Cum să omori o cameră de supraveghere

Orbirea unei camere de supraveghere vă poate împiedica identitatea, dar nu și prezența voastră. O persoană care urmărește camera va putea să spună că ești acolo, dar nu va putea să vadă ce faci. Puteți bloca o cameră în întuneric utilizând un LED, o zi sau o noapte cu infraroșu cu laser sau cum să acoperiți obiectivul camerei.

Cap 1
Utilizarea led-urilor

 1. Stingeți un LED puternic (diodă emițătoare de lumină) direct în obiectivul camerei.
  1
  Stingeți un LED puternic (diodă emițătoare de lumină) direct în obiectivul camerei. Cu cât lumina este mai luminată, cu atât mai bine. Utilizați un dispozitiv mic pe care îl puteți stoca cu ușurință. Această metodă funcționează bine în întuneric, așa că salvează-o pentru excursii stealth pe timp de noapte sau în spații închise. [1]
 2. Blocați-vă fața cu lumina.
  2
  Blocați-vă fața cu lumina. Descoperiți exact unde este aparatul foto și străluciți lumina direct în obiectiv. Când este executat corect, această tehnică ar trebui să creeze o aprindere a lentilei care face aproape imposibil să spună ceea ce arăți. Fiți avertizat că metoda lanternă nu este subtilă. Blițul brusc va alerta orice gardian vigilent la prezența voastră. Cu toate acestea, ar trebui cel puțin să puteți folosi lumina puternică pentru a vă observa fața.
 3. Stați ferm.
  3
  Stați ferm. Aveți grijă să nu lăsați fasciculul de lumină de la obiectivul camerei, ca să nu vă dezvăluiți fața. Asigurați-vă că nu strălucești lumina pe față. Rețineți: această metodă funcționează numai dacă sunteți rapid și precis.
 4. Atașați LED-urile infraroșii la îmbrăcămintea dvs.
  4
  Atașați LED-urile infraroșii la îmbrăcămintea dvs. Pentru o fixare rapidă, superglue un șir de lumini strălucitoare la o pălărie sau bandă de susținere. Dacă doriți să vă implicați mai mult, puteți crea o "mască" cu LED-uri, care vă ascunde chiar și mai mult fața. Asigurați-vă că luminile sunt suficient de luminoase pentru a vă bloca fața din punctul de vedere al camerei, dar nu atât de strălucitoare încât vă orbesc!

Cap 2
Utilizarea unui laser cu infraroșu

 1. Punctați un laser cu infraroșu direct în obiectivul aparatului foto.
  1
  Punctați un laser cu infraroșu direct în obiectivul aparatului foto. Această metodă este mai subtilă decât strălucirea unei lumini puternice în jurul valorii de, dar, de asemenea, necesită să fie mult mai precis. Dacă punctul laser se îndepărtează de obiectiv chiar și pentru o clipă, aparatul foto vă va prinde fața. Acționați rapid și eficient pentru a evita detectarea. [3] Această metodă ar trebui să funcționeze zi sau noapte. Poate fi oarecum mai eficace în întuneric. [4] Puteți folosi orice indicator laser standard aici. În general, cu cât laserul este mai puternic, cu atât este mai puternic efectul orbitor.
 2. Fiți conștienți de neajunsurile.
  2
  Fiți conștienți de neajunsurile. Aparatul foto vă poate vedea până când obțineți laserul îndreptat corect. Orice se întâmplă între laser și aparatul de fotografiat va dezlipi imediat camera. De asemenea, eficacitatea acestei metode este puțin greu de măsurat. De la sfârșitul camerei, nu puteți spune dacă laserul este îndreptat corect. Nu îndreptați laserul în ochi. S-ar putea să vă orbiți! [5] Luați în considerare purtarea de ochelari întunecați pentru a vă proteja viziunea, dar nu vă așteptați ca ei să vă mențină în siguranță.
 3. Uită-te la alte camere.
  3
  Uită-te la alte camere. Obiectivul necesar acestei metode înseamnă că puteți bloca doar o cameră cu un singur laser. Laserul este mai subtil decât LED-urile sau o lanternă, dar efectul este limitat. Dacă aveți nevoie pentru a bloca mai multe camere de luat vederi dintr-o dată, atunci veți avea nevoie de cât mai multe lasere ca și camerele de luat vederi. Luați în considerare coordonarea cu prietenii.

Cap 3
Acoperirea obiectivului camerei

 1. Smear jeleu pe obiectiv.
  1
  Smear jeleu pe obiectiv. Răsuciți vaselina, jeleul de petrol sau altă substanță vâscoasă pe obiectivul camerei pentru a face ca imaginea să iasă necunoscută. Într-un vârf, încercați să folosiți produse alimentare lipicioase, dar ușor de împrăștiat, cum ar fi untul, gemul și untul de arahide. Aveți grijă să acoperiți întreaga suprafață a obiectivului. Asigurați-vă că nu sunteți prinși pe cameră când vă apropiați de dispozitivul de înregistrare! Aveți grijă să nu lăsați amprentele digitale pe cameră! Puteți evita detectarea vizuală, dar oamenii ar putea fi totuși în măsură să vă identifice pe baza celorlalte dovezi pe care le-ați lăsat în urmă.
 2. Observați obiectivul cu bandă.
  2
  Observați obiectivul cu bandă. Utilizați bandă de etanșare, bandă de mascare sau ceva opac. Asigurați-vă că acoperiți întreaga zonă de înregistrare! Ascundeți-vă fața pentru a evita identificarea pe măsură ce vă apropiați de cameră.
 3. Acoperiți întreaga cameră.
  3
  Acoperiți întreaga cameră. Dacă reușiți să o gestionați, puteți bloca pur și simplu vizualizarea dispozitivului de înregistrare cu un obiect mai mare. Încercați să lipiți sau să legați o pungă sau o bucată de țesătură peste lentilă. Obstrucționați linia de vizionare a camerei prin plasarea unui ecran, a unei plăci sau a unei piese de mobilier în cale. Puteți acoperi camera cu o cămașă sau o eșarfă, într-un vârf. Dacă vă lăsați îmbrăcămintea pe dispozitiv, asigurați-vă că nu poate fi urmărită înapoi la dvs.