Cum să alegi fusta potrivita pentru figura ta

Fuste sunt o opțiune de garderoba grozav, care sunt feminine, elegant, și atractiv. Cu toate acestea, fuste diferite arata mai bine pe diferite tipuri de corp. Gândiți-vă la figura dvs. și alegeți un tip de fustă, cum ar fi un creion sau o fustă A-linie, care ar fi măgulitoare pentru dvs. De acolo, alegeți tipul de țesătură și culoarea dorită pentru fusta ta. Compilați restul îmbrăcămintei cu un vârf măgulitor și accesorii atractive.

Cap 1
Alegerea tipului de fustă

 1. Mergeți pentru o fustă de creion dacă aveți curbe.
  1
  Mergeți pentru o fustă de creion dacă aveți curbe. Dacă aveți o figură de clepsidră, ar trebui să arătați curbele cu o fustă de creion. O fustă cu creion este montată în formă și se înfășoară în jurul corpului tău pentru a tăia curbele tale naturale. [1]
 2. Alegeți o fustă A-line pentru o figură mai subțire.
  2
  Alegeți o fustă A-line pentru o figură mai subțire. Dacă aveți o figură petită, o fustă A-line poate fi deosebit de măgulitoare. Fustele de tip A se aprind ușor, creând iluzia curbelor și șoldurilor. [2] Unele tipuri de corpuri arată mai bine într-un stil mai scurt sau mai lung, așa că experimentați puțin cu lungimi diferite până când găsiți o lungime care vă place.
 3. Selectați o fustă mai lungă pentru linia A pentru o figură de pere.
  3
  Selectați o fustă mai lungă pentru linia A pentru o figură de pere. O fusta A-line, de asemenea, lucreaza pentru o figura de pere, pentru ca scoate in evidenta talie si flacari peste solduri. Acest lucru poate face șoldurile să pară mai mici. Fuste mai lungi funcționează bine pentru formele de pere, pe măsură ce lungimea mai lungă scade în jos corpul inferior. Alegeți-vă care cade puțin peste genunchi. [3]
 4. Alegeți o fustă tricotată pentru o figură de măr.
  4
  Alegeți o fustă tricotată pentru o figură de măr. Dacă sunteți modelat ca un măr, o fustă cu talie înaltă, cu flăcări și flare în partea de jos, funcționează foarte bine. Talpa subliniază cea mai mică parte a torsului, creând un efect de slăbire, iar flancul suplimentar va ascunde stomacul. [4] Cei cu figuri de mere au adesea picioare lungi și subțiri. Dacă doriți să atrageți atenția asupra picioarelor, optați pentru o fustă scurtă cu talie înaltă.
 5. Încercați o fustă de trompetă dacă aveți șolduri largi.
  5
  Încercați o fustă de trompetă dacă aveți șolduri largi. O fusta de trompetă se înfășoară în jurul șoldurilor și se aprinde spre exterior la capete. Dacă aveți șolduri mari, acest lucru este deosebit de flattering. Așezarea strânsă pe partea superioară vă arată șoldurile, în timp ce flacăra din partea de jos echilibrează soldurile și corpul inferior. [5]

