Cum să îți schimbi întreaga personalitate

Personalitatea este o colecție de modele - gândire, comportament și sentiment - care alcătuiesc cine sunteți. Si ghici ce? Modelele se pot schimba. Va dura ceva de lucru, dar dacă sunteți cu adevărat dedicați acestei idei, orice se poate întâmpla. Amintiți-vă, totuși, că personalitatea voastră veche va străluci probabil în mod regulat, deoarece convingerile și gândirea noastre sunt modelate de experiențele noastre de viață.

Cap 1
Setarea lucrărilor de bază

 1. Notați-vă planul.
  1
  Notați-vă planul. Aceasta este o acțiune dublă: ceea ce căutați să schimbați și ceea ce căutați să deveniți. Nu poți avea una fără cealaltă. Acesta este un efort enorm de realizat; va trebui să cunoașteți bătălia pe care o alegeți înainte de a începe. Cum va contribui noul personaj proiectat la dezvoltarea ta ca persoană? Mulți oameni vor ajunge la această etapă la concluzia că nu este necesară o schimbare de personalitate, ci mai degrabă un obicei mic care are un efect negativ asupra interacțiunilor cu ceilalți. Ar fi doar un truc să facă truc? Dacă există cineva pe care doriți să vă fi fost mai mult, distinge ceea ce este pe care doriți să-l imite. Nu vă uitați doar la o persoană și spuneți "Da, vreau să fiu așa." Aflați exact ceea ce admirați - este modul în care se ocupă de situații? Modul lor de a vorbi? Cum merg sau se mișcă? Mai important, cum contribuie acest lucru la bunăstarea lor?
 2. Spune cuiva.
  2
  Spune cuiva. O parte din motivul pentru care se spune că alcoolicii anonimi sunt de succes este pentru că luați ceva despre care nu vorbiți de obicei și l-ați pus în aer liber. Dacă altcineva te ține de răspundere, îți oferă o motivație extrinsecă pe care nu o ai altfel. Discutați cu un prieten despre ceea ce căutați să faceți. Dacă sunt confidențiali de încredere, ei vor putea să vă producă în direcția corectă (fie prin a vă spune că sunteți ridicol, fie vă menținem pe drumul cel bun). Puterea extra creierului și setul de ochi puțin mai departe de pictura, dacă doriți, vă pot ajuta să vedeți cum trebuie să vă comportați și ce impresie să faceți.
 3. Creați un sistem de recompense.
  3
  Creați un sistem de recompense. Acest lucru poate fi absolut orice. Orice. Ar putea fi la fel de mic ca marmura în mișcare de la un buzunar la altul sau la fel de mare ca o vacanță. Oricare ar fi, fă-o merită pentru tine. Și stabiliți puncte de control în timp ce sunteți la el. Dacă mergeți până la acea fată frumoasă sau tip frumos și obțineți un cuvânt, fantastic. Asta e ceva. Dacă săptămâna viitoare vă urcați la ea și ieșiți dintr-o anecdotă, minunată! Aveți recompense pentru tot; este o provocare.

