Cum să prindă un prieten înșelător

Dacă bănuiți că prietenul tău te inserează, relația ta e probabil pe gheață subțire. Dar poate că nu vrei să-l acuzi până nu ai dovada unei aventuri. Iată câteva metode pe care le puteți utiliza pentru a aduna dovezi și pentru a afla dacă înțelegerea dvs. este corectă.

Cap 1
Observând schimbări în comportamentul său

 1. Luați în considerare dacă este mai preocupat de aspectul său fizic decât de obicei.
  1
  Luați în considerare dacă este mai preocupat de aspectul său fizic decât de obicei. A început să lucreze mai mult, să se îmbrace mai bine, să se îngrijească cu mai multă grijă sau să folosească o nouă colonie de mușchi? În timp ce îmbunătățirea de sine prin fitness și îngrijirea fizică sunt alegeri ale vieții sănătoase, luați în considerare dacă încearcă să-și îmbunătățească aspectul fizic pentru altcineva. [1]
 2. Observați dacă obiceiurile de dormit sau programul zilnic încep să se schimbe.
  2
  Observați dacă obiceiurile de dormit sau programul zilnic încep să se schimbe. Dacă prietenul dvs. este de obicei în pat până la 9 ani și este brusc afară toată noaptea sau se strecoară în jurul casei târziu noaptea, acest lucru poate fi un semn de înșelăciune. În mod similar, dacă de obicei se implică într-o rutină stabilită de a merge la sala de gimnastică dimineața sau de a pleca acasă de la birou cu 5, dar acum dormește sau se află la birou târziu, aceste ajustări în programul zilnic ar putea să indice în timp petrecut în altă parte, posibil în compania altcuiva. [2]
 3. Intreaba-te daca pare mai distras sau distant.
  3
  Intreaba-te daca pare mai distras sau distant. Dacă este de obicei un partener foarte atent, care vă întreabă cum este ziua dvs. și vă bucură de lungi conversații cu dvs. la cină și apoi vă pare brusc dezinteresat în timpul zilei sau plictisit de conversații lungi cu dvs., acest lucru poate fi un semn interesul său sau angajamentul este concentrat în altă parte și nu asupra dvs. [3] Partenerul dvs. poate pierde, de asemenea, interesul pentru activități domestice, cum ar fi petrecerea timpului cu copiii, fixarea casei, tunderea gazonului etc. De asemenea, poate să petreacă mai mult timp pe telefonul său sau pe computer în camere de chat private sau pagini de social media. Dacă folosirea telefonului sau a calculatorului său crește dramatic sau dacă devine secretă în legătură cu utilizarea telefonului sau a computerului, acesta poate fi un steag roșu. [4]
 4. Rețineți orice schimbări sau schimbări în viața sexuală.
  4
  Rețineți orice schimbări sau schimbări în viața sexuală. Poate că a existat o scădere a cantității de sex pe care o aveți sau o creștere ciudată, bruscă a activității sexuale, cu noi preferințe sau gusturi sexuale pe care nu le-ați experimentat anterior cu el. [5] [6] Puteți începe să vă întrebați unde el a învățat o anumită mișcare sexuală sau ceea ce ia determinat să-și dezvolte o anumită preferință în pat. Un motiv posibil este că poate încerca noi mișcări cu altcineva. El poate avea, de asemenea, o conducere sexuală inferioară sau poate să vă împiedice încercările de a fi intimă cu scuze precum "am obosit" sau "poate o altă noapte". [7]
