Cum să blocați pe cineva de la vizualizarea unui profil linkedin

Acest eduCum te învață cum să blochezi un alt utilizator LinkedIn de la vizualizarea sau căutarea în profilul tău.

Cap 1
Utilizarea unui iphone

  1. Deschideți aplicația LinkedIn.
    1
    Deschideți aplicația LinkedIn. Dacă sunteți conectat (ă) la LinkedIn, acest lucru va deschide pagina de pornire a profilului dvs. Dacă nu sunteți conectat (ă), atingeți Sign In
  2. Atingeți bara de căutare.
    2
    Atingeți bara de căutare. Este în partea de sus a paginii.
  3. Introduceți numele unei persoane.
    3
    Introduceți numele unei persoane. Acesta ar trebui să fie numele persoanei pe care doriți să o blocați.
  4. Apăsați numele lor.
    4
    Apăsați numele lor. Ar trebui să apară sub bara de căutare pe măsură ce tastați.
  5. Atingeți ".
    5
    Atingeți ". .. ".
  6. Apăsați Report / Block.
    6
    Apăsați Report / Block. Veți găsi acest lucru în mijlocul meniului următor.
  7. Apăsați Block [Name].
    7
    Apăsați Block [Name]. E în partea de sus a ferestrei pop-up aici.
  8. Apăsați Blocare.
    8
    Apăsați Blocare. Acest lucru confirmă alegerea dvs. și blochează persoana respectivă. Nu vor mai putea vizualiza contul sau informațiile despre profil.

Cap 2
Folosind un android

  1. Deschideți aplicația LinkedIn.
    1
    Deschideți aplicația LinkedIn. Dacă sunteți conectat (ă) la LinkedIn, acest lucru va deschide pagina de pornire a profilului dvs. Dacă nu sunteți conectat (ă), atingeți Sign In
  2. Atingeți bara de căutare.
    2
    Atingeți bara de căutare. Este în partea de sus a paginii.
  3. Introduceți numele unei persoane.
    3
    Introduceți numele unei persoane. Acesta ar trebui să fie numele persoanei pe care doriți să o blocați.
  4. Atingeți numele persoanei.
    4
    Atingeți numele persoanei. Ar trebui să apară sub bara de căutare pe măsură ce tastați.
  5. Apăsați â <®.
    5
    Apăsați â <®. Este în colțul din dreapta sus al ecranului.
  6. Apăsați Report / Block.
    6
    Apăsați Report / Block. Veți găsi acest lucru în mijlocul meniului următor.
  7. Apăsați Block [Name].
    7
    Apăsați Block [Name]. E în partea de sus a ferestrei pop-up aici.
  8. Apăsați Blocare.
    8
    Apăsați Blocare. Acest lucru va bloca persoana, ceea ce înseamnă că nu va mai putea vizualiza contul sau informațiile dvs. de profil.

Cap 3
Utilizarea site-ului desktop

  1. Deschideți pagina web a LinkedIn.
    1
    Deschideți pagina web a LinkedIn. În acest caz, veți deschide pagina de pornire a LinkedIn dacă sunteți conectat (ă). Dacă nu sunteți conectat automat, introduceți numele de utilizator și parola și faceți clic pe Sign In
  2. Faceți clic pe bara de căutare.
    2
    Faceți clic pe bara de căutare. Este în colțul din stânga sus al paginii LinkedIn.
  3. Introduceți numele persoanei.
    3
    Introduceți numele persoanei. Aceasta ar trebui să fie persoana pe care intenționați să o blocați.
  4. Faceți clic pe numele persoanei.
    4
    Faceți clic pe numele persoanei. Acesta va apărea sub bara de căutare pe măsură ce tastați.
  5. Apasă pe ".
    5
    Apasă pe ". .. ".
  6. Faceți clic pe Raportare / Blocare.
    6
    Faceți clic pe Raportare / Blocare. Această opțiune este aproape la jumătatea ferestrei care apare aici.
  7. Faceți clic pe Blocare [Nume].
    7
    Faceți clic pe Blocare [Nume]. Este prima opțiune pe această pagină.
  8. Faceți clic pe Blocare.
    8
    Faceți clic pe Blocare. Acest lucru va confirma alegerea dvs. și va împiedica persoana să vizualizeze profilul dvs. LinkedIn.