Cum să treceți de codul de parolă pentru iPhone

Dacă ați uitat codul de parolă al iPhone-ului dvs., puteți șterge datele și codul de acces al telefonului cu iTunes, apoi restaurați utilizând o copie de rezervă. Codul dvs. de acces va fi eliminat în acest proces, permițându-vă să setați unul nou. Puteți utiliza, de asemenea, Siri pentru a obține în jurul ecranului de blocare; vă rugăm să rețineți că acest lucru pe orice alt iPhone decât al tău poate fi ilegal. Rețineți, de asemenea, că bypass-ul Siri funcționează numai pe iOS 9 și poate fi modificat; ca și în cazul oricăror metode care vă permit să ocoliți codul de trecere, această problemă este neintenționată și, prin urmare, poate fi repusă de Apple imediat ce o recunosc.

Cap 1
Bypassing ecranul de blocare pe ios 9.2.1

 1. Asigurați-vă că telefonul dvs. rulează versiunea adecvată pentru iOS.
  1
  Asigurați-vă că telefonul dvs. rulează versiunea adecvată pentru iOS. Acest by-pass nu va funcționa pe dispozitive iPhone care rulează iOS 9.3 și în sus; downgradarea versiunii dvs. iOS este posibilă dacă sunteți dispus să jailbreak iPhone-ul dvs., dar să știți că acest lucru va anula garanția dvs. cu Apple.
 2. Asigurați-vă că iPhone-ul dvs. este de fapt blocat.
  2
  Asigurați-vă că iPhone-ul dvs. este de fapt blocat. Această metodă nu dezactivează codul de parolă, astfel încât va trebui în continuare să efectuați o restaurare iPhone pentru a elimina permanent codul de parolă.
 3. Țineți apăsat butonul pentru timp de două secunde.
  3
  Țineți apăsat butonul pentru timp de două secunde. Aceasta va activa Siri.
 4. Întreabă-l pe Siri să îți spună ce e timpul.
  4
  Întreabă-l pe Siri să îți spună ce e timpul. Acest lucru ar trebui să aducă o pictogramă de ceas cu ora locală. [1] Siri răspunde la "ce oră este?" mai bine decât alte investigații (de exemplu, "Vrei să-mi spui timpul?", etc.).
 5. Atingeți pictograma ceas.
  5
  Atingeți pictograma ceas. Acest lucru vă va duce la meniul ceasului dvs. mondial.
 6. Atingeți semnul "+".
  6
  Atingeți semnul "+". Acesta este în colțul din dreapta sus al ecranului.
 7. Introduceți câteva caractere în bara de căutare.
  7
  Introduceți câteva caractere în bara de căutare. Bara de căutare este în partea de sus a ecranului. Aceste caractere nu trebuie să însemne nimic - trebuie doar să le puteți selecta pentru copiere.
 8. Atingeți și țineți apăsată bara de căutare, apoi eliberați degetul.
  8
  Atingeți și țineți apăsată bara de căutare, apoi eliberați degetul. Acest lucru ar trebui să evidențieze textul.
 9. Atingeți din nou textul, apoi apăsați pe "Copiere".
  9
  Atingeți din nou textul, apoi apăsați pe "Copiere". Aceasta va copia textul selectat, făcându-l disponibil pentru pastrare mai târziu.
 10. Atingeți săgeata din dreptul opțiunii "Copiere", apoi atingeți "Partajare".
  10
  Atingeți săgeata din dreptul opțiunii "Copiere", apoi atingeți "Partajare". Aceasta va deschide un meniu cu diferite opțiuni de partajare.
 11. Atingeți opțiunea "Mesaj".
  11
  Atingeți opțiunea "Mesaj". Aceasta va deschide o nouă fereastră de mesaje.
 12. Atingeți și mențineți apăsat câmpul "Pentru", apoi atingeți "Lipire".
  12
  Atingeți și mențineți apăsat câmpul "Pentru", apoi atingeți "Lipire". Câmpul "Către" se află în partea de sus a ecranului.
 13. Așteptați două până la trei secunde, apoi apăsați butonul de pornire.
  13
  Așteptați două până la trei secunde, apoi apăsați butonul de pornire. Acest lucru va reduce la minimum fereastra iMessage, vă va duce direct la ecranul dvs. de pornire. Ați depășit cu succes ecranul de blocare pe iOS 9.2.1!