 5. Observați dacă devine defensiv sau supărat pe tine ușor și mai des.
  5
  Observați dacă devine defensiv sau supărat pe tine ușor și mai des. Dacă el pare să ia multe bătălii, să se mânie pe tine pentru ceva mic, de obicei, nu ar fi supărat sau se va apăra atunci când îl întrebi despre băiatul lui, acestea pot fi semne de înșelăciune. ] Modificările comportamentului său obișnuit care implică furie față de dvs. ar putea fi, de fapt, o reflectare a vinovăției sale pentru înșelăciune sau teamă că puteți afla despre afacerea sa.
 6. Fiți atenți la modul în care se ocupă de consecințele unei lupte.
  6
  Fiți atenți la modul în care se ocupă de consecințele unei lupte. Pleacă, ia niște spațiu și apoi se întoarce să-ți ceară scuze? Sau neglijează să-mi cer scuze sau să-i arate remușcări pentru cuvintele dureroase pe care ți le-a spus? Dacă este de obicei bun la iertare și uitare după o luptă și acest lucru nu se mai întâmplă, acesta poate fi un drapel roșu. [9] [10] Este important să rețineți că tulburarea interioară a iubitului tău nu are nimic de face cu tine și este o reflectare a propriilor anxietate și temeri. Încearcă să nu-ți iei mânia spre tine personal sau să-ți exerciți presiune pentru a încerca să-l faci să te ierte sau să te simți mai bine, pentru că asta ar putea însemna de fapt că se simte vinovat de o afacere.
 7. Scrieți orice schimbări suspecte în comportamentul iubitului tău.
  7
  Scrieți orice schimbări suspecte în comportamentul iubitului tău. Acest lucru vă va ajuta să compilați dovezi ale înșelăciunii sale și să determinați momentele, datele, scuzele acordate etc., care l-au ajutat să vă mintă despre afacerea dvs. [11] Un soț înșelător este probabil să-și schimbe povestea, să pună la îndoială memoria sau să vă nege acuzațiile, deci păstrarea unei evidențe a activității lor este critică.
 8. Citiți modul de detectare a minciunilor.
  8
  Citiți modul de detectare a minciunilor. Acest articol vă va ajuta să vă dați aptitudinile pentru a afla dacă mintea dvs. este mincinoasă. Majoritatea oamenilor sunt mincinoși răi, deci dacă folosiți tehnica potrivită pentru a-i detecta minciunile, puteți să-l puteți face să-și mărturisească afacerea. Țineți minte că, odată ce știe că sunteți suspicios față de comportamentul său, ar putea să lucreze ore suplimentare pentru a-și acoperi urmele. Dacă da, va trebui să fii mai vigilent și să muncești mai mult pentru a obține dovezi ale inselării lui.
 9. Luați în considerare discuția cu el despre suspiciunile dumneavoastră.
  9
  Luați în considerare discuția cu el despre suspiciunile dumneavoastră. Dacă observați schimbări sau schimbări în comportamentul său, este posibil să vă fie tratat în acest fel nu pentru că el înșeală, ci pentru că are de-a face cu alte probleme interne, cum ar fi depresia, durerea, anxietatea severă etc. suspiciunile, mai degrabă decât recurgerea la măsuri drastice, cum ar fi snooping în jurul valorii sau intimidarea intimitatea lui, va arăta că vă pasă de relația și de a face să funcționeze.

