Cum să fii frumoasă

Privind frumos este mai mult decât să arătați destul de în afara. Ceea ce este în interior, contează, de asemenea. Acest eduCum îți va arăta cum să fii frumoasă atât în ​​interior, cât și în exterior.

Cap 1
Revelați-vă frumusețea exterioară

 1. Aveți un corp frumos.
  1
  Aveți un corp frumos. Nu trebuie să vă supuneți pe piepteni sau să alergați zece kilometri pe zi pentru a avea un corp frumos. Având un corp frumos înseamnă a avea grijă de ceea ce puneți în corpul vostru și acordați atenție la ceea ce face corpul vostru. Ia ceva exercițiu. Lucrul la doar treizeci de minute de trei ori pe săptămână poate face minuni pe corpul tău. Te-ai fi surprins să faci o yoga, să faci o plimbare zilnică sau să faci o baie în spiritul bunăstării tale. Puteți să vă întâlniți cu noi prieteni în cursurile de exerciții fizice sau să aveți timp de reflecție mult necesar în timpul plimbărilor sau înotului. De asemenea, pielea ta va avea o strălucire sănătoasă și vei exudi un sentiment de vitalitate. Dacă vă exersați suma corespunzătoare, vă veți simți, de asemenea, mai fericit și veți avea mai multă energie. Fii un alimentator sănătos. Este bine să vă distrați de alimentele preferate din când în când, dar este important să mențineți o dietă sănătoasă, astfel încât corpul dumneavoastră să se poată simți bine în interior și să arate bine în afară. Mănâncă trei mese echilibrate pe zi. Mulți oameni renunță la mese pentru că ei cred că îi vor ajuta să piardă în greutate, dar acest lucru vă va face de fapt să vă bâjbâi și obosiți. Ia o servire sănătoasă de fructe și legume în fiecare zi. Asigurați-vă că vă împingeți mâna în vasul de fructe de câteva ori pe zi, și să vă mâncați legumele cu cât mai multe mese posibil. Evitați alimentele prea prelucrate sau grase deoarece vă vor face să vă simțiți obosiți și vă pot afecta sistemul digestiv. Ascultați-vă corpul. Partea de a avea un corp frumos nu este exagerat atunci când vine vorba de a lucra sau de a manca dreapta. Dacă te simți mai obosit sau te gândești că te duci cu o răceală, e în regulă să sări peste antrenamentul pe care l-ai planificat. Ești mai bine să faci o pauză decât să te simți mai rău, ceea ce te poate împiedica să-ți exersezi mai mult. Dacă sunteți într-adevăr pofta de o înghețată sundae, mananca-l. Este mai bine pentru tine decât să mănânci orice altceva în frigider, cu excepția lucrurilor pe care le vrei cu adevărat. Ar trebui să renunți la poftele tale - cu moderare.
 2. Deși frumusețea nu este doar o piele adâncă, pielea dumneavoastră merită protejată.
  2
  Deși frumusețea nu este doar o piele adâncă, pielea dumneavoastră merită protejată. Veți simți cel mai bine dacă pielea dumneavoastră arată sănătoasă și curată. Spălați-vă fața și folosiți loțiunile potrivite și crema de hidratare vă pot ajuta să vă îndreptați fața cea mai bună. Indiferent de tonul pielii, nu vă petreceți prea mult timp la soare. Dacă obțineți o mulțime de soare, asigurați-vă că purtați o protecție solară cu protecție SPF 15 sau mai mare. Chiar dacă sunteți în timpul unei zile înnorate, soarele poate să vă afecteze încă pielea, așa că asigurați-vă că vă atingeți fața sau căutați într-o oglindă pentru a evita arsurile neașteptate. Bea multa apa. Apa hidrateaza pielea din interior si va ajuta la combaterea peelingului si a uscarii. Se recomandă cel puțin opt cesti de apă pe zi. Spălați-vă fața dimineața și noaptea. Dacă pielea este uleioasă, utilizați un produs de curățare pentru a vă menține fața fără acnee. Dacă pielea este uscată, utilizați un produs de curățare mai delicat și asigurați-vă că hidratați. Grijă pentru buzele tale. Purtați balsam de buze, în special în timpul iernii. Dacă doriți o culoare mică împreună cu protecția, cumpărați balsam de buze colorat. Purtați machiaj dacă aveți timp și dacă vă face să vă simțiți bine. Dar, dacă purtați machiaj, nu uitați să o eliminați complet la sfârșitul fiecărei zile.
