Cum să cumpărați o armă în Florida

Cu doar o verificare de fond (și, pentru pistoale de mână, o perioadă de așteptare de 72 de ore) necesare pentru a achiziționa arme de foc, statul Florida are restricții relativ scăzute la arme comparativ cu multe alte state din SUA. În ciuda acestui fapt, procesul de cumpărare legală a unei arme poate necesita o explicație, mai ales pentru cineva care nu a făcut-o niciodată înainte. În plus, din moment ce legile care înconjoară deschiderea și ascunderea sunt oarecum mai complexe, este important să înțelegem aceste legi înainte de a cumpăra un pistol în stat.

Cap 1
Obținerea unei licențe de armament ascuns

 1. Înțelegeți scopul unei licențe de arme ascunsă.
  1
  Înțelegeți scopul unei licențe de arme ascunsă. În Florida, cele mai multe forme de transportare deschisă (adică marcarea deschisă sau expunerea armelor de foc în public) sunt ilegale, cu excepția cazului în care proprietarul armelor participă la anumite activități legale (cum ar fi împușcarea țintei, efectuarea de activități militare / polițienești etc.). Pentru a putea transporta o armă asupra persoanei pentru protecție personală, este necesar să aveți o licență de arme ascunsă. Realizarea unei arme ascunse fără această licență este o crimă care poate avea ca rezultat o crimă. Rețineți că, în Florida, licența pentru arme ascunse vă certifică, de asemenea, să vă purtați și alte arme, în afară de arme, inclusiv cuțite, biliard, pistoale de gaze lacrimogene și alte arme.
 2. Determinați dacă îndepliniți cerințele de eligibilitate.
  2
  Determinați dacă îndepliniți cerințele de eligibilitate. Licența de armament ascuns din Florida are cerințe care sunt puțin mai restrictive decât cele pentru a achiziționa o armă de foc. Cerințele principale sunt: ​​[2] Trebuie să aveți 21 de ani. Trebuie să puteți demonstra competența cu arma de foc. Cu excepția anumitor cazuri (cum ar fi dacă sunteți membru al forțelor armate), trebuie să puteți demonstra că aveți domiciliul în Statele Unite. Nu trebuie să aveți anumite infracțiuni sau deficiențe asupra înregistrării oficiale, incluzând, dar fără a se limita la: condamnări pentru infracțiuni, două DUI-uri în ultimii trei ani, o condamnare violentă contravențională în ultimii trei ani, dovadă de abuz de substanțe, forțe, dovezi ale violenței domestice.
 3. Demonstrați competența cu arma.
  3
  Demonstrați competența cu arma. Cea mai mare diferență dintre cerințele pentru cumpărarea unei pistoale și cele pentru obținerea unei licențe de arma ascunsă este că solicitantul trebuie să prezinte dovada de competență cu arma. Există o serie de modalități recunoscute oficial pentru a dovedi acest lucru, inclusiv: [3] Finalizarea unui curs de formare a vânătorilor de stat Completarea unui curs de formare a Asociației Naționale de Rifle Completarea unui curs de siguranță a armelor de foc de către orice agenție de aplicare a legii sau organizație educațională Completarea unui curs de siguranță a armelor de foc ca parte a formării profesionale (de exemplu, pentru activitatea polițienească și de securitate)
 4. Trimiteți cererea.
  4
  Trimiteți cererea. Cererea pentru licența de arme ascunse poate fi vizualizată și descărcată de pe site-ul oficial al Departamentului de Agricultură din Florida. Cererea poate fi completată la domiciliu și trimisă prin poștă cu toată documentația necesară sau printr-o întâlnire personală la unul dintre cele opt birouri regionale din toată Florida - adresele acestor birouri sunt, de asemenea, disponibile online. completat, trebuie să includeți și o fotografie color și o înregistrare lizibilă a amprentelor digitale (depuse electronic prin intermediul agenției locale de aplicare a legii). [5]
 5. Includeți plata pentru licența dvs.
  5
  Includeți plata pentru licența dvs. Nu uitați să includeți o plată de 112 dolari pentru solicitanții pentru prima dată (70 dolari pentru procesarea aplicației, 42 dolari pentru procesarea amprentelor digitale) cu aplicația dvs. Reînnoirea licenței este de 60 USD, iar licențele de înlocuire / duplicare sunt de 15 USD. Rețineți că există mai multe excepții de la această structură a taxelor: de exemplu, dacă ați trimis deja amprentele digitale în mod electronic, nu trebuie să plătiți taxa de 42 USD, iar dacă sunteți oficial de securitate consulară, veți fi supuși unor taxe suplimentare € "consultați instrucțiunile oficiale ale taxei de cerere pentru mai multe informații. [6]
 6. Așteptați aprobarea.
  6
  Așteptați aprobarea. După ce ați terminat și ați trimis cererea, tot ce trebuie să faceți este să așteptați! Cererea dvs. va fi examinată de către agenția de licențiere de stat și, dacă este aprobată, veți primi licența în scurt timp. În timp ce așteptați, este posibil să doriți să utilizați site-ul oficial Florida de licențiere pentru a vă monitoriza progresul online. [7]
 7. Știi unde este ascunsă ilegală.
  7
  Știi unde este ascunsă ilegală. Odată ce primiți licența de transfer ascunsă, sunteți în drept să vă purtați arma cu dvs. în scopuri de protecție personală în Florida și nu sunteți obligat să dezvăluiți aceste informații. Rețineți, totuși, că există anumite locuri în care este ilegal să aduci o armă de foc, chiar dacă aveți o autorizație valabilă de arma ascunsă. Acestea includ: [8] Courtrooms Campusuri școlare Posturi de poliție Locuri de vot Cele mai multe clădiri guvernamentale Aeroporturi Orice loc în care legea federală interzice armele

