Cum să sărbătorim Crăciunul

Crăciunul este una dintre acele sărbători care se pare că sunt pline de învesele și minune. Indiferent dacă sărbătoriți un Crăciun secular sau religios, ziua dvs. va fi cu siguranță ferită, mai ales cu puțin ajutor de la eduCum. Citiți pașii despre cum sărbătoriți un Crăciun secular, religios, prietenos pentru copii sau fără consumator după salt. Sărbători fericite!

Cap 1
Sărbătorirea unui crăciun secular

 1. Răspândiți mândria.
  1
  Răspândiți mândria. Când auziți cântecele de Crăciun, în loc să vă zâmbiți și să fluierați. Fiind veselă în timpul sezonului de Crăciun va ajuta într-adevăr să răspândească spiritul de Crăciun pentru cei din jurul vostru, plus vă ajută să vă bucurați mai mult de ea. Doriti si altora un Craciun Fericit daca stiti ca sarbatoresc Craciunul. Dacă nu sunteți sigur, spuneți sărbători fericite! În orice caz, răspândiți vocea de vacanță.
 2. Bucurați-vă de tradițiile de Crăciun ale țării dvs.
  2
  Bucurați-vă de tradițiile de Crăciun ale țării dvs. Lasă-te să fii copil și să te bucuri de spiritul de vacanță. Indiferent dacă este lăsat cookie-uri pentru Moș Crăciun, urmărind pentru Baba Noel pe fereastră sau lăsând înfundarea dvs. de foc pentru Santa, răsfățați-vă într-o mică tradiție de vacanță și dați în magie. Faceți niște cercetări despre obiceiurile de Crăciun din întreaga lume. Există câteva cărți minunate care descriu aceste tradiții și oferă rețete și proiecte de artizanat suplimentare. Web-ul este, de asemenea, o mare resursă pentru căutarea unor tradiții noi și interesante și noi rețete. Mergeți la un centru cultural local pentru a afla despre diferite obiceiuri de Crăciun. Multe muzee și biblioteci dețin evenimente speciale de vacanță și exponate pentru ca familia să participe. Unele festivaluri de pomi de Crăciun oferă arborele obișnuit, decorat în ornamente și decoruri etnice. Faceți o călătorie de vacanță puțin timp! De asemenea, puteți să vă familiarizați cu obiceiurile de vacanță ale trecutului american. Condițiile de Crăciun ale anilor trecuți sunt destul de diferite de cele de astăzi. Popcorn și / sau filetarea ghirlandei de merișor este un obicei care este vechi în vremurile victoriene. Înainte de bilele de sticlă din sărbătorile americane, au venit ornamentele din hârtie și coji de porumb. Multe mame modelau păpuși de bunicuță sau păpuși de fire pentru fiicele lor. Ridicați oricare dintre aceste obiceiuri pentru a vă întoarce la festivitățile moderne. Unele obiceiuri nu sunt totuși practice sau sigure. Nu puneți lumânări pe copaci! În loc să utilizați lumânări electrice mai sigure. Utilizarea fructelor reale sau a altor elemente comestibile poate fi scumpă și văzută de alții ca o risipă de alimente. Alegeți, în schimb, una artificială sau una inedabilă.
 3. Decorați-vă casa pentru Crăciun.
  3
  Decorați-vă casa pentru Crăciun. Posibilitățile de decorare sunt aproape fără sfârșit. Pune luminile de Crăciun în casa ta. Hang vâsla în ușă (mai ales dacă știți că cineva special vine peste), atârnă o cunună de casă pe ușă, sau pune figurine de Craciun ca Santa sau Rudolph afară pe contoare.
 4. Cumparati si decorati un pom de Craciun.
  4
  Cumparati si decorati un pom de Craciun. Du-te cu familia ta la ferma locală de pomul de Crăciun pentru a tăia propria dvs. sau capul la o mulțime de vânzare de pomi de Crăciun pre-tăiat. Alege un pom de Crăciun care se potrivește casei tale. După ce ți-ai găsit copacul, împachetează-l în lumini și începe să atârne ornamentele. Nu uitați să o udați ocazional și să o protejați de animalele de companie! Puteți să vă decorați copacul cu ornamente de familie sau să încercați ceva nou prin decorarea unui copac cu ornamente tematice Star Trek sau superhero sau cu trenuri mici sau cu caractere Disney, de exemplu. Ești într-adevăr la tine - fii creativ sau tradițional cum îți place.
