Cum să accesați site-urile blocate

Aveți nevoie de acces la un site care a fost blocat de școală, de serviciu sau de părinții dvs.? În timp ce software-ul de blocare a devenit tot mai puternic, există încă modalități prin care puteți accesa site-urile restricționate. Cele mai fiabile metode implică utilizarea proxy-urilor, care sunt servere la care vă conectați înainte de a accesa un site blocat. Informațiile sunt trimise serverului proxy, care apoi vă trimite datele, ocolind blocul. Puteți utiliza proxy-uri pre-făcute sau chiar creați-vă propria acasă.

Cap 1
Proxy bazat pe web

 1. Găsiți o listă de site-uri web proxy bazate pe web.
  1
  Găsiți o listă de site-uri web proxy bazate pe web. Un "proxy" este un server prin care trasezi traficul prin Internet. În mod obișnuit, aceasta necesită configurarea browserului, ceea ce este posibil să nu fie posibil pe calculatorul pe care îl utilizați. Un proxy bazat pe web este un site web care rulează pe un server proxy. Vă conectați la site-ul web, iar apoi site-ul se conectează la site-ul care este în mod normal blocat de dvs. Apoi vă arată site-ul blocat deoarece acesta funcționează ca oa treia persoană între dvs. și site-ul web. Există nenumărate site-uri cu liste de proxy web. Acestea sunt disponibile cu o căutare rapidă ("lista de proxy web") folosind motorul de căutare preferat. Rețineți că multe dintre aceste site-uri de liste sunt, de asemenea, blocate, deci este posibil să fie nevoie să sapa adânc sau să accesați listele de pe alt computer. O altă modalitate este accesarea unui proxy cu adresa IP în locul domeniului, deoarece unele filtre de rețea nu filtrează site-urile IP.
 2. Conectați-vă la site-ul proxy.
  2
  Conectați-vă la site-ul proxy. Selectați unul dintre site-urile din listă și deschideți-l în browser. Dacă este un site popular, există șansa ca acesta să fie și blocat. Dacă este cazul, va trebui să încercați un alt site din listă. Site-urile de proxy Web sunt actualizate în mod constant, astfel că ar trebui să găsiți în cele din urmă una care nu a fost încă blocată.
 3. Introduceți adresa pentru site-ul blocat pe care doriți să-l accesați.
  3
  Introduceți adresa pentru site-ul blocat pe care doriți să-l accesați. Aproape toate site-urile proxy web au un câmp în care puteți introduce în URL-ul (adresa) site-ului pe care doriți să-l vizitați. De exemplu, dacă încercați să vizitați YouTube, veți intra pe www.youtube.com.
 4. Așteptați încărcarea site-ului.
  4
  Așteptați încărcarea site-ului. Conectarea la un site blocat printr-un proxy web va fi mai lent decât în ​​cazul în care vizitați site-ul direct. Acest lucru se datorează faptului că proxy-ul Web trebuie să descarce site-ul blocat și apoi să îl transfere către dvs. Pot apărea erori în pagină pentru părțile care nu au fost transferate corect. Este foarte recomandat să nu utilizați un proxy web pentru site-urile web de care trebuie să vă conectați, deoarece nu știți cine ar putea să vadă informațiile dintre dvs. și proxy. Dacă aveți nevoie să vă conectați la un site securizat, consultați secțiunea "Crearea propriului dvs. Proxy la domiciliu" de mai jos.

Cap 2
Traducerea google

 1. Accesați Google Translate.
  1
  Accesați Google Translate.
 2. În prima casetă de text, tastați adresa site-ului Web.
  2
  În prima casetă de text, tastați adresa site-ului Web.
 3. Deasupra primei casete de text, selectați orice altă limbă decât limba în care se află site-ul web.
  3
  Deasupra primei casete de text, selectați orice altă limbă decât limba în care se află site-ul web.
 4. În cea de-a doua casetă de text, asigurați-vă că "traducerea" este o legătură (text subliniat și albastru).
  4
  În cea de-a doua casetă de text, asigurați-vă că "traducerea" este o legătură (text subliniat și albastru).
 5. Deasupra celei de-a doua căsuțe de text, selectați limba în care este site-ul Web actual.
  5
  Deasupra celei de-a doua căsuțe de text, selectați limba în care este site-ul Web actual.
 6. Faceți clic pe butonul Traducere.
  6
  Faceți clic pe butonul Traducere.
 7. Dacă primiți un mesaj care spune că această pagină nu a fost preluată din locația inițială printr-o conexiune securizată și puteți vedea bara Google Traducere indicată, aceasta înseamnă că conexiunea la site nu este complet criptată și că hackerii ar putea să intercepteze sensibil informații precum parolele.
  7
  Dacă primiți un mesaj care spune că această pagină nu a fost preluată din locația inițială printr-o conexiune securizată și puteți vedea bara Google Traducere indicată, aceasta înseamnă că conexiunea la site nu este complet criptată și că hackerii ar putea să intercepteze sensibil informații precum parolele. În acest caz, nu trebuie să faceți lucruri care implică trimiterea de informații sensibile la un site web.