Cap 2
Cumpărarea unei arme lungi

 1. Verificați că îndepliniți criteriile Florida pentru cumpărarea unei arme lungi.
  1
  Verificați că îndepliniți criteriile Florida pentru cumpărarea unei arme lungi. Cum ar fi cumpărarea de alcool, tutunul de fumat, votarea sau conducerea unei mașini, cumpărarea unei arme lungi (un pistol cu ​​bară lungă care se sprijină pe umăr, ca o pușcă, pușcă etc.) este legal limitat la anumite categorii de oameni din statul Florida. În timp ce majoritatea adulților care respectă legea nu vor avea nici o problemă în a îndeplini aceste calificări, dacă nu, nu puteți cumpăra în mod legal o armă - fără excepții. Cerințele de bază sunt: ​​Trebuie să aveți cel puțin 18 ani. Nu trebuie să fii un infractor condamnat. Nu trebuie să aveți istoric de boală mintală. [9] Nu trebuie să aveți o evidență a violenței domestice. [10] Nu trebuie să abuzezi de droguri sau de alcool. Rețineți, totuși, că este legal să dețineți și să utilizați un pistol de la vârsta de 16 ani (și, la vârste mai tinere, cu supravegherea adulților) pentru anumite activități legale (vânătoare, împușcături etc.).
 2. Vizitați un dealer autorizat federal pentru a cumpăra arma.
  2
  Vizitați un dealer autorizat federal pentru a cumpăra arma. Statul Florida nu are nevoie de dealeri de arme de foc să poarte o licență de stat. Cu toate acestea, Biroul federal pentru alcool, tutun și arme de foc (ATF) încă mai cere vânzătorilor de arme să obțină o licență la nivel federal [11]. Consultați o carte telefonică din Florida sau, în mod alternativ, efectuați o căutare pe internet pentru a localiza un dealer de arme de foc în zona dvs. Nu uitați să vă aduceți cu dvs. la dealerul de arme de foc identificarea actuală și valabilă (cum ar fi permisul de conducere din Florida) pentru a vă dovedi vârsta și identitatea. Numele și adresa de identificare trebuie să fie actuale.
 3. Completați formularul de verificare a fundalului.
  3
  Completați formularul de verificare a fundalului. După selectarea armei pe care doriți să o cumpărați, comerciantul de arme de foc vă va furniza un formular pentru completarea pe care îl vor folosi atunci când va efectua verificarea de fond cu departamentul de aplicare a legii din Florida. Această parte a procesului este necesară pentru fiecare achiziție - puteți cumpăra câte arme pe cât doriți, dar de fiecare dată când efectuați o nouă achiziție, va trebui să completați un alt formular de verificare a fundalului. Formularul de verificare a fundalului vă va solicita să furnizați informații personale de bază, inclusiv numele dvs., data nașterii, informațiile de contact și multe altele. Rețineți că posesia unui permis de arme ascuns din Florida sau din orice alt stat nu vă scutește de verificarea de fond.
 4. Așteptați ca dealerul de arme să finalizeze verificarea fundalului.
  4
  Așteptați ca dealerul de arme să finalizeze verificarea fundalului. După primirea formularului completat, distribuitorul va apela Departamentul pentru Aplicarea Legii din Florida pentru a primi o verificare de fond instantaneu pe baza informațiilor pe care le-ați furnizat. Dacă treceți acest control (cu alte cuvinte, în cazul în care înregistrările oficiale nu conțin dovezi de boală mintală, violență domestică, condamnări pentru vătămări corporale etc.), veți fi aprobat și vă puteți cumpăra arma. Rețineți că unii dealeri pot solicita să plătiți o taxă de opt dolari pentru verificarea de fond.