 5. Alăturați-vă prietenilor și familiei.
  5
  Alăturați-vă prietenilor și familiei. Pentru mulți oameni, Crăciunul se referă la adunarea cu prietenii și familia pentru a se bucura de compania reciprocă și de a sărbători sărbătoarea. Ziua este o sărbătoare națională și cei mai mulți oameni au o zi liberă de muncă. Profitați de acest timp pentru a vă reconecta împreună cu prietenii și familia. Creați-vă propriile tradiții sau celebrați tradițiile care au fost transmise în familia dvs.
 6. Invită-ți prietenii sau familia pentru cină de Crăciun.
  6
  Invită-ți prietenii sau familia pentru cină de Crăciun. Faceți-i un ghinion dacă doriți să păstrați cheltuielile (și volumul de muncă) gestionabile. Lucrul important este doar să vă întâlniți cu oamenii pe care îi iubiți și să faceți iarna puțin mai caldă, împărtășind căldura îngrijirii cu ei. Luați în considerare să faceți o cină tradițională de Crăciun completă cu curcan fript sau să vă creați propriile tradiții prin rupere și făcând ceea ce doriți!
 7. Du-te la Crăciun.
  7
  Du-te la Crăciun. Aveți-o la domiciliu, mergeți la ușă sau mergeți la o casă de bătrâni și faceți-o. Aflați câteva cântece de Crăciun sau de sezon, și cântați! Este distractiv și, chiar dacă vocea ta nu este mare, sperăm că nu veți cânta singur - veți obține o acoperire de la prietenii tale mai talentați! Dacă nu poți călca din vreun motiv, distruge muzică de Crăciun în casa ta, în timp ce îți împacheți cadouri sau în timpul petrecerii de Crăciun. Pentru idei de melodii, încercați melodii precum "Frosty the Snowman", "Holly Jolly Christmas", "Bell Bells", "Vorbind într-o țară minunilor de iarnă", Jingle Bells, "The Little Drummer Boy" â € œLet it Snow, â € sau â € œItâ € ™ s Început să se uite mult ca Crăciun.
 8. Urmăriți filmele de Crăciun
  8
  Urmăriți filmele de Crăciun Aveți o noapte de film în care invitați prieteni sau familie și serviți cidru de mere, popcorn, cacao și cookie fierbinte. Redați filme de Crăciun cum ar fi "Cât de Grinch Stole Christmas", este o viață minunată, "O poveste de Crăciun", "Ucenicul lui Santa" sau orice număr de alte filme de sezon.
 9. Fă un act generos.
  9
  Fă un act generos. Acest lucru este în spiritul răspândirii bucuriei, bunătății, frumuseții și iubirii în timpul sezonului de Crăciun. Poate vă puteți oferi voluntar la un adăpost fără adăpost, cumpărați niște decorațiuni de epocă sau dați câteva decorațiuni nedorite într-un magazin de spitalizare, abandonați schimbul de rezervă în galeria locală de caritate, ajutați pe cineva care să decoreze cum ar face copacul pentru ei și pune lumini exterioare, sau poate vă puteți ajuta cu o mașină de jucărie locală sau un transport de alimente pentru cei care au mai puțin de tine.
 10. Luați în considerare oferirea de cadouri învelite în hârtie de ambalaj încântătoare.
  10
  Luați în considerare oferirea de cadouri învelite în hârtie de ambalaj încântătoare. Nu trebuie să cheltuiți buchete mari pe cadouri - jetoanele mici sunt bine. Unele familii se bucură de a da daruri unii altora pentru a arăta aprecierea lor unul pentru celălalt. Puteți cumpăra cadouri sau le puteți face singur. Aflați cum să deveniți un cadou de ambalaj special aici. Adunați în jurul pomului de Crăciun împreună cu familia în dimineața de Crăciun și faceți schimb de cadouri. Sau, stați lângă foc cu cel iubit și bucurați-vă de Crăciun împreună.
