Cum să creezi un cont Gmail

Crearea unui cont Gmail este rapidă și ușoară. De asemenea, vă oferă acces la alte produse Google cum ar fi YouTube, Google Drive și Google Plus. Acest eduCum vă va învăța cum să creați un cont Gmail.

Cap 1
Crearea unui cont

 1. Deschideți site-ul Gmail (gmail.com).
  1
  Deschideți site-ul Gmail (gmail.com).
 2. Navigați la formularul de creare a contului.
  2
  Navigați la formularul de creare a contului. Utilizatori de pe desktop:
 3. Introduceți numele complet și apoi introduceți un nume de utilizator.
  3
  Introduceți numele complet și apoi introduceți un nume de utilizator. Numele dvs. de utilizator va deveni noua dvs. adresă de e-mail Gmail. Dacă numele dvs. de utilizator nu este disponibil, vi se vor oferi mai multe opțiuni conexe sau puteți încerca altul.
 4. Completați restul informațiilor solicitate.
  4
  Completați restul informațiilor solicitate. Va trebui să introduceți ziua de naștere (pentru verificarea vârstei), sexul, locația, numărul dvs. de telefon în cazul în care pierdeți accesul la contul dvs. (opțional) și o adresă de e-mail de verificare (opțional). De asemenea, trebuie să introduceți țara în care locuiți. Numărul de telefon mobil este recomandat, dar nu este necesar. Google vă poate trimite un text în cazul în care pierdeți accesul la contul dvs. Gmail.
 5. Faceți clic pe Următorul pas.
  5
  Faceți clic pe Următorul pas.
 6. Apăsați Accept pe pagina Termeni și condiții.
  6
  Apăsați Accept pe pagina Termeni și condiții. Este în colțul din dreapta jos al paginii, astfel încât este posibil să trebuiască să derulați în jos pentru ao accesa.
 7. Apăsați Continuare la Gmail.
  7
  Apăsați Continuare la Gmail.

Cap 2
Personalizarea contului dvs.

 1. Dați clic pe pictograma roată pentru a modifica vizualizarea.
  1
  Dați clic pe pictograma roată pentru a modifica vizualizarea. Există mai multe vizualizări diferite pe care le puteți utiliza pentru Gmail. Aceste vederi afectează distanța dintre fiecare e-mail din căsuța de e-mail. Faceți clic pe pictograma Gear din colțul din dreapta sus al ferestrei Gmail și selectați una dintre opțiunile Densitate afișare: Confortabil, confortabil și compact. Confortabil are cea mai mare distanță între fiecare e-mail, în timp ce Compact are cel mai mic spațiu între fiecare linie.
 2. Faceți clic pe avatarul dvs. pentru a adăuga o imagine în contul dvs.
  2
  Faceți clic pe avatarul dvs. pentru a adăuga o imagine în contul dvs. Este în colțul din dreapta sus al browserului. Odată ce ați făcut clic pe el, apăsați pe Schimbare
 3. Importați persoanele de contact utilizând meniul Gmail.
  3
  Importați persoanele de contact utilizând meniul Gmail. Puteți să adăugați rapid persoanele de contact dintr-un alt program de poștă electronică la Gmail utilizând instrumentul Import persoane de contact. Va trebui să exportați persoanele de contact din vechiul program de e-mail, cum ar fi Outlook, ca fișier CSV. De asemenea, puteți să exportați persoanele de contact Apple în format vCard. Faceți clic pe meniul "Gmail" din colțul din stânga sus al ferestrei. Selectați Contacte din meniul care apare. Faceți clic pe opțiunea "Importați contacte ..." din partea de jos a meniului din stânga. Noile contacte Google vor cere să apăsați pe Mai multe> și apoi pe Import. Selectați unde vor fi importate contactele dvs.

Cap 3
Utilizând funcțiile gmail

 1. Faceți clic pe Compuneți pentru a trimite un e-mail.
  1
  Faceți clic pe Compuneți pentru a trimite un e-mail. Faceți clic pe butonul roșu COMPOSE din colțul din stânga sus al ferestrei Gmail. Aceasta va deschide fereastra Mesaj nou în colțul din stânga jos. Dacă preferați ca fereastra să fie în centrul ecranului dvs., faceți clic pe butonul ⤠¢ din colțul din dreapta sus al ferestrei Mesaj nou. Introduceți destinatarul în câmpul "Către". Puteți adăuga mai mulți destinatari separând adresele prin virgule. Puteți adăuga o linie "Cc", care trimite o copie destinatarilor pe care îi listați, precum și o linie "Bcc", care trimite copii către destinatarii pe care îi listați, dar ascunde numele lor de la destinatarii obișnuiți. Introduceți subiectul mesajului dvs. de e-mail în câmpul "Subiect". Tastați corpul e-mailului în câmpul mare aflat sub subiectul "Subiect". Faceți clic pe butonul "A" din partea de jos a ferestrei pentru a afișa opțiunile de formatare a textului. Acestea vă permit să modificați dimensiunea, fontul, culoarea și multe altele, la fel ca un procesor de text. Faceți clic pe butonul albastru Trimitere pentru a trimite e-mailul destinatarilor.
 2. Faceți clic pe agrafă pentru a trimite un atașament.
  2
  Faceți clic pe agrafă pentru a trimite un atașament. Puteți atașa fișiere de până la 25 MB la e-mailurile dvs. Gmail acceptă trimiterea oricărui tip de fișier. Puteți să trageți fișierul direct pe e-mailul pe care îl compuneți sau să faceți clic pe butonul Paperclip și să căutați fișierul de pe computer. Puteți atașa mai multe fișiere într-un singur e-mail, atâta timp cât dimensiunea totală nu depășește 25 MB. Dacă doriți să trimiteți o mulțime de fișiere simultan, cum ar fi un album foto, comprimați-le pe toate într-un singur fișier de arhivă pentru a economisi spațiu și pentru a ușura lucrurile pentru destinatarii dvs.
 3. Creați filtre și etichete.
  3
  Creați filtre și etichete. Gmail conține opțiuni puternice de filtrare și etichetare care vă permit să sortați toate e-mailurile primite în foldere specifice. Puteți chiar să setați filtre pentru a redirecționa automat anumite e-mailuri sau pentru a bloca complet adresele. Faceți clic pe pictograma Gear și apoi pe Setări. Puteți crea noi etichete făcând clic pe fila Etichete din meniul Setări. Gmail are mai multe etichete create automat, inclusiv etichete de sistem, categorii și cercuri Google+. Puteți crea etichete proprii derulând în jos și făcând clic pe butonul Creare etichetă nouă. Puteți ascunde etichetele pe care nu doriți să le vedeți făcând clic pe linkul "ascunde" de lângă eticheta din listă. Creați filtre făcând clic pe fila Filtre și adrese blocate în partea de sus a meniului Setări. Puteți crea un filtru nou făcând clic pe linkul "Creați un filtru nou" în partea de jos a listei. Filtrele sunt împărțite în două secțiuni principale: căutarea și acțiunea. Când creați un filtru nou, definiți mai întâi căutarea care va trage orice e-mail care îndeplinește criteriile. Aveți posibilitatea să introduceți anumite adrese, să filtrați după linia subiectului, să includeți cuvinte cheie și multe altele. Acțiunea este ceea ce se întâmplă atunci când o corespondență îndeplinește criteriile de căutare. Există o varietate de opțiuni, inclusiv arhivarea, aplicarea unei etichete, ștergerea, redirecționarea și multe altele. Consultați acest ghid pentru informații detaliate despre crearea filtrelor Gmail.