Cap 2
Schimbarea modelelor de gândire

 1. Opriți-vă etichetarea.
  1
  Opriți-vă etichetarea. Când te gândești la tine ca timid și rezervat, îl vei folosi ca o cârjă. De ce nu mergi la petrecere vineri? ...Exact. Nu ai nici un motiv. Când nu te gândești la tine ca la un fel sau altul, lumea te deschide. Sunteți în mod constant morphing. Dacă te gândești la tine ca la o bandă, poți ajunge să îți îmbrățișezi acele caracteristici. Dar dacă îți dai seama că mereu te dezvolți și te schimbi, poți să deschizi oportunități care inspiră acea creștere, oportunități pe care altfel ți le-ai fi dat.
 2. Renunțați la gândire în termeni "fixați".
  2
  Renunțați la gândire în termeni "fixați". Pe aceleași rânduri ca și etichetele, nu mai gândiți în alb și negru. Băieții nu sunt înfricoșători, autoritatea nu este rea, iar manualele le folosesc. Odată ce îți dai seama că e percepția ta asupra unui lucru care determină ce este pentru tine, vei vedea mai multe posibilități și, prin urmare, mai multe opțiuni pentru comportament. Unii oameni văd anumite trăsături ca fiind "fixe" și care influențează semnificativ modul în care se comportă. Opusul ar fi o mentalitate "de creștere", în care spectatorul consideră că trăsăturile sunt maleabile și morfate în mod constant. Aceste mentalități se dezvoltă la începutul copilăriei și pot influența în mare măsură personalitatea. Dacă credeți că lucrurile sunt "fixe", nu credeți că le puteți schimba. Cum vezi lumea? Acesta poate determina modul în care vă vedeți în relații, modul în care rezolvați conflictele și cum și cât de repede se revarsă din întârziere. [1]
 3. Stomp gândurile negative.
  3
  Stomp gândurile negative. Doar opreste. Frumusețea creierului tău este că este o parte din tine, și tu, deci, o controlezi. Dacă te gândești: "Doamne Dumnezeule, nu pot, nu pot, nu pot, nu pot, nu pot", probabil că nu veți putea. Când vocea începe să meargă, puneți o șosetă în ea. Nu te face nici un bine. Atunci când vocea acționează, sunați ca Donald Duck. Este mult mai greu să luați în serios. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_e9121dc268')

Cap 3
Schimbarea modelelor de senzație

 1. Fake-l până nu reușiți.
  1
  Fake-l până nu reușiți. Există o zicală în budismul Zen că plecarea este prin ușă. Dacă vrei să devii mai puțin timid, practică mergând la oameni și vorbind cu ei. Dacă admirați pe cei care citesc mult, începeți să citiți. Pur și simplu intrați. Oamenii intră în obiceiuri proaste și există modalități de a le schimba. Nimeni nu trebuie să știe că profund în interiorul vostru vă simțiți ca o moarte iminentă. Știi de ce? Pentru că în curând va dispărea. Mintea are o abilitate extraordinară de a se adapta. Ceea ce o dată trimite un frison pe coloana vertebrală, cu suficient timp, va deveni veche pălărie în timp.
 2. Să presupunem o altă identitate.
  2
  Să presupunem o altă identitate. Bine, asa ca metoda de actorie devine un rau prost, dar daca Dustin Hoffman a facut-o, Cu această metodă, vă imersați complet în altcineva. Nu ești acolo; este noua creatură pe care încercați să o faceți. Acest lucru este 24/7. Trebuie să adoptați obiceiurile acestui personaj nou în orice situație. Cum sta? Care este poziția de odihnă a feței lor? Care sunt preocupările lor? Cum ucid timpul? Cu cine sunt asociați?
 3. Anulați o anumită perioadă de timp pentru a vă sperie.
  3
  Anulați o anumită perioadă de timp pentru a vă sperie. Bine, așa că ți-ai spus să renunți complet la cine ești și să adopți o nouă persoană prin simpla putere de gândire și obișnuință este ridicol. Nu puteți să-l păstrați 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Prin urmare, dați-vă un timp programat pentru a vă simți cum doriți. Dacă ai o petrecere vineri că te temi absolut, spune-ți în vineri seara sau în dimineața zilei de sâmbătă poți să dai 20 de minute doar pentru a te sperie complet. 20 minute de absolut ilogic, non-productivitate. Dar dincolo de asta, nimic. Stick la el. Știi ce se va întâmpla? Veți observa că nu trebuie să vă luați timpul.