 3. Igiena corectă este o necesitate.
  3
  Igiena corectă este o necesitate. Menținerea igienei zilnice este o parte a unui corp frumos. Dacă miroși proaspăt și curat, vei avea mult mai multe șanse să faci o primă impresie bună. Duș zilnic. Acest lucru va mentine corpul mirosind si arata proaspat. Spălați-vă părul cât de des trebuie să-l păstrați să nu se uite la grăsime. Purtați deodorant pentru a evita mirosul nedorit.
 4. Protejează-ți dinții.
  4
  Protejează-ți dinții. Nu numai că vă dau un zâmbet mare, dar și vă mențin mâncând toate alimentele pe care le iubiți la orice vârstă. Periați dinții în fiecare dimineață, în fiecare seară și după fiecare masă, dacă puteți. În plus față de periaj și dentare regulate, faceți o verificare la dentist la fiecare 6 luni. Acest lucru va împiedica orice probleme majore care apar cu multe albe. Dacă doriți, încercați câteva soluții de albire a dinților.
 5. Alegeți o coafură grozavă.
  5
  Alegeți o coafură grozavă. Părul este gloria voastră încoronată. Dacă ați primit-o, atunci stilul este într-un mod care vă lăudărește fața și alege o culoare deosebită dacă nu vă placeți a ta. Dacă nu aveți prea multe, faceți clic pe scurt sau obțineți o pălărie mare (sau mai multe pălării) pentru a comunica un mesaj despre stilul dvs. personal. Mențineți părul sănătos perindându-l în fiecare zi și obținând o tunsoare cel puțin o dată la două luni. Acest lucru va face un drum lung în a vă ajuta parul arata cel mai bine.
 6. Alege un dulap grozav.
  6
  Alege un dulap grozav. Dulapul tău nu trebuie să fie scump pentru a fi frumos. Trebuie doar să-ți prezinți stilul și să-ți loviți corpul. Amintiți-vă să alegeți calitatea peste cantitate. Alegeți țesături bune și culori măgulitoare pe care le puteți spăla fără curățare uscată. În loc să cumpărați 2 cămașe ieftine, care nu vor dura foarte mult, salvați-vă banii pentru a achiziționa o cămașă bine făcută, care poate dura mai multe sezoane. Puteți găsi întotdeauna branduri grozave și bucăți cu adevărat unice pentru mai puțin la magazinele de marfă sau magazinele de mărfuri.
 7. Știi că ești nesfârșit.
  7
  Știi că ești nesfârșit. Regimul de frumusețe se va schimba în timp, pe măsură ce corpul se va schimba, dar voi sunteți în continuare. Nu trebuie să te uiți așa cum ai făcut când ai 25 de ani ca să fii frumoasă. Trebuie doar să ai grijă de tine și să îți pui cel mai bun picior în fiecare zi.

Cap 2
Dezvoltați-vă frumusețea interioară

 1. Căutați înțelepciune.
  1
  Căutați înțelepciune. Oamenii care cultivă înțelepciunea interioară și își trăiesc viețile, respectând principiile înțelepte, vor radia frumusețea și binecuvântarea tuturor celor din jurul lor. Înțelepciunea nu poate fi realizată pe deplin - este un proces în creștere și există întotdeauna ceva mai mult de învățat. Meditați sau reflectați asupra acțiunilor dvs. Puteți învăța multe dacă vă faceți timp să nu faceți nimic decât să vă gândiți, indiferent dacă meditați, scrieți într-un jurnal sau doar admirați o vedere frumoasă într-un parc. Citiți lucrările oamenilor înțelepți. Puteți învăța multe de la romancieri, poeți sau istorici. Cititul vă poate ajuta să câștigați cunoștințe și să vă puneți ideile în perspectivă. Ascultați cu atenție ideile oamenilor pe care îi respectați cu adevărat. Oamenii care lucrează într-un domeniu similar cu tine, care sunt implicați în relații sănătoase sau pur și simplu au o mulțime de experiență de viață vă pot ajuta să vă informați viața de zi cu zi. Fii mai cultivat. Vizionarea unor filme străine, învățarea unei limbi noi sau a unui muzeu o dată pe lună vă pot ajuta să obțineți o apreciere pentru cât de mare este lumea și vă poate face mai înțelepți.
