Cum să iți aplici gene false

Expert revizuit

Paşi

 1. Marchează genele.
  1
  Marchează genele. Înainte de lipirea genelor, va trebui să vă asigurați că nu sunt prea largi pentru ochi. Țineți fâșiile de mișcare deasupra pleoapelor și le tăiați pe părți, dacă este necesar.
  Dacă genele sunt prea lungi pentru gustul personal, luați în considerare tăierea genelor individuale pentru a obține un aspect mai natural. Lashes ar trebui să fie mai lungi spre colțul exterior al ochiului.
 2. Aplicați adezivul de clei pe cusătura exterioară a benzii genelor cu un aplicator sau o perie mică.
  2
  Aplicați adezivul de clei pe cusătura exterioară a benzii genelor cu un aplicator sau o perie mică. Lăsați adezivul să se usuce pentru un moment înainte de al aplica la genele tale.
  Alternativ, puteți stoarce o linie subțire de clei de miros pe partea din spate a mâinii dvs. dominante. Apoi, rulați ușor cusătura exterioară a benzii de geniu de-a lungul acesteia.
 3. Plasați banda pe pleoape, poziționându-l cât mai aproape de genele naturale.
  3
  Plasați banda pe pleoape, poziționându-l cât mai aproape de genele naturale. Aduceți banda în jos de sus, nu din față. Acest lucru este pentru a vă asigura că vă ajung cât mai aproape de dvs. lashline. [1]
 4. Lăsați adezivul să se usuce în mod natural.
  4
  Lăsați adezivul să se usuce în mod natural. Odată ce banda este în poziție, nu trebuie să o apăsați sau să o țineți apăsată. [2]
 5. Aplică rimel la genele tale.
  5
  Aplică rimel la genele tale. Acest lucru vă va ajuta să amestecați genele naturale cu cele false, obținând un aspect mai natural. Puteți utiliza rimelul negru, maro sau gri închis.
 6. Aplicați ochelarii lichizi de-a lungul capacelor superioare.
  6
  Aplicați ochelarii lichizi de-a lungul capacelor superioare. Asigurați-vă că ați completat orice lacune între genele false și ale dvs. pentru a le face să pară mai naturale. Utilizați căptușeala gri negru, maro sau gri.
 7. Utilizați remover pentru machiaj pentru a elimina genele false.
  7
  Utilizați remover pentru machiaj pentru a elimina genele false. Îndepărtați vârful apei în dispozitivul de îndepărtare a machiajului ochilor și frecați-l cu grijă de-a lungul liniei genelor. Permiteți removerului să stea pentru un minut și trageți ușor banda.
 8. Terminat.
  8
  Terminat.