Cum să fii confortabil într-o călătorie lungă cu avionul

Un zbor intern sau internațional lung poate acoperi adesea ceea ce ar trebui să fie o vacanță plăcută sau o afacere de afaceri. Aceste linii directoare vă pot ajuta timpul de călătorie necesar să fie la fel de confortabil și nedureros posibil - pentru dvs. și pentru călătorii dumneavoastră.

Cap 1
Sfaturi pentru preboarding

 1. Rezervați un loc bun.
  1
  Rezervați un loc bun. Chiar și în aceeași clasă și tarif, unele locuri sunt mult superioare altora. Luați în considerare un culoar sau un scaun de ieșire pentru camera pentru picioare sau o fereastră dacă doriți să dormiți. Încercați să evitați scaunele din apropierea toaletelor / grupurilor sanitare, deoarece alți pasageri vor avea acces la acestea în mod regulat. Se întâmplă frecvent la zborurile pe distanțe lungi pentru ca să existe linii, iar oamenii care merg la sau de la toalete pot să vă lovească sau să vă lovească. De asemenea, țineți cont de faptul că zgomotul și lumina care scapă atunci când ușa este deschisă pot fi deranjante, în special când încercați să dormiți. Cu toate acestea, nu uitați să nu alegeți niciodată un scaun de ieșire dacă aveți un copil sau un copil mic cu dvs.
 2. Dacă aveți de gând să încercați să dormiți, fiți pregătiți.
  2
  Dacă aveți de gând să încercați să dormiți, fiți pregătiți. Luați o pernă de călătorie sau tetieră și încercați să evitați utilizarea celor gonflabile dacă nu știți că vă veți simți confortabil.
 3. Luați ceva pentru a vă distra.
  3
  Luați ceva pentru a vă distra. De obicei, filmele nu pornesc de ceva timp, iar selecția de muzică / film încorporată poate fi destul de slabă, deci luați un iPod (cu o noapte înainte de a pleca încercați să descărcați unele dintre cele mai recente melodii sau filme, așa cum va fi mai multe divertisment decât vechile filme pe care le aveți deja), iPhone, iPad, Game Boy, Nintendo DS sau CD player. Puteți lua, de asemenea, o carte nouă care vă place sau joc portabil.
 4. Aveți mereu câteva reviste recente cu dvs.
  4
  Aveți mereu câteva reviste recente cu dvs. Alegeți niște reviste noi la aeroport înainte de plecare, este o modalitate amuzantă de a începe călătoria.
 5. Dacă este posibil, mergeți cu o companie aeriană care oferă .AVOD (Audio Video on Demand), care este un ecran TV în fața scaunului, care vă permite să alegeți ceea ce doriți să vizionați, să jucați sau să ascultați.
  5
  Dacă este posibil, mergeți cu o companie aeriană care oferă .AVOD (Audio Video on Demand), care este un ecran TV în fața scaunului, care vă permite să alegeți ceea ce doriți să vizionați, să jucați sau să ascultați. Este foarte util să vă permiteți trecerea timpului. Dar fii atent - poate fi foarte scump!
 6. Luați propriile căști.
  6
  Luați propriile căști. Căștile disponibile în mod obișnuit în avion (fie pentru cumpărare sau gratuit) sunt, de obicei, de proastă calitate. Căștile de anulare a zgomotului și căștile în ureche sunt excelente dacă le aveți și pot ajuta la blocarea zgomotului motorului.
 7. Minimizați-vă bagajele de transport.
  7
  Minimizați-vă bagajele de transport. Un rucsac este bine pentru avion și este mai ușor să găsești un loc în rafturile deasupra capului sau sub scaun pentru un rucsac mic decât pentru o pungă de role mai mare.
 8. Luați o periuță de dinți, un balsam de buze și orice altceva care nu este lichid sau gel, pentru a vă ajuta să vă împrospătați înainte de a vă întâlni pe cei dragi la sfârșitul zborului dvs. lung sau pentru a vă face să vă simțiți mai bine când aterizați.
  8
  Luați o periuță de dinți, un balsam de buze și orice altceva care nu este lichid sau gel, pentru a vă ajuta să vă împrospătați înainte de a vă întâlni pe cei dragi la sfârșitul zborului dvs. lung sau pentru a vă face să vă simțiți mai bine când aterizați. Dacă cineva te întâlnește acolo și vecinii tăi în timpul zborului, te vei bucura că ai făcut-o.
 9. Luați în considerare luarea hranei proprii la bord dacă vă interesează gustul sau sănătatea.
  9
  Luați în considerare luarea hranei proprii la bord dacă vă interesează gustul sau sănătatea. La unele companii aeriene, mâncarea avionului este destul de slabă. Verificați înainte airlinemeals.net și căutați recenziile și decideți dacă ar trebui să cumpărați alimente înainte de zbor.
 10. Contactați compania aeriană în avans pentru a afla dacă oferă în continuare mese gratuite și, eventual, solicitați o masă specială.
  10
  Contactați compania aeriană în avans pentru a afla dacă oferă în continuare mese gratuite și, eventual, solicitați o masă specială. Multe companii aeriene oferă mese vegetariene, Kosher, Halal și alte mese "speciale" dacă comandați până la două sau trei zile în avans. Și pentru că companiile aeriene trebuie să vă pregătească în mod special masa, este de obicei mai bună decât tariful standard pentru alimente. În plus, pasagerii cu cereri speciale de masă sunt aproape întotdeauna deserviți mai întâi. Dacă compania dvs. aeriană nu oferă o masă gratuită, asigurați-vă că vă aduceți sau cumpărați o masă la aeroport.
 11. Luați niște dulciuri sau alte gustări cu dumneavoastră.
  11
  Luați niște dulciuri sau alte gustări cu dumneavoastră. Barele de proteine ​​sunt deosebit de utile în cazul unui zbor lung. Cele mai multe mese ale companiilor aeriene tind să aibă un nivel scăzut de proteine ​​și un conținut ridicat de carbohidrați.

