Cum să fii prieteni cu băieții

Esti o fata care vrea sa-ti extinda cercul social pentru a include si unii baieti? Este normal să nu aveți deja niște prieteni platonici (adică, non-romantici), de la vârsta de patru ani, băieții și fetele tind să formeze mai multe prietenii de același sex. Acesta este un model mondial, de asemenea, deci nu te simti rau daca ai doar prieteni fata! Cu acest lucru se spune că este posibil să se formeze prietenii băieți-fete cu puțină planificare și efort.

Cap 1
Întâlnire băieți

 1. Fiți prietenoși și abordabili.
  1
  Fiți prietenoși și abordabili. Deși este posibil să nu fiți obișnuit să fiți în jurul băieților, amintiți-vă că sunt oameni ca tine. Felicitările ocazionale și discuțiile mici pot merge mult! Nu te descuraja prea mult dacă băieții nu răspund întotdeauna pozitiv. De la o vârstă fragedă, băieții sunt socializați pentru a fi mai agresivi și chiar mai harnici [2], astfel încât poate dura mai mult timp pentru ca un băiat să se încălzească pentru tine. Amintiți-vă că, dacă băieții vă sunt nepoliticoși când sunteți doar prietenoși, spuneți mai multe despre ei decât despre tine.
 2. Participați la o activitate extracurriculară.
  2
  Participați la o activitate extracurriculară. Relațiile băiat-fată sunt cel mai probabil să apară în afara școlii [3], deci luați-o ca o ocazie de a urmări ceva ce vă place și, sperăm, să găsiți niște prieteni noi în acest proces! Găsiți o activitate cu adevărat plăcută. De exemplu, intrați într-o echipă de fotbal intramural dacă vă place să jucați fotbal, dar nu o faceți doar pentru a vă întâlni cu băieții! Băieții sunt peste tot și, deși există un stereotip că sunt interesați doar de sport, ei au și o gamă largă de interese. Ajungeți deci la un club de film sau la un voluntar la adăpostul local de animale. Sunt șanse, vor exista cel puțin doi băieți care sunt interesați de același lucru și veți putea să vă legați de un adevărat interes comun.
 3. Deschideți cercul de prietenie.
  3
  Deschideți cercul de prietenie. Vedeți dacă oricare dintre prietenii dvs. de altă fată sunt, de asemenea, interesați să devină prieteni cu băieți și să îi inviți să facă lucruri simple, cum ar fi ședința împreună pentru a mânca masa de prânz. La urma urmei, nu există o lege care să spună că grupurile de prieteni trebuie împărțite după sex. Dacă prietenii tăi vă întreabă de ce vrei să fii prieteni cu băieți, explică că cauți prietenii platonice. La urma urmei, băieții reprezintă aproximativ jumătate din populația umană, așa că mai întâi sau mai târziu trebuie să învățați cum să interacționați cu ei într-un mod sănătos și pozitiv [4]

Cap 2
A deveni prieteni

 1. Petrecem timp împreună.
  1
  Petrecem timp împreună. Este întotdeauna nevoie de timp pentru a cunoaște o altă persoană și pentru a forma o adevărată prietenie. Acest lucru este valabil mai ales pentru băieți, deoarece aceștia sunt învățați să vorbească și să împărtășească mai puțin despre emoțiile și viețile lor personale ca o expresie a masculinității lor. [5] Activități la fel de simple ca mersul în parc, vizionarea TV, out cu alți prieteni sunt toate situații mari, de joasă presiune care vor dezvolta treptat prietenia.
 2. Nu fi prea afectuos.
  2
  Nu fi prea afectuos. Fetele tind să fie mai afectate din punct de vedere fizic și verbal unul cu altul, în timp ce băieții au tendința de a arăta că se îngrijesc prin mijloace mai puțin evidente, cum ar fi să facă favoruri una pentru cealaltă. Deși instinctul tău ar fi să-i dai prietenului tău băiat o îmbrățișare când îl vezi, un val simplu și "hai" ar trebui să fie suficient. Arătați-vă că sunteți bucuros să aveți prietenia lui oferindu-vă mici complimente sau oferind să-l ajute cu o clasă cu care se luptă.
 3. Fii tu insuti.
  3
  Fii tu insuti. Deși acest lucru poate părea un clișeu, este important să rămâi mereu adevărat față de tine. În caz contrar, orice prietenie pe care o faceți va fi bazată pe o persoană falsă și nu va fi o adevărată prietenie. Fii sincer despre cine ești, cum ar fi interesele tale, plăcile și nu-i place, cum îți petreci zilele etc. Chiar dacă ești în lucruri mai tradiționale feminine, cum ar fi coacerea sau crafting-ul, asta nu înseamnă că vei fi întotdeauna excluși de la prietenii cu băieții. La urma urmei, puteți găsi chiar și un băiat care este interesat de aceeași activitate!