Cap 2
Ștergerea și restaurarea cu itunes

 1. Atașați cablul iPhone la telefon și la computer.
  1
  Atașați cablul iPhone la telefon și la computer. Capătul USB al cablului - de exemplu, cel mai mare capăt - ar trebui să se potrivească în computer, în timp ce capătul mic se potrivește în portul de încărcare de pe iPhone. Deși puteți utiliza orice încărcător USB-to-iPhone, utilizați cel furnizat împreună cu iPhone pentru rezultate optime.
 2. Deschide iTunes de pe computer dacă nu se deschide automat.
  2
  Deschide iTunes de pe computer dacă nu se deschide automat. În funcție de modelul computerului, poate fi necesar să confirmați că doriți să deschideți iTunes automat după atașarea telefonului.
 3. Așteptați ca iPhone-ul să se sincronizeze cu iTunes.
  3
  Așteptați ca iPhone-ul să se sincronizeze cu iTunes. Bara din partea de sus a ferestrei dvs. iTunes ar trebui să spună iPhone-ul "Syncing [Your Name] (Pasul [X] al lui [Y])". După terminarea sincronizării iPhone cu iTunes, puteți începe procesul de restaurare.
 4. Dați clic pe pictograma "Dispozitiv" pentru a deschide fila rezumat pentru iPhone.
  4
  Dați clic pe pictograma "Dispozitiv" pentru a deschide fila rezumat pentru iPhone. Această pictogramă seamănă cu un iPhone și se află sub fila "Cont". [2]
 5. Faceți clic pe "Back Up Now" din secțiunea "Copii de rezervă".
  5
  Faceți clic pe "Back Up Now" din secțiunea "Copii de rezervă". În timp ce opțional, acest lucru se va asigura că datele dvs. sunt la fel de actualizate cu putință atunci când restaurați dintr-un punct de rezervă. Dacă aveți activată copiile de rezervă automată, nu este nevoie să efectuați copii de rezervă - telefonul dvs. va fi făcut acest lucru când l-ați conectat la computer. Verificați data celei mai recente copii de rezervă din secțiunea "Copii de rezervă" pentru a confirma că datele telefonului dvs. au fost salvate. Când creați o copie de rezervă a telefonului, puteți alege fie iCloud, care vă salvează telefonul în contul dvs. iCloud, fie "Acest computer", care salvează datele telefonului de pe computerul dvs. curent.
 6. Faceți clic pe "Restaurare iPhone".
  6
  Faceți clic pe "Restaurare iPhone". Aceasta este în caseta specifică iPhone-ului din partea de sus a paginii iTunes. Dacă aveți activat funcția "Find my iPhone", iTunes vă va solicita să o dezactivați înainte de a vă restabili. Faceți acest lucru prin atingerea aplicației Setări pentru a deschide Setări, derulați în jos și atingând "iCloud", derulând în jos și atingând "Găsiți iPhone" și glisând comutatorul de lângă "Găsiți iPhone" spre dreapta pentru a dezactiva funcția Găsiți iPhone . Este posibil să fie necesar să introduceți parola iCloud pentru a finaliza acest proces.
 7. Faceți clic pe "Restaurare și actualizare" pentru a vă confirma decizia.
  7
  Faceți clic pe "Restaurare și actualizare" pentru a vă confirma decizia. Asigurați-vă că citiți informațiile de pe pop-up înainte de a continua, astfel încât să știți ce să vă așteptați atunci când restaurați iPhone-ul.
 8. Faceți clic pe "Next", apoi pe "Agree" pentru a iniția procesul de restaurare.
  8
  Faceți clic pe "Next", apoi pe "Agree" pentru a iniția procesul de restaurare. Aceasta înseamnă că acceptați termenii și condițiile de utilizare pentru software-ul Apple.
 9. Așteptați ca restaurarea să se termine.
  9
  Așteptați ca restaurarea să se termine. Acest lucru poate dura câteva minute, deoarece iTunes șterge și reinstalează iOS pe telefon.
 10. Selectați punctul de restaurare din opțiunea "Restaurare din această copie de rezervă".
  10
  Selectați punctul de restaurare din opțiunea "Restaurare din această copie de rezervă". Faceți clic pe bara cu numele iPhone-ului dvs. în ea pentru a face acest lucru. Data și locația copiei de siguranță selectate vor fi afișate sub bara; alegeți cea mai recentă pentru cele mai bune rezultate. Faceți clic pe cercul din dreptul opțiunii "Restaurează din această copie de siguranță" pentru a activa această opțiune dacă nu este opțiunea dvs. implicită.
 11. Faceți clic pe "Continuați" pentru a iniția restaurarea.
  11
  Faceți clic pe "Continuați" pentru a iniția restaurarea. ITunes va începe să vă restabilească telefonul; ar trebui să vedeți o valoare "Timp rămas" în partea de jos a ferestrei pop-up de restaurare. Timpul total de restaurare a telefonului poate dura destul de mult - în general în jur de 20-30 de minute - în funcție de cât de mult trebuie să restaurați datele.
 12. Glisați textul "Glisați pentru a debloca" pe ecranul telefonului.
  12
  Glisați textul "Glisați pentru a debloca" pe ecranul telefonului. Aceasta vă va debloca telefonul; rețineți că nu este necesar să introduceți un cod de trecere! [3] Puteți să plasați oricând un nou parolă pe telefonul dvs. din fila "Passcode" din aplicația Setări.
 13. Introduceți parola de identificare Apple atunci când vi se solicită.
  13
  Introduceți parola de identificare Apple atunci când vi se solicită. Aceasta vă va restaura telefonul și datele acestuia. Rețineți că va trebui să așteptați o perioadă suplimentară de timp pentru a permite actualizării aplicațiilor telefonului dvs. și pentru a relua starea lor de pre-ștergere.