Cap 2
Sfaturi pentru timpul de zbor

 1. A se misca prin imprejur.
  1
  A se misca prin imprejur. Acest lucru este important mai ales pe zborurile mai lungi, pentru a preveni durerea corpului din cauza circulației necorespunzătoare. Unele companii aeriene oferă îndrumări privind exercițiile pe care le puteți efectua (cum ar fi în jurul gleznelor și brațele întinse). Durata lungă de zbor în timpul zborurilor peste noapte este un moment excelent de a face o plimbare în sus și în jos pe culoarul de câteva ori. Există, de obicei, loc pentru a face unele întinderi spate în partea din spate a unora dintre cabine.
 2. Optați să stați lângă spatele avionului pentru rute lungi, dacă nu vă supărați zgomotul extra produs de motoare.
  2
  Optați să stați lângă spatele avionului pentru rute lungi, dacă nu vă supărați zgomotul extra produs de motoare. Anumite avioane, cum ar fi seria Boeing 747, au o zonă mare în spatele ultimului rând de scaune din partea din spate a aeronavei, care vă oferă suficient spațiu pentru a vă întinde. Totuși, nu stați în spatele absolut al avionului. Nu va fi, fără îndoială, zgomote și mirosuri de la oamenii care folosesc băile și alte zone din spatele avionului. De asemenea, aceste scaune ar putea să nu se încline.
 3. Participați la videoclipul de exerciții în timpul zborului, în cazul în care zborul dvs. vă oferă unul.
  3
  Participați la videoclipul de exerciții în timpul zborului, în cazul în care zborul dvs. vă oferă unul. Acestea sunt concepute pentru a ajuta la circulația corpului și a reduce oboseala. Dacă zborul dvs. nu include un astfel de videoclip, puteți face totuși propriile dvs. întinderi și exerciții.
 4. Luați măsuri pentru a vă proteja de aerul uscat la bordul avionului.
  4
  Luați măsuri pentru a vă proteja de aerul uscat la bordul avionului. Aerul într-un avion este foarte uscat și vă poate deshidrata sistemul. Bea multa apa. Deși puteți solicita apă de la însoțitorii dvs. de zbor, este o idee bună să luați cu dvs. o mulțime de apă la bord. Puteți cumpăra apă îmbuteliată odată ce treci de securitate sau aduci o sticlă goală cu tine pentru a umple dintr-o fântână de apă. Amintiți-vă că nu trebuie să beți apă din băile avionului; poate conține bacterii. Utilizați picături oftalmice (picăturile oftalmice pot fi acum purtate prin siguranță) ori de câte ori ochii se simt uscați. Dacă sunteți într-adevăr inconfortabil, nu ezitați să informați echipajul de cabină. Luați în considerare gelul nazal salin, dacă nările vă simt inconfortabil, respirând aer uscat. Gel nazal salin, care se găsește de obicei în apropierea spalării nazale saline de la o farmacie, poate ajuta la menținerea umezelii din interior și pentru a face respirația mai confortabilă. Aplicați în toaletă și spălați-vă mâinile înainte și după. Puteți să-l puneți pe un tampon de bumbac și să acoperiți interiorul 1 "2 inch (1,3 cm) din pasajele nazale. Poate părea grosolan, dar funcționează cu adevărat pentru a împiedica nasul să se usuce dureros. Luați balsam de buze într-un recipient de 3 oz sau mai mic și utilizați-l pentru a vă proteja buzele de a deveni dureros uscat. Luați un recipient mic de loțiune de mână sau unt de cacao dacă pielea se usucă cu ușurință.
 5. Nu te uita la timpul în timpul zborului.
  5
  Nu te uita la timpul în timpul zborului. Nu poți face nimic și zborul se va simți mult mai mult dacă te uiți la timp. Nu verificați ceasul în mod regulat și evitați să vă uitați la harta în zbor care arată poziția actuală a avionului.