Cum să calculează imaginile din camera

Calculul cadrelor din camera poate părea intimidant dacă camera are o formă complexă, însă procesul este de fapt destul de simplu, odată ce ați împărțit camera în părți măsurabile. De acolo, tot ce trebuie să faceți este să adăugați imaginile din patrate ale fiecărei părți împreună pentru a găsi imaginea totală a camerei ca un întreg combinat. Continuați să citiți pentru a afla mai multe.

Cap 1
Pași esențiali

 1. Spațiu liber de-a lungul zidurilor.
  1
  Spațiu liber de-a lungul zidurilor. Atunci când se calculează imaginile pătrate dintr-o cameră, trebuie să vă asigurați că aveți acces la spațiul suficient de-a lungul zidurilor dvs. pentru a măsura lungimea peretelui fără obstacole. Întrucât unele dintre măsurători vor fi de asemenea luate din mijlocul camerei, este posibil să fie necesar să mutați și unele obiecte din mijloc. Ai putea să goli întreaga cameră pentru a preveni orice obstrucționări în a te împiedica, dar asta e mai mult de lucru decât trebuie să faci. În schimb, eliminați temporar elemente din mijlocul camerei pe o bază "necesară" pentru a evita depunerea mai multor eforturi decât este necesar.
 2. Separați camera de părți simplificate.
  2
  Separați camera de părți simplificate. Dacă camera dvs. este un dreptunghi gigantic, atunci nu este nevoie să o împărțiți în părți. Pentru încăperile cu o formă mai complexă, ar trebui să împărțiți spațiul în forme simplificate. Împărțiți-l în dreptunghiuri separate, pătrate, triunghiuri și cercuri sau semicercuri. [1]
 3. Faceți schița sau schimbați-o, dacă este necesar.
  3
  Faceți schița sau schimbați-o, dacă este necesar. Dacă aveți nevoie să mențineți un ghid vizual al camerei dvs. și măsurătorile sale pe măsură ce lucrați, puteți schița un plan abrupt al camerei pe hârtie.
  Dacă nu aveți hârtie la îndemână sau preferați să vedeți o hartă vizuală în interiorul încăperii în sine, puteți separa secțiunile prin așezați niște mănunchiuri sau banda de pictor de-a lungul muchiilor invizibile.
 4. Măsurați și re-măsurați toate lățimile și lungimile.
  4
  Măsurați și re-măsurați toate lățimile și lungimile. Măsurați lungimea fiecărui perete, precum și lungimea fiecărei linii invizibile de separare în camera dvs. Pentru a păstra lucrurile simple, separați spațiul în secțiunile sale pe măsură ce măsurați în loc să scrieți întreaga lungime a fiecărui perete în jos ca măsurătoare. După efectuarea măsurătorilor inițiale, ar trebui să re-măsurați fiecare margine din nou pentru a verifica dacă măsurătorile inițiale sunt corecte. Acest pas suplimentar vă poate salva proiectul dacă măsurătorile inițiale au fost dezactivate. Pentru a simplifica problemele, lungimile fiecărei muchii sunt de obicei rotunjite la cel mai apropiat picior sau jumătate de picior.
 5. Calculați suprafața fiecărei secțiuni.
  5
  Calculați suprafața fiecărei secțiuni. Utilizați formulele de bază pentru dreptunghiuri, triunghiuri și cercuri sau semicercuri pentru a găsi zona fiecărei secțiuni individuale. [2]
  Calculați suprafața unei secțiuni dreptunghiulare cu A = L * W
 6. Adăugați zonele fiecărei secțiuni împreună.
  6
  Adăugați zonele fiecărei secțiuni împreună. Odată ce ai înregistrările pătrate din fiecare secțiune individuală, poți găsi filmul pătrat sau suprafața întregii încăperi prin adăugarea imaginilor din fiecare secțiune într-o singură măsură finală.