 2. Fii generos.
  2
  Fii generos. Nu trebuie să fii bogat pentru a dezvolta un spirit generos. Oferiți ceva carității în mod regulat, chiar dacă nu puteți da multe. Dacă nu puteți da bani sau posesiuni, atunci dați generos de timp. Deschideți casa și împărtășiți o masă, un ceai sau o sticlă de vin cu prietenii. Sărbătorile sunt un moment excelent pentru a atinge spiritul de generozitate. Vizitați un vecin vechi sau un membru al familiei, cumpărați cadouri pentru cineva mai puțin norocos sau ajutați la pregătirea unei mese de vacanță pentru cineva care ar putea folosi compania.
 3. Căutați adevărul spiritual.
  3
  Căutați adevărul spiritual. Poate că ești un urmaș devotat al unei religii. Sau poate nu credeți într-o anumită divinitate, dar veți găsi o mare satisfacție spirituală în crearea artei sau petrecerea timpului în natură. Veți înfrânge partea dvs. spirituală dacă vă concentrați prea mult asupra regulilor și dogmelor sau dacă doriți doar adevărul științific în loc de adevărul spiritual. Găsiți o modalitate de a vă vedea ca parte a unui ceva mai mare, astfel încât să puteți fi mai compasiune față de ceilalți oameni. Călătorește-te către noi locații sau dacă iei o viziune remarcabilă te poate ajuta să faci asta.
 4. Lăsați-vă să vă simțiți rău.
  4
  Lăsați-vă să vă simțiți rău. Sentimentele tale sunt importante pentru că îți spun ceea ce-ți place și ce nu ai. Cu toate acestea, dacă vă mențineți sentimentele rele pentru o lungă perioadă de timp, vă vor otrăvi sufletul. Controlează-ți emoțiile. Dacă sunteți supărat pe cineva, nu lăsați-l să se transforme în amărăciune sau resentimente. Ieșiți în curtea din spate și țipați, chemați un prieten și deschideți, sau luați o clasă de kickboxing pentru a rezolva problema. Apoi iertați, fiți mai mare persoană și alegeți mai atent data viitoare. Închideți - dacă într-adevăr aveți nevoie de ea. Dacă doriți să împărtășiți sentimentele dvs. cu cineva care vă rănește deoarece credeți că vă va rezolva conflictul, atunci este bine să faceți acest lucru. Cu toate acestea, dacă doriți doar să strigați la cineva sau să obțineți o mulțime de plângeri de pe piept, este posibil să fiți mai bine să vă scrieți sentimentele. Un argument neproductiv sau chiar un singur sens vă va face să vă simțiți mai rău și vă va aminti de sentimentele negative.
 5. Fii autentic.
  5
  Fii autentic. Spune ce vrei să spui. Vii în funcție de valorile tale. Declarați-vă opinia într-un mod curtenitor. Nu pretindeți că sunteți altcineva pentru beneficiul imaginat al altcuiva. Lumea are nevoie de tine, așa cum ești. Fiți autentici - cu prudență. Partea de a fi o persoană frumoasă este să știi când trebuie să ții limbă. Iată câteva situații în care este mai bine să nu spuneți ce vreți să spuneți: Dacă un iubit are o zi deosebit de proastă, nu este timpul să-i spuneți despre defectele lor. Timpul este totul dacă doriți să împărtășiți opiniile dvs. Dacă cineva este nepoliticos pentru tine în public, nu există nici un motiv să te lupți. În schimb, fiți mai mare persoană și dați seama că persoana respectivă are probabil o zi proastă. Lasă loc pentru îmbunătățire. Deși este important să fii tu însuți, este la fel de important să recunoști că suntem cu toții ființe defecte și că îți poți îmbunătăți întotdeauna personajul. Fiți conștienți de defectele dvs. și acceptați critici constructive.
