Cum să accesați iCloud

Acest eduCum vă învață cum să vizualizați, să stocați și să accesați fișierele și datele din iCloud, care este soluția de stocare și stocare bazată pe nor. Oricine are un ID Apple primește automat 5 GB de spațiu de stocare gratuit pe iCloud.

Cap 1
Accesarea icloud pe web

 1. Accesați site-ul web iCloud.
  1
  Accesați site-ul web iCloud. Faceți acest lucru din orice browser, inclusiv computerele care rulează Windows sau Chromebookuri.
 2. Introduceți ID-ul Apple și parola.
  2
  Introduceți ID-ul Apple și parola.
 3. Accesați-vă datele.
  3
  Accesați-vă datele. Aplicațiile Web iCloud vă permit să accesați sau să lucrați cu oricare dintre datele pe care le-ați stocat sau sincronizate cu iCloud. Numai datele și fișierele pe care le sincronizați sau le stocați pe iCloud vor fi disponibile pe iCloud. iCloud backup-urile de pe iPhone, iPad sau desktop la iCloud nu sunt accesibile. Mai degrabă, acestea sunt utilizate numai pentru a vă restabili setările și datele pe dispozitiv.
 4. Dați clic pe Fotografii;
  4
  Dați clic pe Fotografii; Acest lucru vă permite să vizualizați, să descărcați sau să ștergeți fotografiile partajate pe dispozitivele iCloud. Dați clic pe Albume
 5. Faceți clic pe Drive iCloud.
  5
  Faceți clic pe Drive iCloud. Aceasta deschide interfața dvs. iCloud Drive, care este utilizată pentru a încărca și descărca documente și fișiere. Dați clic și glisați toate documentele pe care doriți să le salvați în ecranul Drive. Acum, documentele dvs. vor fi disponibile de pe orice dispozitiv sincronizat, inclusiv un iPhone sau un iPad.
 6. Dați clic pe Contacte.
  6
  Dați clic pe Contacte. Acestea sunt contactele pe care le-ați sincronizat de pe dispozitive. Orice adăugări sau modificări efectuate în aplicația iCloud vor fi reflectate pe dispozitivele dvs. sincronizate.
 7. Faceți clic pe Calendar.
  7
  Faceți clic pe Calendar. Evenimentele și întâlnirile pe care le adăugați în aplicația dvs. Calendar pe un dispozitiv sincronizat vor apărea aici. Dacă adăugați sau editați un eveniment în aplicația iCloud, modificările vor fi efectuate și pe toate dispozitivele dvs. sincronizate.
 8. Faceți clic pe Găsiți iPhone-ul meu.
  8
  Faceți clic pe Găsiți iPhone-ul meu. Când ați activat funcția "Find My ..." pe un dispozitiv Apple, locația datei date este urmărită prin iCloud. Acest serviciu și aplicația pot fi utilizate pentru a localiza iPhone-ul, iPad-ul, Mac-ul și chiar AirPod-urile.