Cap 3
Portabil browser

 1. Descărcați un browser portabil.
  1
  Descărcați un browser portabil. Un browser portabil este instalat pe o unitate USB. Această unitate poate fi apoi introdusă în orice computer și browserul poate fi rulat de pe unitate, fără a trebui să îl instalați pe computerul pe care îl utilizați. Un browser portabil este la îndemână pentru că puteți schimba setările conexiunii proxy, care sunt de obicei dezactivate pe calculatoarele școlare sau de lucru. Cel mai popular browser portabil este Firefox. va trebui să descărcați versiunea portabilă de la PortableApps.com. [1]
 2. Instalați browserul portabil pe unitatea USB.
  2
  Instalați browserul portabil pe unitatea USB. Introduceți o unitate USB cu cel puțin 100 MB de spațiu liber în computer. Porniți fișierul de instalare portabil Firefox pe care l-ați descărcat și setați locația de instalare pe unitatea USB introdusă. Instalarea ar trebui să dureze doar câteva momente.
 3. Găsiți un proxy la care să vă conectați.
  3
  Găsiți un proxy la care să vă conectați. Pentru a utiliza browserul portabil pentru a ocoli un bloc pe un site web, veți avea nevoie de un server proxy la care să vă conectați. La fel ca proxy-ul bazat pe web din secțiunea anterioară, un server proxy preia site-ul blocat pentru tine și apoi transferă datele către browserul dvs. portabil. În loc să faceți acest lucru printr-o interfață de site web, veți schimba adresa la care se conectează browserul dvs., afectând întreaga sesiune de navigare. Există sute de liste online ale serverelor proxy cu care vă puteți conecta. Va trebui să le căutați pe un computer care nu blochează aceste site-uri. Copiați numele gazdei sau adresa IP a proxy-ului, împreună cu portul. Dacă vă creați propriul proxy acasă, puteți utiliza browserul portabil pentru a vă conecta la el. Aceasta este opțiunea cea mai sigură, dar și cea mai intensă. Vedeți secțiunea următoare pentru detalii despre crearea propriului proxy acasă.
 4. Modificați setările proxy ale browserului dvs. portabil.
  4
  Modificați setările proxy ale browserului dvs. portabil. Lansați Firefox portabil și faceți clic pe butonul Meniu (â~ °). Selectați "Opțiuni", apoi faceți clic pe fila Rețea. Faceți clic pe Setări ... în secțiunea Conexiune din fila Rețea. Selectați "Configurare manuală proxy" Introduceți numele gazdă proxy sau adresa IP în câmpul "Proxy HTTP". Introduceți portul în câmpul "Port". Faceți clic pe OK pentru a salva setările.
 5. Luați browserul portabil împreună cu dvs.
  5
  Luați browserul portabil împreună cu dvs. Data viitoare când utilizați un computer care blochează site-ul pe care doriți să îl accesați, deschideți browserul portabil în unitatea USB a calculatorului și porniți Firefox portabil. Ar trebui să vă puteți conecta la site-ul blocat. Dacă utilizați un proxy obținut dintr-o listă pe Internet, probabil că va fi închis offline în curând. Proxy-urile online gratuite nu vor dura niciodată, iar browserul dvs. portabil trebuie să fie actualizat de multe ori. Este foarte recomandat să nu utilizați niciun proxy pe care îl găsiți online pentru site-urile web de care trebuie să vă conectați, deoarece nu știți niciodată cine ar putea vedea informațiile dintre dvs. și proxy. Dacă aveți nevoie să vă conectați la un site securizat, consultați secțiunea "Crearea propriului dvs. Proxy la domiciliu" de mai jos.