Cap 2
Selectarea materialului și a culorilor

 1. Du-te pentru fuste de culoare solidă, dacă aveți o cifră clepsidră.
  1
  Du-te pentru fuste de culoare solidă, dacă aveți o cifră clepsidră. Dacă aveți o figură de clepsidră, curbele dvs. ar trebui să fie punctul culminant al tinutei. În loc să mergeți pentru fuste cu model mare, du-te pentru ceva într-o culoare solidă. În acest fel, fusta va flatar curbele dvs., mai degrabă decât oferind o distragere de la ei. [6] De exemplu, purta o fustă solidă creion negru la birou.
 2. Folosiți țesături ușoare dacă aveți o figură mai subțire.
  2
  Folosiți țesături ușoare dacă aveți o figură mai subțire. Dacă ești mai subțire, nu vrei o fustă care să fie prea greu, deoarece se va lipi de corpul tău. Materialele usoare, cum ar fi dantele și mătasele, se vor ridica ușor și vă vor face șoldurile puțin mai mari. [7] De exemplu, încercați să purtați o fustă de mătase ușoară A-line pentru o zi de vară. De asemenea, puteți căuta opțiuni de bumbac mai ușoare, musline, fuste tricotate sau fuste de raion.
 3. Încercați materiale mai grele pentru o figură de măr.
  3
  Încercați materiale mai grele pentru o figură de măr. Dacă aveți o formă de măr, țesături mai grele înfășoară în jurul corpului dvs. pentru a crea un efect de clepsidră. Stofele care sunt ponderate apar mai subțiri și mai drepte, ceea ce poate ajuta la evidențierea formei picioarelor dvs. [8] Încercați lucruri cum ar fi denim, challis raion, tipuri grele de satin, și flanel. [9] Decorul ca arcuri și paiete poate ajuta la cântărirea țesăturii și a adăuga unele flare feminine. Sunt o alegere excelentă pentru o figură de măr.
 4. Alege culori mai întunecate dacă ai forma de pere.
  4
  Alege culori mai întunecate dacă ai forma de pere. Dacă aveți formă de pere, veți dori să vă echilibrați corpul superior și inferior. O fustă mai întunecată vă poate ajuta, deoarece vă va reduce șoldurile. Dacă aveți forma de pere, optați pentru o fustă cu câteva nuanțe mai întunecate decât partea de sus. [10] De exemplu, purtați o fustă A-line plină de culoare gri închisă, cu un tricou simplu alb.

Cap 3
Compilarea restului îmbrăcămintei

 1. Purtați o centură dacă aveți o figură subțire.
  1
  Purtați o centură dacă aveți o figură subțire. Înșurubând o curea în jurul liniei taliei fustei dvs. vă ajută să accentuați cifra. Dacă aveți o figură mai subțire, o curea poate ajuta la crearea mai multor curbe. [11] De exemplu, purtați o fustă A-line cu o curea atractivă, colorată în jurul taliei. Puneți cămașa înăuntru pentru a face vizibilă centura.
 2. Alegeți topuri colorate dacă aveți o imagine de mere sau de pere.
  2
  Alegeți topuri colorate dacă aveți o imagine de mere sau de pere. Cu cifre de mere și de pere, veți dori să creați un echilibru între corpul superior al trupului și corpul inferior mai larg. Așezați-vă la topurile modelate asociate cu fuste solide pentru a vă linguși figura. De exemplu, încercați o bluză drăguță, modelată cu flori și o fustă solidă cu talie înaltă.
 3. Alegeți bijuterii fragile dacă aveți șolduri mai subțiri.
  3
  Alegeți bijuterii fragile dacă aveți șolduri mai subțiri. Cu șolduri subțiri, accesoriile vă pot ajuta să vă echilibrați corpul superior și inferior. Chingele bijuterii vă pot ajuta să adăugați greutatea în partea superioară a corpului dvs. [13] De exemplu, aruncați un colier cu margele ciudat, cu o fustă ușoară A-line.
 4. Aruncă-te pe o cardigan dacă ai forma de pere.
  4
  Aruncă-te pe o cardigan dacă ai forma de pere. Cardiganii pot fi un accesoriu excelent pentru a vă ajuta să vă echilibrați partea superioară și cea inferioară dacă aveți o cifră de pere. Atunci când purtați o fustă, aruncați o cardigan pe tricou și pe tavă pentru un aspect drăguț și măgulitor. Dacă este prea cald pentru o cardigan, încercați ceva similar, dar mai ușor, cum ar fi vesta.
 5. Alegeți cămășile cu mâneci și ornamente dacă sunteți minori.
  5
  Alegeți cămășile cu mâneci și ornamente dacă sunteți minori. Accesorii încorporate pot fi o modalitate excelentă de a adăuga mai mult volum corpului dumneavoastră inferior. Dacă aveți un cadru mic, căutați cămăși cu arcuri, pliuri și volane, pentru a crea o anumită dimensiune și a crea iluzia curbelor. [15]