Cum să abordați o fată în public

Abordarea unei fete în public poate fi descurajantă. Cu toate acestea, dacă acordați atenție limbii corpului ei și respectați limitele sale personale, nu există niciun motiv pentru care să vă întâlniți ca fiind înfiorător. Cu o anumită încredere și practică, puteți învăța cum să abordați o fată și să începeți o conversație!

Cap 1
Măsoară interesul ei

 1. A stabili un contact vizual.
  1
  A stabili un contact vizual. Dacă vedeți o fată pe care doriți să o întâlniți, încercați să contactați cu ochii înainte de a discuta cu ea. Priviți câteva minute, apoi încercați să o priviți din nou. Dacă vă prinde că vă furiți priviri rapide la ea, ea va demonstra că ea ți-a atras atenția și că te interesează. Dacă faceți în mod repetat contact vizual cu cineva, ar putea fi un semn că ea vrea să vă apropiați de ea. Trei priviri de la o fată ar putea semnala că este interesată. Contactul cu ochii activează centrul nostru de recompense al creierului, făcând contactul cu ochii un instrument puternic pentru a atrage pe cineva. [2]
 2. Zâmbet!
  2
  Zâmbet! Un zâmbet prietenos este o modalitate excelentă de a arăta pe cineva că sunteți interesat de ele. Dacă întoarce zâmbetul, este un semn că ar putea fi interesată de tine. Odată ce ați făcut schimb de câteva priviri și un zâmbet, încercați să o apropiați de ea și să o întrebați despre ceea ce face ea: "Băieți, nu te-am putut abține să te văd aici. Ce studiați / citești / până la?
 3. Judeca-o pentru limbajul corpului pozitiv.
  3
  Judeca-o pentru limbajul corpului pozitiv. În timp ce citiți limbajul corpului unei alte persoane nu este o știință exactă, există cu siguranță câteva comportamente pe care să le căutați, ceea ce va semnala că persoana este interesată să se implice în conversație. Dacă ea se confruntă cu corpul ei față de tine sau se apleacă spre tine, asta ar putea însemna că s-ar simți bine dacă te apropii de ea. Dacă ea face contact vizual sau te zâmbește, ar putea fi un semn că ea este interesată să te apropii a ei!
 4. Verificați pentru limbajul corpului negativ.
  4
  Verificați pentru limbajul corpului negativ. Dacă o fată nu dorește să fie abordată, va demonstra în general acest lucru prin semnale închise. Câțiva indicatori includ, în general, întoarcerea spre tine, brațele încrucișate, ascultarea muzicii, citirea unei cărți, încruntarea sau înfricoșarea. În timp ce nu indicatori perfecți, expresii și limbajul corpului, acest lucru înseamnă cel mai probabil că ar trebui să o lăsați singură. Fiți respectuoși și lăsați-o să plece dacă nu răspunde la voi cu un limbaj pozitiv, deschis al corpului. [4]

Cap 2
Vorbind cu ea

 1. Inițiați o conversație.
  1
  Inițiați o conversație. Există mai multe modalități de a lovi o conversație. De exemplu, ai putea să-i întrebi dacă și-a făcut cercei / rochie / alt element răcoros. Ați putea spune chiar și ceva de genul: "Nu puteam să vă ajut, dar am văzut cum îți potrivește rochia cu ochii tăi. Este o culoare grozavă". Nu vă faceți griji dacă comentați ceva care este atrăgător de ochi și / sau ciudat, dar evitați să-i tachinați sau să vă distrați la prima oară când o vorbiți cu ea. Dacă vă aflați într-un loc ca o librărie sau un magazin de cărți de benzi desenate, întrebați-o ce este cartea ei preferată sau ce carte citește în prezent. Ați putea, de asemenea, să comentați despre atmosfera generală a locației: "Este destul de răcoros aici, nu-i așa?" Sau "Nu pot să cred că au pictat zidurile portocalii" pentru a sparge gheața . Dacă nu pare interesată să vorbească, lăsați-o în pace. Există numeroase moduri de a spune: nu se face contactul cu ochii, răspunsurile monosilubice, căutând în jur pentru o ieșire din conversație. Dacă este interesată, va face acest lucru clar prin contactul vizual, zâmbind și, uneori, se apropie mai mult de tine.
 2. Ascultă când vorbește.
  2
  Ascultă când vorbește. Dacă dorește să vorbească sau să spună ceva, dă-i atenția deplină și ascultă în mod activ ceea ce spune ea. Evitați să jucați pe telefonul dvs. sau lăsați-vă să vă distrați de alte lucruri. În felul acesta va ști că sunteți interesat de ceea ce are de spus și veți afla mai multe despre ea, veți avea ocazia să continuați conversația și să îi arătați că sunteți interesat de ea ca persoană. Modalități de a arăta că ascultați în mod activ includ menținerea contactului vizual, a da din cap, zâmbind și a fi de acord cu indicații verbale, cum ar fi "ochii" sau "mhmm". [5]
 3. Nu o ignori.
  3
  Nu o ignori. Când vă apropiați de o fată, nu doriți să ieșiți ca și când încercați prea mult. Acționați casual, dar prietenos. Încearcă un fel de lumină pentru a sparge gheața. Veți dori să vă prezentați ca și când v-ați adresa unui prieten sau unei cunoștințe. Dacă sunteți nervos, amintiți-vă zicala "falsificați-o până când o faceți" și pretindeți-vă că sunteți încrezători și nu nervosi deloc. [6]
 4. Practicați ceea ce doriți să spuneți.
  4
  Practicați ceea ce doriți să spuneți. Gândiți-vă la ceva de spus înainte de a vă apropia de ea pentru a preveni sufocarea și a fi prea nervos pentru a vorbi cu ea. Practicați ceea ce veți spune de câteva ori în capul tău sau chiar în voce tare, înainte de a vorbi cu ea. Ai putea să faci ceea ce ai putea spune în capul tău. Dacă sunteți singuri sau undeva unde vă simțiți confortabil să faceți acest lucru - să zicem, vă scuzați la toaletă - încercați să spuneți cu voce tare în vocea voastră obișnuită să vă familiarizați cu cuvintele, tonul și inflexiunea pe care le-ați putea folosi. Dacă nu vă simțiți bine repetând cu voce tare, încercați să o treceți în cap sau să o scrieți de nenumărate ori, până când vă veți simți confortabil.
 5. Abordați-o chiar dacă ea este cu un grup de prieteni.
  5
  Abordați-o chiar dacă ea este cu un grup de prieteni. Dacă ea este cu prietenii, încercați să discutați cu grupul, mai degrabă decât cu o singură fată. Ați putea spune ceva de genul: "Nu puteam să văd că pare că discutați ceva foarte amuzant; trebuie să fie tipul portocaliu de acolo ... - sau ceva groaznic și / sau sarcastic de-a lungul acestor linii. [7] Nu vă temeți să vă apropiați de un grup de fete. Dacă sunteți încrezători, veți fi admirați pentru încrederea și curajul dumneavoastră.