 11. Faceți ceva distractiv cu familia în aer liber.
  11
  Faceți ceva distractiv cu familia în aer liber. Nu este nimic distractiv de făcut într-o seară de Crăciun decât să meargă sau să conduci în jurul orașului și cartierului uitându-te la decorurile locale. Se îndreaptă spre plajă sau spre parcul local. În zonele în care se înmoaie, mergeți săniți sau construiți un om de zăpadă! Dacă nu există zăpadă, legați-o și mergeți pe o plimbare lungă sau pe jos cu cei dragi. Este întotdeauna grozav să ieșiți din casă și să respirați aerul curat. Dacă locuiți în Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud sau în alte țări din emisfera sudică, este posibil ca Crăciunul dvs. să fie unul cald. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a ieși în aer liber și apreciați frumusețea naturii și bucurați-vă de înotul de Crăciun, mersul pe jos, odihnindu-vă pe iarbă sau jucând un joc în afara împreună. Asigurați-vă că purtați protecție solară și o pălărie!
 12. Se ocupă cu "Scrooges" grațios.
  12
  Se ocupă cu "Scrooges" grațios. Dacă cineva spune "Să anulam sărbătorile de Crăciun" sau altceva negativ, pur și simplu spuneți ceva dezarmant, cum ar fi "Ne pare rău că nu vă bucurați de această vacanță. Încă sunteți bineveniți să veniți și să veniți alături de noi pentru această zi dacă nu ați primit oriunde ar mai merge. " Indiferent de modul în care reacționează, trebuie să le aruncați cât mai plăcut și să continuați sărbătoarea, arătând compasiune pentru săracul Scrooge. De asemenea, încercați să vedeți lucrurile din punctul lor de vedere. Întrebați-i dacă trece printr-un timp greu sau dacă au o problemă specifică. Nu fi rapid de judecat. Oricine poate obține blues de vacanță și să devină un Scrooge. Amintiți-vă că lucrurile nefericite nu iau o vacanță chiar și în timpul sărbătorilor. Oricine poate avea în continuare probleme cu relațiile la domiciliu sau la locul de muncă / școală. Adolescentii si copiii sunt prea bombe de timp emotionale. Uneori este o moarte în familie sau într-o persoană iubită. Conturile grele pot provoca multe persoane în vacanță să se simtă neliniștite. Orice persoană poate avea o arsură sau o fuzionare psihică de a fi nevoită să facă toate treburile suplimentare, să cumpere și să decoreze fără ajutor. Dacă un anumit element de Crăciun declanșează reacția furioasă, tristă sau emoțională, încercați să eliminați acest factor din viața lui Scrooge dacă este posibil. Puneți-vă în pantofii lui Scrooge cum v-ați simți în situația sa. Dacă o tradiție începe să vă tulbure pe tine sau pe cineva din viața ta, nu ezitați să-i ajustați sau să îi omiteți. Compromise, discutați și negociați. Întregii familii sau indivizi din interior pot să crească sau să se plictisească de tradițiile, decorurile și obiceiurile familiei. Încercați sau sugerați câteva alte moduri de a sărbători Crăciunul în acest articol pentru un Scrooge.

Cap 2
Sărbătorirea unui crăciun religios

 1. Reflectați pe motivul Crăciunului.
  1
  Reflectați pe motivul Crăciunului. Dacă nu sunteți sigur (ă) sau sunteți ruginit (ă) pe fond, faceți niște cercetări. În Biblie, puteți găsi povestea Crăciunului în Evanghelie conform Luca, capitolele 1 și 2, precum și Evanghelia după Matei capitolele 1 și 2. Luați în considerare citirea acestor capitole cu voce tare, ca parte a sărbătorii familiei voastre. Cereți membrilor familiei propriile impresii ale poveștilor date, să personalizați înțelegerea lor. Vorbește copiilor despre semnificația Crăciunului și spune-le poveștile despre Crăciun. Găsiți ilustrații frumoase care să însoțească povestirile biblice pentru a le capta interesul. De asemenea, rețineți că a face acest lucru de prea mult timp ar putea purta pantalonii lor off. Încercați să păstrați aceste sesiuni scurte, ceva ce pot prețui. Există, de asemenea, multe cărți pentru copii mari și cărți de colorat care ilustrează povestea Crăciunului într-un format ușor de citit. Unele cărți iau versuri de poveste de Crăciun direct de la alții Biblia spun povestea în modul în care este diferit. În multe culturi, este obișnuit ca cel mai tânăr (capabil) copil să plaseze