Cap 3
Timpul petrecut cu prietenii tipului

 1. Lasă-te dus de val.
  1
  Lasă-te dus de val. Indiferent dacă vă petreceți cu unul sau mai mulți băieți, este probabil că timpul petrecut cu prietenii băiatului va fi foarte diferit de momentul în care sunteți cu prietenii dvs. de fată. Cunoașterea și deschiderea acestei diferențe vă va ajuta pe voi și pe noii voștri prieteni să vă bucurați împreună de timpul acordat. Mergeți cu fluxul poate fi un simplu ca renunțarea la așteptările a ceea ce veți face cu prietenii dvs. tip. De exemplu, dacă sunteți invitat la un prieten al unui băiat nou, nu vă surprindeți și nu vă supărați dacă petreceți următoarele ore petrecute pe canapea și urmărind sport.
 2. Aflați elementele de bază ale unor activități masculine.
  2
  Aflați elementele de bază ale unor activități masculine. În timp ce fetele tind să se întâlnească pentru a vorbi sau pentru a se relaxa împreună, mulți băieți au tendința de a se întâlni pentru o activitate specifică, chiar dacă se joacă jocuri video sau baschet scrimmaging. Cunoașterea principiilor de bază ale a cel puțin câteva dintre aceste activități tipice masculine va crește probabilitatea ca băieții să vă considere "doar unul dintre băieți". Puteți descoperi chiar și un interes nou, neexplorat anterior! Dacă sunteți deja o persoană activă, încercați să începeți un nou sport. Dacă sunteți o persoană mai sedentară, explorați cele mai recente jocuri video pentru a vedea dacă oricare dintre ele vă atrage interesul. Chiar dacă vizionați un sport sau țineți pasul cu o anumită echipă vă va oferi multe de discutat cu noii prieteni.
 3. Au un simț al umorului.
  3
  Au un simț al umorului. Băieții au tendința de a se lega de glume și de multe ori chiar fac unul de celălalt. [8] Lăsați-i să știe dacă au trecut o linie, dar, de asemenea, să înțeleagă că glumea pe cheltuiala altora este o activitate comună de sex masculin. Dacă sunteți pe cale să luați pe, dar știți că sunteți de fapt prieteni cu băiatul, veniți cu câteva revolte amuzante. De exemplu, dacă prietenul tău se distrează de performanța ta slabă în ceva, poți râde de-a lungul timpului să-i spui că nu ești prea sensibil. Puteți, de asemenea, să vă loviți de una dintre slăbiciunile lor într-un mod amuzant. Doar asigurați-vă că-l păstrați cu ușurință!
 4. Observați modul în care băieții interacționează unul cu altul.
  4
  Observați modul în care băieții interacționează unul cu altul. Vizionarea este una dintre cele mai bune modalități de a învăța cum să se potrivească. În timp ce va fi întotdeauna clar că sunteți diferit de băieți, puteți face această diferență mai puțin vizibilă, observând modul în care băieții se trată reciproc și le imită. Cu acest pas, asigurați-vă că nu treceți peste bord. Ar trebui să afișezi în continuare personalitatea naturală, dar puteți să ridicați mici gesturi, cum ar fi lovituri de pumn, ca felicitări și subiecte comune pe care le discută și le folosiți de tine.

Cap 4
Confruntarea cu presiunile sociale

 1. Învață să te ridici singur.
  1
  Învață să te ridici singur. Datorită normelor de gen și a mediilor sociale uneori nesănătoase în școli, nu vă surprindeți dacă găsiți că alții nu vă susțin prietenia sau te învață în mod activ despre asta. Dacă alți copii vă acuză că vă aflați într-o relație romantică sau că te înșelă altfel despre prietenia ta, practică niște reveniri de bază cum ar fi: "Este prietenul lui care se întâmplă să fie un băiat, deci ce?" Dacă nu ai fii tratat despre asta, în cele din urmă alți copii se vor plictisi să te tachineze și să te lase pe tine și pe prietenul tău în pace.
 2. Asigurați-vă că sunteți doar prieteni.
  2
  Asigurați-vă că sunteți doar prieteni. Puteți găsi presiune pentru a vă transforma prietenia într-o relație romantică, dar rămâneți la ceea ce doriți. Chiar și adulții vă pot presa din greșeală prin întrebări precum: "Este drăguț?" Lăsați-i să știe că nu sunteți interesați de atributele sale fizice și subliniați că sunteți doar prieteni. Un studiu a arătat că băieții și fetele au adesea dificultăți în menținerea relațiilor lor, deoarece sunt presați să-l facă romantic sau sexual. [9] Dacă prietenul tău băiat începe să te presteze să transformi prietenia într-o relație, clarifică-te că te interesează numai platonic. Dacă nu mai este prietenul tău după aceea, atunci nu a fost niciodată cu adevărat prietenul tău la început și vei găsi alți oameni care nu te vor presa în ceva ce nu vrei.
 3. Amintiți-vă că viața voastră este a ta.
  3
  Amintiți-vă că viața voastră este a ta. La sfârșitul zilei, vă luați propriile decizii cu privire la cine vreți să vă petreceți timp și cum doriți să vă trăiți viața. Ținând cont de acest lucru vă va ajuta să vă dezvoltați un sentiment mai puternic de sine și să nu fiți prea afectați de opiniile altor persoane.