Cum să fii fata pe care toți băieții o visă

Deci te interesează băieți la școala ta, dar nu știi cum să acționezi pentru a-ți atrage atenția? Iată câțiva pași în ceea ce privește modul de îmbrăcăminte și de acțiune pentru a-și prinde ochii. Citiți de la pasul unu de mai jos pentru a deveni fata pe care toți băieții o visă.

Paşi

 1. Fii tu insuti!
  1
  Fii tu insuti! Acesta este cel mai important pas pe care orice fată sau tip trebuie să o cunoască. Dacă "omul visei tale" nu te place pentru cine ești tu - atunci el nu e omul viselor tale și asta nu ar trebui să conteze. Nu faceți vreodată schimbare pentru ca cineva să vă placă.
 2. Purtați ce vreți.
  2
  Purtați ce vreți. Nu încerca să te îmbraci doar pentru un tip. Nu aveți nevoie să arătați prea multă piele pentru a atrage băieți, pentru că aceasta este atenția greșită. Purtați ce vreți. Vrei un tip care te place pentru personalitatea ta, nu pentru ceea ce poți purta sau cum arată.
 3. Din nou, purtați ceea ce doriți.
  3
  Din nou, purtați ceea ce doriți. Tot ce contează este personalitatea și nu îmbrăcămintea.
 4. Zâmbiți și râdeți în jurul lui, pentru că astfel veți părea accesibili.
  4
  Zâmbiți și râdeți în jurul lui, pentru că astfel veți părea accesibili. Nu râde fals, fii fericit. Dacă vede că te simți confortabil în jurul lui, va avea mai ușor să vorbească cu tine.
 5. Nu fi nedrept.
  5
  Nu fi nedrept. Simțiți-vă liber să vă înnebunești dacă te tachinează, dar nu-l duce la un nivel mediu. Ar trebui să fii întotdeauna frumos, oricum. Poți să veniți cu o revenire spirituală, apoi să râdeți, așa că știe că nu ați fost serioși. Fii drăguț și minunat și prietenilor săi. Hei, asta i-ar putea ajuta să încerce să te întâlnești mai devreme, pentru că nu va vrea ca prietenii săi să te primească mai întâi.
 6. Uită-te la el foarte mult și când îl prindă, îi dai un zâmbet uluitor și apoi te uiți departe.
  6
  Uită-te la el foarte mult și când îl prindă, îi dai un zâmbet uluitor și apoi te uiți departe. Uneori este bine (mai ales cu băieții timizi) să se întoarcă rapid și să se roșească. Cei timizi se înroșesc și-l găsesc adorabil dacă te-ai blând. Acest lucru îi va spune că vă place.
 7. După un timp verificați-l.
  7
  După un timp verificați-l. Este interesat sau te ignoră? Dacă te ignoră, atunci probabil că nu-i pasă și este o pierdere de timp, îl poți găsi pe cineva mai bun decât oricum!
 8. Încercați să nu folosiți cuvinte blestemate în jurul lui.
  8
  Încercați să nu folosiți cuvinte blestemate în jurul lui. Asta te poate face sa para nepoliticos. Odată ce îl cunoașteți mai bine, faceți ceea ce doriți, dar este posibil să nu faceți prima impresie până când nu știe cât de minunat sunteți într-adevăr.
 9. A stabili un contact vizual!
  9
  A stabili un contact vizual! Există dovezi științifice că, atunci când oamenii se uită unul în celălalt, sunt mai predispuși să dezvolte sentimente de atracție. Nu trece prea mult, este normal să privim în timpul unei conversații și înfricoșător dacă privim la ele, dar încercăm să ne întâlnim cu ochii mai mult decât ați putea întâlni cu prietenii.
 10. Nu vă concentrați prea mult asupra lui sau nu deveniți prea aglomerați.
  10
  Nu vă concentrați prea mult asupra lui sau nu deveniți prea aglomerați. Dacă nu funcționează, atunci tot ceea ce credeți despre el nu vă va face niciodată bine. Acționați, deoarece puteți trăi în totalitate fără el și va fi greu să reziste dorind să stea cu voi. E ca si cum nu ai putea sa iesi cu el si nici macar sa ratezi un batai, il vei face nebunesc ca poti fi bine fara el, dar nu va trebui sa fii fara el pentru ca atata timp cat ai urmat acești pași , vei fi fata pe care o viseaza fiecare tip.