Cum să cumpere o casă fără un agent imobiliar

Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra o casă, dar doriți să evitați să lucrați cu un agent imobiliar, s-ar putea să vă ocupați singur de procesul de achiziție la domiciliu. Urmați acești pași pentru a cumpăra o casă fără agent imobiliar.

Paşi

 1. Obțineți o aprobare prealabilă a ipotecii.
  1
  Obțineți o aprobare prealabilă a ipotecii. Cu excepția cazului în care plătiți bani în numerar pentru a cumpăra o casă, va trebui să vă asigurați finanțarea înainte de a merge la cumpărături. O aprobare prealabilă a ipotecii va specifica exact cantitatea unui împrumut pe care îl calificați (și, prin urmare, cât de mult vă puteți permite să cumpărați) și este un instrument foarte util atunci când vine vorba de negocierea cu un vânzător.
 2. Găsiți case de vânzare.
  2
  Găsiți case de vânzare. Când lucrați cu un agent imobiliar, este sarcina agentului imobiliar de a găsi proprietăți care vă interesează. Prin urmare, atunci când renunțați la utilizarea unui agent imobiliar pentru a cumpăra o locuință, este responsabilitatea dvs. să găsiți case de vânzare. Încercați următoarele surse: Revistele imobiliare sunt pline de case de vânzare; cu toate acestea, este important să luați în considerare numai vânzările de către proprietar (FSBO) listări dacă doriți să cumpărați o casă fără includerea unui agent imobiliar. Site-urile cu anunțuri online cum ar fi Craigslist oferă o varietate de case FSBO de vânzare, ceea ce face posibil să mergeți la cumpărături în casă de la confortul casei proprii. Ziarele locale pot lista casele de vânzare atât în ​​secțiunile de anunțuri, cât și în domeniul imobiliar. Treceți prin cartiere unde doriți să cumpărați o casă și căutați semnele FSBO, care vor avea numerele vânzătorilor listate direct pe ele. Site-urile imobiliare cum ar fi Homes.com și Trulia.com mențin o bază de date cu case de vânzare, unde puteți efectua căutări pe baza parametrilor stabiliți în funcție de locație, gama de prețuri și aspect.
 3. Contactați proprietarii casei din care vă interesează.
  3
  Contactați proprietarii casei din care vă interesează. Întrebați ce întrebări doriți cu privire la casa de vânzare, apoi programați o vizionare.
 4. Determinati daca casa este in valoare de ceea ce vand vanzatori.
  4
  Determinati daca casa este in valoare de ceea ce vand vanzatori. Odată ce decideți că sunteți interesat să faceți o ofertă pe o proprietate, trebuie să decideți cât de mult să oferiți casei. Există modalități de evaluare a valorii unei case fără ajutorul unui agent imobiliar: angajați un evaluator pentru a evalua proprietatea. Pentru o taxă, un evaluator va efectua o evaluare aprofundată a casei, precum și vă va furniza documentația pe care creditorul ipotecar îl va cere înainte de a putea achiziționa o casă. Instrumentele de valoare de acasă Internet vă permit să introduceți specificul casei pentru a obține o estimare a valorii locuinței. O căutare online va returna un număr de calculatoare gratuite de valoare pe care le puteți utiliza în decizia dvs. de a cumpăra sau nu o casă. O analiză comparativă a pieței (CMA) ia în considerare structura casei, a proprietății locuinței și a comparabilităților de vecinătate pentru a furniza o cifră exactă a ceea ce o locuință merită pe piața actuală. Obțineți gratuit CMA-uri pe site-uri precum RedFin.com.
 5. Alegeți un avocat imobiliar.
  5
  Alegeți un avocat imobiliar. Odată ce ați ales casa pe care doriți să faceți o ofertă și, în cele din urmă, cumpărați, este timpul să găsiți un profesionist care poate elabora documentele juridice necesare.
 6. Face o ofertă.
  6
  Face o ofertă. Avocatul dvs. imobiliar trebuie să elaboreze o ofertă pentru a cumpăra o casă, apoi să prezinte oferta dvs. vânzătorilor. Negocierea ofertei este necesară, până când dvs. și vânzătorul atingeți termeni acceptabili.
 7. Elaborează un contract de vânzare.
  7
  Elaborează un contract de vânzare. Avocatul dvs. imobiliar va întocmi contractul de vânzare pentru dvs., pe care dvs. și vânzătorul îl veți semna.
 8. Trimiteți contractul de vânzare către creditorul ipotecar.
  8
  Trimiteți contractul de vânzare către creditorul ipotecar. Creditorul va procesa apoi creditul ipotecar și vă va programa închiderea.