Cap 3
Cumparand o pistol

 1. Aveți 21 de ani în plus față de criteriile lungi ale pistolului.
  1
  Aveți 21 de ani în plus față de criteriile lungi ale pistolului. În Florida, procesul de cumpărare a unui handgun este puțin mai reglementat decât procesul de cumpărare a unui pistol lung. Pe lângă îndeplinirea tuturor criteriilor restrictive pentru cumpărarea unei arme lungi, o persoană care dorește să cumpere o pistol trebuie să aibă și 21 de ani - nu 18. Tehnic, o pistol este o armă de foc proiectată să fie ținută și trasă cu una sau ambele mâini (nu pe umăr ca o pușcă). Aici sunt incluse cele mai multe pistoale semiautomate și revolvere.
 2. Cumpărați arma printr-un dealer licențiat în mod normal.
  2
  Cumpărați arma printr-un dealer licențiat în mod normal. La fel ca și cu armele lungi, statul Florida nu are nevoie de nici un fel de licență sau permis special pentru a vinde mitralierele comerciale. Cu toate acestea, se aplică aceleași reguli federale de acordare a licențelor ca și cu armele lungi, deci numai achiziționați de la dealerii autorizați de ATF. În plus, mitralierele necesită același control de fond ca și cu armele lungi. Acest lucru este valabil indiferent dacă cumpărătorul are un permis de licență ascuns de la Florida sau de orice alt stat.
 3. Așteptați 72 de ore pentru a primi arma.
  3
  Așteptați 72 de ore pentru a primi arma. Florida este una dintre cele zece state care impune perioade de așteptare pentru persoanele care doresc să cumpere arme - totuși, spre deosebire de anumite alte state, în Florida, perioada de așteptare se aplică numai pistolului. După finalizarea unui control de fond, cumpărătorul trebuie să aștepte trei zile (72 de ore) pentru a putea primi arma. Această lege are rolul de a preveni actele de violență impulsivă, cum ar fi sinuciderea și uciderea, oferind potențialilor făptași o șansă de a se "răci" înainte de a obține puterea de foc potențial letală. [12] Rețineți că weekend-urile și sărbătorile legale nu se iau în considerare, ora de așteptare - doar zile lucrătoare. Rețineți, de asemenea, că există două excepții majore la această regulă: nu este necesar să așteptați 72 de ore pentru arma dvs. dacă aveți un permis care vă permite să transportați arme ascunse sau dacă tranzacționați într-o pistol.