Cum să calculează centrul de greutate

Centrul de greutate (CG) este centrul de distribuție a greutății unui obiect, unde gravitatea forței poate fi considerată a acționa. Acesta este punctul în care obiectul se află într-un echilibru perfect, indiferent de modul în care acesta se rotește sau se rotește în jurul acelui punct. Dacă doriți să știți cum să calculați centrul de greutate al unui obiect, atunci trebuie să găsiți greutatea obiectului: și orice obiecte de pe el, găsiți originea și introduceți cantitățile cunoscute în ecuația pentru a calcula centrul gravitatie. Dacă doriți să știți cum să calculați centrul de greutate, urmați acești pași.

Cap 1
Identificați greutatea

 1. Calculați greutatea obiectului.
  1
  Calculați greutatea obiectului. Când calculați centrul de greutate, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să găsiți greutatea obiectului. Să presupunem că calculați greutatea unui văzut care are o greutate de 30 lbs. Deoarece este un obiect simetric, centrul său de greutate va fi exact în centrul său dacă este gol. Dar dacă văzutul are oameni cu greutăți diferite, atunci problema este un pic mai complicată. [1]
 2. Calculați greutățile suplimentare.
  2
  Calculați greutățile suplimentare. Pentru a găsi centrul de greutate al vălului cu doi copii pe el, va trebui să găsiți individual greutatea copiilor pe el. Primul copil are o greutate de 40 kg. iar al doilea copil este de 60 de lbs.

Cap 2
Determinați data

 1. Alegeți un datum.
  1
  Alegeți un datum. Data este un punct de pornire arbitrar plasat pe un capăt al ferăstrăului. Puteți plasa datele de pe un capăt al ferăstrăului sau al celuilalt. Să zicem că ferăstrăul are o lungime de 16 picioare. Să punem data de pe partea stângă a ferăstrăului, aproape de primul copil.
 2. Măsurați distanța datumului de la centrul obiectului principal și de la cele două greutăți suplimentare.
  2
  Măsurați distanța datumului de la centrul obiectului principal și de la cele două greutăți suplimentare. Să presupunem că fiecare dintre copii se află la o distanță de 1 pătrat de la fiecare capăt al ferestrei. Centrul ferăstrăului este punctul central al ferăstrăului sau la 8 picioare, de la 16 picioare împărțite la 2 este 8. Iată distanțele de la centrul obiectului principal și cele două greutăți suplimentare care formează originea: Center of saw-saw = 8 picioare distanță de datum. Copilul 1 = 1 picior de la data Copil 2 = 15 picioare distanță de datum

Cap 3
Găsiți centrul de gravitate

 1. Înmulțiți distanța fiecărui obiect de la datum cu greutatea sa pentru a afla momentul.
  1
  Înmulțiți distanța fiecărui obiect de la datum cu greutatea sa pentru a afla momentul. Acest lucru vă oferă momentul pentru fiecare obiect. Iată cum se poate înmulți distanța fiecărui obiect de la datum cu greutatea lui: Ferăstrăul de vizibilitate: 30 lb. x 8 ft. = 240 picioare x lb. Copil 1 = 40 lb. x 1 ft. = 40 ft x lb. Copil 2 = 60 lb. x 15 ft. = 900 ft. X lb.
 2. Adăugați cele trei momente.
  2
  Adăugați cele trei momente. Pur și simplu faceți matematica: 240 ft x lb. + 40 ft x lb. + 900 ft x lb = 1180 ft x lb. Momentul total este de 1180 ft x lb.
 3. Adăugați greutățile tuturor obiectelor.
  3
  Adăugați greutățile tuturor obiectelor. Găsiți suma greutăților balansoarului, primului copil și celui de-al doilea copil. Pentru a face acest lucru, adăugați greutățile: 30 kg. + 40 lbs. + 60 lbs. = 130 lbs.
 4. Împărțiți momentul total cu greutatea totală.
  4
  Împărțiți momentul total cu greutatea totală. Aceasta vă va oferi distanța de la datum până la centrul de greutate al obiectului. Pentru a face acest lucru, pur și simplu împărțiți 1180 ft x lb. cu 130 lbs. 1180 ft x lb. · 130 lbs = 9,08 ft. Centrul de greutate este de 9,08 picioare de la datum sau măsurat la 9,08 picioare de la capătul părții stângi a ferestrei de găurit, unde este amplasat datumul.

