Cum să aplică pentru cardul de credit Kohl online

Cardul de credit Kohl vă oferă flexibilitatea de a face cumpărături în magazin, precum și online. Vânzările săptămânale și reducerile se numără printre avantajele utilizării cardului de credit Kohl și este nevoie de doar câțiva pași pentru a completa o aplicație online și a obține un cont de credit la companie. Citiți mai departe și vă vom arăta cum.

Paşi

 1. Vizitați site-ul Kohl.
  1
  Vizitați site-ul Kohl. Deschideți site-ul Kohl într-o fereastră nouă apăsând pe Shift și făcând clic pe acest link: Kohls.com În partea de sus a paginii, faceți clic pe link-ul care afișează "taxa mea pentru Kohl" și veți fi direcționat către prima pagină de înscriere:
 2. Faceți clic pe butonul "Aplicați acum".
  2
  Faceți clic pe butonul "Aplicați acum". Aceasta va deschide o conexiune securizată în care puteți începe procesul de înscriere. Luați în considerare citirea politicii de securitate și de confidențialitate înainte de a vă solicita cardul de plată Kohl sau orice card gratuit online. Faceți clic pe linkul "Politica de securitate și confidențialitate" din partea de jos a paginii pentru a afla mai multe despre modul în care compania poate utiliza informațiile dvs. personale. Când aplicați pentru cardul de credit Kohl, magazinul poate să colecteze și să stocheze informații, inclusiv numele dvs., data nașterii, numărul de telefon, adresa, adresa de e-mail și numărul de securitate socială. Dacă vă simțiți confortabil cu ceea ce citiți, închideți pagina "Politica de securitate și confidențialitate" pentru a reveni la pagina de aplicații de credit online. Faceți clic pe butonul "Aplicați acum! *" Când sunteți gata să continuați.
 3. Consultați pagina "Consimțământ la informare electronică".
  3
  Consultați pagina "Consimțământ la informare electronică". Acest lucru vă permite să primiți o copie electronică a contractului de membru al cardului Kohl, pe care îl puteți vedea utilizând Adobe Acrobat Reader. Acordul privind membrii cardului include de obicei informații utile despre ratele dobânzilor, perioadele de facturare, taxele de întârziere de plată și alte elemente referitoare la contul dvs.
 4. Selectați "Continuați" pentru a accesa aplicația online a Kohl, dacă sunteți de acord cu termenii acordului de carte.
  4
  Selectați "Continuați" pentru a accesa aplicația online a Kohl, dacă sunteți de acord cu termenii acordului de carte. Dacă ați primit un Cod de Ofertă Personală, introduceți-l în următorul ecran și apăsați Trimiteți. În caz contrar, apăsați Continuare.
 5. Completați secțiunea "Informații despre aplicație".
  5
  Completați secțiunea "Informații despre aplicație". Formularele marcate cu asteriscuri (*) indică informațiile solicitate. Introduceți numele și prenumele, adresa dvs. de domiciliu și numărul principal de telefon de la domiciliu. Dacă doriți, includeți și telefonul de lucru.
 6. Introduceți date în secțiunea "Informații de verificare" din aplicația online a Kohl.
  6
  Introduceți date în secțiunea "Informații de verificare" din aplicația online a Kohl. Introduceți numărul de securitate socială, data nașterii și venitul anual al gospodăriei în câmpurile obligatorii. Bifați caseta de lângă câmpul "Alerte pentru înscrierea în scopuri de vânzare", dacă doriți să primiți alerte de vânzări și cupoane pentru achiziții viitoare. Lăsați caseta necontrolată dacă refuzați această opțiune.
 7. Examinați informațiile dvs.
  7
  Examinați informațiile dvs. Asigurați-vă că este corect înainte de a trece la următorul pas în procesul de aplicare. De asemenea, examinați imprimarea fină din partea de jos a aplicației. Bifați caseta corespunzătoare pentru a indica faptul că ați citit acordul privind cardul de credit, ați verificat informațiile din aplicația dvs. de credit și ați acordat permisiunea companiei Kohl pentru a obține informații despre profilul dvs. de credit.
 8. Selectați "Continuați".
  8
  Selectați "Continuați". Aceasta finalizează procesul de aplicare.
 9. Așteptați confirmarea.
  9
  Așteptați confirmarea. Pagina de confirmare vă anunță că Kohl va examina și va procesa cererea dumneavoastră. În majoritatea cazurilor, este nevoie de cel puțin 1 minut pentru a vă aproba contul de credit.