 6. A exprima muțumire.
  6
  A exprima muțumire. Indiferent dacă sunteți recunoscător pentru o Putere Superioară, pentru familia și prietenii dvs. sau pentru cineva care vă este politicos pe piață, faceți timp să spuneți "mulțumiri". Mulți oameni consideră că păstrarea unui jurnal de recunoștință îi ajută să se concentreze asupra a ceea ce au mai degrabă decât asupra a ceea ce nu au. Iată câteva alte modalități de a vă exprima recunoștința: trimiteți cărțile prietenilor apropiați care le spun cât de mult înseamnă pentru dvs. Puteți face acest lucru pe o zi de naștere sau de sărbătoare, dar cuvintele dvs. pot însemna cel mai mult dacă o faceți doar pentru că. Oferiți daruri mici și semnificative. Chiar dacă nu aveți un buget mare, oferindu-i prietenului tău cartea de poezie pe care a vorbit-o sau chiar dacă o pictează cu o fotografie a locului tău preferat, poți să-ți arăți cât de recunoscător ești. Spune-i celor dragi cum te simți. Spuneți celorlalți, celor mai buni prieteni și membrilor familiei dvs. semnificativi pe care îi iubești și le apreciați cât de des poți.
 7. Dezvoltați împrejurimi frumoase.
  7
  Dezvoltați împrejurimi frumoase. Nu aveți nevoie de un conac sau de o grădină elaborată. Cu toate acestea, împrejurimile dvs. reflectă adesea starea interioară a ființei. Mai puțin este mai mult. Du-te prin aglomerație și aruncați obiecte nedorite. Dați-le o cameră o vopsea proaspătă de vopsea sau cumpărați o plantă frumoasă pentru spațiul dvs. de locuit. Fixați-vă locul. Împotriviți problema de întreținere pe care ați neglijat-o. Indiferent unde vă aflați, puteți să vă creați propriul spațiu. Adăugați câteva plante la viața voastră. Dacă aveți un balcon, câteva plante pot fi un plus extraordinar și chiar vă pot ajuta să vă îmbogățiți mesele. Amintiți-vă de ceea ce vă place cel mai mult. Așezați fotografiile celor dragi sau locurile preferate. Veți simți întotdeauna acasă, chiar dacă sunteți departe de unii dintre oamenii dvs. preferați.
 8. Mențineți relații sănătoase.
  8
  Mențineți relații sănătoase. Chiar dacă nu aveți un milion de prieteni, un sistem de sprijin puternic este cheia pentru a fi o persoană frumoasă. Este important să mențineți relațiile care vă vor ajuta să deveniți o persoană. Faceți timp pentru vechi prieteni. Prietenii vechi v-au cunoscut cel mai mult și pot ajuta să vă reamintesc de unde ați venit și cât de departe ați călătorit. Dezvoltați noi prietenii. Nu este niciodată prea târziu să-ți faci un nou prieten, chiar dacă ești ocupat cu muncă și cu familia. Puteți învăța ceva nou, creșteți ca persoană și distrați-vă să cunoașteți un individ nou. Rămâi legătura cu familia ta. Fă-ți timp să-ți vezi familia cât de des poți. Dacă sunt departe, faceți tipul pentru un apel telefonic sau chiar scrieți o scrisoare. Scoateți prieteniile dvs. nesănătoase. Este important să vă mențineți relațiile, dar dacă vă aflați într-o prietenie care este unilaterală și vă face să vă simțiți rău în privința dvs., trebuie să recunoașteți că nu orice relație merită salvată.
 9. Implicați-vă în comunitatea dvs.
  9
  Implicați-vă în comunitatea dvs. Te simți pasionat de a ajuta lumea să devină un loc mai bun? Apoi găsiți propriul dvs. colț mic și începeți să faceți ceva pentru a participa. Iată câteva modalități excelente de a vă implica: Ridicați bani pentru un adăpost local de animale. Cumpărați de la companii locale. Acest lucru va ajuta comunitatea dvs. să prospere. Mergeți la un festival de oraș sau județ. Vă veți întâlni cu colegii dvs. și veți afla mai multe despre împrejurimile dvs. Aruncați o petrecere bloc pentru vecinii dvs. Începeți un club de carte pentru comunitatea dvs. Faceți voluntariat ca profesor de lectură la biblioteca locală sau centrul comunitar. Predarea adulților și a copiilor cum să le citească își va schimba viața pentru totdeauna. Amintiți-vă că aveți ceea ce lumea are nevoie. Oamenii cu frumusețe interioară nu o ascund; o împărtășesc cu alții.