Cap 4
Verificarea răspunsului dvs.

 1. Găsiți centrul de greutate în diagramă.
  1
  Găsiți centrul de greutate în diagramă. Dacă centrul de greutate pe care l-ați găsit este în afara sistemului de obiecte, aveți un răspuns greșit. Este posibil să fi măsurat distanțele de la mai mult de un punct. Încearcă din nou doar cu un singur punct. De exemplu, pentru oamenii care stau pe o balansoar, centrul de greutate trebuie să fie undeva pe balansoar, nu la stânga sau la dreapta balansoarului. Nu trebuie să fie direct pe o persoană. Acest lucru este încă adevărat cu probleme în două dimensiuni. Desenați un pătrat suficient de mare pentru a se potrivi cu toate obiectele din problema dvs. Centrul de greutate trebuie să fie în interiorul acestui pătrat.
 2. Verificați matematica dacă primiți un răspuns mic.
  2
  Verificați matematica dacă primiți un răspuns mic. Dacă ați ales un capăt al sistemului ca punct de referință, un răspuns mic pune centrul de greutate chiar lângă un capăt. Acesta poate fi răspunsul potrivit, dar este adesea semnul unei greșeli. Când ați calculat momentul, ați înmulțit greutatea și distanța împreună? Acesta este modul corect de a găsi momentul. Dacă le-ați adăugat în mod accidental împreună, veți primi de obicei un răspuns mult mai mic.
 3. Remediați dacă aveți mai multe centre de greutate.
  3
  Remediați dacă aveți mai multe centre de greutate. Fiecare sistem are un singur centru de gravitate. Dacă găsiți mai multe, ați putea fi sărit peste pasul în care adăugați toate momentele împreună. Centrul de greutate este momentul total împărțit la greutatea totală. Nu este nevoie să împărțiți fiecare moment cu fiecare greutate, care vă spune doar poziția fiecărui obiect.
 4. Verificați datele dvs. dacă răspunsul dvs. este oprit printr-un număr întreg.
  4
  Verificați datele dvs. dacă răspunsul dvs. este oprit printr-un număr întreg. Răspunsul la exemplul nostru este de 9,08 ft. Să presupunem că încercați și obțineți răspunsul de 1,08 ft, 7,08 ft, sau un alt număr care se termină în ".08". Acest lucru sa întâmplat cel mai probabil pentru că am ales capătul din stânga al balansoarului ca punct de referință, în timp ce ați ales capătul drept sau alt punct situat la o distanță mai mare față de data de bază. Răspunsul dvs. este de fapt corect, indiferent de originea pe care o alegeți! Trebuie doar să vă amintiți că data este întotdeauna la x = 0
 5. Asigurați-vă că toate măsurătorile sunt în linii drepte.
  5
  Asigurați-vă că toate măsurătorile sunt în linii drepte. Să presupunem că vedeți un alt exemplu de "copii de pe balansoar", dar un copil este mult mai înalt decât celălalt, sau un copil este agățat sub balansoar, în loc să stea pe vârf. Ignorați diferența și luați toate măsurătorile de-a lungul liniei drepte a balansoarului. Măsurarea distanțelor la unghiuri va duce la răspunsuri apropiate, dar ușor oprite. Pentru problemele cu balansoar, tot ce vă interesează este locul unde centrul de greutate se află de-a lungul liniei stânga-dreapta a balansoarului. Mai târziu, puteți afla modalități mai avansate de a calcula centrul de greutate în două dimensiuni.