Cum să curata velcroul

Dispozitivele de fixare cu bușteni, precum centurile de fixare Velcro®, sunt ușor de utilizat, dar pot fi dificil de păstrat curat. Fusta de îmbrăcăminte, părul de companie și alte scame pot fi încorporate în partea cârlig a închiderii, diminuând capacitatea sa de închidere. Prin îndepărtarea fuzzului de suprafață, prin preluarea scamei și prin efectuarea unei întreținere a elementelor de fixare, puteți să vă mențineți capacul curat și să lucrați bine.

Cap 1
Scoaterea stratului de lut

 1. Rotiți dispozitivul de închidere cu cârlig și cu o rolă de scame.
  1
  Rotiți dispozitivul de închidere cu cârlig și cu o rolă de scame. Pentru a îndepărta reziduurile de suprafață, utilizați o rolă de scame pe care o utilizați în mod obișnuit pe hainele dvs. pentru a roti dispozitivul de fixare. Așezați dispozitivul de prindere plat și țineți-l la un capăt, rostogolindu-l de câteva ori cu peria de scame. Reîmprospătați-l la o nouă bandă adezivă a rolei de scame, dacă este necesar. [1]
 2. Apăsați fermoarele de fixare cu bandă.
  2
  Apăsați fermoarele de fixare cu bandă. Tăiați o bucată de bandă care nu este mai mare decât palma ta, așa că nu se obosește și se lipeste de ea însăși. Așezați dispozitivul de prindere plat și apăsați banda în închidere pentru al face să adere la cât mai multă scame posibil. Ținând ferm fixul la un capăt, îndepărtați banda pentru a îndepărta scamele. [2] Puteți efectua acest pas de mai multe ori cu noi bucăți de bandă de conducte, după cum este necesar.
 3. Folosiți-vă unghiile pentru a răzui dispozitivul de închidere.
  3
  Folosiți-vă unghiile pentru a răzui dispozitivul de închidere. Degetele pot fi un instrument util pentru a îndepărta orice scame de suprafață de la dispozitivul de fixare. Așezați dispozitivul de prindere plat și scoateți toate bucățile evidente de fir sau păr care pot avea capete pe care le puteți prinde peste margine. Apoi, dați fasciculului o răzuire bună cu unghiile pentru a îndepărta cât mai multă scame de suprafață posibil.

Cap 2
Îndepărtarea lingului încorporat

 1. Utilizați o periuță de dinți rigidă pentru a curăța clema de fixare.
  1
  Utilizați o periuță de dinți rigidă pentru a curăța clema de fixare. Utilizați o periuță de dinți rigidă (de preferință, doar perii fără masaj de gumă sau alte părți din material plastic) pentru a curăța scamele din dispozitivul de fixare. Așezați dispozitivul de prindere plat și aplicați presiunea în curse scurte, dure, cu perii de la un capăt al dispozitivului de fixare la celălalt. [3] Alegeți cu degetele orice scame care ajunge în partea superioară a elementului de fixare.
 2. Îndepărtați dispozitivul de închidere cu clema unui distribuitor de bandă.
  2
  Îndepărtați dispozitivul de închidere cu clema unui distribuitor de bandă. Utilizați marginea benzii de dozare pe care o utilizați în mod normal pentru a tăia banda pentru a răzui dispozitivul de fixare curat. Așezați dispozitivul de prindere plat și utilizați dinții benzii de distribuție pentru al curăța de la un capăt la altul. [4] Alegeți cu degetele orice scame care ajunge în partea superioară a elementului de fixare.
 3. Alegeți orice pensulă adâncă cu pensete cu acul.
  3
  Alegeți orice pensulă adâncă cu pensete cu acul. Pentru scame care este adânc încorporat în cârligele dispozitivului de fixare, utilizați o pereche de pensete cu acul pentru a le ridica. Așezați fixul plat, ținându-l la ambele capete. Apoi, folosiți vârfurile pensetă pentru a șterge resturile. [5]

Cap 3
Menținerea unui clemă curată

 1. Îndepărtați o dată pe lună scamele din dispozitivul de închidere.
  1
  Îndepărtați o dată pe lună scamele din dispozitivul de închidere. Pentru a menține bine fixarea și a nu linge, curățați-o o dată pe lună. Acest lucru va face ca resturile să nu fie prea înglobate, ceea ce este mai greu de îndepărtat decât scamele de suprafață.
 2. Înainte de a fi introduse în mașina de spălat, strângeți dispozitivul de închidere.
  2
  Înainte de a fi introduse în mașina de spălat, strângeți dispozitivul de închidere. Dacă dispozitivul de fixare se află pe un articol pe care îl spălați în mașina de spălat, fixați împreună părțile de cârlig și bucla înainte de a spăla elementul. Acest lucru va împiedica închiderea de a ridica fire rătăcite sau de a deteriora celelalte îmbrăcăminte în procesul de spălare. [6]
 3. Sprayați dispozitivul de închidere cu spatele antistatic după spălare.
  3
  Sprayați dispozitivul de închidere cu spatele antistatic după spălare. Stropirea antistatică, cum ar fi Garda Statică, poate face ca fixatorul să atragă mai puțină scame. Sprayați dispozitivul de fixare după ce vă spălați hainele, pentru a minimiza resturile. [7]