copilul în leagănul sau în leagănul din staul de naștere. Un magazin religios poate furniza, de asemenea, activități Tree of Jesse simbol și puteți să tăiați cookie-urile de Crăciun în cămile, îngeri, nașteri, stele, cruci folosind tăietori cookie. Dacă te uiți în jur în unele cărți vechi de Crăciun, există mese ușoare și distractive pentru ornamente religioase pentru întreaga familie. Decoreaza un mic copac de 1 pana la 4 picioare cu ingerii, ornamente de figurine pentru nasterea Scenei, bijuterii pentru nastere dintr-o bratara si ornamente metalice. O stea, un înger sau o coroană pot fi așezate pe un astfel de copac. Puteți încorpora cu ușurință ornamentele religioase în bradul principal, utilizați religia ca temă sau folosiți sugestiile din paragraful anterior. Nu vă fie frică să adăugați obiecte de Crăciun și peisaje de zi cu zi copacului dvs. care nu au comerciale în el. Animalele, florile, fructele, clopotele, lumanarile, casele sunt exemple bune.Pointsettii si Holly nu trebuie sa fie icoane comerciale sau orice floare sau creatura vazuta pe Craciun. Nici măcar o fulg de zăpadă sau un om de zăpadă. Alegeți un ursuleț de pluș simplu, nu Santa Bear. Flori de flori de flori sau ceva care seamănă foarte mult cu cimbrul și smirna poate fi, de asemenea, inclus în aranjamente florale. Uleiurile de cocos și smirnă pot fi achiziționate în multe magazine de plante, lumânări sau flori și folosite ca parfum în loc de parfumuri tradiționale de vacanță.
 2. Invită-l pe Dumnezeu să vină și să sărbătorească ziua cu tine.
  2
  Invită-l pe Dumnezeu să vină și să sărbătorească ziua cu tine. Unii oameni aleg să facă acest lucru prin participarea la un serviciu de Crăciun. Unii o fac prin ședința înaintea copacului de Crăciun și invită în tăcere pe Dumnezeu să fie cu ei. Cu toate acestea, vă decideți să faceți acest lucru, deoarece creștinul, făcând Dumnezeu o parte a zilei voastre, este vital.
 3. Alegeți câteva activități pe care le veți putea bucura de dvs. și prietenii sau familia dvs. și care se vor potrivi cu semnificația Crăciunului.
  3
  Alegeți câteva activități pe care le veți putea bucura de dvs. și prietenii sau familia dvs. și care se vor potrivi cu semnificația Crăciunului. Luați în considerare pregătirea unor alimente speciale pentru cei săraci și nevoiași, care vizitează persoane care locuiesc singure sau care nu au o familie apropiată sau căzută să vadă pe bolnavi în spital. S-ar putea chiar oferi cadouri realizate manual pentru oameni care nu sunt susceptibili de a obține mult în acest sezon.
 4. Petreceți timp cu alții pentru a sărbători.
  4
  Petreceți timp cu alții pentru a sărbători. Adunați-vă împreună la casele prietenilor și familiei și petreceți-vă puțin timp în părtășia cu alții care cred în timp ce faceți acest timp special.
 5. Dați-le altora.
  5
  Dați-le altora. Fie pentru familia și prietenii dvs., fie pentru cei mai puțin norocoși, petreceți ceva timp acest Crăciun în dăruire. Vom aduce aminte de darurile Magilor către Mântuitorul, dar chiar în inima tuturor, amintim că trebuie să dăm pentru că El ne-a dat mai întâi.
 6. Petreceți timp liniștit, fiind recunoscător pentru darul lui Isus pentru lume pe care îl celebrăm la Crăciun.
  6
  Petreceți timp liniștit, fiind recunoscător pentru darul lui Isus pentru lume pe care îl celebrăm la Crăciun. Aceasta este ziua în care creștinii au pus deoparte pentru a sărbători începutul celui mai mare dar pe care omenirea l-a primit vreodată. Veniți în sezonul de Crăciun cu o inimă recunoscătoare este esențială dacă doriți cu adevărat să extindeți de la acordarea de către Isus a uimitorului său dar la dăruirea și primirea voastră.
 7. Creați-vă o scenă de naștere proprie.
  7
  Creați-vă o scenă de naștere proprie. O modalitate frumoasă de a sărbători Crăciunul este de a crea o scenă de naștere în casa dvs. sau în curtea din față. Dacă aveți copii, cereți-i să vă ajute. Ei vor (sau nu ar putea, depinde) iubesc să facă pe îngeri și alte figuri. Dacă nu vă puteți crea propria scenă de naștere, luați în considerare participarea la un joc de Naștere la școala sau biserica locală.