Cap 2
Încadrare în secțiune dreptunghiulară a secțiunilor dreptunghiulare

 1. Găsiți lungimea și lățimea secțiunii.
  1
  Găsiți lungimea și lățimea secțiunii. După cum sa arătat anterior, imaginea de suprafață sau pătrat dintr-o secțiune dreptunghiulară poate fi găsită cu formula A = L * W
 2. Înmulțiți cele două măsurători împreună.
  2
  Înmulțiți cele două măsurători împreună. Înmulțind lungimea și lățimea împreună este tot ceea ce trebuie să faceți pentru a găsi imaginile din această secțiune.
  Exemplu: Pentru o secțiune dreptunghiulară cu o lungime de 12 picioare și o lățime de 10 picioare: A = L * W = 12 * 10 = 120 sq ft
 3. Repetați cu orice altă secțiune dreptunghiulară.
  3
  Repetați cu orice altă secțiune dreptunghiulară. Dacă aveți alte secțiuni dreptunghiulare sau pătrate din camera dvs., măsurați și înmulțiți împreună lungimea și lățimea fiecărei camere.
 4. Adăugați secțiunile împreună.
  4
  Adăugați secțiunile împreună. Adunați imaginile pătrate pentru fiecare secțiune individuală pentru a obține o înregistrare totală de pătrat pentru întreaga cameră.
  Dacă camera dvs. poate fi împărțită în secțiuni în alte forme (triunghiuri sau semicercuri), salvați zonele secțiunilor dvs. dreptunghiulare și adăugați-le la cele din celelalte secțiuni ale camerei dvs. pentru a găsi numărul total de imagini pătrate.

Cap 3
Încadrare în secțiune triunghiulară

 1. Găsiți măsurarea de bază și înălțime a secțiunii.
  1
  Găsiți măsurarea de bază și înălțime a secțiunii. Așa cum sa indicat anterior, imaginea de suprafață sau pătrat dintr-o secțiune triunghiulară poate fi găsită cu formula A = ½ * B * H
 2. Înmulțiți cele două măsurători împreună.
  2
  Înmulțiți cele două măsurători împreună. Înmulțiți măsurătorile de bază și de înălțime împreună pentru a rezolva prima parte a ecuației.
  Exemplu: Pentru o secțiune triunghiulară cu o bază de 10 picioare și o înălțime de 9 picioare: A = 1/2 * B * H B * H = 10 * 9 = 90 sq ft
 3. Împărțiți produsul pe jumătate.
  3
  Împărțiți produsul pe jumătate. Înmulțiți produsul din etapa anterioară cu 1/2 pentru a găsi zona sau pătratul din acea secțiune.
  Exemplu: Pentru o secțiune triunghiulară cu o bază de 10 picioare și o înălțime de 9 picioare: A = 1/2 * B * H = ½ * 90 = 45 sq ft
 4. Repetați cu orice altă secțiune triunghiulară.
  4
  Repetați cu orice altă secțiune triunghiulară. Pentru orice altă secțiune triunghiulară a camerei, măsurați și înmulțiți baza și înălțimea secțiunii. Multiplicați această valoare cu 1/2 pentru a determina imaginile din secțiunea respectivă.
 5. Adăugați secțiunile împreună.
  5
  Adăugați secțiunile împreună. Adunați imaginile pătrate pentru fiecare secțiune individuală pentru a obține o înregistrare totală de pătrat pentru întreaga cameră.
  Dacă camera dvs. poate fi împărțită în secțiuni în alte forme (dreptunghiuri sau semicercuri), salvați zonele secțiunilor triunghiulare și adăugați-le la cele din celelalte secțiuni ale camerei dvs. pentru a găsi numărul total de imagini pătrate.

Cap 4
Încadrare în secțiune circulară sau semi-circulară

 1. Găsiți raza secțiunii.
  1
  Găsiți raza secțiunii. Așa cum sa arătat mai sus, suprafața sau materialul patrat dintr-o secțiune circulară poate fi găsită cu formula A = ≤ € * r ^ 2
 2. Pătrunde măsurarea.
  2
  Pătrunde măsurarea. Completați prima parte a ecuației dvs. pentru zonă prin împărțirea razei secțiunii dvs. sau înmulțiți măsurarea singură.
  Pentru o secțiune circulară sau semicirculară cu o rază de 5,5 metri: A = ≤ € * r ^ 2 r ^ 2 = 5,5 * 5,5 = 30,25 sq ft
 3. Înmulțiți cu pi.
  3
  Înmulțiți cu pi. Finalizați măsurarea zonei pentru un spațiu circular prin simpla multiplicare a valorii pătrat a razei cu Ï €, 3.14.
  Pentru o secțiune circulară sau semi-circulară, cu o rază de 5,5 metri: A = Ï € * r ^ 2 = 3.14 * 30.25 = 95 sq ft
 4. Împărțiți acest produs pe jumătate, dacă este necesar.
  4
  Împărțiți acest produs pe jumătate, dacă este necesar. Dacă aveți de-a face cu un semicerc în loc de un cerc complet, va trebui să completați măsurarea zonei prin tăierea valorii anterioare în jumătate sau multiplicarea acesteia cu 1/2.
  Pentru o secțiune semi-circulară cu o rază de 5,5 metri: A = (1/2) * û € * r ^ 2 = (1/2) * 95 = 47,5 sq ft
 5. Repetați cu orice altă secțiune circulară.
  5
  Repetați cu orice altă secțiune circulară. Pentru orice altă secțiune circulară sau semicirculară, măsurați și pătrați raza și multiplicați această valoare cu Ï € (3.14). Dacă secțiunea este semi-circulară, tăiați această măsurătoare pe jumătate.
 6. Adăugați secțiunile împreună.
  6
  Adăugați secțiunile împreună. Adunați imaginile pătrate pentru fiecare secțiune individuală pentru a obține o înregistrare totală de pătrat pentru întreaga cameră.
  Dacă camera dvs. poate fi împărțită în secțiuni în alte forme (triunghiuri sau dreptunghiuri), salvați zonele secțiunilor dvs. circulare sau semicirculare și adăugați-le la cele din celelalte secțiuni ale camerei dvs. pentru a găsi numărul total de imagini pătrate.

