Cum să aplicați fard de ochi

Nu trebuie să fii un guru de frumusețe pentru a avea ochi frumoși, arătați perfect cu nuanțele potrivite ale fardului de ochi. Perfecționarea rutinei umbră pe capace este ușoară, cu câteva consumabile de calitate și puțină practică. Încercați aceste metode de aplicare a fardului de ochi și obțineți-vă drumul spre a fi invidia de frumusețe a prietenilor dvs.

Cap 1
Început

 1. Alegeți-vă fardul de ochi.
  1
  Alegeți-vă fardul de ochi. Cu magazinele desemnate doar pentru opțiunile de ochi, alegerea texturii, a nuanței și a mărcii potrivite poate părea incredibil de intimidantă. Nu permiteți varietății mari să vă sperie, totuși - îmbrățișați-o! Sutele opțiuni vă oferă multă flexibilitate în alegerea celei mai bune farde pentru tine. Umbrele vin în toate culorile imaginabile și pot fi găsite în pulbere liberă, pulbere compactă și forme de cremă. Fardul de ochi cel mai pigmentat este de obicei vândut ca o pulbere liberă, dar acestea sunt și cele mai dificil de controlat datorită formei lor libere. Umbrele de umezeală sunt ușor de aplicat, dar se măresc mai repede decât pardoselile de pudră. Cea mai bună textură pentru a începe ca un novice aplicător de fard de obraz este o pulbere compactă. Deși nu aveți nevoie să aveți zeci de culori pentru a fi un artist de ochi, este recomandat să aveți cel puțin trei nuanțe de fard de obraz în aceeași paletă de culori. Mai multe aspecte diferite necesită o lumină, medie și întunecată. Dacă nu vreți să arătați prea mult cu fardul de ochi, alegeți trei nuanțe care sunt în tonuri neutre, cum ar fi maro sau gri. În caz contrar, alegeți toate culorile care ar putea fi de folos pentru dvs. și pentru stilul dvs.
 2. Selectați periile potrivite.
  2
  Selectați periile potrivite. Deși vă puteți aplica într-adevăr fardul de ochi folosind vârful degetelor, acestea vor fi probabil prea mari și sunt acoperite cu uleiuri naturale care fac dificilă aplicarea. Investește în câteva perii bune de machiaj pentru cea mai simplă și mai atractivă aplicație pentru fard de ochi. Evitați utilizarea periilor de burete pentru fardul de ochi, deoarece acestea nu aplică pigmentul bine deloc. Utilizați o perie rigidă pentru a aplica fardul de ochi pe întregul capac. Această perie este cea mai bună pentru a ridica o mulțime de pigment și a distribui-o pe toată pleoapa. O perie moale sau rigidă este utilizată pentru a aplica fardul de ochi în banda dumneavoastră și amestecând-o spre exterior. Acestea sunt o necesitate pentru a obține o culoare netedă și uniformă a culorii de la linia de mișcare până la periferia dumneavoastră. Ia o perie moale creion pentru a aplica fard de ochi aproape de linia genelor tale. Acestea sunt suficient de mici și suficient de subțiri pentru a lucra atât pe linia genelor superioare și inferioare, cât și în zone dificil de atins cum ar fi colțul interior al ochilor.
 3. Aflați cum să aplicați fardul de ochi.
  3
  Aflați cum să aplicați fardul de ochi. Una dintre cele mai importante aspecte ale aplicării fardului dvs. de ochi este folosirea cursei corecte a pensulei și a vitezei. Rushing prin machiaj dvs. sau folosind strokes greșit perie va crea o aplicație dezordonat, neatractiv eyeshadow.
  Când aplicați pentru prima oară pigmentul pe pleoapă, curățați-vă de fardul de ochi, mai degrabă decât periați-l peste capac. Acest lucru îl va ajuta să rămână mai bine la capacul dvs. și să dea un aspect solid, mai degrabă decît neuniform. În loc să vă străpungeți fardul de ochi înainte și înapoi pe ochi, într-o mișcare rapidă, utilizați curse scurte și lejerice ale pensulelor mergând în aceeași direcție pentru a amesteca culorile. Nu trebuie să vă mișcați rapid mâna când aplicați fardul de ochi. Cu excepția cazului în care utilizați o culoare de evidențiere, nu ar trebui să aplicați niciodată fardul de ochi până la sprâncene. Aceasta este o modalitate sigură de a vă dramatica ochii și de a le face să arate prea mult.
 4. Aplicați machiajul obișnuit al feței.
  4
  Aplicați machiajul obișnuit al feței. Fă-ți machiajul ochilor ar trebui să fie ultimul pas în procesul de aplicare a machiajului, așa că pune mai întâi machiajul obișnuit. Aplicați corectorul, fundația, fardul sau bronzul și călăturați înainte de a vă deplasa spre fardul de ochi. / / Aplicați un strat de umbră pentru a vă ajuta să vă împărțiți toată ziua. Dacă nu, uleiurile naturale pe care pielea dvs. le creează vor străpunge umbra și o vor face să se adune de-a lungul crease timp de mai multe ore să o poarte. Nu aplicati niciodata rimelul inainte de a pune la indemana ochelarii si daca nu faceti un ochi special de fum, ochiul dumneavoastra ar trebui sa vina dupa ce viseaza si tu.