Cap 3
Sărbătorirea unui crăciun secular cu copiii

 1. Implicați-vă copiii în tradițiile familiei.
  1
  Implicați-vă copiii în tradițiile familiei. Oriunde locuiți în lume, învățați-vă copiii tradițiile familiei de la o vârstă fragedă. Există ceva despre timpul de Crăciun care este absolut magic pentru copii
 2. Spune-i poveștile de Crăciun pentru copii.
  2
  Spune-i poveștile de Crăciun pentru copii. Puteți face acest lucru lectându-le, povestiți-le înainte de culcare sau vizionând filme de Crăciun cu ei. O idee grozavă este să cumpărați o carte despre toate tradițiile de Crăciun din întreaga lume. Acest lucru va oferi copiilor dvs. oportunitatea de a învăța despre tradițiile altor culturi.
 3. Ajutați-i pe copiii tăi să creadă în Moș Crăciun, cu excepția cazului în care au peste 11 ani (Până atunci, de obicei nu mai cred în Santa).
  3
  Ajutați-i pe copiii tăi să creadă în Moș Crăciun, cu excepția cazului în care au peste 11 ani (Până atunci, de obicei nu mai cred în Santa). Explicați cine este Mos Craciun și cum va veni să viziteze casa ta. Pentru a ajuta cu adevărat credința copiilor dvs. în Santa, ajutați-i să părăsească cookie-urile pentru Mos Craciun în ajunul Crăciunului. Când dorm, mănâncă cookie-urile, lăsând câteva dulciuri ca dovezi și bea laptele (dacă nu a fost lăsat afară). Dacă copilul tău lasă o notă lui Santa, creează o notă de la "Santa" mulțumindu-i copilului sau răspunzând întrebărilor pe care le poate că a cerut. Asigurați-vă că scrieți scrisoarea într-o altă scriere de mână decât cea normală. De asemenea, puteți lăsa morcovi pentru renii zburători. Copiii tăi să lase morcovi pentru reni și când dorm, să se înțepenicească pe morcovi, lăsând niște bucăți înfricoșate ca dovezi.
 4. Decorați cookie-urile de Crăciun.
  4
  Decorați cookie-urile de Crăciun. Bateți un lot de cookie-uri de zahăr sau cookie-uri de turtă dulce și copiii să-i decoreze (la naiba, le poți decora și ele!) Copiii tăi vor iubi să-și facă cookie-urile în creații pline de culoare, delicioase.
 5. Copiii dvs. ajută să decoreze copacul.
  5
  Copiii dvs. ajută să decoreze copacul. Odată ce ați pus copacul de Crăciun și l-ați înfășurat în lumini, adună-ți familia împreună pentru ao decora. Dacă copiii dvs. sunt foarte puțini, ajutați-i să le ridicați. Atribuiți-le ornamente speciale pe care le pot pune pe copac.
 6. Arătați-le copiilor cum să închidă ciorapii de vatră.
  6
  Arătați-le copiilor cum să închidă ciorapii de vatră. Dacă aceasta face parte din tradiția dvs. de Crăciun, copiii dvs. vor plăcea anticiparea suspendării ciorapilor prin foc și așteptarea pentru Mos Craciun. O idee drăguță este, atunci când copiii dvs. sunt adormiți, să-și umple ciorapii și apoi să-i scoată din vatră și să-i lase la poalele patului. Dimineata, cere-i sa-si aduca ciorapii in camera ta si sa-ti poti deschide toate cadourile pe patul tau.

Cap 4
Luând comerțul din crăciun

 1. Alegeți ritualul și tradiția în ceea ce privește oferirea de cadouri.
  1
  Alegeți ritualul și tradiția în ceea ce privește oferirea de cadouri. Stabiliți ritualuri și tradiții de familie care onorează spiritul de Crăciun și implică toți membrii familiei. Poate participa la biserică ca familie întreagă, ar putea să ofere o sarcină de pregătire a mesei fiecărui membru al familiei, oricât de tânără sau veche, sau ar putea să scrie scrisori sincere, care să descrie felul în care au fost ajutate prin faptele lor de bunătate anul. Indiferent de ritualul dvs. (sau set de ritualuri), puneți mai mult accent pe îngrijire și împărtășire decât încercarea de a vă depăși unii pe alții cu darul.