Cap 2
Sincronizarea cu icloud pe iphone sau ipad

 1. Deschide setările.
  1
  Deschide setările. Este o aplicație care conține unelte (âš ™ ï¸) și este de obicei localizată pe ecranul dvs. de pornire.
 2. Atingeți ID-ul dvs. Apple.
  2
  Atingeți ID-ul dvs. Apple. Este secțiunea din partea de sus a meniului care conține numele și imaginea dvs., dacă ați adăugat unul. Dacă nu sunteți conectat, atingeți Conectați-vă la (Dispozitivul dvs.)
 3. Atinge iCloud.
  3
  Atinge iCloud. Este în a doua secțiune a meniului.
 4. Selectați tipurile de date pe care doriți să le stocați pe iCloud.
  4
  Selectați tipurile de date pe care doriți să le stocați pe iCloud. Faceți acest lucru prin glisarea butoanelor de lângă aplicațiile listate la "Aplicații utilizând iCloud" la poziția "Pornit" (verde) sau "Oprit" (alb). Derulați în jos pentru a vedea lista completă a aplicațiilor care pot accesa iCloud.
 5. Atingeți Fotografii.
  5
  Atingeți Fotografii. Se află în partea de sus a secțiunii "Aplicații utilizând iCloud". [1] Activați Biblioteca foto iCloud
 6. Atinge iCloud.
  6
  Atinge iCloud. Este în colțul din stânga sus al ecranului.
 7. Derulați în jos și atingeți Keychain.
  7
  Derulați în jos și atingeți Keychain. Se află în partea de jos a secțiunii "Aplicații utilizând iCloud".
 8. Glisați butonul "iCloud Keychain" în poziția "Pornit" (dreapta).
  8
  Glisați butonul "iCloud Keychain" în poziția "Pornit" (dreapta). Va deveni verde. În acest fel, parolele și informațiile de plată stocate sunt stocate pe orice dispozitiv în care v-ați conectat cu ID-ul dvs. Apple. Apple nu are acces la aceste informații criptate.
 9. Atinge iCloud.
  9
  Atinge iCloud. Este în colțul din stânga sus al ecranului.
 10. Derulați în jos și atingeți Găsiți iPhone-ul meu.
  10
  Derulați în jos și atingeți Găsiți iPhone-ul meu. Se află în partea de jos a secțiunii "Aplicații utilizând iCloud".
 11. Glisați butonul "Găsiți iPhone" în poziția "Pornit" (dreapta).
  11
  Glisați butonul "Găsiți iPhone" în poziția "Pornit" (dreapta). Acest lucru vă permite să localizați dispozitivul conectându-vă la iCloud pe un computer sau pe o platformă mobilă și dând clic pe Find my iPhone
 12. Atinge iCloud.
  12
  Atinge iCloud. Este în colțul din stânga sus al ecranului.
 13. Derulați în jos și apăsați iCloud Backup.
  13
  Derulați în jos și apăsați iCloud Backup. Se află în partea de jos a secțiunii "Aplicații utilizând iCloud".
 14. Glisați butonul de lângă "iCloud Backup" în poziția "Pornit" (dreapta).
  14
  Glisați butonul de lângă "iCloud Backup" în poziția "Pornit" (dreapta). Faceți acest lucru pentru a salva automat toate fișierele, setările, datele aplicației, imaginile și muzica pentru iCloud de fiecare dată când dispozitivul este conectat, blocat și conectat la Wi-Fi. iCloud Backup vă permite să restaurați datele din iCloud dacă înlocuiți sau ștergeți dispozitivul.
 15. Glisați butonul "Drive iCloud" în poziția "Pornit" (dreapta).
  15
  Glisați butonul "Drive iCloud" în poziția "Pornit" (dreapta). Acest lucru va permite aplicațiilor să acceseze și să stocheze date pe unitatea iCloud Drive. Orice aplicație listată mai jos, iCloud Drive

Cap 3
Sincronizarea cu icloud pe mac

 1. Faceți clic pe meniul Apple.
  1
  Faceți clic pe meniul Apple. Este pictograma ï £ ¿din colțul din stânga sus al ecranului.
 2. Faceți clic pe Preferințe sistem.
  2
  Faceți clic pe Preferințe sistem. Este în a doua secțiune a meniului drop-down.
 3. Faceți clic pe iCloud.
  3
  Faceți clic pe iCloud. E în partea stângă a ferestrei. Dacă nu sunteți conectat automat, introduceți ID-ul Apple și parola dvs. [2]
 4. Bifați caseta de lângă "iCloud Drive".
  4
  Bifați caseta de lângă "iCloud Drive". "Se află în partea de sus a panoului din dreapta. Acum puteți accesa și edita fișiere și documente pe iCloud, selectând" iCloud Drive "în orice casetă de dialog" Save "sau trăgând fișierele pe iCloud Drive
 5. Selectați tipurile de date pe care doriți să le sincronizați cu iCloud.
  5
  Selectați tipurile de date pe care doriți să le sincronizați cu iCloud. Faceți acest lucru bifând casetele de mai jos "iCloud Drive". De exemplu, bifați "Fotografii" dacă doriți să creați copii de rezervă și să accesați fotografiile dvs. pe iCloud. Acum, datele selectate vor fi stocate și disponibile pe iCloud. Este posibil să trebuiască să derulați în jos pentru a vedea toate selecțiile. Acum, când utilizați o aplicație sincronizată, cum ar fi Fotografii, Calendare sau Pagini, pe Mac, veți accesa și sincroniza cu iCloud.