainte de a vă apropia și când nu vorbiți. Rămâneți prezent și concentrați atenția asupra fetei, în loc de un sentiment anxios. Rămâneți pozitiv și reamintiți-vă că nu se va întâmpla nimic rău, pentru că sunt șanse, totul va fi bine. [4] Majoritatea oamenilor sunt absorbiți în propria lor viață și nu sunt în stare să vă stânjenească sau să vă facă să vă simțiți răi. Dacă credeți că ați făcut o greșeală sau v-ați jenat, nu vă îngrijorați; șansele sunt, toți ceilalți vor uita că sa întâmplat vreodată. [5]
 6. Fii cinstit cu intențiile tale.
  6
  Fii cinstit cu intențiile tale. Incepe sa te imprietenesti cu o fata pe care esti interesata este o idee buna, dar daca ai sentimente pentru ea, nu-i ascunzi. Lucrează pentru a începe o relație, acordându-i atenție. Dacă vă ascundeți sentimentele, ea nu va ști cum vă simțiți și vă simțiți trădată sau într-o poziție proastă când ea află. În schimb, nu conduceți pe o fată dacă doriți să fiți doar prieteni. Amintiți-vă că a încercat și adevărat (dacă oarecum brânză) spune: Onestitatea este cea mai bună politică! [6] Amintiți-vă să respectați limitele ei. Nu-ți împingeți sentimentele asupra ei dacă nu-ți întoarce interesul. Ea va fi recunoscătoare și va fi mult mai probabil să vrea să fie prietenă, chiar dacă ea nu vă întoarce sentimentele.

Cap 2
Comunicarea eficientă

 1. Mentine contactul vizual.
  1
  Mentine contactul vizual. Când vă apropiați de o fată pentru a începe o conversație, priviți-o în ochi. Acest lucru afișează încrederea și, atunci când vorbește, interesează ceea ce spune. Dar nu te uiți, mai ales când nu ai o conversație cu ea. Uită-te la ea suficient pentru a arăta că ai atenție, apoi uită-te departe. Nu vă faceți griji dacă este dificil la început; contactul cu ochii se poate simți un pic ciudat pentru toată lumea! Pentru a practica contactul cu ochii, începeți cu o oglindă, apoi treceți la prieteni și străini. Contactul cu ochii este dificil, dar vă împiedică să vă prindeți uitându-se la restul corpului. În plus, este politicos, angajat și o modalitate excelentă de a arăta interesul și respectul față de o fată.
 2. Angajați fetele în conversație.
  2
  Angajați fetele în conversație. Salutați fetele la fel cum ați saluta pe altcineva: salutați-vă și aduceți subiecte potrivite. Unele înghețate mari includ cererea de opinie cu privire la îmbrăcăminte, vorbind despre o clasă pe care o împărțiți, complimentând o fată pentru a face un punct bun sau oferind să o ajute. Faceți acest lucru uneori pentru a obține încredere în jurul fetelor și pentru a construi spre conversații mai profunde. Toată lumea se bucură de o conversație bună, iar fetele vor fi impresionate de încrederea și personalitatea voastră.
 3. Ascultați activ.
  3
  Ascultați activ. Cu adevărat ascultând ceea ce spune și înseamnă că va fi apreciată de o fată. Puneți telefonul în telefon și încercați să înțelegeți semnificația completă a ceea ce spune ea. Nu întrerupeți. Afișați interesul dând din cap și răspunzând când ea a terminat. Nimănui nu-i place să aibă o conversație cu cineva care nu-i ascultă, așa că asigurați-vă că extindeți această curtoazie obișnuită la orice fete cu care vorbiți. [8] Răspundeți prin parafrazarea mesajului, cum ar fi: vrei să spui că îți dai seama că primești mesajul important al mesajului fetei. Când răspundeți, fiți respectuoși și nonjudgmentali indiferent de modul în care vă simțiți. Gândiți-vă cu gânduri și opinii înainte de a vă răspunde pentru a vă arăta grijuliu.
 4. Afișați un interes real față de oameni.
  4
  Afișați un interes real față de oameni. Pentru a crește încrederea între tine și o fată, comunicați la un nivel mai profund cu ei. Întreabă o fată despre ea însăși, interesele ei și dorințele ei. Arătați că sunteți interesat să aflați despre ea ca persoană. Acest lucru vă face să pari mai încrezători și îi ajută pe fete să se simtă mai confortabil în jurul tău. Ca un bonus suplimentar, aceasta necesită multă presiune de a vă menține conversația: tot ce trebuie să faceți este să întrebați întrebări și să ascultați! [9] O întrebare bună, de exemplu, este să întrebați ce fel de muzică ea îi place. Dacă îi place aceeași muzică, puteți împărtăși acest interes. Chiar dacă aveți gusturi diferite, puteți spune, "Nu am ascultat niciodată acest gen. Puteți să dați recomandări unui începător?
 5. Fii atent la sentimentele ei.
  5
  Fii atent la sentimentele ei. Când îi arăți o fată care te interesează în viața ei, ea te poate deschide în legătură cu ceva care o deranjează. Acesta este un spectacol uriaș de încredere, așa că este important să ascultați cu interes și să îi răspundeți empatic. Niciodată nu-i face să se simtă judecată sau ridiculizată - nu ai vrea să simți așa, așa că știi și ea nu va. [10] De exemplu, poți să spui, "E bine, testul a fost foarte greu. Ați făcut tot ce ați putut. "Încurajați-o și în scopurile ei. Dacă dorește să fie fotograf, încurajați-o să o facă indiferent de ce credeți despre idee. Spune: "Asta e minunat că ai vise atât de mari!"
 6. Fa-o sa rada.
  6
  Fa-o sa rada. Umorul este un mod eficient de a fi fermecător și carismatic. Implicarea în banter cu fetele va face lucrurile mai puțin ciudate în timp ce învățați unul despre celălalt și deschide calea de a vorbi despre probleme mai serioase. Nu trebuie să fii un comedian natural și, cu siguranță, să nu-l forțezi! Încercați să faceți niște observații pline de spirit sau să reamintiți istorii amuzante din trecutul dvs. pentru al face să râdă și să ușureze orice stânjenire. [11] Nu toate umorul este potrivit în orice situație. De exemplu, evitați să spuneți glume crude sau sexiste în jurul unei fete pe care tocmai ați cunoscut-o. Pe măsură ce petreceți mai mult timp cu o fată, veți afla ce găsește amuzant și dezvoltați glume între voi și ea. Fiți răbdători și vedeți cum simțurile voastre de umor se joacă reciproc. Te vei crapa unul pe celalalt in cel mai scurt timp!

