Cum să alegi cele mai bune culori pentru imbracaminte

Majoritatea oamenilor au o culoare preferată, dar preferatul dvs. poate să nu fie cel mai bun pentru garderobă. Toată lumea are un grup unic de culori care le face să arate cel mai bine și un altul care le face să arate cel mai rău. Coordonarea culorilor potrivite face ca diferența dintre un costum uimitor și unul urât.

Cap 1
Găsirea profilului dvs. de culoare

 1. Determinați subtilitatea pielii.
  1
  Determinați subtilitatea pielii. Veți dori mai ales să respectați culorile care se potrivesc cu subtilitatea dvs. În timp ce există multe tonuri de piele diferite, există doar două subtonuri: calde și reci. Pielea caldă are o nuanță galbenă sau portocalie, în timp ce pielea rece are o culoare albastră sau palidă. Există două modalități principale de a afla ce categorie se aplică pentru dvs. Testul de vena: Uitați-vă la venele de pe încheietura mâinii sau pe palma. Persoanele cu subtilități calde au vene verzi, în timp ce oamenii cu tonuri subțiri au vene care sunt albastru sau purpuriu. [1] Test de bijuterii: În lumina naturală, purtați o brățară de argint pe o încheietură de mână și una pe aur pe cealaltă. Uitați-vă la fiecare mână și dați seama care vă îmbunătățește tenul mai bine. Dacă e aur, subtilitățile tale sunt calde. Dacă argintul arata cel mai bine, subtilitățile dvs. sunt reci. [2]
 2. Aflați cum să aflați dacă o culoare este caldă sau rece.
  2
  Aflați cum să aflați dacă o culoare este caldă sau rece. O regulă de bază este că culorile calde au o nuanță galbenă, în timp ce culorile reci au o culoare albastră. Înțelegerea acestei dihotomii necesită practică. O listă generală de culori calde și reci: cald: roșu, portocaliu, galben, verde galben Răcoros: verde verde, albastru, purpură [3] [4]
 3. Țineți cont de umbra pielii.
  3
  Țineți cont de umbra pielii. În plus față de subtilitățile dvs., tonul principal al pielii dvs. poate determina și ce familii de culori arata cel mai bine. O regulă bună este că culorile care creează un contrast în luminozitate cu pielea ta sunt mai flatatoare. Dacă pielea ta este întunecată, portocalele saturate și galbenele aproape întotdeauna arată grozav, chiar dacă subtilul tău este rece. De asemenea, "tonuri de bijuterie" îndrăznețe, cum ar fi smaraldul, rubinul și pielea ametistă mai flatteră, mai puțin subțire.
 4. Purtați vârfuri și eșarfe care vă aduc culoarea în ochi.
  4
  Purtați vârfuri și eșarfe care vă aduc culoarea în ochi. Dacă vrei să-ți faci ochii "pop", asigură-te că e aproape de ei o culoare măgulitoare. Veți dori să alegeți fie o culoare care se potrivește cu ochii dvs. îndeaproape, fie una care produce cel mai mare contrast. Deep roșu, de asemenea, scoate bogăția de ochi căprui și servesc ca o completare uimitoare la ochi palid. [7]

Cap 2
Alegerea neutronilor

 1. Luați șase obiecte, fiecare având o culoare neutră diferită.
  1
  Luați șase obiecte, fiecare având o culoare neutră diferită. În acest context, cele șase neutre sunt luminoase și gri închis, lumină și maro închis, marină și negru [8]. Gri și maro vin în variante calde și răcoritoare, deci alegeți cele care se potrivesc profilului dvs. de culoare. Asigurați-vă că obiectul este aproximativ la fel de lung ca și față și este aproape în întregime monocromatic.
 2. Uită-te la fața ta lângă fiecare obiect.
  2
  Uită-te la fața ta lângă fiecare obiect. Faceți acest lucru sub o lumină naturală luminată, cu o oglindă de mână. Încercați să decideți ce culoare vă face să arătați cel mai bine. Culoarea potrivită vă va face ochii să pară mai strălucitori și pielea mai sănătoasă. Neutrala care face ca pielea sa arate rosu sau galben trebuie evitata. Dacă aveți probleme în a alege, adresați-vă un prieten la modă pentru părerea lor.
 3. Alegeți una sau două neutre.
  3
  Alegeți una sau două neutre. Aceste culori vor alcătui piciorușele de lucru ale dulapului tău. Majoritatea pantalonilor, rochiilor, jachetelor și pantofilor ar trebui să fie aleșii voștri. Evitați amestecarea neutralilor într-o tinuă.