Cap 2
Privind prin lucrurile lui

 1. Luați notă de activitatea telefonului mobil.
  1
  Luați notă de activitatea telefonului mobil. Observați dacă a efectuat apeluri de lungă durată în momente ciudate de noapte sau primind mesaje de la alte fete. De asemenea, el poate avea o nouă etichetă telefonică în cazul în care are nevoie de intimitate sau spațiu atunci când vorbește cu cineva, închide imediat ce intri în cameră sau vă sparge când îl întrebi pe cine vorbește la telefon. Dacă poți să-ți iei mâinile pe factura telefonică (pe hârtie sau online), poți să te uiți la fiecare apel făcut pentru acea lună, ceea ce îți va da șansa de a verifica orice conversație lungă în momente ciudate sau o mulțime de apeluri către un număr special pe care nu-l recunoașteți. [13] De asemenea, puteți încerca să verificați mesajele telefonice și mesageria vocală, deși acest lucru poate fi un mod ușor de a fi prins în jurul valorii de snooping. Un moment bun pentru a-și verifica telefonul este atunci când se află în duș sau în plimbare și îl pune pe încărcător. Dacă prietenul tău tinde să-și deterioreze telefonul, altceva ce-l poți face este pur și simplu să-l iei și să-l poată presupune că a pierdut-o. În acest fel, puteți vedea cine vă sună sau trimite mesaje text zilnic.
 2. Observați dacă a schimbat toate parolele pentru computerul său sau și-a mutat computerul într-o zonă sau cameră privată.
  2
  Observați dacă a schimbat toate parolele pentru computerul său sau și-a mutat computerul într-o zonă sau cameră privată. Aveți grijă dacă activitatea computerului devine mascată sau secretă și dacă devine defensivă sau îndepărtată dacă folosiți computerul sau cereți să vedeți ce se uită la ecran. [15] Acesta poate fi un semn pe care încearcă să vă limiteze accesul la computerul său și ascunzând ceva pe hard disk sau istoricul browserului. Încercați să obțineți accesul la computer când acesta este afară și verificați hard disk-ul pentru foldere ascunse cu imagini ale altor fete sau parteneri, precum și note de dragoste. Vedeți Cum puteți găsi fișiere și foldere ascunse în Windows pentru a face acest lucru.
 3. Verificați conturile sale de social media.
  3
  Verificați conturile sale de social media. Acestea ar putea fi conturile sale de e-mail, Facebook, Instagram și conturile de mesagerie instantanee. De multe ori, trișorii folosesc Internetul pentru a-și continua afacerea mascată, mai ales dacă sunt îngrijorați de verificarea telefonului sau de monitorizarea apelurilor. Unii parteneri de înșelăciune pot utiliza site-uri de înșelăciune cum ar fi meet2cheat sau ihookup [16]. Căutați în istoricul browser-ului computerului pentru a vedea dacă a vizitat oricare dintre aceste site-uri de înșelăciune. Unii trișori pot crea, de asemenea, profiluri Facebook diferite pentru a găsi apoi alte persoane online pentru a le trimite mesaje sau pentru a se întâlni și a avea o aventură. Deci, verificați dacă a marcat sau vizualizat profiluri sau pagini Facebook de mai multe ori. [17] De asemenea, puteți căuta profilurile online ascunse ale partenerului dvs., utilizând un serviciu precum Spokeo sau Rapleaf. [18] Există site-uri web care încearcă să dezvăluie "mafioți", "ieftini" și "bastari" prin publicarea de povești despre înșelăciunea bărbaților ca avertismente altora despre un soț rău.
 4. Uită-te prin apartamentul lui sau pe partea lui din pat pentru note de dragoste, cadouri și fotografii.
  4
  Uită-te prin apartamentul lui sau pe partea lui din pat pentru note de dragoste, cadouri și fotografii. Luați în considerare unde ar ascunde obiectele personale sau lucrurile pe care nu vrea să le vedeți. Examinați orice dovadă fizică de înșelăciune îndeaproape pentru a vă asigura că nu interpretați greșit o notă sau un element care poate avea valoare sentimentală, mai degrabă decât romantică. Doar pentru că el a păstrat fotografia ex prietenei sale sau prima lui notă de dragoste nu înseamnă neapărat că te inserează. Este important să obțineți dovezi solide despre înșelăciunea lui înainte de al confrunta cu el, deci uitați-vă la orice note, daruri sau fotografii cu un ochi discret.