 2. Evitați să cheltuiți banii pe care nu aveți.
  2
  Evitați să cheltuiți banii pe care nu aveți. Nu mergeți în datorii de dragul unei singure vacanțe. Nu trebuie să oferiți cadouri scumpe achiziționate; în schimb, puteți face un cadou. Mulți oameni simt că un cadou de casă este mai bun pentru că arată gândire și considerație pentru destinatar. Oferiți-vă mijloacele, oamenii vor înțelege și vă stabiliți un exemplu excelent care eliberează pe alții de la banda de alergare pentru consumatori. Ideile de cadouri includ: semne de carte, fotografii de familie încrucișate pe care le-ați luat în cursul anului, cookie-uri de vacanță sau pâine sau "kituri de cookie" (făină, zahăr, praf de copt, chipsuri de ciocolată și alte condimente sunt stratificate într- atașat unei bucăți de rafie sau unei panglici, permițându-le să știe ce să adauge, fie că este vorba de apă, ulei, ou sau orice altceva). Vedeți Cum puteți face propriile tale cadouri de Crăciun pentru mai multe idei.
 3. Aflați câteva cântece de Crăciun necomercializate.
  3
  Aflați câteva cântece de Crăciun necomercializate. Există câteva colinde frumoase pe care le poți să cânți împreună - poate că cineva din familia ta sau cercul de prieteni poate juca pianul sau chitara; dacă este așa, încurajați-i să joace și să aibă un cântat. Consideră colinde precum "O, Veniți toți cei credincioși", "Bucuria lumii" și "Primul Noel". Puteți găsi versurile online dacă nu le cunoașteți. Alte cântece cu peisaje ca "Winter Wonderland", "Este timpul cel mai minunat al anului" "Începe să se uite la fel de Crăciun", "Riding Sleigh", "No Place Like Home for the Holidays". De asemenea, luați în considerare cântecul tematic al filmului Antarctica. Acestea pot fi mari adăugiri necomerciale pentru orice playlist. "Crăciunul de Crăciun" "Dă-i dragostea în ziua de Crăciun" "Jingle Bells", "O Crăciun" "Unde sunt Crăciunul" "Crăciunul ăsta" "Copilul e rece" Amintirile mele "" Crăciunul Holly Jolly "" Aveți un Crăciun Fericit "" Nu vă dau un mesaj comercial puternic " . Chiar și unele melodii pot menționa "Santa" o dată sau de două ori. Nu este subiectul principal al piesei. De asemenea, Suita de balet pentru nuci și "Feliz Navidad" nu au nimic de-a face cu comercialismul. "12 zile de Crăciun" nu este o melodie care merge la cumpărături, dar "darurile" sunt adevărate simboluri religioase. De asemenea, poți să cânți și melodii filantropice, care au și voință bună față de alții și care inspiră un sentiment bun "Lucrurile din care sunt făcute visele" "Vindecă lumea" "Song de pământ" "Semințe de dragoste" "Sper că dansezi" Suntem Lumea "face și o mare melodie de sărbătoare!
 4. Dezactivați anunțurile.
  4
  Dezactivați anunțurile. Încercați să opriți anunțurile "cumpărați acest Crăciun" pentru a vă invada viața de acasă. Economia de consum are locul ei, dar nu ar trebui să fie într-adevăr în camera ta de zi în timpul unui sezon sacru. Învățați-i pe copii să oprească anunțurile și să o facă singur. Sau înregistrați emisiunile preferate și treceți-vă rapid prin ele. Toată lumea se va simți mai liniștită și există mai puțină instigare de a merge la magazin până când renunți. Evitați să ascultați orbește încurajarea comercianților cu amănuntul pentru a face Crăciunul totul despre consumism, deoarece acesta este departe de sensul adevărat, indiferent dacă sunteți religios sau nu.
