Cum să Modificarea browserului dvs. implicit

Bolnav de browserul web implicit? Majoritatea sistemelor de operare vă permit să setați ce browser doriți să utilizați pentru a deschide linkuri către site-uri web. Va trebui să aveți noul browser instalat înainte de al selecta ca implicit. Dacă utilizați un dispozitiv iOS, va trebui să fiți jailbroken pentru a schimba browserul implicit. Pentru majoritatea celorlalte sisteme de operare, procesul este destul de simplu.

Cap 1
Ferestre

 1. Deschideți meniul Start și tastați "Programe implicite".
  1
  Deschideți meniul Start și tastați "Programe implicite". Puteți să faceți clic pe butonul Start sau să apăsați pe "Win". Aceasta va afișa opțiunea "Programe implicite" din lista de rezultate.
 2. Lansați "Programe implicite".
  2
  Lansați "Programe implicite". Aceasta va afișa o listă de opțiuni pe care o puteți selecta.
 3. Faceți clic pe "Setați programele prestabilite".
  3
  Faceți clic pe "Setați programele prestabilite". Aceasta va încărca o listă a tuturor programelor instalate pe computer, ceea ce poate dura câteva momente.
 4. Selectați browserul pe care doriți să îl utilizați.
  4
  Selectați browserul pe care doriți să îl utilizați. Derulați lista din stânga pentru a găsi browserul pe care doriți să-l setați ca fiind noul dvs. default. Browserul va trebui să fie instalat pentru ca acesta să apară pe această listă. Dacă nu ați instalat noul browser, vizitați pagina de pornire a browserului și descărcați programul de instalare.
 5. Faceți clic pe "Setați acest program ca implicit".
  5
  Faceți clic pe "Setați acest program ca implicit". Windows va seta noul browser să deschidă toate extensiile, linkurile și comenzile rapide legate de browser. [1]

Cap 2
Os x yosemite (10.10)

 1. Faceți clic pe meniul Apple și selectați "Preferințe sistem".
  1
  Faceți clic pe meniul Apple și selectați "Preferințe sistem". În Yosemite, locația setării implicite a browserului a fost mutată în meniul Preferințe sistem.
 2. Faceți clic pe opțiunea "General".
  2
  Faceți clic pe opțiunea "General". Aceasta va încărca o listă de opțiuni generale de sistem.
 3. Faceți clic pe meniul "Browserul web implicit".
  3
  Faceți clic pe meniul "Browserul web implicit". Selectați browserul pe care doriți să îl utilizați din lista de browsere disponibile. Va trebui să instalați noul browser înainte de al putea selecta din listă.

Cap 3
Os x mavericks (10.9) și mai devreme

 1. Deschideți Safari.
  1
  Deschideți Safari. Chiar dacă treceți la un alt browser, va trebui să începeți în continuare prin deschiderea Safari.
 2. Faceți clic pe meniul "Safari" și selectați "Preferințe".
  2
  Faceți clic pe meniul "Safari" și selectați "Preferințe". Puteți, de asemenea, apăsați pe Command +,
 3. Faceți clic pe fila "General".
  3
  Faceți clic pe fila "General". Aceasta este, de obicei, deschisă implicit.
 4. Faceți clic pe meniul derulant "Browserul web implicit".
  4
  Faceți clic pe meniul derulant "Browserul web implicit". Selectați browserul pe care doriți să îl utilizați din lista de browsere disponibile. Va trebui să aveți browserul instalat pe computer înainte de al putea selecta.
 5. Renunțați la Safari pentru a salva modificările.
  5
  Renunțați la Safari pentru a salva modificările. Browserul nou selectat va fi acum implicit la deschiderea legăturilor.

Cap 4
Android

 1. Deschideți aplicația Setări.
  1
  Deschideți aplicația Setări. Puteți găsi acest lucru pe ecranul dvs. de pornire sau în sertarul dvs. de aplicații.
 2. Deschideți opțiunea "Aplicații" sau "Aplicații".
  2
  Deschideți opțiunea "Aplicații" sau "Aplicații". Aceasta va începe Managerul aplicațiilor.
 3. Găsiți browserul care este setat în prezent ca implicit.
  3
  Găsiți browserul care este setat în prezent ca implicit. Treceți la fila "Toate" pentru a vedea toate aplicațiile instalate. Atingeți browserul pentru al selecta. Browserul prestabilit pentru majoritatea dispozitivelor Android este "Browser" sau "Internet".
 4. Derulați în jos și atingeți "Ștergeți valorile prestabilite".
  4
  Derulați în jos și atingeți "Ștergeți valorile prestabilite". Acest lucru va elimina acest browser ca browser implicit. Dacă "Clear Defaults" este stins, nu aveți niciun alt browser instalat sau browserul nu este deja implicit.
 5. Atingeți un link către o pagină web.
  5
  Atingeți un link către o pagină web. Deschideți o aplicație care are un link către o pagină web, cum ar fi un mesaj de poștă electronică. Va apărea o nouă fereastră care vă cere să selectați browserul pe care doriți să îl utilizați.
 6. Atingeți browserul dorit, apoi atingeți "Întotdeauna".
  6
  Atingeți browserul dorit, apoi atingeți "Întotdeauna". Toate legăturile pe care le atingeți în viitor vor fi deschise acum de noul browser. [2]

Cap 5
Ios

 1. Înțelegeți procesul.
  1
  Înțelegeți procesul. iOS nu vă permite să modificați browserul implicit. Singura modalitate de a seta un alt browser implicit este jailbreaking dispozitivul iOS. Aceasta vă va anula garanția, deoarece nu este recomandată dacă acesta este singurul lucru pe care doriți să îl modificați. Jailbreaking este de obicei pentru utilizatorii avansați și poate duce la un dispozitiv non-funcțional iOS. Vedeți Cum să Jailbreak pentru mai multe informații despre jailbreaking orice dispozitiv iOS.
 2. Instalați Chrome.
  2
  Instalați Chrome. Acest jailbreak tweak va schimba browserul dvs. implicit de la Safari la Chrome. Puteți descărca Chrome gratuit de la App Store.
 3. Deschideți Cydia.
  3
  Deschideți Cydia. Pentru a instala acest tweak, va trebui să lansați Cydia. Acesta este managerul de pachete de jailbreak.
 4. Atingeți un link.
  4
  Atingeți un link. Orice legătură pe care o atingeți acum se va deschide în Chrome în loc de Safari. [3]

Cap 6
Ubuntu

 1. Faceți clic pe pictograma Gear în colțul din dreapta sus și selectați "Setări de sistem".
  1
  Faceți clic pe pictograma Gear în colțul din dreapta sus și selectați "Setări de sistem". Se va deschide fereastra Setări de sistem.
 2. Selectați "Detalii" din secțiunea "Sistem".
  2
  Selectați "Detalii" din secțiunea "Sistem". Aceasta va afișa informațiile despre sistem.
 3. Faceți clic pe opțiunea "Aplicații implicite".
  3
  Faceți clic pe opțiunea "Aplicații implicite". Aceasta va deschide o listă a aplicațiilor dvs. implicite pentru funcții importante ale sistemului.
 4. Faceți clic pe meniul derulant "Web".
  4
  Faceți clic pe meniul derulant "Web". Va fi afișată o listă de browsere disponibile. Va trebui să aveți noul browser instalat pentru ca acesta să apară în această listă.
 5. Selectați browserul pe care doriți să îl utilizați.
  5
  Selectați browserul pe care doriți să îl utilizați. Noile setări vor fi salvate automat. Ori de câte ori faceți clic pe un link web, browserul pe care l-ați selectat îl va încărca. [4]