Cum să contactați Google

Acest eduCum vă învață cum să contactați asistența Google prin telefon sau pe web. Google oferă suport pentru telefon, web și chat pentru unele, dar nu toate, dintre produsele și serviciile sale. Asistența Google nu poate fi contactată direct prin e-mail.

Cap 1
Contactați asistența g suite

 1. Asigurați-vă că sunteți administrator.
  1
  Asigurați-vă că sunteți administrator. Dacă sunteți administrator pentru serviciul G Suite al unei organizații, aveți acces la asistență non-stop de la Google. [1] Dacă nu sunteți administrator pentru cont, contactați administratorul contului organizației pentru a sustine.
 2. Sunați la G Suit Support.
  2
  Sunați la G Suit Support. Numărul de apeluri diferă în funcție de locația dvs. Când vi se solicită, furnizați PIN-ul de asistență agentului. Numai Statele Unite: 1-877-355-5787

Cap 2
Contactați google pentru presă sau informații despre evenimente

 1. Trimiteți un email la press@google.com.
  1
  Trimiteți un email la [email protected] Acesta este cel mai rapid mod de a ajunge la Google pentru interesele legate de mass-media. Dacă nu sunteți membru al presei, Google nu va răspunde la întrebările descrise în această metodă.
 2. Sunați la linia telefonică Google Press.
  2
  Sunați la linia telefonică Google Press. Pentru probleme mai puțin urgente, puteți apela 1-650-930-3555 pentru a lăsa un mesaj pentru echipa Google Press.