 5. Evitați decorarea pentru vacanțe într-un mod comercial.
  5
  Evitați decorarea pentru vacanțe într-un mod comercial. Nu trebuie să vă decorați casa sau pomul de Crăciun cu cadouri, ciorapi sau personaje tradiționale de Crăciun, cum ar fi elfii și Santa sau chiar caracterele licențiate. Putem vedea aceste suficiente pe televizor sau pe DVD? Pur și simplu casa ta și curte nu trebuie să devină un alt anunț pentru următorul trend de decorare nou sau arata ca un afiș de mall de Craciun. Acest lucru nu înseamnă să nu decorezi cu cea mai recentă tehnologie, dar să nu o faci așa de evidentă. Priviți în jur și luați în considerare utilizarea altor decorațiuni care reprezintă elemente de viață reale ale sezonului sau ornamente artistice. Dacă trebuie să utilizați Santa sau icoane comerciale încercați să nu-l facă punctul focal al decorului. Moș Crăciun, deși este o iubită pictogramă de Crăciun pentru mulți oameni, poate fi văzută ca un instrument comercial al comercianților cu amănuntul de către alții. De asemenea, poate să renunțe la comercialismul de la adevăratul sens al sezonului și să provoace stres și disconfort pentru unii oameni. Rețineți cum pot fi văzute în același mod modul în care sunt decorate roșu și verde, decoruri strălucitoare ornamentale sau bomboane de trestie. De asemenea, încercați să păstrați gusturile afișează lumina și să nu aveți aspectul casei dvs. ca Vegas Strip. Mii de lămpi, un afișaj prea strălucitor sau prea luminos pot, pentru unii oameni, să simbolizeze mesajul "mai mult este mai mult" comercial. Dacă aveți un ecran scandalos în aer liber, încercați să limitați timpul în care este pornit sau cât timp trebuie să evitați disputele vecinilor și facturile de energie. Umilul Decor poate face zâmbetul local Grinch sau Scrooge să vă dea un compliment. De asemenea, poate contribui la evitarea competițiilor de lumină din vecinătate, care pot ieși din mână ușor. Schema de culori nu trebuie să fie lucrul tradițional roșu, alb și verde. Orice temă de culoare poate funcționa pentru orice vacanță. Puloverul lui Freddy Krueger este dungi bine roșii și verzi!
 6. Păstrați Crăciunul în decembrie sau cel puțin după Ziua Recunoștinței!
  6
  Păstrați Crăciunul în decembrie sau cel puțin după Ziua Recunoștinței! O altă tendință tulburătoare pe care o fac comercianții cu amănuntul și unii oameni este numită decorare înainte de Crăciun. Unii știu cum să facă acest lucru încet și grațios, luând câteva elemente de decor de Crăciun la un moment dat pe săptămână. Acest lucru sună distractiv și grozav la început, dar va provoca mult mai mult stres și dureri de cap decât un afișaj de lumină scandalos pentru că oamenii complet forțați să "trebuie să fie spiritul de Crăciun", mai degrabă este Ziua Recunostintei, Halloween, 4 iulie. Nu veți răspândi bucurie, ci veți răspândi disconfort sau stres pentru dvs., comunitatea și familia voastră. Decorarea considerabilă poate vindeca și sindromul Scrooge sau Grinch. De asemenea, notați cum un decor sezonier și noile scheme de marketing devin prea asemănătoare Crăciunului. Unele magazine de jucării încep să transforme Iepurașul de Paști în Moș Crăciun! Ce idiot a venit cu Crăciunul în iulie? Chiar avem nevoie de un întreg copac de Halloween complet cu un "evergreen negru"? Luminile și alte decoruri mici nu sunt atât de evidente. Tinsel Jack-o-Lantern și Tinsel Snowman nu este o afacere mare.
 7. Nu lăsați comercialismul să fure frumusețea din lucrurile care au loc în jurul sărbătorilor.
  7
  Nu lăsați comercialismul să fure frumusețea din lucrurile care au loc în jurul sărbătorilor. O ninsoare de ninsoare curată, poinsettia roșie aprinsă, frunzele festive strălucitoare ale Holly sau frumosul copac veșnic. Rebeca este o creatură reală reală. Spărgătorul de nuci este de fapt un instrument folosit pentru a sparge nucile în loc să păzească cadouri. Jucătorii de jucărie, trenurile, satele, urșii, câinii, sunetul dulce al clopotelor jingle sau gustul dulce al bastoanelor nu trebuie întotdeauna să fie asociate cu Santa sau cu logo-urile comerciale. Fiecare om de zăpadă nu trebuie să fie numit Frosty.