Cap 3
Monitorizarea activității sale

 1. Plasați o cameră ascunsă sau un dispozitiv de înregistrare în camera și în mașină.
  1
  Plasați o cameră ascunsă sau un dispozitiv de înregistrare în camera și în mașină. Puteți obține o cameră ascunsă sau un dispozitiv de înregistrare mic la cele mai multe magazine spion sau online. Așezați-o într-o zonă în care prietenul dvs. frecvent se blochează sau petrece mult timp, mai ales atunci când vorbește la telefon sau navighează pe web. Puteți, de asemenea, să descărcați o aplicație numită Recorder de noapte pe telefonul dvs., care va înregistra sunetele în orice cameră în care părăsiți telefonul, inclusiv orice apeluri ascunse sau sunete sexuale care nu sunt ale dvs. [21]
 2. Descărcați software-ul spionat pe computerul său.
  2
  Descărcați software-ul spionat pe computerul său. Keyloggers spy software-ul, cum ar fi SpyPal, sunt disponibile pentru descărcare online și pot fi instalate pe un computer fără persoana care știe că rulează în fundal. Aceste tipuri de programe pot înregistra informații cum ar fi parolele, e-mailurile tastate, paginile vizitate sau înregistrați chiar și un videoclip de pe ecran, pe măsură ce prietenul dvs. utilizează computerul. Rețineți, totuși, că multe dintre aceste tipuri de spyware sunt foarte ilegale, deci fiți foarte atenți când le descărcați. De asemenea, un prieten vegheat poate găsi un logger cheie sau un recorder de ecran, așa că descarcă un logger de înaltă calitate care își păstrează fișierele ascunse și sub parolă. Unele dintre acestea pot fi găsite, dar cu mare dificultate. Cu toate acestea, unele programe spyware pot fi făcute complet invizibile atât pentru utilizator, cât și pentru sistemul de operare. Probabil că nu veți avea nevoie de această ultimă opțiune decât dacă prietenul dvs. este un inginer de calculator profesionist sau un hacker profesionist. [23]
 3. Atașați un monitor GPS la mașină sau îl urmăriți cu telefonul.
  3
  Atașați un monitor GPS la mașină sau îl urmăriți cu telefonul. Dacă încercați să-i prindeți pe partenerul dvs. cu mâna roșie, plasați un dispozitiv GPS pe partea inferioară a mașinii și urmăriți mișcările acestuia, astfel încât să puteți arunca asupra lui dacă pantalonii lui se vor termina în jurul gleznelor într-un motel plin de șosea. Aplicația "Descoperă-ți telefonul" poate fi, de asemenea, utilizată pentru a "găsi prietenul tău înșelător". Dacă aveți acces la iCloudul prietenului dvs., vă puteți conecta și urmăriți mutarea telefonului în timp real chiar în imediata apropiere a altcuiva. [25]
 4. Creați un profil de mass-media fals.
  4
  Creați un profil de mass-media fals. Apoi, puteți utiliza profilul pentru a vă conecta la site-urile care promovează înșelăciunea pe soți, pentru a vedea dacă partenerul dvs. are un profil pe site sau dacă utilizează unul dintre site-uri pentru a organiza up-uri. [26] Puteți, de asemenea, momeala pe prietenul dvs. cont fals să-l prieten pe Facebook. Apoi, puteți începe să flirtați cu el pentru o perioadă de timp și să vedeți cum îi răspunde. Dacă începe să-ți trimită fotografiile false fotografii goale sau să ceară o întâlnire la un hotel, evident că nu este monogam cu tine.
 5. Constituie oportunitatea ideală pentru el să înșele.
  5
  Constituie oportunitatea ideală pentru el să înșele. În timp ce aceasta poate fi cea mai elaborată opțiune, deoarece necesită o planificare și o configurare la sfârșitul dvs., este un alt mod de a prinde prietenul tău cu mâna roșie. Oferiți-vă o scuză cum ar fi o întâlnire cu părul sau o întâlnire cu un prieten și apoi urmăriți de-a lungul străzii sau în mașina dvs. în jos bloc pentru a vedea dacă prietenul tău utilizează absența ta ca o oportunitate de a întâlni cu cineva. Țineți minte că aceasta este și cea mai riscantă opțiune, deoarece implică convingerea față de partenerul dvs. și apoi fixarea mișcărilor sale până când el va aluneca.
 6. Luați în considerare angajarea unui anchetator privat.
  6
  Luați în considerare angajarea unui anchetator privat. Anchetatorii privați sunt autorizați să efectueze supravegherea și sunt informați cu privire la cea mai bună și cea mai legală tactică de a descoperi dovezi de infidelitate. [27] Dacă sunteți într-o relație pe termen lung în care finanțele sunt legate sau dacă sunteți căsătoriți, legat, este o idee bună să angajeze un PI. Căutați un PI specializat în investigații de infidelitate.