Cap 2
Aplicarea fardelor de ochi

 1. Aplicați culoarea cea mai ușoară.
  1
  Aplicați culoarea cea mai ușoară. Se numește în mod normal o umbră de evidențiere, aceasta este, de obicei, o cremă de năvoi nebun de ochi. Utilizați peria solidă pentru a pune acest lucru pe colțurile interioare ale ochilor, măturați-o în sus și în jos pentru a se aduna ușor pe linia genelor superioare și inferioare. Aplicați și o lumină ușoară deasupra sprâncenelor.
 2. Adăugați nuanța de mijloc.
  2
  Adăugați nuanța de mijloc. Luați-vă culoarea care este cu un pas mai întunecată decât cea mai ușoară - umbra dvs. medie. Utilizați peria dvs. plat pentru a pat această culoare pe întreaga capac, de la linia dvs. de genunchi la crease. Nu treceți prea mult deasupra muchiei sau în afara colțului ochiului.
 3. Conturati-va capacul cu cea mai intunecata nuanta.
  3
  Conturati-va capacul cu cea mai intunecata nuanta. Utilizați peria cupolă cu cea mai întunecată culoare a ochilor pentru a vă conturul pleoapelor. Începeți la colțul exterior al ochiului și curățați peria într-o mișcare de jumătate de lună în sus și în jurul centrului. Păstrați umbra cel mai întunecat de-a lungul liniei de gură și deconectați-l în timp ce vă deplasați. Simțiți-vă liber să desenați umbra spre sfârșitul sprâncenelor pentru un ventilator înclinat.
 4. Combinați-vă fardul de ochi.
  4
  Combinați-vă fardul de ochi. Curățați peria cupolei cu detergent antibacterian, cu săpun și apă și uscați-o pe un prosop curat. Utilizați peria curată pentru a se amesteca de-a lungul marginilor umbrei dvs., astfel încât acestea să se estompeze frumos în tonul pielii dvs., precum și de-a lungul pleoapei dvs., astfel încât cele trei culori se amestecă împreună. Utilizați mișcări moi pentru a amesteca umbrele. [1]

Cap 3
Aplicarea fardului de ochi în stilul rotunjit

 1. Puneți tonul de mijloc peste pleoapa.
  1
  Puneți tonul de mijloc peste pleoapa. Utilizați peria de plastic rigidă pentru a adăuga o paltonă de culoarea de mijloc a ochiului dvs. pleoapelor, concentrându-vă asupra centrului. Acest aspect necesită doar nuanțele dvs. de mijloc și întuneric, deși puteți alege să adăugați un marcator dacă doriți.
 2. Accentuați-vă capacul cu cea mai întunecată fard de ochi.
  2
  Accentuați-vă capacul cu cea mai întunecată fard de ochi. Utilizați peria de cupolă pentru a aplica nuanța întunecată a fardului de ochi pe interiorul și exteriorul ... ... al pleoapei. Acest lucru înseamnă că pleoapa ta va avea o aplicare de "dart-mijloc-întuneric" peste pleoapă. Evitați să obțineți umbra întunecată prea mult în interiorul colțurilor, deoarece aceasta va crea iluzia cercurilor violete somnoroase sub ochii voștri. De asemenea, puteți alege să trageți marginea exterioară a umbrei întunecate ușor spre partea de sus a frunții pentru a vă arăta mai mult.
 3. Combinați umbrele.
  3
  Combinați umbrele. Curățați peria cupolei cu detergent pentru pensule sau săpun și apă și uscați-o complet pe o cârpă curată. Utilizați-l într-o mișcare moale, periaj pentru a amesteca cele două culori împreună pe pleoape. Evitați să aducem cea mai întunecată culoare prea aproape de centrul capacului, deoarece acest lucru va bloca secțiunea evidențiată pe care ați creat-o. Combinați și marginile exterioare ale fardului dvs. de ochi, astfel încât să nu existe linii sau secțiuni dure de blocare a culorilor pe capac.