Cap 5
Exemplu

 1. Împărțiți camera în secțiuni măsurabile.
  1
  Împărțiți camera în secțiuni măsurabile. Măsurați marginile drepte ale fiecărei secțiuni. În acest exemplu, luați în considerare o cameră care este împărțită în trei secțiuni dreptunghiulare, două secțiuni triunghiulare și o secțiune semi-circulară.
  Cea mai mare parte a camerei este un dreptunghi. Pe partea dreaptă și superioară a acestui dreptunghi se află secțiuni dreptunghiulare mai mici, care prelungesc întreaga lungime a peretelui, fără a fi conectate. Un triunghi conectează dreptunghiul dreptunghiului, care se întinde pe lungimea dreptunghiului, iar un triunghi mai mic se conectează la o porțiune a secțiunii de sus. O secțiune semi-circulară finală se află de-a lungul unei părți a fundului dreptunghiului central din cameră. Dreptunghiul mare măsoară 12 picioare până la 10 picioare. Micul dreptunghiu de sus măsoară 12 picioare până la 2 picioare. Dreptunghiul drept mai mic măsoară 10 picioare până la 3 picioare. Triunghiul mai mare are o bază de 10 picioare și o înălțime de 9 picioare. Triunghiul mai mic are o bază de 5 picioare și o înălțime de 7,5 metri. Semicercul are o rază de 5,5 metri.
 2. Găsiți zona fiecărei secțiuni dreptunghiulare.
  2
  Găsiți zona fiecărei secțiuni dreptunghiulare. Înmulțiți lungimile și lățimile fiecărei secțiuni pentru a găsi imaginile pătrate din fiecare secțiune individuală.
  Secțiunea 1 = 12 * 10 = 120 sq ft Secțiunea 2 = 12 * 2 = 24 sq ft Secțiunea 3 = 10 * 3 = 30 sq ft
 3. Găsiți zona fiecărei secțiuni triunghiulare.
  3
  Găsiți zona fiecărei secțiuni triunghiulare. Înmulțiți baza și înălțimea fiecărei secțiuni împreună. Găsiți zona fiecărei secțiuni prin înmulțirea acestei valori cu 1/2.
  Secțiunea 4 = (1/2) * 10 * 9 = (1/2) * 90 = 45 sq ft Secțiunea 5 = (1/2) * 5 * 7,5 = (1/2) * 37,5 = 18,75 sq ft
 4. Găsiți zona secțiunii semicirculare.
  4
  Găsiți zona secțiunii semicirculare. Pătrundeți raza acestei secțiuni și înmulțiți cu pi sau 3.14. Multiplicați această valoare cu 1/2 pentru a găsi zona semicercului.
  Secțiunea 6 = (1/2) * ¬ € * 5.5 * 5.5 = (1/2) * 3.14 * 30.25 = 95 (rotunjit de la 94.985) * (1/2) = 47.5 sq ft
 5. Adăugați zonele împreună pentru a găsi numărul total de imagini pătrate din cameră.
  5
  Adăugați zonele împreună pentru a găsi numărul total de imagini pătrate din cameră. Combinați suprafața celor trei secțiuni dreptunghiulare, două secțiuni triunghiulare și o secțiune semi-circulară. Această sumă vă va da imaginile din camera.
  Film total pătrat = 120 + 24 + 30 + 45 + 18,75 + 47,5 = 285,25 sq ft