Cap 4
Proxy personal

 1. Descărcați și instalați un server web.
  1
  Descărcați și instalați un server web. Cea mai sigură și mai sigură modalitate de a ocoli orice restricție pe web este să instalați un proxy pe propriul server web. De fapt, puteți instala un server web pe computerul de acasă, apoi conectați-l la acesta de oriunde, atât timp cât computerul este pornit. Instalarea propriului server web este de fapt destul de simplă. WAMPServer este cea mai ușoară soluție pentru utilizatorii Windows, în timp ce utilizatorii de Mac pot folosi MAMP. Odată ce instalați WAMPServer, veți vedea pictograma sa în Tava dvs. de sistem. Faceți clic dreapta pe pictogramă și selectați "Puneți online". Acest lucru va porni serverul. Faceți clic dreapta pe pictogramă din nou și selectați "Localhost". Dacă apare pagina de configurare WAMPServer, serverul a fost instalat corect.
 2. Descărcați și instalați PHProxy.
  2
  Descărcați și instalați PHProxy. Acesta este un program de server proxy open-source, care poate fi descărcat și utilizat gratuit. Puteți descărca PHProxy de la SourceForge. Asigurați-vă că descărcați de la SourceForge, altfel puteți obține o versiune modificată. Extrageți dosarul din fișierul .ZIP pe care îl descărcați. Copiați dosarul în directorul rădăcină WAMP (sau MAMP). Locațiile implicite ale acestui director sunt: ​​Windows - C: \ wamp \ www \ OS X - Aplicații / MAMP / htdocs /
 3. Testați proxy-ul.
  3
  Testați proxy-ul. PHProxy este instalat pur și simplu prin copierea dosarului în locația potrivită. Deschideți un browser web de pe computer și navigați la http:
  localhost / phproxy / pentru a testa proxy-ul. Dacă apare pagina PHProxy, totul a fost instalat corect.
 4. Găsiți adresa IP a computerului.
  4
  Găsiți adresa IP a computerului. Pentru a accesa serverul de oriunde din lume, va trebui să direcționați traficul către serverul din rețeaua de domiciliu. Pentru a face acest lucru, va trebui mai întâi să găsiți adresa IP privată a computerului care execută software-ul de servere. Deschideți Promptul de comandă și tastați ipconfig. Adresa IP privată va fi afișată în secțiunea pentru conexiunea dvs. curentă. Consultați acest ghid pentru mai multe detalii despre găsirea adresei IP private. Notați adresa IP, veți avea nevoie de ea în etapa următoare.
 5. Porniți portul 80 pe router.
  5
  Porniți portul 80 pe router. Când vă conectați la serverul dvs. dintr-o altă locație, veți încerca să vă conectați prin portul 80 din routerul rețelei dvs. de domiciliu. Porturile controlează fluxul de date în și din rețea. Pentru a vă conecta la serverul dvs., va trebui să deschideți portul 80 pentru a permite conexiunile primite. Deschideți pagina de configurare a routerului. Puteți face acest lucru utilizând un browser web din rețeaua locală. Introduceți adresa routerului în bara de adrese a browserului. Consultați acest ghid pentru instrucțiuni detaliate privind accesarea routerului. Deschideți secțiunea Port Forwarding. Acest lucru poate fi etichetat puțin diferit în funcție de producătorul ruterului. Creați o nouă regulă pentru adresa IP privată a serverului dvs. Asigurați-vă că intervalul de porturi este setat la portul 80 și că traficul TCP și UDP sunt activate. Consultați acest ghid pentru instrucțiuni mai detaliate despre porturile de redirecționare.
 6. Găsiți-vă IP-ul public.
  6
  Găsiți-vă IP-ul public. Acum, că redirecționarea porturilor este setată, serverul dvs. web este complet și gata de utilizare. Tot ce va trebui să vă conectați de oriunde este adresa IP publică a rețelei dvs. Aceasta este adresa care desemnează rețeaua dvs. pe internet mai mare. Puteți găsi rapid adresa IP publică prin deschiderea Google pe computerul serverului web și tastând ip-ul meu. Adresa dvs. IP publică va fi afișată în partea de sus a listei de rezultate.
 7. Conectați-vă la serverul dvs. proxy.
  7
  Conectați-vă la serverul dvs. proxy. Acum, când știți adresa, vă puteți conecta la serverul dvs. proxy de oriunde. Serverul proxy de acasă va încărca pagina solicitată și apoi vă va transfera datele. [2] Pentru a vă conecta la PHProxy și pentru a utiliza interfața web, introduceți pur și simplu IP Public / phproxy /. De exemplu, dacă IP-ul public al rețelei este 10.10.10.15, puteți accesa PHProxy de oriunde introducând 10.10.10.15/phproxy/ într-o bară de adrese a browserului. Pentru a vă conecta la serverul proxy utilizând un browser portabil, configurați setările conexiunii browserului pentru a utiliza adresa IP publică și portul 80 al proxy-ului.

Cap 5
Folosirea ip-ului site-ului în loc de domeniu

 1. Introduceți adresa IP a site-ului web în browserul dvs.
  1
  Introduceți adresa IP a site-ului web în browserul dvs. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_d5255d34ca')