Cap 3
Stabilirea unei conexiuni

 1. Schimbă informațiile de contact.
  1
  Schimbă informațiile de contact. Dacă ea pare interesată și sunteți în continuare interesată, încercați să faceți planuri pentru o întâlnire viitoare. Dați-i numărul de telefon sau adresa de e-mail. În acest fel, ea simte controlul asupra situației. Veți ști cu siguranță că este interesată dacă va urma. Dacă spune ea nu, lăsați-o. Nu ți se datorează nimic altceva, chiar dacă se bucura de compania ta. Ai putea să-i ceri numărul ei sau să-i dai a ta. Când îți dai numărul, poți încerca să spui ceva care pare a fi în afara manșetă și fără probleme spunând: "Hei, pot să-ți dau numărul real real înainte de a pleca?" Și apoi scrie-o sau introduce în telefon (dacă o oferă). Dacă aveți o carte de vizită, puteți să o trimiteți pur și simplu în loc să scrie informațiile dvs. de contact, deși aceasta este o abordare mai formală.
 2. Întreabă-o la o întâlnire.
  2
  Întreabă-o la o întâlnire. Dacă este în timpul zilei, înainte de ora 17:00, sugerați-vă că voi doi luați cafeaua undeva, spunând: "doriți să luați o cafea?" Dacă este vorba de ora 17:00 sau mai târziu cere-i cina. Ați putea spune: "Sunteți interesat să luați o mâncare pentru a mânca?" Dacă ea nu este disponibilă atunci, întrebați-o dacă are planuri în weekend: "Ai planuri în acest weekend? V-ar interesa să ieșiți cu mine? "Alegeți întotdeauna un loc public pentru o întâlnire; vrei să se simtă confortabil. Țineți un loc în minte dacă întrebați sau o întrebați dacă știe despre un loc bun. Dacă descoperiți prin a vorbi cu ea că împărțiți un interes sau un hobby, puteți sugera că lucrați împreună la acest interes / hobby împreună. De exemplu, ați putea spune: "Unii prieteni și-mi place să ieșim împreună cu camerele noastre și să facem poze cu orizontul de pe malul râului, după-amiaza de sâmbătă, ați dori să vă alăturați cândva?" Invitație la un eveniment sau activitate care este publică și implică alții, o va face să se simtă mai confortabil și să ia o parte din presiunea de pe voi doi.
 3. Fii respectuos.
  3
  Fii respectuos. Aceasta este cea mai importantă parte a abordării unei fete în public sau în orice situație. Arătați respectul vorbind cu ea într-un mod curtenitor. Evitați să înjurăți, să vă distrați de ea, să vă comentați trupul în mod necorespunzător și să spuneți glume murdare. Fiind respectuos, indică în general că sunteți o persoană bună pe care vă puteți avea încredere. Poți dovedi că ești de încredere, respectând pe cei din jurul tău, pe prietenii și familia ta, și pe prietenii și familia ta. Dacă nu este interesată, acceptați-o grațios și lăsați-o să fie.