Cum să schimbi poza cover de pe Facebook pe mobil

Caracteristica foto de acoperire Facebook adaugă un fundal pe care este afișată fotografia obișnuită a profilului. Puteți schimba cu ușurință fotografia din coperta Facebook pe orice platformă mobilă din cadrul aplicației Facebook. De asemenea, puteți să modificați setările fotografiei pentru a le personaliza în profilul dvs.

Cap 1
Schimbarea unei fotografii de pe coperta existentă

 1. Deschide aplicația mobilă Facebook.
  1
  Deschide aplicația mobilă Facebook. Dacă nu îl aveți deja, aplicația Facebook este gratuită pentru platformele iOS, Android și Windows.
 2. Atingeți pictograma a trei linii orizontale din bara de instrumente.
  2
  Atingeți pictograma a trei linii orizontale din bara de instrumente. Această pictogramă va deschide meniul "Mai multe"; ar trebui să fie în colțul din dreapta jos al ecranului.
 3. Atingeți numele în partea de sus a meniului "Mai multe".
  3
  Atingeți numele în partea de sus a meniului "Mai multe". Aceasta vă va duce la profilul dvs.
 4. Atingeți cuvântul "Editați" în colțul din dreapta jos al fotografiei de pe copertă.
  4
  Atingeți cuvântul "Editați" în colțul din dreapta jos al fotografiei de pe copertă. Apăsând pe "Editați", puteți să alegeți trei opțiuni: "Încărcați fotografia", care vă permite să încărcați o fotografie din rola dvs. de cameră, "Vizualizați fotografia de pe copertă", care afișează fotografia de pe copertă și "Selectați fotografia pe Facebook". încărcați o fotografie existentă pe Facebook ca fotografie de copertă.
 5. Atingeți "Încărcați fotografia".
  5
  Atingeți "Încărcați fotografia". Aceasta vă va duce la ruloul camerei foto, din care puteți selecta o fotografie pentru coperta dvs. [1] Dacă aplicația Facebook nu are acces la ruloul camerei foto, vă va solicita să permiteți accesarea acesteia aici. Puteți, de asemenea, să atingeți "Selectați fotografia pe Facebook", care vă va solicita să alegeți între "Fotografiile dvs." - fotografiile pe care v-au etichetat persoanele și "Albume" încărcate.
 6. Selectați o fotografie pentru copertă, apoi atingeți "Efectuat".
  6
  Selectați o fotografie pentru copertă, apoi atingeți "Efectuat".
 7. Re-poziționați fotografia prin glisarea în sus, în jos sau în ambele părți.
  7
  Re-poziționați fotografia prin glisarea în sus, în jos sau în ambele părți. De asemenea, puteți mări fotografia pentru ao mări.
 8. Atingeți "Salvare" pentru a finaliza fotografia de copertă.
  8
  Atingeți "Salvare" pentru a finaliza fotografia de copertă. Acum ți-ai schimbat fotografia de copertă!

Cap 2
Editarea fotografiilor de pe copertă

 1. Deschide aplicația mobilă Facebook.
  1
  Deschide aplicația mobilă Facebook. Dacă nu îl aveți deja, aplicația Facebook este gratuită pentru platformele iOS, Android și Windows.
 2. Atingeți pictograma a trei linii orizontale din bara de instrumente.
  2
  Atingeți pictograma a trei linii orizontale din bara de instrumente. Această pictogramă va deschide meniul "Mai multe"; ar trebui să fie în colțul din dreapta jos al ecranului.
 3. Atingeți numele în partea de sus a meniului "Mai multe".
  3
  Atingeți numele în partea de sus a meniului "Mai multe". Aceasta vă va duce la profilul dvs.
 4. Atingeți fotografia de pe copertă.
  4
  Atingeți fotografia de pe copertă. Acest lucru va solicita un meniu cu mai multe opțiuni.
 5. Atingeți opțiunea "Vizualizați fotografia de acoperire".
  5
  Atingeți opțiunea "Vizualizați fotografia de acoperire".
 6. Atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus al fotografiei.
  6
  Atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus al fotografiei. Aceasta va deschide opțiunile specifice pentru fotografie.
 7. Examinați opțiunile.
  7
  Examinați opțiunile. Din acest meniu, aveți mai multe cursuri potențiale de acțiune. "Șterge fotografia" va elimina fotografia de pe Facebook. "Make Picture Profile" vă va permite să selectați o porțiune din fotografia de pe copertă pentru a vă seta ca imagine de profil. "Salvare fotografie" vă permite să descărcați fotografia de pe copertă. "Trimiteți în Messenger" vă va permite să trimiteți direct fotografia de copertă unui prieten de pe Facebook. "Editare legendă" vă permite să adăugați sau să modificați descrierea fotografiilor de pe copertă. "Dezactivarea notificărilor" va dezactiva orice notificări din comentarii, aprecieri, acțiuni sau etichete.
 8. Atingeți pictograma "Tag" din colțul din dreapta sus al ecranului.
  8
  Atingeți pictograma "Tag" din colțul din dreapta sus al ecranului. Această pictogramă se află în partea stângă a opțiunilor pentru fotografii; seamănă cu o etichetă de îmbrăcăminte din profil.
 9. Atingeți oriunde pe ecran pentru a selecta o persoană sau un obiect de etichetat.
  9
  Atingeți oriunde pe ecran pentru a selecta o persoană sau un obiect de etichetat. Acest lucru va determina un meniu care vă pune întrebarea pe care dintre prietenii dvs. de pe Facebook se află în fotografie.
 10. Atingeți sau introduceți un nume referitor la etichetă.
  10
  Atingeți sau introduceți un nume referitor la etichetă. De asemenea, puteți scrie în cuvinte sau numere care nu se referă la prietenii de pe Facebook (de exemplu, obiecte inanimate).
 11. Apăsați "Done" pentru a finaliza numele.
  11
  Apăsați "Done" pentru a finaliza numele. Dacă ați etichetat o persoană, aceasta va trimite o notificare acestora.
 12. Atingeți pictograma etichetă din nou după ce ați terminat etichetarea.
  12
  Atingeți pictograma etichetă din nou după ce ați terminat etichetarea. Acest lucru vă va scoate din modul de etichetare.
 13. Atingeți pictograma "Locație" pentru a oferi fotografiei o locație geografică.
  13
  Atingeți pictograma "Locație" pentru a oferi fotografiei o locație geografică. Această pictogramă se află între meniul de opțiuni foto și pictograma Tag.
 14. Tastați orașul și indicați-l în câmpul din partea superioară a ecranului.
  14
  Tastați orașul și indicați-l în câmpul din partea superioară a ecranului. Acesta este marcat ca "Căutați locații". De asemenea, puteți introduce repere și parcuri în căutarea locației.
 15. Atingeți locația dvs. când apare.
  15
  Atingeți locația dvs. când apare. Aceasta va atribui o fotografie unei fotografii.
 16. Atingeți "X" în colțul din stânga sus, după ce ați terminat de editat fotografia de pe copertă.
  16
  Atingeți "X" în colțul din stânga sus, după ce ați terminat de editat fotografia de pe copertă. Modificările ar trebui să salveze!