Cap 4
Aplicarea fardului de ochi în stilul bananei

 1. Acoperiți capacul cu nuanța de mijloc.
  1
  Acoperiți capacul cu nuanța de mijloc. Creați culoarea de bază utilizând o pensulă rigidă pentru a vă patina pe culoarea dvs. medie pe întregul pleoapă. Dacă doriți, puteți adăuga, de asemenea, un strălucit mic al nuanței dvs. de evidențiere la colțul interior al ochilor sau chiar sub fruntea dvs. pentru a vă lumina fața puțin.
 2. Adăugați culoarea crease.
  2
  Adăugați culoarea crease. Utilizați peria creionului și culoarea cea mai întunecată pentru a vă întuneca. Schimbați culoarea întunecată înainte și înapoi pe întreaga creion pentru ao întuneca și pentru a vă face ca ochii să pară mai adânci. Puteți alege să creați o banană obișnuită - cu umbra numai pe creastă - sau o banană cu creuzet închis, cu umbra alergată în jos pentru a vă satisface linia genelor. Țineți umbra într-o linie relativ subțire peste cap.
 3. Combinați culorile.
  3
  Combinați culorile. Curățați bine peria creionului cu un detergent antibacterian sau cu săpun și apă și uscați-l cu o cârpă curată. Pentru că doriți ca creionul dvs. să rămână destul de întunecat, utilizați această perie pentru a bloca ușor marginile exterioare. Nu amestecați prea mult culoarea, astfel încât capacul dvs. este complet evidențiat.

Cap 5
Crearea unui ochi fumos cu ochelarii de vedere

 1. Adăugați marcatorul.
  1
  Adăugați marcatorul. Utilizați peria fermă și plată pentru a vă spăla culoarea cea mai ușoară pe colțul interior al ochilor și direct sub sprâncene. Acest lucru va evidenția zonele din fața dvs. responsabile pentru a vă face ochii să arate mai mari și mai strălucitoare.
 2. Aplicați culoarea dvs. medie.
  2
  Aplicați culoarea dvs. medie. Utilizați peria plată rigidă pentru a aplica culoarea de mijloc de-a lungul întregului pleoapă. Începeți de la baza liniei genelor și de la locul de muncă până la puțin peste crestătura. Încercați să evitați periajul pentru a vă îndeplini marcatorul, totuși.
 3. Creați efectul de fum.
  3
  Creați efectul de fum. Utilizați mai întâi peria cu bolț pentru a aplica culoarea cea mai întunecată de-a lungul liniei genunchiului superior. Schimbați culoarea peste tot capacul, dar numai în partea inferioară ... ". Apoi, utilizați peria creionului pentru a aplica o linie de culoare mai închisă și mai precisă de-a lungul liniei genelor.
 4. Trageți-o la linia de jos a gingiei.
  4
  Trageți-o la linia de jos a gingiei. Utilizați peria creionului pentru a adăuga un pic din cea mai întunecată culoare a umbrei ochiului de-a lungul liniei de gură de jos. Începeți la colțul exterior și faceți-vă drumul spre colțul interior, făcându-l mai încet, pe măsură ce vă apropiați de conducta interioară de lacrimă.
 5. Combinați umbra.
  5
  Combinați umbra. Utilizați peria domului după ce a fost curățată bine pentru a vă amesteca umbrele împreună. Vrei să creezi un grad absolut de absolvire a culorilor, deci durează câteva minute pentru a estompa încet umbra ta cea mai întunecată până în nuanța de mijloc. Evitați să contactați prea mult linia de umbra întunecată, aproape de linia gingiei, deoarece nu doriți să faceți ca acea parte să pară prea decolorată de la amestecare.
 6. Terminat.
  6
  Terminat.