Cum să copiați DVD-urile cu mac os x

Copierea colecției personale de film pe calculatorul dvs. Mac este o modalitate excelentă de protecție împotriva discurilor deteriorate și pierdute. Acest lucru este dificil, totuși, prin protecția la copiere plasată pe discuri pentru a preveni pirateria. Folosind câteva instrumente gratuite disponibile online, vă puteți construi biblioteca digitală în cel mai scurt timp. Urmați acest ghid pentru a afla cum.

Cap 1
Copierea unui dvd neprotejat

 1. Plasați DVD-ul pe care doriți să îl copiați în unitatea DVD.
  1
  Plasați DVD-ul pe care doriți să îl copiați în unitatea DVD. Dacă începe redarea automată, opriți-o.
 2. Aflați dacă aveți suficient spațiu pe hard disk pentru a copia DVD-ul.
  2
  Aflați dacă aveți suficient spațiu pe hard disk pentru a copia DVD-ul. Selectați DVD-ul în căutător și apoi apăsați Command + I pentru a obține informații despre disc. Consultați spațiul utilizat pentru a vedea cât de mare este discul. Verificați spațiul pe hard disk. Dacă aveți 5 ori mai mult spațiu disponibil pe hard disk decât spațiul utilizat pe DVD, puteți continua să extrageți DVD-uri.
 3. Deschideți utilitarul Disk.
  3
  Deschideți utilitarul Disk. Îl puteți găsi în dosarul Aplicații, situat în secțiunea Utilitare.
 4. Faceți clic pe numele DVD-ului.
  4
  Faceți clic pe numele DVD-ului. Ar trebui să fie în panoul alb din partea stângă.
 5. Alegeți o imagine nouă în bara de instrumente utilitar disc.
  5
  Alegeți o imagine nouă în bara de instrumente utilitar disc. Se va afișa o casetă de dialog "Salvați Asa". Denumiți noua imagine. Alegeți o destinație pe care doriți să o salvați pe DVD. Setați formatul imaginii (în partea de jos, nu este format) pe DVD / CD Master. Setați criptarea la Niciunul. Faceți clic pe Creare și OSX va crea fișierul imagine cu extensia .cdr. [1]
 6. Când fișierul este salvat, scoateți DVD-ul.
  6
  Când fișierul este salvat, scoateți DVD-ul. Puteți urmări filmul direct de pe hard disk, dacă doriți, sau să îl convertiți și să scrieți un nou disc.
 7. Conversia fișierului dacă doriți să inscripționați un DVD nou.
  7
  Conversia fișierului dacă doriți să inscripționați un DVD nou. Odată ce ați creat masterul CD / DVD ca fișier .cdr, este o idee bună să convertiți la .dmg salvând ca format comprimat dacă doriți să scrieți o copie. .Cdr este de obicei prea mare. Pentru a converti fișierul, selectați conversia din meniul de sus. Alegeți formatul imaginii "Comprimat" și "Niciuna" din secțiunea Criptare. Adăugați o extensie .dmg în fișier și veți fi gata să îl ardeți.

Cap 2
Riparea unui dvd protejat prin copiere

 1. Descărcați software-ul corespunzător.
  1
  Descărcați software-ul corespunzător. Deoarece aproape fiecare DVD lansat are o protecție de copiere încorporată, nu puteți folosi Disk Utility pentru a face o copie a acestuia. Veți avea nevoie de un program de terță parte pentru a elimina protecția împotriva copierii. Cel mai popular instrument este MakeMKV, care este disponibil în prezent gratuit. Eliminarea protecției copiilor de pe DVD-uri pe care nu le dețineți este ilegală în majoritatea țărilor.
 2. Introduceți DVD-ul pe care doriți să îl copiați.
  2
  Introduceți DVD-ul pe care doriți să îl copiați. Rulați MakeMKV. Selectați unitatea DVD din meniul derulant Sursă în MakeMKV.
 3. Selectați conținutul pe care doriți să îl copiați.
  3
  Selectați conținutul pe care doriți să îl copiați. DVD-urile sunt adesea împărțite în mai multe "titluri". Aceste titluri includ elemente precum previzualizări, meniuri, caracteristici bonus și filmul real. Debifați casetele pentru orice conținut pe care nu doriți să îl copiați. Titlurile mai puțin de 2 minute vor fi șterse automat. Acest lucru va elimina cele mai multe previzualizări de la ripul dvs. finalizat.
 4. Selectați folderul de ieșire.
  4
  Selectați folderul de ieșire. Acesta este locul în care fișierul finalizat va apărea după ce acesta va fi rupt.
 5. Ripați DVD-ul.
  5
  Ripați DVD-ul. După ce ați selectat toate setările dorite, faceți clic pe butonul Efectuați MKV. Aceasta va începe procesul de ripping. Timpul necesar este dependent de viteza unității DVD. Timpul mediu de rupere a unui film DVD este de aproximativ 15-30 de minute. [2]
 6. Redați videoclipul.
  6
  Redați videoclipul. MakeMKV creează un fișier MKV care conține toate informațiile video și audio. Acest fișier va fi la fel de mare ca DVD-ul. Fișierele MKV nu funcționează în iTunes sau Windows Media Player, dar pot fi redate utilizând playerul VLC gratuit. Fișierele MKV sunt fișiere fără pierderi. Aceasta înseamnă că imaginea și calitatea audio sunt reținute de la sursa originală.
 7. Conversia fișierului video.
  7
  Conversia fișierului video. Dacă doriți să adăugați videoclipul în biblioteca dvs. iTunes sau să îl redați pe iDevice, va trebui să îl convertiți și să îl comprimați în format MP4. Puteți face acest lucru folosind HandBrake, un program de conversie gratuit. Conversia videoclipului va reduce dimensiunea, permițându-vă să stocați mai multe videoclipuri pe hard disk. Conversia va duce la pierderea calității.
 8. Ardeți-l pe DVD.
  8
  Ardeți-l pe DVD. Odată ce fișierul a fost transformat în MP4, îl puteți arde pe un DVD pentru a viziona oriunde. Există programe disponibile online, care vă vor permite să inscripționați fișierul MKV pe DVD.

Cap 3
Arderea unei imagini dvd

 1. Reveniți la Disk Utility.
  1
  Reveniți la Disk Utility. Din nou, acesta este localizat în dosarul Aplicații.
 2. Apăsați Comandă + Shift + U pentru a demonta fișierul imagine.
  2
  Apăsați Comandă + Shift + U pentru a demonta fișierul imagine.
 3. În căutător, găsiți imaginea pe care ați făcut-o de pe DVD.
  3
  În căutător, găsiți imaginea pe care ați făcut-o de pe DVD. Trageți imaginea DVD pe bara laterală a utilitarului de disc. Ar trebui să apară sub un divizor. Selectați-l. Selectați Imagini.
 4. Introduceți un DVD necompletat și selectați Burn.
  4
  Introduceți un DVD necompletat și selectați Burn. Puteți arde la viteză maximă, dar rețineți că acest lucru creează ocazional glitches sau hiccups pe discul ars; arde la următoarea cea mai mare viteză dacă vrei să o joci în siguranță.