Cap 4
Schimbarea modelelor tale de conducere

 1. Aruncați-vă în noi medii.
  1
  Aruncați-vă în noi medii. Cu adevărat, singura modalitate în care veți vedea schimbarea în tine este dacă adăugați ceva nou în viața voastră. Pentru a face acest lucru, va trebui să ridicați noi comportamente, oameni noi și activități noi. Nu puteți să faceți aceleași lucruri mereu și să așteptați rezultate diferite. Începeți puțin. Alăturați-vă unui club. Ia-ți un loc de muncă în afara setului tău de pricepere. Începeți să citiți subiectul. Mai mult decât atât, păstrați-vă din medii vechi. Nu vrei să stai cu oameni care fac opusul a ceea ce încerci să faci. Condiționați-vă. Dacă vă este frică de păianjeni, puneți-vă într-o cameră cu una. Zi de zi, centimetri mai aproape de ea. În cele din urmă, veți sta lângă el. Chiar și mai târziu, o vei ține. Expunerea constantă împiedică creierul să simtă teama. Acum, luați "păianjeni" și înlocuiți-l cu orice ar putea fi scopul tău.
 2. Tine un jurnal.
  2
  Tine un jurnal. Veți avea nevoie de o conștiință destul de intensă pentru a rămâne pe drumul cel bun. Păstrarea unui jurnal vă va ajuta să sortați gândurile și să analizați modul în care ați tratat această schimbare. Notați ce a lucrat și ce nu a fost pentru a finaliza metoda.
 3. Spune da.
  3
  Spune da. "Dacă vă aruncați în medii noi este greu, gândiți-vă în acest fel: opriți transformarea oportunităților în jos Dacă vedeți un semn că vechiul pe care l-ați considera neinteresant, aruncați o privire secundă Dacă un prieten vă cere să faceți ceva cunoscut absolut zero despre, sunt de acord, veți fi cu atât mai bine pentru asta.Asta se spune, luați decizii sigure Dacă cineva vă cere să faceți salt de pe o stâncă, nu-l face.Utilizați-vă creierul.

Cap 5
Adăugarea sfaturilor finale

 1. Dă hainele.
  1
  Dă hainele. În regulă, hainele nu-l fac pe om, dar pot ajuta să te pună în modul potrivit. Deși acest lucru nu vă schimbă personalitatea, aceasta poate servi ca o atenționare pentru persoana care vă străduiți să deveniți. Acest lucru poate fi la fel de mic ca purtarea unei pălării. Dacă există ceva care, pentru dvs., indică această persoană nouă, păstrați-o pe radar. Veți fi mai probabil să rămâneți în ton cu dvs. pentru a reduce disonanța cognitivă.
 2. Ridicați obiceiurile.
  2
  Ridicați obiceiurile. Hainele și modelele de gândire ar putea să nu fie suficiente. Gândește-te la ceea ce ar face această persoană nouă și ar face-o. Ar căuta interacțiunea socială? Shun social media? Citeste The Economist? Orice ar fi, fă-o. Nu trebuie să rămâi mare - lucrurile mici funcționează prea. Ar purta o geantă roz? Ar asculta o anumită bandă? Intrați în caracter cât mai mult posibil.
 3. A se stabili.
  3
  A se stabili. Acum, că luați aceste obiceiuri noi și, probabil, aceste noi prieteni și rutine, s-ar putea să vă simțiți puțin jostled. Ceea ce este important acum este să vă îmbrățișați, oriunde și oriunde vă aflați. Scufunda-ți unghiile și hotărăște-te că stai. A te rătăci psihologic este riscantă. Dacă ați reușit, este posibil să aveți nevoie de timp pentru a vă simți ca și cum ați fi cu adevărat "voi". Relaxa. Acest sentiment va veni atâta timp cât păstrați această dorință aproape de bunăstarea voastră.
 4. Reflectați asupra noii tale personalități.
  4
  Reflectați asupra noii tale personalități. Ați realizat cu adevărat ceea ce ați dorit să realizați? Alte persoane se gândesc mai pozitiv la tine acum când acționezi și purtați diferite? Sunteți dispus să vă sacrificați pentru o imitație falsă a persoanei ideale? Unii oameni vor decide că ceea ce au nevoie nu este o schimbare de personalitate, ci o acceptare a cine sunt ei și dorința de a încerca să se îmbunătățească în loc de o realizare completă a personalității, dar este până la tine să faci acea alegere personală. Asigurați-vă că faceți acest lucru din toate motivele corecte.