Cap 3
Conținut corespunzător

 1. Respectați spațiul personal.
  1
  Respectați spațiul personal. Când vă întâlniți întâi o fată, este suficientă o strângere de mână. Fiți relaxați și folosiți mereu bunul simț: nu vă agitați împotriva ei, nu vă aduceți fața aproape de ea sau nu atingeți zone inadecvate cum ar fi fața. Pe măsură ce vă construiți relația, utilizați-vă hotărârea cu privire la cât de mult contact fizic este binevenit. Începeți cu perii blânde de mână și de umăr în timpul conversațiilor și stând aproape în timpul oportun, cum ar fi petreceri și concerte. Dacă doriți o relație, vă urcați în contact, încet și natural, pe măsură ce mergeți. Apoi, puteți încerca să îmbrățișați și să flirteze dacă este în regulă. Nu atingeți o fată dacă nu este dorită. Respectați limitele personale și trageți înapoi dacă se simte inconfortabil.
 2. Afișați maniere bune.
  2
  Afișați maniere bune. Fii cu har în jurul fetelor. Acțiunile nepotrivite, cum ar fi jurământul, farting-ul sau spunerea glumelor nepoliticoase, vor face o fată care nu vrea să se afle în jurul tău. Arătați respect și bune maniere ținând deschisă ușa și spunând vă rog și vă mulțumesc.
 3. Tratează pe toți la fel.
  3
  Tratează pe toți la fel. Vorbește cu toată lumea - băieți, oameni trans și așa mai departe - la fel cum ai vorbi cu o fată. Arată tuturor respect și bunătate și să asculte ceea ce au de spus. Evitați să începeți luptele - violența nu este o modalitate bună de a impresiona pe oricine! Atunci când fetele sunt în jur, vor vedea cât de autentici și de maturi sunteți. [13] Acest lucru este greu de făcut când discutați sau întâlniți pe cineva care nu vă place, dar încercați să evitați izbucnirile de emoție. Respirați adânc și controlați ceea ce spuneți. Când totul este spus și făcut, veți fi mândru de tine pentru că ați luat drumul mare, chiar dacă o fată nu este în jurul valorii de a fi impresionat de ea!
 4. Nu vorbești despre oameni în spatele lor.
  4
  Nu vorbești despre oameni în spatele lor. Vorbind rău despre cineva care nu este prezent, are același efect ca o confruntare neplăcută în persoană, și uneori poate fi și mai rău! Evitați bârfa. Împărtășirea informațiilor negative vă va face să arătați imaturi față de fete și să le determinați să se întrebe dacă vorbiți despre ele și când nu vă aflați în jur. Continuați să respectați pe cât posibil. În schimb, nu vorbiți negativ despre fete sau nu împărtășiți secretele lor prietenilor. Aceste informații se pot întoarce la ele și vă pot da o reputație proastă. Arătați-le încrederea dvs. și vă vor lua în curând un prieten loial.