Cap 3
Coordonarea dulapului tău

 1. Alegeți îmbrăcăminte colorată care se potrivește cu subtilitatea dvs.
  1
  Alegeți îmbrăcăminte colorată care se potrivește cu subtilitatea dvs. Alegeți câteva din nuanțele preferate din grupul dvs. de culori și faceți aceste culori principale. Această parte poate fi dificilă, deci asigurați-vă că efectuați testul oglindă pentru a vă asigura că aceste culori arată excelent asupra dvs. Teoretic, puteți alege cât mai multe culori doriți. Cu toate acestea, numărul este limitat în mod realist de dimensiunile bugetului, de dulapul dvs. și de răbdarea dvs. pentru coordonarea echipamentelor. O tinuta buna este formata, de obicei, dintr-o culoare neutra si una principala, cu o cantitate optionala de culoare accentuata. [9] Mai multe culori decât acestea dintr-o dată au tendința de a face un costum aspect ocupat.
 2. Alegeți câteva accesorii în completarea culorilor tonurilor opuse pentru culoarea accentului.
  2
  Alegeți câteva accesorii în completarea culorilor tonurilor opuse pentru culoarea accentului. Folosiți-le cu ușurință dacă doriți să vă bucurați de un costum. [10] O cravată portocalie sau un pătrat de buzunar vă poate face să ieșiți într-un costum maritim de conservare. De asemenea, o centură acva pe o rochie de somon poate fi o alegere neobișnuită, dar elegantă.
 3. Alegeți un tip de metal pentru accente și bijuterii.
  3
  Alegeți un tip de metal pentru accente și bijuterii. Chiar dacă ele reprezintă o mică parte a costumului tău, strălucirea metalului atrage ochiul rapid. Utilizarea a două culori diferite de metal se poate ciocni sau arata ocupat, mai ales daca purtati deja cateva culori diferite. Argintul și platina sunt metale răcoritoare, iar aurul și bronzul sunt calde.
 4. Practicați punerea împreună a echipamentului.
  4
  Practicați punerea împreună a echipamentului. O modalitate distractivă și ușoară de a face acest lucru în cazul în care garderoba dvs. actuală este limitată este prin tablouri online. Opriți fiecare piesă până când vă perfecționați aspectul. Vino cu câteva combinații diferite înainte să începeți cumpărăturile pentru a avea o idee despre ce să căutați. Odată ce dulapul vostru sa maturizat, puteți face echivalentul vieții reale cu piesele pe care le dețineți. Dacă intenționați să faceți un interviu important sau o petrecere de noapte, cel mai bine este să vă asigurați că tinuta dvs. "lucrează" cu siguranță înainte de timp. Purtați îmbrăcămintea și accesoriile componente și verificați pentru a vedea cum arată în fața unei oglinzi. Dacă vremea este potrivită, asigurați-vă că potriviți îmbrăcămintea exterioară pentru un aspect sofisticat.
 5. Rețineți ce doriți să transmiteți cu culorile.
  5
  Rețineți ce doriți să transmiteți cu culorile. Tonurile terestre și culorile luminoase, calde nesaturate vă pot face să arătați prietenoși și abordabili. Lumini roșii sunt graberi de atenție. Culorile întunecate, monocromatice vă pot face să arătați atât de aspru sau de puternic. Purtați culori slabe sau palide dacă doriți să fiți observat mai puțin. Culorile strălucitoare, îndrăznețe, mai ales purpurii, vă pot face să pari mai creativi. [11]